Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щодо антихриста. Прообрази антихриста почали зявлятися з часів ап Івана.
    Про що він і пише в посланнях. Властиво, антихрист - це особа або група осіб, яка буде себе видавати за Христа і сяде на місце Христа.
    Спроби зробити це відбуваються постійно, але найбільших рис вони набрали в "брукліні". Тільки подумайте, вони обявили, що Дух Христа на небі. А тіло?
    Це вони!!! І тому кожна буква випущена ними, кожне слово, будь-який кодекс - це закон, йоту якого не можна переступити. Людина - ніщо. Вільнодумство, чи просто думка не допускається.
    Це тоталітаризм під керівництвом антихриста!

• Подобається Подобається x 3
  2. Radistka

Radistka Rändaj

Я так і знала - це була провокація. Почнуть мені шити сифіліс, чи не почнуть ... :)))

• Подобається Подобається x 4
  3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

На зібранні чітко говоряь є людина позбавленна спілкуваннячи добровільно відреклась від збору.

2 Иоанна 9: 9*У всякого, кто рвётся вперёд и не держится учений Христа, нет Бога. У того, кто держится этого учения, есть и Отец, и Сын...

4. Pedro

Сергію, ви не маєте права нікого ображати. Науку пияка і хама Рутерфорда лишіть для домашнього користування.
    Краще уточніть скільки років ви зі "сьвіткамі" - 6? 10? 15? чи 16? :mocking:

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

Ви можете давати вірші з Біблії неперекручені і на нормальній українській мові???

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

Знання було в лапках. Я знаю що ви ви хороший прорвокатор і контекст повідомлення свідчив що я показав недоречність вашого прикладу, а не вважав вас хворою.

6. Radistka

Radistka Rändaj

А своїми словами можеш попробувати? Я знаю, то дуже важко спочатку, але потім буде легше. Ну ти ж біолог, буцімто, мусиш знати, що голова людині не тільки щоб нею їсти. Давай ще раз. Перечитай уважно 2 Івана - там же зовсім не багато. Я там навіть на попередній сторінці процитувала уривок, щоб тобі легше було. І-і-і, в контексті, кого стосується 11 вірш?? Ну-у-у? Давай!

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Приклад який в голову прийшов той і навела. А тепер, раз ти все таки знаєш слово "контекст" :), то дай, будь ласка, відповідь на моє попереднє запитання.

7. Pedro

Я допоможу, бо бачу, що для Сергія дуже важко знайти неперекручений український переклад.

Кожен, хто робить переступ та не пробуває в науці Христовій, той Бога не має. А хто пробуває в науці Його, той має і Отця, і Сина.
    (2Ів 9)

Та цей вірш можна застосувати до будь-якого "світка", бо вони властиво перебувають не в науці Христа а брукліна. А це протилежні речі!

• Подобається Подобається x 2
  8. Сергій аспірант

То вимагають цитати, даєш цитати вимагають своїми словами..............

у я не буду тлумачити це по Фрейду
    а контекст віршів чітко говорить хто мався наувазі

9. Radistka

Radistka Rändaj

То хто чітко мався на увазі?

10. Pedro

При одній умові. Призму вежі відкласти вбік. І читати самостійно, вдумуючись в кожне слово. Повторюю, забудьте на хвилинку про вежу.

11. Radistka

Radistka Rändaj

Ціхо! Ціхонько! Він думає! То ж не так просто. А як Ви собі думали ... :)

12. Pedro

Чи листає вежу? Хотілося б вірити, що думає...

• Подобається Подобається x 2
  13. Сергій аспірант

В Новому завітті кілька разів згадуються відступники, які відкидали керівництво апостолів і поширюали свої ідеї. Вірш стосувався саме таких людей.

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

Покажіть у чому перекручення?

14. nezabudka

nezabudka вільна

Так, за задавання "правильних" запитань, типу "чи можу я проповідувати повночасно (60-90 годин на місяць)?", "чи варто мені поїхати свідчити в віддалені території (місіонерське служіння)?" :mocking:

А задавання "неправильних" запитань автоматично робить тебе "неблагонадьожним".

От ви, Сергій аспірант, поділіться, будь ласка, з нами свом власним досвідом. Які запитання, що не сходяться з традиційними поглядами СЄ, ви задавали старійшинам, і якою була їхня реакція?

• Подобається Подобається x 5
  15. Pedro

А при чому тут Новий Заповіт і апостоли? В Вашому випадку це Рассел, ВІБР і "світкі". Не плутайте різних речей... Різний світогляд, різні віри...

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Перше, що маю - А.П.Лопухин, "Толковая библия", т.7 (1913 г.)

17. Сергій аспірант

Таких питань юуло дуже багато і стосувались вони моєї роботи

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

МИи говоримо про практику прийняту в апостолів.

18. Nadan

Nadan Well-Known Member

Все це просто відмазки, бо ніколи районий наглядач чи старійшини іншого збору не скасують рішення місцевого комітету. Серед начальства свідків панує однодушний одобрямс.
    Цю історію мені розказав батько, який особисто знає цю дівчину.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Вважаю, що справжні друзі не будуть припиняти спілкування через бздури чужих людей. Якщо припинили, то є великий сумнів, чи ті дружні почуття взагалі були. Можливо просто морально слабка і не може протистояти тоталітарному тиску секти. В нас тут є один свідок, який живе в одному районі міста, зранку біжить в зал царства, а ввечері ще в інший район до Церкви на Літургію. А все тому що боїться відкрито послати секту подалі!

19. Сергій аспірант

Власне що такого немає, якщо рішення надто суворе в даному виадку його скасуюють.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Дивно чому тоді він забув пригадати факти- позбавлення спілкування не торкається сімейних стосунків.

Він є свідком чи просто відвідує зібрання?
    Ви читали вірші які я наводив? Є там щось що відповідає вашому трактуванню?

20. nezabudka

nezabudka вільна

А можна більш детально?
    Ви ж, мабуть, не стриптизером працюєте, і не сутинером...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)