Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadan

Nadan Well-Known Member

Це все у вас в теорії. Ви можете навести приклади із життя?
    Це може зараз не торкається, але всім відомо, що наука свідків міняється через рік.
    Яка вам різниця?

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Я ставлю досліди на тваринах, працюю з кровю.

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

Я небачу сенсу наводити приклади коли немає змоги перевірити їх достовіність.

Я вам можу наести вказівки з публікацій 20 літньої давності. Такщо посилатись на зміни підстав немає.
    *** w88 1.10 с. 21 абз. 13 Дисципліна, яка може приносити мирний плід ***
    Виключання із християнського збору не значить, що людина відразу помирає*— родинні узи продовжуються. Тому то чоловік, виключений, або який свідомо відлучив себе від збору ще може мешкати в тому самому домі з своєю християнською дружиною й вірними дітьми. Пошана до Божого рішення й збору спонукуватиме дружину і дітей розуміти, що своїм власним шляхом, чоловік порвав духовні узи, які колись існували між ними. Однак, тому що виключання не пориває родинних уз або шлюбних споріднень, то нормальна родинна любов і стосунки можуть продовжуватись.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Різниця велика -
    Ви трактуєте на власний розсуд і як вам зручно.

3. nezabudka

nezabudka вільна

Цікаво, яке ставлення СЄ до цього?

4. Сергій аспірант

Ви ж свідок і не знаєте?

5. nixto

nixto Well-Known Member

Ось власне, і Христос відносився "не до своїх" (грішників) з любов'ю, (чого тільки вартий випадок з блудницею, яку хотіли каменувати) і аж ніяк не позбавляв їх общєнія і не виказував презирства. Що інше з тими, що не сприймали правду, таких казав остерігатися.

6. nezabudka

nezabudka вільна

Просто з таким питанням не стикалася. Тому і цікаво.

7. Сергій аспірант

Виключення зі зборуу сосується тільки не розкаяних грішників, так що ви лише пітвердили те що я писав вище. Дякую.

8. nixto

nixto Well-Known Member

Вітнес, Вітнес, перестаньте думати тільки в рамках ВБ, скільки "останніх грішників" приходило до Ісуса і нікого не відкинув, і розраджував у їхніх проблемах, невже ваші лішонні общєнія гірші за них?

9. Сергій аспірант

От маєте нагоду поцікавитись

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Правильно тому що ц і грішники розякаювались і хотіли щось змінити у своєму житті.

10. Nadan

Nadan Well-Known Member

Я сподівався що ви не збрешете. А що помилявся?
    Так вчення могло мінятись кілька разів, щоразу на протилежне. Випадок який я навів - достовірний, незалежно від того, що там пишуть ваші журнали.
    Добре, що зміниться якщо скажу, що відвідував.

11. Witness

Witness Well-Known Member

Католиков не надо посылать - нужно вежливо объяснить, что с идолопоклонниками больше не хочет иметь дело. :)

---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

2 Иоанна это рамки ВБ???

Хм.... а в общем да! Вы правы. :) Библия - это рамки ВБ :good:

12. Сергій аспірант

Вам навести усі публікації з цього приводу? Погляд на це не змінювався - маєте інші докази наведіть.

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

тобто не відомо чи є він охрещеним свідком Єгови?

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

Католики його не контролюють, якраз секта здійснює контроль тому він і боїться, а до церкви ходить за покликом душі.

• Подобається Подобається x 2
  14. nezabudka

nezabudka вільна

Так, маю нагоду, і, навіть, цікавлюсь. Та ви, як я бачу, чомусь "морозитесь", не відповідаєте.

15. Сергій аспірант

Чого йому боятись - якщо він охрещений свідок йому просто варто сказати що він не хоче бути свідком Єгови.
    Якщо він не охрещений то це його особиста справа і інкого особливо цікавити не буду.

Думаю вам корисно самій пошукати інформацію, а я відповім на питання які у вас виникнуть.

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Я не вважаю доцільнним розголошувати інформацію про інших свідків.

16. nezabudka

nezabudka вільна

Дямс.. Цікава у вас манера спілкування.
    З усього можу зробити висновок, що діалог вас абсолютно не цікавить. Вас цікавить лише дискусія, конфлікт, суперечка.
    Якщо б я зараз почала доводити, що ставлення Свідків до експериментів над тваринами є помилковим, ви б з піною біля рота доводили мені протилежне. А коли я спокійно поцікавилась поглядами СЄ та вашими щодо даного питання, то ви мене послали. І на цьому дякую.

• Подобається Подобається x 3
  17. Сергій аспірант

Виббачте в мене свого роду вде умовний рефлекс. Звідки мені знати чи ви просто цікавитесь чи провокуєте н асуперечку. Ще раз вибачте. що не зрозумів Вас.

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

В цілому свідки Єгови засуджують жорстокес тавленя до тварин, якщо метою є отримати задоволення .

18. nezabudka

nezabudka вільна

Ну, це правильно. А медичні експерименти до цього відносяться? Маю на увазі ті, де випробовують нові ліки, косметику..

19. nixto

nixto Well-Known Member

Страшенно незручні питання для старійшин збору - "чи різати мишку?" Ви задайте питання, які підважують вчення ВіБРа (на форумі їх не мало), от тоді відчуєте на власній шкірі "любов" ваших наставників.

20. Witness

Witness Well-Known Member

Не так давно узнал, почему церковь сжигала неугодных ей людей. Почему что она делала это прилюдно - это понятно: чтобы до смерти запугать остальное население. Но почему именно сожжение, причем заживо? Оказывается, логика была такой: раз эта грешная людина все равно пойдет в пекло (ад), то церковь ускоряет этот процесс, причем огонь во время казни плавно переходит в огонь ада (уж не знаю, плакать здесь или смеяться).. Вот такая вот логика самой страшной секты на земле за все время...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)