Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Свідки

Пуппере ви тверезі!........................... уау ві Львівський перший хто є тверезий.... у вас ші се так... шо не спите ? Плануєте?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

“Плануєте”?....
    ви про “ганджу”?.....
    не вживаю....

пс. зараз не сплю — бо роботу маю...

3. vasili

vasili Well-Known Member

Читау у ночну до раннє як не пиво то 2 ої.....

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нехлюйно досить, як на мене. Як на город. Часом зовсім без смаку. Є мода ходити в піжамах. Вбираються дуже і дуже просто. Але є люди, котрі працюють в офісах та бізнесі. Ніхто не виділяється, окрім різних хіпі, панків і т.д.
    От якраз в Україні завжди забагато на вигляд увагу звертають. Я працюю в офісі. Оскільки клієнтів віч-на-віч маємо мало, в основному телефоном та інетом, в офісі всі вбрані на спортивно або в джинсах.

5. Liliyah Romanova

Миху, а те, що у нашій церкві люди один одного мають десь і спільнота як така не існує, то так і має бути? І правильно, що допомагають, бо так має бути. В Канаді тут теж допомагають. І традиційники, і невіруючі. Просто людяність. Українська натура в тому плані ще далеко. :sad:

П ще, ви не думали про те, що Бог каже? ВІН про своїх дітей турбується як ніхто. Саме ВІН! От я знаю, що все, що я маю, є саме від НЬОГО. І якщо мені ніхто не допоможе, то Бог мені допоможе.

От не хотілося про це писати, але напишу.
    Я не шукала тут роботу більше. Вже почала помалу пакуватися, лише вчила французьку. І тут одного дня раптом до мене подзвонили, призначили співбесіду. Я пішала на повному релаксі. Мені не залежало на тій роботі, я була дуже розслаблена і вільна на співбесіді. І наступного дня мені подзвонили і запропонували дуже вигідну посаду і зарплату набагато вищу, ніж я просила. І то була саме Божа рука, я для того нічого не зробила. Я знаю, що то саме від Нього.

• Подобається Подобається x 1
  6. duncan

ганьба канаді....
    я думав рогульня тільки у нас є....
    виявляється, що її всюди повно...
    колись рогуля та гопника можна було визначити по шкіряній курточці, кофті, спортивних штанах та лакованих мештах...
    ділові люди завжди вдягаються у костюм, інакше просто не ходять...
    те саме стосується свідків — чоловіки завше у костюмах, а жінки — ... жінки це окрема розмова, переважно вишукано вбрані; справді — у штанях не побачиш на проповідуванні.... це вони пояснюють “чоловічістю” такого фрагменту одягу....

7. duncan

це підхід свідків Єгови..... [​IMG]
    не робити ні з чого культу.....
    я цого в них повчився і теж потрапив на свою нинішню роботу.... [​IMG]

8. Liliyah Romanova

Подумаєш, до мене ті самі риси підійдуть. Завжди така була. Зіграло роль не лише навернення, а й виховання. Але я все-таки бойова, якщо щось не так, то знайду спосіб сказати, але досі це у мені мої роботодавці цінували. :) А в п'ятницю я принципово не п'ю, особливо тут, де всі саме п'ятницю святкують. І взагалі майже не п'ю. Але що то має до християнства? По-моєму, християнство дає свободу вибору, і то саме вибору вільного, невимушеного, от не хочу я курити і пити не хочу, бо у мене такі принципи, а моя приналежність до церкви просто мені допомагає у цьому. Я така є і все, і я цього не боюся. Я можу бути собою, ось, що дає мені християнство. А чому я можу бути собою, бо Бог мене любить саме такою, якою я є, а не такою, якою я прикидалася, коли думала, що ЙОГО немає.

9. duncan

молодець, тільки ти така поодинока, а свідки всі.... [​IMG]

10. Liliyah Romanova

По цьому тут видно москаля або українця. Гламурні ходять лише в Італії та Україні, може ще в Росії, того не знаю. А в Канаді, Америці нехлюйні або скромні.
    Тут діловий костюм вже навіть сорочки і галстука не вимагає, про маринарки навіть не кажу. Може бути просто t-shirt з комірцем та штани від костюма.
    Промовчала би, але, коли жінці починають розказувати, що є чоловічим стилем одягу, мене від того сіпає. Але і самі жінки тоді безмозкі. А що, мало країн, де спідниця чи довга сукня є так само чоловічим одягом, а штани жіночим. Та то все культурні стереотипи та обмеження. Ой, добре казав Сковорода про те, що світ його ловив та не спіймав, ото справді був вільний чоловік. Всі решта завжди знаходять щось зі світу, що сковує.

11. Liliyah Romanova

Може, свідки і всі, але я в то би радше не повірила, бо "кожне узагальнення помилкове", а крім того, я знаю купу християн протестантів та традиційників, які є такими самими, як я.
    От я ніколи зі свідками нічого ближче до чинення не мала, а така є. Навчилася від друзів християн (протестантів або традиційників) та від свого духівника (священика УГКЦ) в першу чергу. Взагалі, те, ЯКА я є у своїй вірі, то в значній мірі саме його заслуга. І такі священики є, хоч і болота багато, але є і багато діямантів. Як серед християн, так і серед священиків. Але, хто не хоче бачити, той і не бачить. Для мене не важливо, хто і де, важливо, ЯКА людина.

12. duncan

ти захищаєш традиційну церкву, бо це є те, до чого ти звикла....
    це те, без чого тобі доведеться переосмислювати багато речей...
    на таких як ти традиційна церква і тримається....
    відсоток таких як ти вирахувати важко, але він незначний; до порівнняння з усіма решта, які ходять туди “просто так”, і які себе поводять не так, як ти....

13. Liliyah Romanova

Я ТУТ навернулася, як це тобі і не дивно.
    Я переосмислила дуже багато ще ДО навернення.
    І я така не одна. Нас багато. ;)
    Не згідна. Ми просто не любимо видялітися, але принципи у нас є і ми є, і ми - сила.
    І тобі би від нас повчитися толерантності та любові до ближнього. ;)

14. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Пупере, Ліля права.

Те, що в Біблії написано "жінка не буде в чоловічому одязі", не означає, що штани - це тільки для чоловіків. Все залежить від країни і її культури. В Україні, особливо по селах, як жінка прийде до церкви в штанах, то :aggressive: осудять і поглядами, і словами, дадуть купу зауважень, що "не можна ходити в штанах, бо то чоловічий одяг".

А Свідки можуть проповідувати і в відповідних штанах, це не забороняється, бо нема біблійної підстави. Швидше, проповідують в спідницях чи сукнях, бо зустрічають різних людей (в тому числі й старших, для яких жінка в штанах - неприйнятно) і не хочуть бути каменем спотикання.

15. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Щодо одягів, то, то дійсно, члени СВ якісь одинакові, ніби в чужому і незручному одязі, і фрази в них одинакові, ніби завчені. Мені завжди були антипатичними люди прилизані, в галстуках, внутрішньо напружені, з штучною усмішкою і фальшивою привітністю. Це зразу викликає сумніви в їхній щирості. А хороша і щира людина буде завжди сама собою, в зручному для себе одязі, з власними думками і словами. Це просто моє суб”єктивне враження про членів Сторожової Вежі.

• Подобається Подобається x 2
  16. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Оце точно. Штучні і однакові. Живу в районі Миколайчука-Лінкольна, їх там багато. Інколи з чоловіком гуляємо з дітьми. Йдуть назустріч: костюмчик в спеку, течка, штучне єлейне обличчя. "Зараз почнеться" - кажу. І дійсно. "А не хотіла б Ви почитати..." Впізнаю за кілометр. Вже навчилася одразу прибирати заклопотаний вираз обличчя і робити вигляд, що поспішаю, бо інколи, заки Лінкольна перейдеш, то тричі зупинять.

Ех, а ще й няня зі свідків. Правда, треба віддати належне, не агітує. Спробувала раз, коли я сказала, що в п'ятницю м'ясо готувати лише для дитини, бо більше ніхто не їстиме, але я одразу припинила ту розмову, і більше спроб не було.

17. duncan

так у чому ж тоді “ліля права”?...
    у тому, що треба чинити всупереч людям, які можуть осудити?..
    ви відповіли на це питання...
    розумію: всім традиційникам хотілося б, щоб був “цей камінь”, але його немає і не буде...
    -1...
    був я в києві на екскурсії, заїжджали до православного жіночого монастиря на подолі...
    монашки виглядали як волоцюги: запорошений аж сірий одяг, злий погляд... між іншим, про греко-католицьких монахів та монашок, які є у львові — так ніколи не скажеш...

“внутрішньо напружені”?...
    -1...
    знову неправда, найбільш щирі люди, з якими я тільки колись спілкувався...
    незвично, правда?...
    коли люди вам просто так посміхаються....
    а де агресія, а де “зат*аханість життям”, де жадоба грошей?!!!....
    дивно, мабуть, посмішки штучні, “єлейні”!....

18. Forpost

Forpost Стоїк

ви що Росіянка ,але в москалів рибний день був у четвер

19. Forpost

Forpost Стоїк

розума жінка,а дураків в кожній конфесії вистачає.Хто має спастись в Армагедоні то спасеться думаю Ви до того числа не належите,тому і не агітує

20. Forpost

Forpost Стоїк

Правда куме!Сьоні якась красива дівчина спиталась як справи .я згадував її хвилин пять,СВІДОК.Я непамятаю ,ВОНА памятає.А скільком я в свій час багато доброго зробив, коли мав доступ до закромов родіни,хто згадає,а тій НІЧОГО.Традиційники то відчувають і дописують туть, бо то їх мучить,чому в їхній церкві того нема

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)