Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Яку конфесію ви маєте на увазі?

2. navav

navav Well-Known Member

З притчею все зрозуміло-з вашої точки зору це казка.А як бути з неодноразовими згадками в біблії:"...і буде там чути плач і скрегіт зубів..."Хоча для вас придумати псевдобіблійне пояснення...

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

І всього вищесказаного-єдине,з чим я з вами повністю згоден.

3. Сергій аспірант

Не плутйте пекло з геєною - це зовсім різні поняття. Євреї не вірили в життя після смерті

4. Василь

Василь Well-Known Member

Якщо Вас не хвилюють зовсім реальні ялинки, то чому мене повинні хвилювати якісь вигадані персонажі?

5. Сергій аспірант

Неодноразовим?
    Об’явлення 14:9—11: 9*За ними летів третій ангел, який вигукував: «Якщо хтось буде поклонятися дикому звіру і*його образу та матиме знак на чолі або на руці, 10*то й він питиме нерозведене вино гніву Бога, налите в*чашу Його люті. До того*ж усіх таких будуть мучити вогнем і*сіркою перед святими ангелами та Агнцем. 11*Дим же від їхніх мук підніматиметься повік-віки. Тож ті, хто поклоняється дикому звіру та його образу і*на кому є знак його імені, не матимуть спокою ні вдень ні вночі.
    Де тут мова про посмертні муки?

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Більшість істориків не сумнівається в реальності існування Ісуса., навіть античні критики християнства не заперечували що Ісус реально існував

6. Witness

Witness Well-Known Member

Вопрос для тех, кто верит написанному в "Новом Завете". Некоторые персонажи на картинке лишние ; )

7. Сергій аспірант

Недавно почув випадок в служінні -
    Свідки Єгови проповідують жінці перед різдвом.
    Реакція жінки - Мені до Різдва потрібно готуватися, а ви мені тут про Христа розповідаєте.

• Подобається Подобається x 5
  8. Василь

Василь Well-Known Member

А хто Вам сказав, що я писав про Ісуса? Я писав про вигадані персонажі, а не про Ісуса!

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Відомо, що значна частина тексту євангелій була дописана декілька століть після реальних історичних подій якраз для укріплення віри в те, що в них написано! Відтак питання для тих, хто вірить в неомильність папи чи в неомильність дописувачів тих євангелій, які проголошуються тим папою канонічними?

9. Сергій аспірант

Я спілкуюсь із свідками Єгови приблизно 16 років.Ви ж абсолютизуєте неагативний досвід кількох чоловік,.
    зауважте є свідки єгови які колис були католиками. правславними протестантами. але практично ніхто з них не поливає брудом конфесію до якої належав раніше. Колишні свідки Єгови відзначаються саме такою поведінкою і досить часто я помічав що вони або забули бгато чого абж просто не усе розуміли.

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

Знання недостатньо щоб бути свідком Єгови - важлива мотивація та втілення знання у практичне життя. Томуто свідки Єгови не заохочують дітей з родин свідків ставати свідками Єгови тільки тому що усі їх родичі свідки. Мотивацією повинно бути бажання служити Богові

10. Witness

- они были действительно записаны позже. Но не несколькими веками позже, а несколько десятилетий после этих событий. Самое раннее евангелие (от Матфея) было написано примерно 10 лет спустя на еврейском языке. Позже его перевели на греческий

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

як і СЄ до народження Ісуса, нє?

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Я вам більше скажу, всі історичні події писалися не в он-лайні, а згодом через певний час, інколи за роки(дуже рідко), десятиліття, століття. Невже все це неправда, пане науковцю?

12. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, справа лише в тім, що з вірного зачинку Ви робите невірний висновок. А саме: з того, що всі історичні події писалися не в он-лайні, випливає зовсім не те, що вся історія є неправдою, а лише те, що в писаній та переписаній історії є багато неправди!

13. navav

navav Well-Known Member

Стара пісня...Якщо геєна-могила,хто ж плаче і скрегоче зубами.Ви хоч на одне запитання можете відповісти без переносного значення?

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Браво...То ви так вмієте дістати людину,що вона поряд з вами може забути навіть про нашого спасителя.

14. Witness

navnav, вы библейские стихи почему не приводите?

"Рождество" - это давно уже праздник без Христа, и СИ тут не причем

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Искренний человек бы задумался: "да, действительно называть языческий символ - ёлки - рождественскими это уже слишком...", но только не Мих.

15. Сергій аспірант

Зверныться до словника Нюстрема чи Брокгауза.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

проте саме те ви написали в попередньому дописі, мов писалося далеко згодом.

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

Йолка - язичний символ? а смерека як?

можна вмерти від сміху....

17. Василь

Василь Well-Known Member

Дещо писалося трохи згодом, а дещо - далеко згодом. Саме так я і написав!

18. Сергій аспірант

Знайдіть у старому завіті хоч одну згадку про посмеретне існування людини.

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Саме так. І нічого смішного я не бачу. Крім того більшість людей вважають себе греко-католиками але безсоромно обкрадають своїх ближніх вирубуючи дерева.
    церква ж закриває на це очі і далі дурить цих людей, які чомусі вирішили що є християнами.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Звичайно критикувати протеестантські церкви, свідків Єгови зручно, але ж потрібно хоч щось робити. За 20 років католики не розповсюдили безкоштовно жодного примірника Біблії, відсутні доступні видання як містилиб практичні поради віруючим.

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Проте коли поьрібно когось оббрехати гроші знаходяться

• Подобається Подобається x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

не смішіть нарід, ялинки ставлять навіть атеїсти.

скажіть, скільки дерев йде на виготовлення десятків тон макулатури під назвою "вартова башта"? то ж з жодними яликами не співмірно.

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

ох, ви там знаєте... жодної, чи не жодної... не смішіть народ!

• Подобається Подобається x 1
  20. Сергій аспірант

Літератури яка приноситть користь
    Атеїсти теж різдво святкуюють

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)