Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Добре давайте конкретно то темі.
    Чому сЄ відмовляються від переливання крові й використання 4основних фракцій крові для вироблення ліків.
    Цікавить виключно біблійне пояснення такої заборони.
    Про заборону їсти кров читав, але все ж таки, я так собі думаю, є різниця між тим щоб просто їсти займаючись черевоуґодієм при цьому порушуючи святість крові і врятувати життя тею кров'ю, мабуть життя більш вартісне ніж кров?

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Нічого подібного, виробленя ліків із фракцій крові допусквється. Їх використання залишається справою сумління.

3. Panucci

Panucci Bible Students

http://studentibiblici.hmarka.net/file/Otkrovenie.doc

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Усiм братам у Христi, дуже раджу почитати справжню Вартову Башту:
    http://www.scripturestudy.net/ukr/statti.html

,в кого е питання пишiть менi
    vlady100@mail.ru
    Pace!

4. Oxid

Oxid Well-Known Member

Зрозуміло, в буйній уяві Рассела зірка, що впала з неба з Одкровення 9.1 - св. Афанасій Олександрійський, безодня - уявне місце, а саранча - католицькі священники і монахи.
    А хто для вас "брати у Христі"?:scratch_one-s_head:

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, чим я більше матеріалів читаю про цю людину тим більше сумніваюсь чи він був психічно нездоровою людиною, чи просто авантюристом, який внаслідок участі в багатьох церквах починаючи від пресвітеріанства продовжуючи адвентизмом і закінчуючи масонством створив справді секту-конгломерат, яка дозволила йому контролювати необмежені фінансові потоки і необмежену владу над прихожанами.
    Так чи інакше а диявол використав цю людину на 100%.

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

Цікавою є історія появи груп дослідників Біблії.
    нажаль вони не звертають увагу на те. що Рассел не вважав себе безпомилковим і володів тими знаннями які були доступними в його час. В чомусь він був правий в чомусь помилявся. Тому спиратись виключно на його вчення, без врахування сучасних досягнень не варто.

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Більшість форумлян сумнівається у вашому психічнму здоровї.
    Ігнорування логічних доказів, крайній фанатизм, несприймання твержень які суперечать вашим уявленням є ознаками особбистості з певними проблемами.

7. Pedro

Сергію, знову образи? Чи я вас за весь час дискусії образив хоч раз, хоча впевнений, що після так званої аспірантури ви в кращому випадку підете на базар торгувати (на Південному можу скласти протекцію).
    Я лише виражаю свою думку про вашого гуру - засновника секти.
    Якщо і ви, як я неодноразово рекомендував, звернетесь до Біблії і до незалежних від єговістів джерел ви побачите, що я правий на 100%.

8. Сергій аспірант

Ви висловлюєте звинувачення. які не доводите. коли ж вам показують докази хибності таких звинувачень, ви це ігноруєте. І неспроможні навести докази з незалежних і не упереджених джерел. Ви просто переповідаєте викривлення зроблені іншими людьми, і ці викривлення були спрстовані ще за життя Раселла.

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Так я звертався і постіно звертаюсь до цих джерел.

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Педро, покайтеся, впустіть Христа в своє серце і можливо Він врятує вас.
    Бо людина котра постійно плюється отрутою, котра затаїла в серці своєму злобу не може мати нічого спільного з Христом.
    Задумайтесь і перестаньте ненавидіти ближнього свого...

10. Radistka

Radistka Rändaj

Вчасно зайшла ... :))) :)))

На форумі зареєстровано 14 241 учасників. Більшість то є як мінімум 7 121. Сергію, ти справді маєш список тієї "більшості", що сумніваються у психічному здоров'ї Педро? Представ, будь ласка свої "факти"! :)))

Відносно "ознак" особистості "з проблемами", то я просто тихо млію від того як "науковець" аргументує середньовічними уявленнями з психології. І тішуся неймовірно, що Сергій не був "науковцем" за СССР. Ой би переповнені були псіхушки, ой переповнені ...

P.S. Сергію, а ти усвідомлюєш, що з іншого боку, й ти сам і всі СЄ прекрасно підходите під твоє означення "особистості з проблемами"?

P.S.S. Сергію, а тебе не виключать з аспірантури за таку профанацію терміну "науковий факт"? І скільки ж років ти вчишся в тій аспірантурі, що до сих пір навіть не вникнув в це поняття?

Останнє редагування: 31 січ 2011
    • Подобається Подобається x 4
  11. Pedro

Абдурахман, кого я ненавиджу? Вас? Сергія? Здається, в моїх дописах на це навіть натяку нема. Я всього-навсього висловив свою думку про можливі мотиви поведінки Рассела, який просто використав релігію в своїх цілях.
    До речі, він ніколи не був моїм ближнім і не буде, БО З-ЗА ЙОГО СПИНИ ЧІТКО ПРОГЛЯДАЮТЬСЯ РОГИ ВІДОМОГО СТВОРІННЯ.

12. Сергій аспірант

Релігійний фанатизм справді розглядають, як соціопатію. Педро вкрай агресивно налаштований і це помітно з його дописів. Не одноразово йому говорили задуматись над своєю поведінкою і харакером дописів.

В яких? Він став багатою і всесвіітньо відомою людиною? Ні. Він отримав прибуток з релігійної діяльності - теж ні. Що ж він використав?

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

Факти Педро наводили. Але він на доказ своїх твержень не навів жодного посилання.
    Натомість спрстування звинувачень які висував Педро я наводи неодноразово.

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Те що ви ображаєте релігійні почуття людей - це звісно нічого. Те що ви провокуєте релігійну ворожнечу - також.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

Фанати́зм (греч. Φανατισμός, лат. Fanaticus, фр. fanatisme) — слепое, безоговорочное следование убеждениям, особенно в области религиозно-философской, национальной или политической; доведённая до крайности приверженность каким-либо идеям, верованиям или воззрениям, обычно сочетающаяся с нетерпимостью к чужим взглядам и убеждениям. Отсутствие критического восприятия чего-либо.
    согласно Уинстону Черчиллю, «фанатик — тот, кто не способен изменить своё решение и никогда не сменит тему». Оба эти определения предполагают предъявление крайне строгих требований и нетерпимость к каким-либо отклонениям.

Различие между фанатиком и поклонником видится в том, что поведение фанатика рассматривается как нарушение преобладающих социальных норм, тогда как поклонник эти нормы не нарушает (хотя его поведение и может казаться странным)[2]. Объединяет поклонников и фанатиков их всепоглощающий интерес, любовь к той или иной сфере деятельности, занятию, увлечению, человеку.

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Фанатики, совершающие величайшие злодеяния, насилия и жестокости, всегда чувствуют себя окруженными опасностями, всегда испытывают страх. Человек всегда совершает насилия из страха. Аффект страха глубоко связан с фанатизмом и нетерпимостью. Излечение от страха и было бы излечением от фанатизма и нетерпимости. Фанатику диавол всегда кажется страшным и сильным, он верит в него более, чем в Бога. Фанатизм имеет религиозные истоки, но он легко переходит на сферу национальную и политическую. Национальный или политический фанатик также верит в диавола и его козни, хотя бы религиозная категория диавола была ему совершенно чужда. Против сил диавола всегда создается инквизиция или комитет общественного спасения, всесильная тайная полиция, чека. Эти страшные учреждения всегда создавались страхом диавола. Но диавол всегда оказывался сильнее, он проникал в эти учреждения и руководил ими.
    http://www.vehi.net/berdyaev/fanatizm.html

13. nixto

nixto Well-Known Member

Беззаперечно вірити тим, що помиляються (а ви самі це визнаєте) і продвігать це як правду в маси - як це називається?:dntknw:

Останнє редагування: 1 лют 2011
  14. Сергій аспірант

Краще вірити тим хто помиляються і визнають, це ніж лицимірам які заявлябть про свою безпомилковість. хоча історія свідчить протилежне.

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Для порівняння - візьміть Катехизм Християнської Віри- цитати з Бібліїв у ньому є. лише після коротких розповідей біблійного сюжету, після важливих доктринальних положень - жодної цитати.
    Миряни зазвичай не користуються Біблією під час проповіі священника. Тобто навчання йде з акцентом на авторитет церкви а не Біблії.

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Помилки ніколи не зачіпали головних доктринальних положень.

15. Pedro

Говорив задуматися хто? Була в мене агресія проти вас? Якраз агресія і висміювання християнства в дописах єговістів.
    Якщо я і заперечую єретикам, то прочитайте якими словами заперечував Ісус фарисеям. Бо їхнє вчення як і вчення Рассела є від диявола.
    Щодо посилань і доказів, то прочитайте цю гілку спочатку. Вам наводили слова Біблії, історії, біографії ваших гуру, навіть говорили бувші учасники секти. Але що можна розповідати сліпому і глухому?

16. Сергій аспірант

Посилання на джерела ви наводили? Хто писав ці біографії і з якою метою. Я наводив як в цих біографіях перекручуються факти. перекручуються дорчі представниками духівництва. А фактів є достатньо - є матеріали судових процесів і справжні протоколи а не викривлені і видерті з контексту фрази які піблікують іноді.
    Ви далеко не Ісус. тому і поводьтесь відповідно.

17. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, ти справді суті дописів не розумієш, чи придурюєшся?
    Я просила навести тебе той список більшості форумлян, який за твоїми словами, вважають Педро нездоровим. На підставі якої такої інформації та фактів ти це стверджував?

18. Сергій аспірант

І скілььки разів я говорив про не відповідність перекладів і наводив те що є в оригінальному тексті.

19. Radistka

Radistka Rändaj

Я це все маю читати? о_О
    Хоча б полегшіть мені роботу і підкресліть ту фразу яка вказує, що фанатизм це душевна хвороба, чи шо ..

Я ж тільки запитала, чи ви усвідомлюєте те, що й СЄ підходять під це означення?

20. Сергій аспірант

Людина яка має психічні відхилення не оббовязково є нездоровою в кілінічному значенні цього слова. Це може бути своєрідним варіантом норми. але характер дописів
    і виправдання які використовує пан Педро свідчать про його фанатизм. Щодо форумлян я мав на увазі дописувачів цієї гілки.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

А я і не говорив про психічний розлад,а про психологічне відхилення, акцентуацію якихось рис характеру. Такі люди не спприймають реальність. можуть вдаватись до агресивних і суспільно небезпечних дій.

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Релігійність є нормальним, явищем, фанатизм ні. Хоча жодна релігійна група не вільна від фанатиків.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)