Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Єврейська релігійна система передбачала реліігйну освіту населення, христини не приділяли цьому достатньої уваги. Ви думаєте хоч один з тих кого силоміць загнали для хрещення в Дніпро мав уявлення про християнство? Чи хтось вчив цих людей чомусь?
    Тепер вина за бездіяльність священників перекладається на мирян, а що самі священники зробили. щоб навчити і зацікавити людей?

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

А як щодо біблійного богослівя? Може воно має бути основою? Невже євреї помилялись?

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

До 2 ст жодний християнин не служив у римській армії. Згідно церковних правил воїнів кілька років не допускали до причастя, священослужителі не могли займати військових посад. зараз це успішно ігноруюють. Держава визнає право на альтернативну службу і цим провом користуються українські баптисти. пятедесятники, адвентисти, свідки Єгови.
    Щодо фінансових махінацій то реліігйні організації звільнені від оподатування і жолдного факту порушення законодавства у цій сфері у свідків Єгови не виявлено.
    Навпаки свідки Єгови сумлінно споачують податки і навчають цьму своїх вірян.

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Для обходу державної казни іноді використовують традицційні релігії - згадайте економічну діяльність РПЦ.
    Совість треба мати, а не триндіти без доказів, якщо вважаєте себе християнином.

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Повторюєте чужі бздури, без жодних доказів. це уже набридло усім, хоч би докази наводили для різноманітності.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви суперечите самі собі.

Заганяти до Бога - неможна і самому йти до Бога - неможна.

Тре слухати Брукліна - єдиний вихід, нє?:flag_of_truce::dancer:

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

євреї судили з того, що знали. А знали вони що?
    Те, що говорив Ісус? - ні!
    Читали діяння і послання апостолів? - ні!
    То ж що ви від них хочете?

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

фіг там сплачують, коли вважаються неприбутковою організацією.

3. Сергій аспірант

Хіба я сказав що неможна? І як могли люди шукати зань, якщо самостійне читання біблії невіталось у церкві, а доступної літератури практично небуло?
    Апостоли лише навчали,а не навязували свої погляди силою.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Я мав на увазі приватних підприємців, які є свідками Єгови.
    А він хіба заперечував те що говорили Закон і Пророки?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не бачу логіки у ваших словах. Вчити Біблію самотужки - діло не хитре. Але тоді тлумачень Біблії буде стільки, скільки її вчать самостійно, не вірите?

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

аааааааааа

ні, але тим не менше, євреї Його засудили.

5. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

проте якщо її не читати то тлумачення буде одне - продиктоване єдним ізучавшим й підфальшувавшим...
    Вівці ви на 'правильному' шляху

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну... є вівці, а є козли(то з Біблії)

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

чого ж не читати? Ви ж фізику читаєте? З Ньютоном, Максвеллом, Вальтом погоджуєтесь? Чи маєте свою думку?

7. ABDURAKHMAN

1. Не про біблійних овець йшла мова, а про повсякденних.
    2. Якби був збірник фізичних істин, то мудрий чоловік перш за все вивчи би його, а далі дививбися хто бреше , а хто дуже-дуже забрехався.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви перевіряли всі ті закони з фізики, що вчили?
    Я - ні. Бо життя б не вистарчило. Також придумувати ровер з самого початку не хочеться, хоча почитати про сам процес можу.

Знаєте чому СЄ не вірять у Трійцю? Тому що християнам, щоб утвердити вчення про Трійцю потрібно було більше, ніж 300 років, а СЄ існують трохи більше 100 років. А крім того тодібуло легше, бо напочатку ще жили апостоли, перші учні апостолів, а у 19 столітті було багато філософів.

Сучасний рівень розвитку вчення християнства можна порівняти з сучасною фізикою, а рівень розвитку вчення про Бога у СЄ є рівень фізики, коли крім механіки майже нічого ще ніхто не досліджував.

Тому така різниця у розумінні.

9. ABDURAKHMAN

1. Лише деякі, але це має відношення до спасіння?
    2. Ви не вірно розставили акценти:
    в біблії нічого немає про трійцю, ісус про неї не згадував, апостоли й перші учні Христа про неї не навчали і тут лише через кілька століть уми церкви дійшли. Вони ще до багато чого дійшли...
    3. 100% нащо щнсь додавати до вчення апостолів?
    4. Це вам Папа сказав?
    Вважаєте апостоли Павло чи Іван знали менше новоявлених 'святих і непомильних'?
    За часів апостолів було правдиве вчення котрє з часом засмічували різними філософсько-поганським сміттям.
    Чим дальше в ліс тим більше дров.
    5. Авжеж, тому така різниця у віровченнях.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то необовязково, щоб хтось казав, просто включаєте мозок і зразу стає все ясно.:)))

11. ABDURAKHMAN

а з душею як бути???

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як з своїм Я.

Коли ми говоримо Я і розуміємо Я, то маємо наувазі свою душу. Тіло - одежа, яка зношується, як одежа.

13. Сергій аспірант

Людина отримує інформацію про навколишній світ за допомогою власного розуму.
    Але таким чином вона не може отримувати інформацію про Бога- те що ми знаємо
    про Єгову - це те що він відкрив про себе.
    Саме це викладено в Біблії і немає потреби домішувати сюди філософські ідеї.

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а не нюху, зору і слуху, товаришу аспіранте?

15. Blessed

Blessed Well-Known Member

Чудово, Миху, хоч ви і цитуєте Вікіпедію, це значить ви вмієте читати і розрізняти те що там написано.
    Логічно виникає питання чому , знаючи що СЄ не визнають Ісуса за Бога та інші принципові відмінності, ви заявляли що християни протестанти це сектанти, а саме, називали декотрих дописувачів свідками Єгови? З прочитаного лише сліпому було б невидно що 9 сторінок люди писали про Ісуса, його жертву,і визнання Його Богом? Спекуляція?
    До речі, якщо ви скористались Вікіпедією, то варто було б додати "Согласно одним источникам, свидетели Иеговы — религиозная организация протестантского направления адвентистского толка (при этом сами свидетели Иеговы не относят себя к протестантам, указывая на ряд принципиальных отличий от протестантизма
    ну це так, для того щоб не спекулювали словом протестанти.
    можу для себе зробити висновки,ви спекулюєте в залежності від ситуації видаючи одне за інше, при цьому в іншій темі викруючи все з точністю до навпаки і таке інше.
    Добре підмітили, що дали вам "орден писаки", :))) є чим пишатись;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думав, що в подальшому буде шось серйозне, а виявилось, звиклий пшик - загальні фрази, голі звинувачення.

наприклад кого?

А ви читали, як називається тема? Тут про протестантів майже нічого нема.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

я не писав, що СЄ є протестанти. Цк ви шось... не те читали.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

не брешіть, ніхто мені нічого не давав.:)

17. ABDURAKHMAN

1. Все ще попереду...
    2. Наприклад мене...
    Я буду свідком на суді...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

тфу, ніколи не думав, що свідок - то погане слово.
    Абдурахмане, свідок - це хороше слово! Чи ви таки проти?

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Кролись Задорнов мав виступати і до нього підійшли від служби безпеки і сказали: говори шо хочеш, але щоб слово Путін не звучало!
    А Задорнов каже: А что? Путін - ето ругатєльноє слово?

вони знітилися і почали задкувати, на що він вслід кричав: Путін - ето хорошоє слово!:haha:

19. ABDURAKHMAN

цього разу Ви викрутилися...
    :))

20. L e o

L e o Well-Known Member

Народ, давайте щось конкретно і по темі. Нецікаво стає від таких писульок.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)