Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Василь

Василь Well-Known Member

Трохи рефлексії

Я ж і кажу, що все, що Ви написали про божественне походження Ісуса, є повна дурниця! Нісенітниця! Немає ніякого запліднення Святим Духом, це просто вигадка людей, які не знали, як відбувається запліднення. В таку вигадку можуть повірити лише повністю неграмотні люди, які в школі не вчились, а все життя лише товчуть воду в ступі. Те, що Ви десь почули чи прочитали якесь слово, ще не означає, що це слово має якийсь реальний сенс. Люди придумали якісь слова, щоб пояснити те, що вони не розуміють. Такого ж типу є й Ваше пояснення, яке просто не має сенсу, бо опирається на слова, які не мають фізичного сенсу! Запліднення та народження організму є фізичними процесами і вони не можуть бути пояснені порожніми фразами.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де до Ісуса? Можна посилання?

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

І ви знаєте таких людей? Та невже? Чи віришили вішати на вуха?

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, ще раз прошу, підрости і колись зрозумієш. А поки що не лізь до речей де ти "ні бе ні ме ні кукуріку". Дружня порада від дідуся Педро.:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, не кажіть, Василь спілкується з людьми, які знають як відбувається запліднення, бо вони вчилися в школі, не те, що ми з вами.

5. L e o

L e o Well-Known Member

Я розумію слово єдинородний, як той, що роджений одним. Просто-напросто існував лише один Єгова.
    Крім того, вживається слово первородний, а це говорить, що мали би бути і другий, третій... Інакше частина "перво" не несе абсолютно ніякого змісту. Тай за логікою, Ісус не був би наділений можливістю, теж брати участь в процесі народження.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

що значить одним? не відрізняєте слів однонароджений і єдинонароджений, чи як?

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:06 ----------

Не читайте науково-популярної літератури про справи релігійні, бо то до дабра не приведе.

Ще раз кажу: тому то вжито єдинородний, щоб ви не думали, що був третій, десятий, а первородний говорить, що до того не було народжено Богом нікого.

7. Pedro

А що, щось чи хтось може бути родженим двома? Це щось нове.
    Щоб не було суперечок, давайте звернемось до одної з англомовних версій
    16 For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life.
    Івана,3

8. L e o

L e o Well-Known Member

Мих, як на мене тут доречніше дивитися на оригінальне слово.

Для чого це письмо? Я ж таке саме написати можу, буде переконливо?
    Мих, давай на "ти"? Я ж не шифруюся хто я є насправді.

---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ----------

Педро, я в родженях духовних осіб якось недуже розбираюсь.
    Для цього було б добре в оригінальний текст заглянути.

9. Василь

Василь Well-Known Member

Усі люди до середини 20-го століття не знали, яким чином відбувається розмноження організмів, аж поки не з"явилась генетика, яка пояснила механізми успадкування ознак. Звичайно, що є багато людей і тепер, які цього не розуміють і які вірять у всілякі вигадки.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз кажу, не вішайте локшину. Ми говоримо про народження людини, а не якигось організмів.

---------- Додано в 02:52 ---------- Попередній допис був написаний в 02:48 ----------

ви просто втікли з теми.

11. L e o

L e o Well-Known Member

В Ісаї 9:5 мова про Ісуса йде?

12. Василь

Василь Well-Known Member

Тобто людина вже не організм? Видно, що Ви в школі вчились!

13. Pedro

Васьок, закінчиш школу, тоді і поговоримо. ОК?

---------- Додано в 02:05 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

О, то ви маєте чудового однодумця - Василя. Він теж не вірить в різні духовні речі. Тобто матеріаліст. Але будьте обережні! Всесвіт складається тільки з 4-5% матеріальних речей. Решта - темна енергія і темна матерія.
    Речі нематеріальні...

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Хіба я казав про запліднення? Політ вашої думки бачу ніяк не підніметься вище яйцеклітини і сперматозоїда. Ви самі собі поставили обмеження і товчетесь в нього головою. Повторюю ще раз для тих хто в танку, людське тіло Ісуса було творчим актом Бога, який з нічого створив все! Подібно з нічого Бог створив і тіло Ісуса! Наголошую - без сперматозоїдів!

15. Василь

Василь Well-Known Member

Мені нема про що з Вами розмовляти. Не бачу теми для розмови.

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не большая нежели непорочное зачатие

17. Василь

Василь Well-Known Member

Шановний, це Ви про що? Яке таке тіло Ісуса? Який його розмір, склад, яка вага цього тіла?

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

с таким же успехом, оно могло называться хероптиростазисом (то есть неведомая хрень, которой не можем дать определение) ...

---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:45 ----------

странно что для этого ему понадобилось тело женщины, в прошлый раз управился подручными материалами ...

19. Pedro

Панове СЄ. Ми бачили, як ви воюєте з християнами. Але останнім часом ми бачимо, що на цю гілку все більше і більше припливають різного роду безбожники - марксисти-ленінці, атеїсти, а то і просто сектанти-окультисти і ін.
    Маєте поле для справжніх проповідей. Ваша ініціатива! Може і від християн дістанете підтримку.:)

• Подобається Подобається x 2
  20. Василь

Василь Well-Known Member

Забули згадати про лжехристів, лжехристиян та лжепророків, тих, що вигадують та розповсюджують усякі побрехеньки про Ісуса та про створення його тіла з нічого...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)