Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Єдине, що можу сказати, то нема свідків-міліціонерів, які затримують злочинців.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Давно б звільнила, якби мала альтернативу. Наразі нема. Але в її обов'язки входить догляд, а не виховання (дитині лиш півтора року), тому то не лицемірство, а лиш використання найманої праці без дискримінації на релігійному грунті. Коли дитина виросте до того віку, коли вже суттєвою буде виховавча складова - піде в приватний католицький садочок.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ука

Знаєте, я мала неабиякий досвід спілкування з людьми і вмію відрізнити накладну посмішку торгового агента від щирої посмішки людини, котрій від тебе нічого не треба, а просто приємно з тобою спілкуватися. Такі люди, навіть будучи дуже втомленими, посміхаються кутиками губ, очима.
    Що цікаво, та сама моя няня в побуті майже ніколи не посміхається, і завжди якась нахмурена. Власне тому я почала шукати іншу ще до того, як довідалася, що вона належить до свідків - не хочу, щоб дитина була в такій атмосфері.

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

однаково добре?...

5. duncan

то знайдіть і не пишіть неправди...
    різного роду інсинуацій я вже тут начиався....
    традиційних на цьому форумі дуже легко визначити по тому, як вони пишуть: емоції, надумане, відверта неправда ... на завершення слова: “свідків не знаю”...

“я почала шукати іншу ще до того, як довідалася, що вона належить до свідків” — якраз з цієї опери...
    чому ж тоді взяли, чому ДОСІ тримаєте?...
    -1...

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Пупере, ти не бог, тобі того не зрозуміти. ;) Він - добрий та люблячий. Ти ж сам так вважаєш. То нащо такі дивні питання? То питання ні про що.

7. duncan

немає, немає....
    бо зброю в руки не беруть.....

чим відрізняється поліцай від злочинця, миху?...
    і невже ви так любите міліцію, що пишете про це тут, намагаючись підколоти?... [​IMG]

8. Liliyah Romanova

Та, отак почитаю, подивлюся. Дивні в Україні проблеми. Яка різниця, хто до якої церкви чи релігії належить? Бог не питатиме нас про прописку. Він і зараз не питає. Оті всі суперечки від диявола, імхо. Він любить людей поділяти, хоча причини на то суттєвої немає.

9. Ука

Та тому, що нема іншої.

Взяла тому, що вона підвернулася якраз тоді, коли в мене була критична ситуація з роботою, а вона живе в одному будинку, погодилася працювати за моїм "гнучким" графіком.

ДОСІ тримаю, бо нема альтернативи. Властиво, вже півтора місяці вона у відпустці, бо я з дитиною на селі і тут є інша няня. А повернуся - дасть Бог, знайду заміну. Сподівалася, що дам дитину з зими в садок, а до зими потерплю, але не беруть до трьох років. То ж точно шукатиму.

За іронією долі, наразі єдина потенційна альтернатива - теж зі свідків. Щоправда, дійсно щира і приємна в спілкуванні людина. Не виключено, що вона і працюватиме, якщо ми зможемо погодити час.

10. duncan

як це в дусі... ні, на скажу “традиційних”.... нашого народу: обси*ати людину і тим не менше — терпіти її у себе вдома....
    я свою тещу не люблю не через те, що вона теща, а через те, що багато зробила паскудства, за що їй ніколи не пробачу...
    а ви чому свідків?...
    бо свідки?...
    не можна!!!
    вона свідок!!!

11. Liliyah Romanova

Що шукаєш, те знаходиш. Я тому й кажу, що ти за суттю не відрізняєшся від українців-традиційників. Натура лишається та сама, хоч церква і міняється. А шкода.

12. Liliyah Romanova

То правда. Постійні штучні посмішки, у яких нічого немає. Я вже теж так навчилася. Просто маска і все. Щирих мало, тому їх можна відразу відчути.
    А замість привітання тут у всіх "як справи?" І на то можна відповідати, можна не відповідати. Від того нічого не міняється. Відповіді ніхто не чекає і не слухає. :sad: Все зазвичай звучить дуже механічно.
    How are you?
    Good, n' you?

13. Liliyah Romanova

Мені завжди було цікаво, а де і як працюють ті свідки, котрі проповідують саме в робочий час на вулицях?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

зле.

15. duncan

а як ти думаєш?.....
    на таких самих роботах, але робота для свідка — не самоціль, тому й працюють не до посиніння, а потім пиячать щоп’ятниці....
    працюють так, щоб мати на прожиття і ще трошки.....
    тому й мають час на проповідування....

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

така історія:
    помер сусід, старший пан, все життя ходив до церкви біля хати.
    Донька його мала проблеми в житті і з фінансами і з здоровям чоловіка і як наслідок опинилася у СЄ.
    прийшов час похорону. Без криків не обійшлося. Донька заборонила, аби прийшов священник до тата, ну і звісно багато інших традиційних для похорону речей не допускала.
    Якимось чином родина домовилася, що спершу вона прощається з татом за традиціями СЄ, а потім родина поховає тата як має бути...

думаю, що таких історій є сотні, конфліктів у родинах теж є багато. Але чому ця донька не могла змиритися, визнати, що тато її був іншої віри. Для чого були скандали?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

то дійсно складне питання.

18. Liliyah Romanova

Ніби відповідь і є, а з іншого боку, що знала, то й довідалася.
    Що ж то за робота? Всі свідки, котрі проповідують, працюють в другу зміну? Я цілком серйозно питаю, без закидів.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

в третю.

20. duncan

1.
    що означає “як наслідок”?....
    що знову за маніпуляції?...
    якщо ви вже пишите про те, що “мала проблеми”, то пишіть, що “цих проблем позбулася, коли потрапила до свідків Єгови”...
    2. відповідь проста...
    наприклад:
    певна особа жила серед африканського племені, в звичках якого було після смерті близького з’їдати по частині тіла....
    її син став буддистом, чи допустить він таке?...
    ні.
    3. це був батько цієї жінки?...
    то чого туди пхалися “родичі”?....
    і я впевнений, що таких історій із “пханням” надбагато...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)