Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oxid

Oxid Well-Known Member

Відбирають набагато цінніше - людські душі... :sad: З такою ненавистю до католиків, як у творах Рассела, які я мав можливість почитати завдяки посиланням Pannino, я ще не зустрічався, а сучасна ОВБ вважає себе послідовником расселового вчення...
    Де то католики за гроші проповідують?:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Очевидно праць Елени Вайт ви не читали.
    В жодному разі свідки Єгови не обмежували і не закликали до обмеження свободи інших реліігйних груп. Не виправдовували і не застосвували агресії

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

Священники отримують певну платню, утримання церковної ієрархії коштуєє немалих грошей.
    Практично немає недорогої літератури яка могла бути корисною християнам.
    Приблизна вартість перекладу Хоменка 50-70 грн. Квтехизму до 150

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Скажіть будь-ласка де у публікацях свідків Єгови ви бачите ненависть о інших реліігйних конфесій? Свідки Єгови дають посилання на історичні джерела коли пишуть про інші конфесії і чому б не попробувати висувати свої претензії до відповідних науковців? Католики амагаються переглянути і дещо спотврити історію представививши інквізиціюю і релігійні війниу вигідному для них світліюю Якщо про ці речі не писати їм можже це вдатись.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Давайте протестуй те проти усіх інших конфесій.
    \\Чомусь обєктом найбільш агресивних напаток стають саме свідки Єгови.

3. Blessed

Blessed Well-Known Member

ну по перше дозволю собі висловитись проти нахабного співставлення леніна і Христа. Те що ви не вірите в Бога, не дає вам права висловлюватись про Бога як про звичайну пересічну особу. Будьте надалі толерантними доказуючи фізико-хімічні властивості землі і її походження.
    Бо може ви і пішли від мавпи, цікаво тоді звідки взялась мавпа, з вибуху у космосі? чи від простої клітини мутуючи і розвиваючись? тоді ви пішли від мудрої мавпи,я за вас рада несказанно!

Але я є творіння Всевишнього Бога, його дитина,а Він є мій Батько! Я створена Ним по Його ж образу і подобі.

Щодо поховання як ви виразились Ісуса, то ви особисто знаєте де знаходиться Його тіло тут на землі? ....Упс, думаю зараз ви почнете мимлити що про це говорять "факти,і вчені", і таке інше...ну от, не знаєте, і ваші вчені також не знають вже що видумати, бо треба ж відробляти гроші які їм платиться за таке фуфло.

До речі, прошу на мене не ображатись за начебто "агресивність з боку християн" :russian_ru: .

4. Василь

Василь Well-Known Member

Як не знаю, як Ви, але я народжений своєю матір"ю, також як і Ісус. Я не знаю, де знаходиться тіло Ісуса, але це єдина в світі людина, з якої зробили якусь безтілесну міфологічну істоту. Людям треба бути трохи скромнішими. Якщо вже розіп"яли людину, то будьте добрі, хоч зробіть якусь символічну могилу, де б сумуючі з такої долі Ісуса могли покласти хоч квіточки в знак співчуття з приводу смерти невинного Ісуса!

5. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Був правда в Італії випадок: На заклиа єпископа молоді католики вийшли пропровідувати на пляжі. Результат? - Їм прийшлося постійно доказувати, що вони не свідки.

---------- Додано в 02:40 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ----------

Що ж тоді мав на увазі Ісус?
    Матвія 24:14*І цю добру новину про царство будуть проповідувати по цілій населеній землі на свідчення всім народам, а тоді прийде кінець.

6. nixto

nixto Well-Known Member

Знову! То ж не про кінець світу, не смерть, а про кінець панування гріха над людиною, відновлення БОЖОЇ ПОДОБИ в людині і багато люду вже того осягнули, чи Ви вважаєте, що апостоли, і всі мученики за Христову віру зараз мертві?

7. Сергій аспірант

Ви звертали увагу на контекст цього вірша? Судячти з вашого допису ні.

вийшов Ісус і від храму пішов. І підійшли Його учні, щоб Йому показати будинки храмові.
    2. Він же промовив у відповідь їм: Чи бачите ви все оце? Поправді кажу вам: Не залишиться тут навіть камінь на камені, який не зруйнується!...
    3. Коли ж Він сидів на Оливній горі, підійшли Його учні до Нього самотньо й спитали: Скажи нам, коли станеться це? І яка буде ознака приходу Твого й кінця віку?
    4. Ісус же промовив у відповідь їм: Стережіться, щоб вас хто не звів!
    5. Бо багато хто прийде в Ім'я Моє, кажучи: Я Христос. І зведуть багатьох.
    6. Ви ж про війни почуєте, і про воєнні чутки, глядіть, не лякайтесь, бо статись належить тому. Але це не кінець ще.
    7. Бо повстане народ на народ, і царство на царство, і голод, мор та землетруси настануть місцями.
    8. А все це початок терпінь породільних.
    9. На муки тоді видаватимуть вас, і вбиватимуть вас, і вас будуть ненавидіти всі народи за Ймення Моє.
    10. І багато-хто в той час спокусяться, і видавати один одного будуть, і один одного будуть ненавидіти.
    11. Постане багато фальшивих пророків, і зведуть багатьох.
    12. І через розріст беззаконства любов багатьох охолоне.
    13. А хто витерпить аж до кінця, той буде спасений!
    14. І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво народам усім. І тоді прийде кінець!
    15. Тож, коли ви побачите ту гидоту спустошення, що про неї звіщав був пророк Даниїл, на місці святому, хто читає, нехай розуміє,
    16. тоді ті, хто в Юдеї, нехай в гори втікають.
    17. Хто на покрівлі, нехай той не сходить узяти речі з дому свого.
    18. І хто на полі, хай назад не вертається взяти одежу свою.
    19. Горе ж вагітним і тим, хто годує грудьми, за днів тих!
    20. Моліться ж, щоб ваша втеча не сталась зимою, ані в суботу.
    21. Бо скорбота велика настане тоді, якої не було з первопочину світу аж досі й не буде.
    22. І коли б не вкоротились ті дні, не спаслася б ніяка людина; але через вибраних дні ті вкоротяться.
    23. Тоді, як хто скаже до вас: Ото, Христос тут чи Отам, не йміть віри.
    24. Бо постануть христи неправдиві, і неправдиві пророки, і будуть чинити великі ознаки та чуда, що звели б, коли б можна, і вибраних.
    25. Оце Я наперед вам сказав.
    26. А коли скажуть вам: Ось Він у пустині не виходьте, Ось Він у криївках не вірте!
    27. Бо як блискавка та вибігає зо сходу, і з'являється аж до заходу, так буде і прихід Сина Людського.
    28. Бо де труп, там зберуться орли.
    29. І зараз, по скорботі тих днів, сонце затьмиться, і місяць не дасть свого світла, і зорі попадають з неба, і сили небесні порушаться.
    30. І того часу на небі з'явиться знак Сина Людського, і тоді заголосять всі земні племена, і побачать вони Сина Людського, що йтиме на хмарах небесних із великою потугою й славою.
    31. І пошле Анголів Своїх Він із голосним сурмовим гуком, і зберуть Його вибраних від вітрів чотирьох, від кінців неба аж до кінців його.

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

Слова Ісуса стосувались двох подій - завершення юдейської системи та віддалених подій які мали передувати Армагедону.

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

Виникаэ питання, що таке царство Божк у вашому розумынны.

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Священники живуть за рахунок громади, чи не так?

8. Сергій аспірант

Це ваше пояснення чи можете скинути посилання на коментар прийнятий УГКЦ?

9. Василь

Василь Well-Known Member

Ісус мав на увазі те, в що він вірив, а я пишу про те, що буде! Відчуваєте різницю?

10. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Звичайно Василю, різниця дуже відчутна. Ісус будучи Сином Бога достеменно ЗНАВ що станеться в майбутньому, і попереджував про це своїх учнів. Ви ж тільки ВІРИТЕ (не знаю не якій підставі) що знаєте що буде.
    Але запитання було: про кінець ЧОГО говорив Ісус?

11. Василь

Василь Well-Known Member

Моя відповідь тут.

12. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

А що ж по вашому проповідують Свідки Єгови? Ось цитата статі з Вартової Башти від 15/12/2010 стор. 14.

Наша задача не в том, чтобы рассказать людям, что, если они обратятся к Богу, он поможет им в решении всех их проблем и что им будет лучше. Многие, идя в церковь, ищут именно этого, а церкви готовы подстраиваться под такие желания (2 Тим. 5:3, 4). Своим служением мы не преследуем такой цели. Мы проповедуем благую весть о том, что Иегова из любви готов простить грехи через Христа. Таким образом люди могут преодолеть отчуждённость и примириться с Богом (Рим. 5:10; 8:32). Однако "время особой благосклонности" быстро приближается к концу.

Згідно записаного в Біблії, ті з помазаних святим духом послідовників Ісуса, котрі витримали до кінця знаходяться зараз із ним на небі. Невелике число помазаниї святим духо сьогодні живуть поруч з нами, очікуючи поки їх число сягне 144000. Коли це станеться і розпочнеться Армагедон.

Матвія 24:13 ...Але хто витримає до кінця, той спасеться. 14*І цю добру новину про царство будуть проповідувати по цілій населеній землі на свідчення всім народам, а тоді прийде кінець.

Луки 22:28 ...А ви залишилися зі мною у*моїх випробуваннях, 29*і я укладаю з*вами угоду про царство, як і*мій Батько уклав угоду зі мною, 30*щоб ви їли та пили за моїм столом у*царстві моєму й сиділи на престолах і*судили дванадцять племен Ізраїля.

Об’явлення 14:1 ...Тоді я глянув і*побачив, що на горі Сіон стоїть Агнець, а з*ним сто сорок чотири тисячі. На їхніх чолах написане його ім’я та ім’я його Батька. 2*І почув я звук, який долинав з*неба і*нагадував шум багатьох вод та сильний гуркіт грому. Той звук був подібний до голосу співаків, які грали на арфах. 3*Вони співали ніби нову пісню перед престолом, чотирма живими істотами і*старійшинами. Тієї пісні не міг навчитися ніхто, окрім ста сорока чотирьох тисяч, викуплених із землі.

Об’явлення 7:3*«Не завдавайте шкоди ні землі, ні морю, ні деревам, поки не поставимо печатки на чолах рабів нашого Бога». 4*Тоді я почув число тих, хто отримав на чоло печатку,— сто сорок чотири тисячі.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

Сєргій, гані бабло за спілкування зі мною!!!!!!!!!!

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

Різниця відчутна. Можна навіть діагноз ставити.:haha:

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

Звичайна примітивщина. Не знаю на кого навіть розрахована.

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

Фантазії на вільну тему. В біблії нема такого.

14. Василь

Василь Well-Known Member

Ага! Вже поставили чи тільки будете ставити? Маєте досвід в цій справі чи поки що вчитесь?

15. Сергій аспірант

Вам простыше сприймати інформацію викладену у філософській чи символічній формі?
    Свмк тому язичники-філософи і не приймали християнство - іоно видавалось надто простим, примітивним..

16. Blessed

ООООО, нііі! Шановний, а звідки ваша мама? а мама мами? а хто ж був першим? А хто мама першого? :dntknw:

Яку могилку? Мені вас шкода,ви обмануті, ви заблудились в тому що запропонував диявол, ваші очі закриті, вуха нечують і серце кам"яне.

Найбільшим гріхом є невірство! Вам зовсім небагато треба щоб спастись. Ісус стукає в ваше серце, Він вже, перед вашим народженням подарував вам спасіння, пробачив вам, і ви будете здивовані, навіть коли не вірите в Нього а Він любить вас, всеодно любить бо ви Його дитина. Не живіть розумом, бо це тупік, живіть серцем і дасть вам Бог серце не кам"яне а плотяне,нове.. Це так якби вам принесли в подарунок чудовий компютер,ви про нього мріяли, і тут-подарунок. А ви кажете:ні, я не можу прийняти,він мені не треба...Або ви кажете: вау, дякую,я приймаю подарунок.
    Не приймете вже даного вам подарунку-не будете мати. Але це не компютер, це життя вічне.Вічне! Це вічне світло, радість,мир,любов,щастя. Це не психоемоції, це вічний стан душі.Просто повірте Йому, на хвилину відмовтесь від розуму і ви ніколи вже не захочете так жити.

17. Василь

Василь Well-Known Member

Моя відповідь тут.

18. Blessed

Чи хтось в вашому житті вмирав за вас? от так люблячи вас , рятуючи, жертвуючи своїм життям за ваше?
    не пусті слова типу "жити без тебе не можу"...і чогось продовжує жити, і ще й непогано жити, і з другими любов крутити...

ВИ маєте бути щасливі від того що вас настільки люблять! Бо за вас вже помер на хресті ЦАР царів, БОГ божків, ГОСПОДЬ господствующих, Його ІМЯ найбільше зі всіх імен що існували, от ВІН за вас і помер. Сам Бог за вас помер,а ви ще досі пишете фізичну формулу світу?:wacko:

• Подобається Подобається x 3
  19. Сергій аспірант

От тількии Ісус себе ніколи Богом не називав. Оюожнювати його стали в період елінізації християнства.

20. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, це він помер за Вас, а за мене померли мої батьки!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)