Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Мета в цих дослідах інша - принести користь людині, отримати нове знання.
    Але свідки Єгови будуть категорично проти собачих боїв, кориди тощо.

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

А я такі питання постіно задаю-0))) і наглядачам також-)))

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Ще одна причина - страта повинна була відбуватись без пролиття крові і бажано чужими руками.

• Подобається Подобається x 1
  2. nixto

nixto Well-Known Member

Та ні, що стосується гріхів, то всі ми грішимо, а то, коли людина "дозріє" до покаяння судити такого не нам. А от ті хто має відразу чи ненависть до істин, то зовсім інша справа. Візьміть до прикладу Савла, переслідував християн, а чому власне Його Господь навернув, чому не багато інших переслідувачів? Подумайте.
    А на Ваше питання
    дам відповідь і розраховую почути на своє

3. Nadan

Nadan Well-Known Member

Він охрещений свідок, а ви ні. Може коли охреститесь, то його зрозумієте, чого він боїться.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

але ж ви всім нам говорили, що не свідок, а лиш фан, нє?

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

Читають Біблію багато, а от з розумінням - у всіх по-різному.

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

У кого дізнались? У старійшини?

• Подобається Подобається x 3
  5. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, то ти так довго думав і таке написав ...
    До чого там відступники? Там же про антихриста написано!
    Ти що справді ВБ замість Біблії читав? Ти перечитав 2 Івана?
    Іван написав коротенького(!) листа, вклавши туди певний цілком зрозумілий зміст і чітке пояснення кого цей лист стосується!

Хто ти такий щоб сам собі вирішувати кого саме той вірш стосувався?

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Так, це вірно. Старійшину просто не можуть виключити, в найгіршому випадку його можуть понизити рангом. У спірних питаннях завжди пожертвують простим вісником, чи кількома, але старійшину не покарають. Бо це втрата авторитету, ставлення під сумнів керівництва єгови який вибирає цих старійшин, а це недопустимо! Це як депутатська недоторканність.

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Торкається, торкається! Просто залежить від сімї і від міри зіпсованості сектою кожного члена сімї окремо. Може навіть так бути, що один член сімї взагалі не спілкується з виключеним - про всяк випадок, демонструючи так свою "святість" та відданість організації, а інший спілкується (бо ще повністю не зїхав з глузду). Також залежить якого статусу виключені в сімї - якщо це головний годувальник сімї, то спілкуватися з ним будуть і старійшини мовчатимуть - їм же не хочеться утримувати чужу сімю :mocking: (саме таку ситуацію описано у ВБ яку Сергій навів на попередній сторінці). А якщо це залежні від батьків юнак чи юнка, то міри будуть жорсткішими - аби-с знав і вертався до мамки-організації :)

P.S. Ох уже ті Сергієві "факти" ... :mocking:
    Спілкування зі мною шкодить? Та то насправді спілкування з Сергієм шкодить на мої розумові здібності. Як зварганить щось, то запобіжники що відповідають за логіку вибиває :mocking: От, наприклад, зараз я геть заплуталася що ж то таке той "факт" :scratch_one-s_head: :scratch_one-s_head: :dntknw: .. а колись же знала ... :)))

Останнє редагування: 30 гру 2010
    • Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

шось я ніц не зрозумів....

Чому до простого свідка можна застосувати покарання: позбавити спілкування, а з Радісткою, Михом, Ніхтом, Педром, Надам СЄ так файно спілкуються.

І взагалі, я, наприклад, не можу уявити собі, щоб у нас на катихизації хтось би задав священнику пару гострих запитань і внаслідок чого його б позбавили спілкування. Це ж просто смішно.

• Подобається Подобається x 5
  7. nixto

nixto Well-Known Member

У кожного свої ідоли. У одних гроші і влада, у інших розпуста, ще інші покладаються на науку, а де-хто "приклонив коліна" перед фальшивими візіями інших людей і сприймає їх як незаперечні істини. Хіба не Вібр замінив вам Святого Духа? У вас є свій ідол - ВіБР (не стримуйте ненависті, тисніть на значок "фу" хоть 15 раз)

Да шо ви нє гаварітє. Наука бруклінців - це матеріальний погляд на духовне. Це то ж саме, коли положите до двох порцій олівє, дві порції ванільного морозива - це несумісні продукти.:nea:
    А хіба та блудниця, що її привели до Ісуса каменувати, хоча б намєкнула, що більше так не буде робити? Не бачив я там слів каяття, зато бачив вияв великої любові. Не за заслуги наші нам ласка від Бога. Він справжня любов!

• Подобається Подобається x 4
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось власне це головна різниця між християнством і іншими релігіями, включаючи "світків". Я вже колись приводив приклад. Християнська пара поїхала на Філліпіни з місіонерською метою. Були схвачені мусульманськими фундаменталістами які згодом і вбили чоловіка. Жінці чудом вдалося врятуватись. Вона розповідала, що ті мусульманські вояки постійно були похмурі, сердиті. Чоловік їм пояснював - Бог любить вас, чому ви себе так поводите. Вони в відповідь - Бог нас ненавидить і ми мусимо зменшити його гнів. І головна мета всіх релігій, крім християнства - це зменшити гнів Бога чи богів. Шляхом безперервних людських жертв як це мало місце в Ацтеків чи Друїдів, шляхом ритуалів чи рабського послуху.
    Сергій раніше згадував про дисципліну дітей "світків". Ця дисципліна від любові до Христа? Сумніваюсь. Наведу ще кілька організацій де була дисципліна. Це Hitlerjugend і Красньіе пионерьі на ранніх етапах.
    Це була дисципліна з любові? Ні, тому що всі мали НАДЗІРАТЄЛЄЙ.
    Нічого не нагадує?

• Подобається Подобається x 3
  9. Witness

Witness Well-Known Member

Где в Н.З. написано, что "верный раб" будет христианам вместо святого духа? Вы уже не знаете до чего додуматься
    Вы можете говорить все что угодно хоть 15 раз, но дела громче слов. Снова привожу признаки тех, у кого дух Бога, и тех у кого их нет: Галатам 5:19-24.

Ее действия были именно проявлением глубокого раскаяния. Она не посмела и слова сказать от стыда.
    Насчет Иисуса и его общения с грешниками я вообще не понимаю аргумента: разве он не Царь и Судья? Иисус не раз говорил и с сатаной и с демонами. Раз он так делал, то и нам поступать также?

10. nixto

nixto Well-Known Member

Той власне, що нігде, Написано, що Дух Святий врозумить, настановить Ів 14.26. Так хто такий, той "вірний раб", що надав Писанню свого - нового значення?
    Пробачте, що дєрзю
    1.Від Вас я поки що чую громкиє слова, які ви гарні і круті вісники сумнівної науки.
    2.Людина - атеїст, не курить, не пє, з "бабами не гуляє" (короче "гарний" і "причесаний") і що? В ньому прояв божественної святості?
    Не знаю, може Ви і справді великий(вмієте "читати" чужі серця), щоб точно визначити, що вона мала - жаль чи страх.
    А тепер можете "випустити пар" тисніть на :n:

11. Witness

Witness Well-Known Member

И он наставляет. Например так: Деяния 15:6, 28. Он наставляет через собрание Бога. Библия не поддерживает идеи единоличного христианства.

Не понимаю о чем вы
    Вы читали стихи из Галатам, что я привел? Причем здесь "хороший и причесаный"? Там даются признаки, по которым можно определить водимых духом христиан, и тех, у кого духа нет. Например: как из этих стихов можно католиков назвать духовными, если они участвуют в военных конфликтах?

Это не я ее простил - это Иисус. А ему я верю.

12. Pedro

Такого нема, ґеноссе безбожник "сьвіток". Християни вірять в Святого Духа. З великої літери. Ви можете вірити в ідола якого забажаєте,
    навіть в бруклінського антихриста. Але не називайте себе християнами бо для нас це слово має священний вміст. Ви ж зі своїми Расселами, Рутерфордами, ВІБРами недостойні носити це звання. Поклоняйтесь далі своїм "вірним рабам" і не лізьте до нас.

13. Сергій аспірант

Випадки коли виключають старійшин трапляються в принаймі про один я чув.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Так цього і у свідків Єгови немає

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

Залежить від стосунків в сімї. Виключення не є підстаою для розлучення, родинні стосунки підтримуються з виключеним родичем у будь якому випадку.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво, якщо чоловік і жінка СЄ і одного з них позбавили спілкування, вони між собою спілкуються?

15. Сергій аспірант

Серед апостолів з знайшовся зрадник. Доречі виключити можжуть і члена керівного органу реймонда Френца наприклад.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Я писав це кілька разів. Сімейн стосунки і забовязання залишаються в силі.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, замість знову писати про те про що не знаєш, давай краще зосередимось на Біблії.
    Ще раз 2 Івана 11. Наведу тобі цілий розділ. Сподіваюсь ти вмієш читати українською.

2 Івана
    1 Старець вибраній пані та дітям її, яких я поправді люблю, і не тільки я, але й усі, хто правду пізнав,
    2 за правду, що в нас пробуває й повік буде з нами:
    3 нехай буде з вами благодать, милість, мир від Бога Отця та Ісуса Христа, Сина Отцевого, у правді та в любові!
    4 Я дуже зрадів, що між дітьми твоїми знайшов таких, що ходять у правді, як заповідь ми прийняли від Отця.
    5 І тепер я благаю тебе, пані, не так, ніби пишу тобі нову заповідь, але ту, яку маємо від початку, щоб ми любили один одного!
    6 А любов ця щоб ми жили згідно з Його заповідями. Це та заповідь, яку ви чули від початку, щоб ви згідно з нею жили.
    7 Бо в світ увійшло багато обманців, які не визнають Ісуса Христа, що прийшов був у тілі. Такий то обманець та антихрист!
    8 Пильнуйте себе, щоб ви не згубили того, над чим працювали, але щоб прийняли повну нагороду.
    9 Кожен, хто робить переступ та не пробуває в науці Христовій, той Бога не має. А хто пробуває в науці Його, той має і Отця, і Сина.
    10 Коли хто приходить до вас, але не приносить науки цієї, не приймайте до дому його, і не вітайте його!
    11 Хто бо вітає його, той участь бере в лихих учинках його.

12 Багато я мав написати до вас, але не схотів на папері й чорнилом. Та маю надію прибути до вас, і говорити устами до уст, щоб повна була ваша радість!
    13 Вітають тебе діти вибраної сестри твоєї. Амінь.

Про кого пише Іван? Де тут ти бачиш слово "відступники"?

17. Pedro

Дякую, пані Радистка. Я якось не звернув уваги на цей надзвичайно сильний і пророчий вірш.
    Тепер хотілося б звернутися до Сергія - хто це не визнає, що Ісус воскрес в тілі? Де поділося його тіло? І яке це воскресіння без тіла? Адже духом Христос не помирав...
    Сергію, дякуйте Богу, що він поки що не допустив вас до вступу в тоталітарну секту. Ще раз прошу, візьміть Біблію, вивчайте її, вивчайте хто такий Христос, для чого і коли він послав Духа Святого. Постарайтесь знайти церкву де проповідується чисте Євангеліє.
    І гарантую вам, Дух Святий відкриє істину і правдиву дорогу до Бога.

18. Василь

Василь Well-Known Member

Нічого не вийде! Я думаю, що в цій гілці ніхто нікого не переконає, бо і свідки Єгови, і офіційна церква стверджують, що їхнє тлумачення євангелій є вірним. Тільки свідки стверджують, що Ісус є месією, а церква стверджує, що він є богом. Відтак, ніхто нікого не зможе переконати, бо йдеться не про істину, а про різну віру.

19. L e o

L e o Well-Known Member

Взагалі-то СЄ теж вважають Ісуса богом.

20. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, вони вважають його царем небесним, тобто месією!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)