Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

так само як твої про твій :)))

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

ОК, давай список тої більшості форумлян цієї гілки. Поіменно, або хоча б кількість.

• Подобається Подобається x 4
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Жодна конфесія від фанатиків не вільна. Щодо свідків Єгови у більшості випадків їх реліігйна позиція є усвідомленою і аргументованою. позбавлена агресії щодо інших реліігйних груп.

3. Radistka

Radistka Rändaj

Чекаю на список!

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Я не є агресивно налаштованим до інших конфесій, обгрунтовую свої тверження.
    Нагадаю
    нати́зм (греч. Φανατισμός, лат. Fanaticus, фр. fanatisme) — слепое, безоговорочное следование убеждениям, особенно в области религиозно-философской, национальной или политической; доведённая до крайности приверженность каким-либо идеям, верованиям или воззрениям, обычно сочетающаяся с нетерпимостью к чужим взглядам и убеждениям. Отсутствие критического восприятия чего-либо.
    Ви помічали щоб я агресивно ставився до представників інших конфесій, вимагав їх заборонити і т. п.

5. Radistka

Radistka Rändaj

Представ список "більшості" форумлян!

6. Сергій аспірант

чекайте і далі. я не забовязаний розкривати вам точку зору інших вказуючи їх імена.

7. Radistka

Radistka Rändaj

Отже всіх опитав поіменно?
    А мене чому пропустив?

8. Сергій аспірант

Обгрунтуйте.
    Я жодного разу не зустрічав щоб свідки Єгови пікетували зібрання інших конфесій,
    переривали зібрання інших релігійних груп.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

тобто? аргументована 51% ? А решту... як там вже вийде....

я б тримавсі подалі таких провадирів, які вбільшості аргументовані, а решту - без аргументів.

• Подобається Подобається x 3
  10. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, ти справді опитував поіменно усіх дописувачів цієї гілки?
    Чому не поцікавився моєю думкою?

11. Сергій аспірант

Людина е може стати свідком Єгови якщо не розібралась в їх вченні. чогось людина можже не знати чи не розуміти але свідком Єгови людина стає коли володіє принаймі основними поняттями, коли її життя відповідає моральним нормам. коли вона приймає усвідомлене рішення стати свідком Єгови.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Ви людина доволі критична. так що самі можете оцінити характер дописів пана Педро.

12. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, або відповідай на моє запитання, або визнай, що ти не відповідаєш за свої слова!

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Ви справді опитували поіменно усіх дописувачів гілки?

13. Сергій аспірант

ні звичайно, але іноді в переписці оцінка Педро проскакувала. Хазм. Абдурахман і Вітнес висловили її прилюдно.

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

Я немаю не меті образити пана Педро- лише рекомендую звернути увагу на характер його дописів. які не найкращим чином характеризують його як особистість і як християнина.

14. Radistka

Radistka Rändaj

І то тих чотири учасники то є більшість?

• Подобається Подобається x 2
  15. Сергій аспірант

я говорив пр людей які прилюдно говорили Педро про його поведінку. результатів з його боку непомітно - як був озлобленим так і залишився.

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Ождна справа бути не згодним з чиїмись поглядами, інша критикувати їх у вульгарній, некоректній формі вдаючись до брехні, неперевірених твержень наклепів тощо.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Все зрозуміло. Я тобі відповім в дусі твого допису - тринди і далі. Тільки не думай, що тебе тут хтось серйозно сприймає. Бо протилежна більшість вважає саме тебе неадекватним. Доведення? ... а від супротивного. Це ж очевидно :tongue:

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

от-от, якраз те чим ти і займаєшся

17. Сергій аспірант

Не буду вказувати на ти х хто любить потриндіти.
    звинувачень купа. а от доказів ніяких, ніяких наукових чи юридичних фактів.
    Я вже наводив приклад із звинуваченням свідків Єгови у руйнувані сімей.
    в результаті виявилось щоо традиційні церкви, а ж ніяк не сприяють збереженню нормальних стосунків у реліігйно розділених сімях.
    Аналогічна ситуація із іншими звинуваченями. докази яких мають бути очевидним а на справді їх немає.

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Дописи Педро відповідвють визначенню фанатизму?

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, а ось ця фраза це не фанатизм? Мих мабуть памятає подібне висловлювання Леніна - комуністом може стати той...
    Значить тільки "світкі" володіють знаннями Біблії, значить вони є приклади для поведінки? Скажу по секрету - абсолютно кожна секта, включаючи Девіда Кореша так говорять чи говорили.
    І якщо я фанатик, то може підкажете якої конфесії чи секти? Якщо ні, то чого я фанатик? Звичайно, для мене Біблія - це свята книга і якщо ще хтось буде її перекручувати, я не маю права мовчати.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

На жаль в Сергія таке проскакує. Ось візьмімо його стаж спілкування зі "світками". В різних дописах ця дата міняється від 5 до 16 років. Я розумію, що Сергій надзвичайно зайнятий в аспірантурі і може забути що писав але ж дати хоч приблизно памятати потрібно.:)

• Подобається Подобається x 2
  19. Сергій аспірант

Спілкуюсь із свідками я приблизно 16 років. Систематичо вивчаю Біблію років 7

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

Це характерно для усіх конфесій. Різняться тіьки плоди діяльності і саме на ц плоди радив звертати увагу Ісус.
    Свідомо чи ні ви це робите.

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Думаю ви самі не можете визначити свою реліігйну пприналежність.

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Але звертати на форму і характер дописів вам не завадить.
    а ви агресивно сприймаєте точку зору інших,. якщо вона не збігається з Вашою.

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Расел - тим більш!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)