Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Церква передавала їх в руки світської влади щоб не бруднити руки.
    Здебільшого спалювали не практикуючих відьом а психічнохворих жінок,
    Ні але фарисеї виконували волю сатани - вони знали писання і знали що Ісус Месія, але не визнали цього

2. vov66

vov66 Well-Known Member

Отут я з Вами згідний:

1. Всё, что Я ЗАПОВЕДАЮ Вам, СТРОГО ИСПОЛНЯЙТЕ; НЕ ПРИБАВЛЯЙ К ЭТОМУ НИЧЕГО и НИЧЕГО НЕ УБАВЛЯЙ ОТ ЭТОГО.

2. Если ВОССТАНЕТ в среде твоей ПРОРОК или СНОВИДЕЦ и ДАСТ ТЕБЕ ЗНАМЕНИЕ или ЧУДО.

3. И ПОЯВИТСЯ ЗНАМЕНИЕ и ЧУДО, о котором ОН ГОВОРИЛ, чтобы СКАЗАТЬ: «ПОЙДЁМ ЗА БОГАМИ ИНЫМИ, которых ты НЕ ЗНАЛ, и БУДЕМ СЛУЖИТЬ ИМ».

4. То НЕ СЛУШАЙ СЛОВ ПРОРОКА ЭТОГО или СНОВИДЦА ЭТОГО, ИБО ИСПЫТЫВАЕТ ВАС БОГ, ВСЕСИЛЬНЫЙ ВАШ, ЧТОБЫ УЗНАТЬ, ЛЮБИТЕ ЛИ ВЫ БОГА, ВСЕСИЛЬНОГО ВАШЕГО, всем сердцем Вашим и всей душой Вашей.

5. За Богом, Всесильным Вашим, идите, и его бойтесь, и заповеди его соблюдайте, и его голоса слушайтесь. И ему служите, и к нему прилепитесь.

6. А ПРОРОК тот или СНОВИДЕЦ тот СМЕРТИ должен быть ПРЕДАН за то, что ГОВОРИЛ ОН ПРЕСТУПНОЕ ПРОТИВ ВСЕСИЛЬНОГО БОГА ВАШЕГО, который вывел Вас из страны Египетской и избавил тебя из дома рабства, – чтобы СБИТЬ ТЕБЯ С ПУТИ, ПО КОТОРОМУ ПОВЕЛЕЛ ТЕБЕ БОГ, ВСЕСИЛЬНЫЙ ТВОЙ, ИДТИ; ИСКОРЕНИ ЖЕ ЗЛО ИЗ СРЕДЫ ТВОЕЙ...

(«Пятикнижие и Гафтарот». Книга Рьэ, Глава 13, 1-6. 1163-1165 с., Издательство «Мосты культуры», 1999, ISBN 5-93273-047-1).

Отут, бог Яхве говорить про те, що Ісуса треба вбити, зате що він говорив: Ваш отець диявол...

Читайте Тору Сергію!!!

3. Сергій аспірант

Ісус був обіцяним Месією. І він не порушував закон Мойсея, але ігнорував усний закон який оберігали фарисеї-))

4. vov66

vov66 Well-Known Member

Воля Ваша. Якщо Ви хочете вірити Єгові (отцю брехні), то я Вам не бороню.

5. Сергій аспірант

А ви знаєте Що імя Єгова зустрічається в Новому Завіті?

6. vov66

vov66 Well-Known Member

А хіба Новий Завіт писали не юдеї? Чому тоді дивуватися...

7. Сергій аспірант

Вмієте ви зробити замкнуте коло
    В Біблії брехуном і наклепником названо диявола, і саме його називали батьком брехні.

8. vov66

vov66 Well-Known Member

"44. Ваш отець ДИЯВОЛ; і ви хочете виконувати похіть отця вашого. Він був душогубом споконвіку і не встояв в істині, бо немає в ньому істини; коли говорить він брехню, говорить своє, бо він брехун і отець брехні. А як Я істину говорю, то не вірите Мені." Євангеліє від Іоана

Привів Вам оригінал. Читайте ще раз...
    Отець - Диявол, душогуб, не встояв в істині, брехун і отець брехні. Так?

9. Сергій аспірант

дещо навпаки - диявол - отець брехні
    не виривайте слово отець з контексту лише тому що його застосвують до Єгови.

10. vov66

vov66 Well-Known Member

Так чи інше - суті не міняє. Я вже писав, що означає слово диявол. Можете почитати тут

11. nixto

nixto Well-Known Member

Василько, в наукових колах (спитай аспіранта) відомо, що ми живемо на "продукті вибуху зірки" (знаєш як утворилися планети?). Можеш пояснити з яких "сперматозоїдів" після мільйонів градусів по-цельсію, взялося життя (живі організми)? Чекаю! Так, це в силі Бога створити з нічого

• Подобається Подобається x 3
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

почитав...

а якщо слово перевести на англійську, то всі оті пояснення гарненько лягають коту під хвіст, ну а якщо на арамейську, чи древньоєврейську, то взагалі вийде абракадабра....

13. Oxid

Oxid Well-Known Member

В наш вік інформатизації не обов"зково відвідувати зібрання вашої організації, щоб знати, що там відбувається - на мій погляд - звичайний шкільний урок зі строгим учитилем, тема уроку - з Біблії, все трактування - з журналу ВБ, причому зосереджується увага учнів на кожному слові ВБ, напочатку чи наприкінці - коротка пісня під певним номером, видно, із збірника, і все...
    Хочете знати про Церкву? То прошу
    Християнин.Католик

• Подобається Подобається x 2
  14. vov66

vov66 Well-Known Member

Санскрит - сама древня мова і з неї треба виходити... Решту мов - це похідні. Недаром санскрит називали мовою Богів...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нехай!

Але якщо напочатку Писання було написано не на мові санскрит, то толку?

16. vov66

vov66 Well-Known Member

А якщо люди не розуміють значення слова, то пишуть так як чують.

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тепер?! Та що я, "Вія" не читав?
    Ну а Ви зрозуміли, що стаття була про неподобство п'ять років тому? А не про християнську практику?

18. Witness

Witness Well-Known Member

Тогда мне тем более не понятны ваши слова: Тоді хто ваш бог - організація ВБ? Це називається ідолопоклонством. Это говорите вы? Тот, для которого католический папа есть идол? Для которого его церковь есть бог? о_О

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

скажіть, а блудний син, що повенувся до свого батька і впав на коліна, просячи його, щоб той його прийняв наймитом, теж був ідолопоклонником?

• Подобається Подобається x 5
  20. Witness

Witness Well-Known Member

вообще-то в притче под батьком подразумевался Бог. ;) Кстати, блудный сын попросил прощения у живого отца, а не его статуэтки... )))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)