Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blessed

Blessed Well-Known Member

хоча те що до 7 січня є важливий піст всі знають, але 1 січня,як кажуть випити то діло святе. І десь я чула що церквою дозволено перервати чи то виключити піст на цей день, БО Ж НОВИЙ РІІІІІК!!!!!!!!!!!!!!

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Хоча якщо католик чи православний діє всупереч тому. що його вчать в церкві на це більшість людей не реагує. Якщо ж проступок вчиняє свідок єгови, немає значення навмисно чи з необережності. то про це гвоворитимуть усі.
    Щодо репутації свідків Єгови. то в Україні є підприємства які у наборі працівників надають перевагу свідкам Єгови.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dars

Dars Well-Known Member

729 сторінок про свідків - от ще цікавить суспільство більш за все! :)
    а про себе зараз порахував - я знаю 6 свідків, добре досить знаю, по роботі. У мене самі позитивні враження про них. Їх конфесійність, чи то сексуальна орієнтація мене не дуже й турбують. Та й дізнався я що вони свідки - раптово. Для мене важливішим є те, що мене не обманюють, і в мене не крадуть. Я далекий від релігії, але чомусь мені хочеться, щоб і всі навколо не крали й не брехали один одному.
    А про тих, що на вулиці пристають - нічого не можу сказати, я іронічно до цього ставлюся, та й часу немає спілкуватися. :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Сергій аспірант

Боюсь вас за такі слова забанять-))))).

5. Dars

Dars Well-Known Member

чого б це? Я до них не відношуся, за них або проти них не агітую. Просто ділюся інформацією, власним досвідом. У мене є свої погляди і на мусульман, і на іудеїв... :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

мужайтесь, ви ж хочете стати піонером, нє?

7. У мене якраз вкрали....Коли сказала,що піду до них на збори і розкажу,то сказали;"Ідіть,там знають"...

8. Сергій аспірант

Якщо так то справа досить срйозна і ви мали повне право звернутись до старійшин збору.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

те щов и даєте позитивний коментар про свідків Єгови уже достатньо щоб викликати критику з боку деяких осіб.

Тобт ви ишете про виняткову річ.

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Де проходять зібрання свідків Єгови у Львові?

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

1 марта 2011 года. Угрожающая надпись на богослужебном здании в Армавире

16 февраля 2011 года в г. Армавире (Краснодарский край) на заборе богослужебного здания Свидетелей Иеговы неизвестными была сделана надпись, содержащая угрозу расправы по религиозно-националистическим мотивам. Надпись сопровождалась неонацистскими символами.

По словам верующих, за 12 лет существования этого богослужебного здания подобный акт вандализма произошел впервые.
    25 февраля 2011 года. Женщина-соцработник уволена из-за религиозных убеждений

Елена Григорьева была одной из тех Свидетелей Иеговы в г. Ахтубинске (Астраханская обл.), в чьем доме 8 февраля 2011 года были проведены обыски. Она с удивлением узнала, что обыск проводится в рамках уголовного дела, возбужденного против нее в связи с ее вероисповеданием.

Позже выяснилось, что у Елены на работе, в управлении социальной защиты, уже побывали сотрудники пожелавшего остаться неназванным ведомства. Они оказали давление на руководство учреждения, и 11 февраля 2011 года и без того эмоционально подавленная женщина вынуждена была уволиться по собственному желанию «во избежание проблем».

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

поведующих религию Свидетелей Иеговы в Ахтубинске (Астраханская область) и Чите, подверглись обыскам в своих жилищах. В обысках было занято примерно 20 оперативных групп, включающих сотрудников центра "Э" и госбезопасности. Обыскиваемым не разъясняли их прав, не разрешали звонить и отвечать на звонки, вести аудио- или видеозапись. Изымались религиозная литература, компьютеры, электронные карты памяти, цифровые диски, телефоны, записные книжки, фотографии. В некоторых случаях верующим, среди которых были пожилые, дети, инвалиды, а также беременная женщина, по много часов не разрешали поесть.

Утром 9 февраля появились сведения о еще 6 обысках в Ахтубинске.

На сегодня известно о 15 уголовных делах по статье 282 УК РФ, возбужденных в отношении Свидетелей Иеговы в разных городах России. На Алтае завершается слушание по первому из них в отношении координатора местной общины Александра Калистратова.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Пора" СЄ обєднюватися з РПЦ МП, тоді й проблеми зникнуть.

10. Сергій аспірант

Тоді багатьом доведеться. зокрема російським католикам яким також дістається.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та всім дістанеться, от досвід маємо у 1946 році.

12. Сергій аспірант

Не зовсым коретктно висловлюювати звинувачення в такій формі і не подавати фактів чи хочаб приблизного опису справи.

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Такі повідомлення викликаюють негативне ставлення жо свідків Єгови, хоча не містять ніяких фактів.
    З мого досвіду дослідження повідомлень про злочини які нібито вчинялись свідками Єгови випливає що в більшості випадків
    1) Плутали реліігйну приналежність ллюдини
    2)справа стосоувалась людини, яка відвідувала зібрання. але свідком не була
    3) у помешканннні знаходили літературу свідків Єгов і на цій підставі будували їх причетність до події
    4) люди колись були свідками, але роками були позбавлені спілкування.

13. Marko

Marko Member

Так звернулися б у міліцію, а не з ними говорили.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

а на збори шкдда що не пішли, вам би такого наплели що про крадіжку ви забули б.

14. Radistka

Radistka Rändaj

Я можу написати з прізвищами і адресами? ОК?

15. Сергій аспірант

І чого і кого будуть стосуватись ці факти?

16. Radistka

Radistka Rändaj

Одного старійшини-афериста, який навіть після звернення про його поведінку до Бетелю, залишився старійшиною.

17. Сергій аспірант

Речові докази були достатні для кримінальної справи?

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

ПРи бажанні завжди можна знайти виняткові приклади, які аж ніяк не характеризуююють свідків Єгови в цілому.

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Розглядати подібні негативні приклади свідків Єгови нна форумі нема сенсу оскільки немає змоги перевірити достовірність фактів.

18. Radistka

Radistka Rändaj

По-перше, цей аферист зі стажем - вміє "вести справи".
    По-друге, батьків шкода - по них це вдарить в першу чергу - закатують
    "духовними пастирськими відвідинами з метою зміцнення та напучування" :mocking:.
    По-третє, ворон ворону ока не виклює.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Так-так, то ми вже сто раз чули - всі позитивні приклади то про свідків, негативні то винятки.
    То якого милого, ти тут в людей вимагаєш фактів????????

• Подобається Подобається x 3
  19. Сергій аспірант

До чого тут ваші батьки?
    Якщо доказів немає то важко вимагати від організації вжити захолдів щодо такої людини, врешті втручатись у ділові справи ніхто немає права- це компетенція органів волади а не старійшин свідків Єгови. Якщо станеться так що проти свідка-старійшини буде ппорушена кримінальна справа івина його буде доведена. то навряд чи він залишиться старіййшиною чи свідком Єгови взагалі. дуже наївно з боку такої людини сподіватись що її вчинки будуть не поміченими і подвійний спосіб життя нематиме наслідків.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Фактами в даному випадку були б кримінальні справи і відповідні вироки.
    Щодо цього то в україні відомий лише один випадок засудження свідка Єгови за серйозний злочин і один випадок спроби сфабрикувати звинувачення зщодо родини свідків Єгови.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

З якого часу ми з Вами на ти?

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Випадки коли старійшин позбавляли привілеїв, або позбавлювали спілкування відомі.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

так це справді винятки.

20. Radistka

Radistka Rändaj

То власне, якщо не знаєш то не пиши. Після того, як я почала робити кроки по виведенню "старійшини" на чисту воду, до нас почалося "паломничество" - з детальними поясненнями як "то все насправді було", "як то мало бути", а "що брат насправді мав на увазі", а як мають СЄ між собою вирішувати справи - боронь боже через суд (я до-речі тоді ще СЄ була). На зібранні на батьків косо дивилися. Мама сама мене попросила залишити то все в спокої, бо вона б того не витримувала.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

для тебе то винятки

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)