Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісуса ви не вважаєте Богом.
    У новому завіті є приклади, коли люди, що були оздоровлені теж падали на коліна перед Ісусом. Вони були ідолопоклонниками?

• Подобається Подобається x 4
  3. Witness

Witness Well-Known Member

Да, и апостолы тоже исцеляли. Но ни один из них не делал своих статуэток, не?

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Некоректно. Наведений Вами пам'ятник Іоану Павлу ІІ також не він сам поставив. :tongue:

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спробуйте струсити макарони з вух, може допоможе.

• Подобається Подобається x 1
  6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чому Ви такі впевнені? Докажіть!

7. Oxid

Oxid Well-Known Member

Пам"ятник - він і є пам"ятник, і нічого більше - споруда, призначена для увічнення людей, подій, об'єктів, літературних і кінематографічних персонажів, і навіть тварин... :)
    Ви ліпше скажіть таке - чи давав особисто Бог доручення вам і взагалі Свідкам проповідувати? Якщо так, то яким чином? Своїй Церкві, яку Він установив - давав таке доручення, а Расселу і створеній ним організації - не давав...
    А взагалі свідки здурили мене - в 1990 довго спілкувався з ними, вони розповідали про близький армагеддон, і про покоління 1914 року, яке ще не закінчиться, як прийде кінець "системі речей". Хто зараз ще живе покоління 1914 року і чому нема армагеддону? Як можна довіряти неправдомовцям? А тепер ще й виявляється, що 144 тисячі помазаників - це сарана з безодні під проводом Аваддона... Самі себе викрили, а заодно й того (Аваддона), хто послав членів ВБ проповідувати... Сліпі провідники сліпих...

• Подобається Подобається x 4
  8. nixto

nixto Well-Known Member

Вам лише б пагаварить і абізатєльно что-нібуть плохого. Я розумію, що для Вас джерелом правди є ВБ, але хоч на хвилинку загляньте у якийсь словник чи вікіпедію. Ідолопоклонство це коли людина підміняє служіння правдивому Богу, на служіння різьбі чи каменю. Ви вважаєте, що ця жінка сприйняла пам'ятник Івану Павлу за Бога? Чи може випрошувала у пам'ятника щастя?
    В наші часи ідолопоклонство має дещо іншу форму. Гонитва за грошима маючи людей за ніщо, вподобання розпусти вважаючи це за нормальний стан сьогодення, а егоїзм, то хіба не культ самому собі?
    Небесний Отець знає серце тієї жінки, і до кого її молитви, і судити її не вам. Ваш суд, це лише бачення вашого бруклінського раба, бо так дивитись він вас навчає. Служіть йому і пильнуйте його слова.

9. Witness

Доказать, что апостолы не делали своих статуэток и статуй? :))) Вы серьезно? То есть Павел, к примеру, пишет христианам: "убегайте от идолопоклонства" (1 Кор 10:14), а к посланию своему прилагает пару десятков статуэток с собою любимым? )))))

А статуи религиозного характера можно делать? А припадать перед ними на коленях и молиться на них? Снова повторяю строгие слова Библии: убегайте от идолопоклонства. В других стихах говорится о серьезности преткновения других собратьев. Как можно делать то, что может преткнуть? Христиане не могут делать всего этого. А Вавилон Великий - ему все позволено ;)

Итак, ответьте мне на два вопроса:

1) какими-такими умствованиями и хитросплетениями можно доказать, что именно католики являются собранием Бога на земле? Какие признаки дал нам Новый Завет?

2) какого-такого откровения лично я должен дождаться от Бога или его ангелов, чтобы моя совесть мне сказала наконец, что я должен пойти и проповедовать? Что на этот счет сказано в Новом Завете?

Свидетели Иеговы явно благословляются самим Богом, который позволяет им носить его Имя, и которые несмотря на ненависть и сопротивления проповедуют более чем 500 языках. Зачем им ждать разрешения самозванного католического папы? Поцеловать ему руки и ноги, чтобы он разрешил? ))) Сам Бог сегодня на земле выбирает, кого благословить и послать на проповедь. Кого он послал сегодня? Да всё просто: тех, кто и проповедует. ;)

10. ovod

ovod Well-Known Member

тільки не кажіть, що цього немає права робити будь-яка людина...в межах прав людини...
    завжди любив поговорити з цікавими людьми.. на жаль, зараз живу там де свідків майже немає або вони не дуже активні..

11. Witness

Они в данном случае не могут быть названы "неправдомовцами", ибо все это является сферой теологии, а не математики, где все можно доказать формулами. Кто есть прав, а кто виноват покажет Бог, когда одним даст вечную жизнь, а другим вечную смерть.

Вот здесь описывался этот вопрос: http://mir607.narod.ru/abaddon.html
    У вас нет доказательств против этого.

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Ничто подобное нигде в Библии не было разрешено. Точка.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Откровение 19:10 Тогда я пал к его ногам, чтобы поклониться ему. Но он сказал мне: «Смотри, не делай этого! Я всего лишь сораб тебе и твоим братьям, которые совершают дело свидетельства об Иисусе. Богу поклонись

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от, як було сказано, не так як ви зразу: ідолопоклонник! Вмієте ставити ярлики.

13. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Необхідно називати речі своїми іменами.
    Той, хто не поклоняється богу в дусі та правді - той ідолянин.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як прокоментрувати місця де поклонялися Ісусові, і він того поклоніння не перечив? Теж "ідолопоклонство"?

Ів.9-37 Ісус же йому: «Ти бачив його; він - той, хто говорить з тобою.» 38 Тоді той і сказав: «Вірую, Господи!» - і поклонився йому. 39 І мовив Ісус: «На суд у цей світ прийшов я: щоб ті, які не бачать, бачили, а ті, які бачать, - сліпими стали.» 40 Почули те деякі з фарисеїв, що були при ньому, і кажуть йому: «Невже і ми сліпі?» 41 А Ісус їм: «Були б ви сліпі - не мали б ви гріха. Але що кажете: Ми бачимо, - то і гріх ваш зостається.»

Одкр.1-17 Коли я побачив його, впав до ніг його, як мертвий. А він поклав правицю свою на мене, кажучи до мене: «Не бійся: я - перший і останній, 18 і живий; і стався мертвий, і от - я живий на віки вічні; і маю ключі смерти й аду. 19 Тож напиши, що ти бачив і що є, і що має настати після цього. 20 Таємниця семи зірок, які ти бачив у правиці моїй, і семи світильників золотих: сім зірок - то ангели семи Церков, а світильники сім - то сім Церков.»

І чи є ідолопоклонством :

Чис. 21-8 Господь же мовив до Мойсея: “Зроби собі вогненну гадюку й повісь її на стовпі, а як укусить когось гадюка, то він погляне на неї й зостанеться живий.” 9 І зробив Мойсей мідяного змія й повісив його на стовпі; і коли когонебудь кусала гадюка, то він звертав очі на мідяного змія й лишався живий.

В світлі того:

Ів.3-14 Тож так, як Мойсей змія підняв у пустині, - так треба Синові Чоловічому бути піднесеним, 15 щоб кожен, хто вірує у нього, жив життям вічним.

15. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ПОклонилися перед учителем чи перед дерев2яною різзьбою?

16. Panucci

Panucci Bible Students

Рассел до організації с.е. немае жодного вiдношення

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а до кого має?

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, якщо так далі піде, то вони незабаром почнуть заперечувати, що така організація є і що вона будь-коли існувала.:)))

19. Panucci

Panucci Bible Students

Расселл помер в 1916, Свiдки появилися в 1931. Через 16 рокiв.....

20. Nadan

Nadan Well-Known Member

А чому журнал Рассела "Вартова башта", зараз свідки видають і роздають? Вкрали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)