Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

2. Radistka

Radistka Rändaj

Яку саме інформацію можна отримати зі щорічника?
    Детальніше, які обчислення ти провів?
    А як щодо статистик про "виключених", та тих, хто самостійно виявили бажання вийти?

3. Сергій аспірант

звичайно.
    Я не очікуюю що усі свідки Єгови є досконалими і безпомилковими, не очікую від них бездоганної поведінки. І розумію що це люди із своїм життєвим досвідом. своїми помилками і способомаи їх вирішення. Я можжу не приймати і не схвалювати чиїсь рішення але це не заважає мені поважати їх.

4. Radistka

Radistka Rändaj

Тут я згідна, то швидше просте хамство і прогалини у вихованні - завалитися без попередження до мене додому, сидіти зо дві години, чекати поки я прийду з роботи, вішати батькам лапшу на вуха, замість дати старим відпочити і з'їсти все печиво, що я купила додому :cry:

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

Обовязок відвідувати своїх прихожан. навіть колишніх мають пастори усіх конфесій. Так що нічого двного в даному випадку старійшини не роблять. Критикам не догодиш ніколи. Якщо виключають із збору - то звинувачуюють у браку любові, коли ж виключених відвдідуюють то звинувачуюють у порушенні приватності. Може ви тоді напишете як діяти?

6. Radistka

Radistka Rändaj

По-перше, я не виключена. По друге, написала б, але нецензурщина не дозволяється на форумі...

Сергію, мені дуже цікаві ваші обчислення за даними щорічника, які ви провели. Можна мені про них довідатися детальніше?
    В щорічнику відображається кількість свідків яка була минулого року, поточного і кількість охрещених. Звідки ви взяли кількість померлих свідків, тих хто вийшов по своїй волі, тих кого виключили? Ви маєте доступ до секретних даних? І чому інформація про кількість тих, хто покинув СЄ ніколи не оприлюднюється? Якби процент був дуже низький, такий як ви вказуєте, то боятися було б нічого. Навпаки, еге-ж?

7. Сергій аспірант

Я про це памятаю-)))
    Ы сумнываюсь що ваш вчинок пішов вам на користь.
    Ваші батьки є свідками, якщо я не помиляюсь?

8. Radistka

Radistka Rändaj

Не треба переводити стрілки. Що зі статистикою?

9. Сергій аспірант

КІлькість свідків Єгови відома. приріст за рік також Приблизу різницю між найвищою і середньою кількістю вісників протягом року ви знайти можете. Ці дані можуть давати дуже опосередковану інформацю про кількість позбавлених сілкуваня.

10. Radistka

Radistka Rändaj

Добре, признався, молодець. А чому не оприлюднюють точну? Страшно?

11. Сергій аспірант

Якщо я правидьно пригадую - ваші батьки свідки Єгови? Якщо так то старійшини можуть відвідувати їх, а враховуючи що ви свої вчинком навряд чи зробили приємне своїм батькам, старійшини можуть вважати що ваші батьки потребують духовної підтримки.

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

А сенс оприлюднення такої статистики? Крго це підбадьрить і що корисного дасть?

12. Radistka

Radistka Rändaj

Принаймні тобі не треба буде тут фантазувати на відчай душі. Хоча зАбавка хороша.

13. Сергій аспірант

Не бачу тут приводу для фантазій.

14. Radistka

Radistka Rändaj

О, а знаєте як виглядає та сама таємнича "духовна підтримка"?
    Спочатку йде "розвідка боєм" - дві-три години сидять в тебе в хаті, розпитують батьків у моїй відсутності (і не гидко ж!) все про мене, про мою роботу, про зарплату, чи є у мене хлопець, і т.д., і т. п. Потім, починається другий тур - власне сама "підтримка мене". "А от ми знаєм ... що у тебе" (далі йде якась подія з мого життя), а чи не повинна ти дякувати єгові за те? А чи не повинна ти приходити на зібрання? А чи не хотіла б ти піти проповідувати? А у нас конгрес, а у нас цікаве зібрання? А нова публікація? А в кінці помолитися разом. Ну від сили один вірш з Біблії прочитають. І кожен раз те саме! :hang1: А де власне духовна підтримка, га ???? У чому вона? :mocking:

15. Сергій аспірант

Старійшини цікавляться життям виключених осіб і чи виявляють такі особи якісь кроики до навернення. можливо вони справді потребуютьякоїсь допомоги але без їх бажанння ніхто її навязуквати не буде. хоча часи змінюються і часто люди які роками були виключені усе ж повертаються.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Ну я вирішила. Ще раз прийдуть - в суд подам.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого?

Заява в міліцію - хай розбираються.

Тільки, не говоріть, Сергію, що СЄ пресують. Вони самі винні.

18. Сергій аспірант

Цікаво який закон порушуюють свідки Єгови вданому випадку? Якщо ваші батьки є свідками то старійшини вправі відвідувати їх.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та в суді розберуться, чого переживаєте?

20. Сергій аспірант

Винні в чому? В тому що діють згідно БІблії? Чи ж не обовязок пастирв дбати про своїх прихожан і виявляти любов до тих хто проявляє духовну не зрілість?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)