Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. vov66

vov66 Well-Known Member

Слов'яни - під знаком Вола (Бика), а юдеї під знаком Лева. А це протилежність, тобто взагалі не поєднувальне!

2. Witness

Witness Well-Known Member

Растет число верующих, обвиняемых по статье «экстремизм»

17 января 2011 года следователи в двух городах России одновременно, по одной и той же статье Уголовного кодекса РФ предъявили обвинения двум Свидетелям Иеговы — Максиму Калинину в г. Йошкар-Оле и Павлу Стегачёву в г. Тамбове. Их необоснованно обвиняют в возбуждении ненависти и вражды (ст. 282, ч. 1). Ожидается, что в ближайшие дни дело будет передано в суд.

• Подобається Подобається x 2
  3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Боюсь ви втомили усіх форумлян такими псевдонауковими ідеями.

4. vov66

vov66 Well-Known Member

Релігія ніколи не належала до науки, швидше навпаки. Релігія - це ближче до метафізики. А я зараз цікавлюся всім, що звязано з історією релігій.

5. Vаn Helsing

Vаn Helsing Active Member

Ви вважаєте, що в тому вірші їх декілька?

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ----------

Не знаю, що ви вважаєте релігією, але завдяки Біблії, особисто мені, вдалося знайти деякі пояснення на питання, які наука навіть не розглядає.

6. vov66

vov66 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Сергій аспірант

9 января 2011 года. Очередной срыв богослужения

18 января 2011 года в г. Ефремов (Тульская обл.) четыре сотрудника милиции прервали мирное богослужение Свидетелей Иеговы, проходящее в частной квартире, на котором присутствовало 20 человек. Старший лейтенант милиции А. Гришанов потребовал прекратить встречу и покинуть помещение. Затем последовал допрос. Верующие услышали в свой адрес угрозы, у некоторых проверили наличие документов. В акции участвовали и сотрудники ФСБ, среди которых старший уполномоченный С. Абатуров.
    18 января 2011 года. Растет число верующих, обвиняемых по статье «экстремизм»

17 января 2011 года следователи в двух городах России одновременно, по одной и той же статье Уголовного кодекса РФ предъявили обвинения двум Свидетелям Иеговы — Максиму Калинину в г. Йошкар-Оле и Павлу Стегачёву в г. Тамбове. Их необоснованно обвиняют в возбуждении ненависти и вражды (ст. 282, ч. 1). Ожидается, что в ближайшие дни дело будет передано в суд.
    18 января 2011 года. Свидетели Иеговы в г. Москве добиваются исполнения постановления Европейского суда по правам человека

В Головинский районный суд подано заявление о пересмотре по вновь открывшимся обстоятельствам решения от 26 марта 2004 года — в связи с постановлением Европейского суда по правам человека, признавшего незаконной ликвидацию Общины Свидетелей Иеговы в этом городе. Также поданы заявления в Бутырский и Пресненский районные суды г. Москвы с требованием пересмотреть решения по вопросу отказа Общине в перерегистрации. Кроме того, 11 января 2011 года верующие обратились в Минюст России с просьбой перерегистрировать юридическое лицо, ликвидированное в 2004 году.
    13 января 2011 года. Священник: «Я сяду [в тюрьму], но вы здесь проповедовать не будете»

8 января 2011 года в с. Правокумское (Ставропольский кр.) было подано заявление в милицию на действия местного священника РПЦ, который оскорблял женщин-Свидетелей Иеговы, угрожал им расправой и, применив силу, порвал у одной из них сумку. Ему не понравилось то, что женщины беседовали с сельчанами о Библии.
    http://www.jw-russia.org/news.htm

8. vov66

vov66 Well-Known Member

Проблема в грошах (поклоніння золотому тільцю). Це його парафія, тому конкурентів не потрібно. Навіть знаменитий розкол в 1054 році був за території (парафію) Південної Італії.

9. Сергій аспірант

Ви цілком праві. байдуже що парафіани тільки формально православні- коли буде потреба гроші вони понесуть в церкву а не у мечеть.
    Правослвним дозволено вважати і проголошувати свою релігю єдино істинною, усі інші які роблять подібні заяви вважаються екстремісами та зазнають переслідування з боку держави.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даю 9 проти 1, що СЄ і не мали Біблії під час розмови, а от "Вартова Башта" була і не одна.

11. Сергій аспірант

Я жодного разу не зустрічав свідка Єгови без Біблії. та ще й у служінні.

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Радше була, але власний "спецпереклад" ;) :)

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Крім "червоних професорів" почитайте "Історію релігії" Олександра Мєня.

13. Сергій аспірант

Чому ж? Свідки роками користувались Синодальним перекладом і досі використовують його в проповідницькомуу слжінні.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я навпаки, не зустрічав з Біблією, лиш з журналами... набагато зручніше носити з собою.

15. L e o

L e o Well-Known Member

Ггггг. Мих, а я думав, ти краще знаєш СЄ. Навіть Ендрю може може підтвердити, що СЄ не проповідують без Біблій.
    Особисто я не дуже багато проповідую, тому не маю журналів для розповсюдження. Але без Біблії ніяк в проповідуванні.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мало з ними зустрічався.
    А ті дві бабусі (більше 60 років), що ходять повз мій будинок, носять досить маленткі сумки.

17. L e o

L e o Well-Known Member

Мусить бути Біблія в проповідуванні. Можливий, звичайно, варіант, що хтось забув, але таке може легко компенсувати другий вісник. Та і випадків таких я ще не чув.

18. Сергій аспірант

Мих не уявляє, якого розміру Біблія кишенькового формату-))))
    І що заважало підійти і спитати чи є в них Біблія?

19. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Страх...Страх бути зазомбованим....

20. Witness

Witness Well-Known Member

не подскажете, где бы почитать не спец переклад, а настоящий, тот самый переклад? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)