Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Християнство передбачає наслідування Христа. людина яка цього не робить очевидно не є християнином і фактично виступає проти Христа. Це може стосуватись як відходу від оральних принципів так і в проповіді ідей які немають пітверження у Біблії.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Добре наведіть ваше пояясненя цих віршів.

2. Radistka

Radistka Rändaj

Напиши що здаєшся і вивісь білий прапор, тоді :tongue:

Так, що ви кажете "антихрист"="відступник"? Так, чи ні?

3. Сергій аспірант

Як одне з можливих значень.

4. majolika

majolika Well-Known Member

знаєте таких? я не знаю...
    єдрьон батон...что ето о_О

не заперечую. Але наслідувати Христа і бути СЄ не тотожні речі!!!!

5. Сергій аспірант

2 Івана 7—11: .*.*.Бо у*світі з’явилося багато обманщиків*— людей, які не визнають, що Ісус Христос прийшов у*тілі. Той, хто так вважає,— обманщик та антихрист. 8*Пильнуйте, щоб ви не втратили всього того, над чим ми працювали, а щоб отримали нагороду сповна. 9*Кожен, хто рветься вперед і*не перебуває в*Христовій науці, Бога не має. Хто*ж перебуває у*тій науці, той має і*Батька, і*Сина. 10*Якщо хтось приходить до вас і*не приносить цієї науки, ніколи не приймайте такого у*своєму домі і*з ним не вітайтеся. 11*Бо той, хто з*ним вітається, стає його спільником у*лихих учинках.

6. Radistka

Radistka Rändaj

Сама люблю багатозначні відповіді. І можливість до відступу є і простір для виправдовувань.

Дивись, якщо "відступник"="антихрист". Розглянемо звідки беруться "відступники" - вони виходять зі СЄ - це ті хто був СЄ і перестав ним бути. Це означає, що організація СЄ є розплідником "відступників", а отже й "антихриста". Ой, аж мороз по шкірі ... що ж це твориться браття ...

Сергій, не треба кожен раз коли перечитуєш те 2 Івана ще раз і ще раз щоб догнати, вивішувати його на форум.

7. Сергій аспірант

Добре тоді виникає питання в чому свідки Єгови діють в супереч тому чого навчав Ісус?
    Чивідомі послідвники Ісуса які діяли не залежновід зборіві не підкорялись апостолам?

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Тоді вам доветеся визнати що християнськи збір який ііснувавв 1 ст був розсадником відступниицтва

8. Зніміть рожеві окуляри,огляньтеся навкруги...А ваш прес то ще та історія,листи пишете,по домам ходите,на вулиці перестріваєте...Цікаво,коли ви працюєте і за які гроші живете?Рано йду---ходять,в обід --ходять одні й ті самі люди,вечером знов те ж саме!Чому мені мають приходити листи від СЄ?Я ж вам листів не пишу і в свою віру не навертаю!

9. Radistka

Radistka Rändaj

Ну-у-у-у вже пішло пряме притягування за вуха. Що аргументи закінчилися?

• Подобається Подобається x 1
  10. Сергій аспірант

Я не отримав відповідь на свое питання і не почув ваших аргументів.
    Де у Біблії схвалені особи які діяли поза християнським збором і не залежно від апостолів.

11. Radistka

Radistka Rändaj

Там ніде прямо не слідує, що тодішні антихристи були "колишніми", чи "виключеними з лав". Просто ті, що не вірили в Христа.

12. Сергій аспірант

Якщло ви так часто бачите свідків Єгови то чому б не підійти і у них не спитати?

13. Radistka

Radistka Rändaj

Де у Біблії чітко написано, що тільки СЄ є схвалені Богом і є правонаступниками першостолітніх християн?

14. majolika

majolika Well-Known Member

" У всіх коней жовті зуби. Логічно - якщо у мене жовті зуби, то я кінь?" Сергію, припиніть займатись софістикою! Це вже не смішно.....
    Як ? з мого допису у вас виникло таке запитання?

15. Сергій аспірант

Я так і не почув від вас конкретних прикладдів. А з мого допису було очевидно що рожевих окулярів я немаю.

Яке ваше право порушили свідки Єгови? Кожен має право поширювати свої релігійні погляди

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

1 Івана 2:18—19: 18*Діточки, це остання година. Ви вже чули, що йде антихрист, і*навіть тепер з’явилося багато антихристів. З*цього бачимо, що це остання година. 19*Вони покинули нас. Але вони не були такими, як ми, інакше залишилися*б з*нами. Проте вони пішли, аби стало зрозуміло, що не всі такі, як ми.

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Ідея про апостолбске наступництво виникла лише в 2-3 ст. біблія взагалі не містить н такої ідеї і навпаки передрікає подальше відступництво.
    Так що доречно проводити паралелі між поглядами які мали християни в 1 ст і поглядами які сьогодні сповідують свідки Єгови.

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Що ви знаєте про свідків Єгови? У що вони вірять?

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Вам варто лише сказати що ви не бажаєте сплкуватись і вас залишать у спокої. У чому ж тут прес?

16. Мій будинок--моя приватна власність.А ваших проповідників знаємо багатьох і не з кращої сторони.

17. Radistka

Radistka Rändaj

Ну і де там чітко сказано, що вони були охрещені?

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

Чому це доречно - тому що треба? чи тому що хочеться? :)

Але ви не тільки погляди переймаєте, у вас навіть антихрист спільний!

18. Сергій аспірант

О тепер софістикою аймаєтесь. ви . Цікаво як міг хтось покинути збір, якщо до нього не належав?

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Томущо іншого методу не існує.

19. Radistka

Radistka Rändaj

Ха! Так само як ти пояснював раніше - може то були просто зацікавлені, або ті що просто спілкувалися зі збором.

20. Сергій аспірант

А це ніхто і не заперечує. Тому вам вистачає сказати що ви не бажаєте спілуватись із свідками Єгови.
    Що знаєте наприклад? І як це знання дає м підстави робити екстраполяції на усіх свідків?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)