Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

Так сидіть собі і працюйте над собою - а роботи ж скільки і ще кінь й не валявся! Визнайте що ви є сектою, що зовсім недавно відкололась від протестантизму, не сійте смути про злий-злий світ, не морочте людям голови своєю винятковістю та праведністю, не агітуйте несвідому молодь ... і буде вам щастя :)

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Лише одиниці!

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

цитата належала не мені.
    З таким підходом доведеться іти в завтор_)))і припнити спілкування з усіма.
    Помилки в прповідницькому служінні про які тут писали роблять здебільшого моло досвідчені люди. Я не однарозово спілкувався зісвідками Єгови і практично жодного разу не бачив навяззування з їх боку.

3. Radistka

Radistka Rändaj

Щось видко з тим навчанням не те .. бо результати м'яко кажучи ..

Мета навчання насамперед спрямована на утримання дійсних СЄ в лавах "партії". Щоб випередити твій допис про мої фантазії, краще напиши як часто ти ходиш на Школу ТС?

4. Сергій аспірант

Цих одиниць дуже і дуже багато-0))) свідками Єгови стають люди з різних верств і не всі змінюються і виправляюються швидко. Важливо щоб людина розумілла свої недоліки і працювала над ними.

5. Radistka

Radistka Rändaj

.. а також старші віком люди, люди з низьким рівнем освіти або без, неправильно мотивовані, ті що не мають здібностей до навчання, ті яким не подобається ця робота, що роблять її з примусу, ті що мають проблеми з навчанням, а також ті хто за своїм характером агресивний, самовпевнений і невихований.

6. Сергій аспірант

Мяко кажучи дієвий.

• Подобається Подобається x 2
  7. annamariah

annamariah Member

Ту яка найбільш толерантно ставиться до інших релігій.

8. Сергій аспірант

не часто але хожу і найближчим часом братим участь

9. Radistka

Radistka Rändaj

Може ми з різними СЄ спілкувалися? Може насправді є дві різні секти СЄ? :mocking:

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Так, по твоїх дописах то особливо видно :)))

10. majolika

majolika Well-Known Member

11. Сергій аспірант

характер не вирок його можна і слід виправляти

а от до цього ніхто не примушує. зрештою є різні форми проповіді. не бовязково від дому додому.

а це доречі на тактовність у пропвіді невпливає. на ефективність також.

12. Radistka

Radistka Rändaj

А-а-а, знову обіцянки, обіцянки, обіцянки .. :mocking: Маю надію, що вони там навчать тебе хоча б писати :mocking:. Ми відразу побачимо дієвість того "навчання" на форумі по твоїх дописах... :mocking:

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

То з власного досвіду? Як я вже писала - якби попробував зі своїм щось робити, то не триндів би ...

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Ну-ну .. помрій-помрій ... поки ще не волі ... :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Сергій аспірант

не зрозумів вас?
    Яку конфесію ви маєте на увазі?

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Пробував і пробую іпевних успіхів досягнув

14. Radistka

Radistka Rändaj

Серйозно? о_О Може вчителями та викладачами теж можуть бути неосвічені люди? До Табачника! Терміново! Викласти думки на папері і подати петицію! Це ж геніально! :))) Це ж кардинальний переворот у освіті! :))) ... тільки дай щоб тобі хтось помилки перед тим перевірив :)

15. Сергій аспірант

Не плутайте проповідь з навчаням
    В часи апостолів освіта була лише у Павла

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Моя пропозиція залишається в силі. т е що ви представник іншої релігії і маєте інші погляди нікоого не здивуєі не відштвовхне

16. Radistka

Radistka Rändaj

Я якраз і не плутаю. Знаю, що для проповіді треба мати на-а-а-а-багато більше - талант, бажання, відповідальність, правильну мотивацію, досвід, вміння і ще багато-багато чого .. так що ... :pardon:

Я не зрозуміла, яке відношення має апостол Павло до СЄ, але нехай .. Може те, що справді вчених людей серед СЄ стільки ж у відсотковому співвідношенні, що й у часи апостола Павла? Алє цо ма пєрнік до вєтрака?

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Ти видно, все таки, зараховуєш собі години, проведені на форумі за години "служіння" ..

17. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ну якщо це притча, то явно не ваше трактування її вірне. Кожна хоч трохи розумна людина побачить, нелогічність і нестиковки у вашому трактування. Щоб відкрити вам очі дам кілька питань:
    1. Чому у Лк.16,27-28, багатий просить попередити своїх братів? Хіба це не розкаяння? Чому вони тоді не здобули Божого благословення? Очевидно, що вони мали б воскреснути в Божій благодаті! Чому ж не воскресають?
    2. Якщо смерть багача і Лазаря не буквальна а переносна, то чому багатий САМ не може попередити своїх братів? Може тому, що мова йде про конкретну людину і вона мертва буквально?
    3. Вірш Лк.16,29-31. Що в цих віршах означає воскресіння Лазаря? Якщо його смерть була:
    "Покірні люди покаяного Лазаря-класу вмирають, щодо їхнього колишнього духовного становища, і одержують божественну ласку. Оскільки вони колись звертались до релігійних провідників за поживою, яка впаде з їхнього духовного столу, то тепер біблійні правди, які Ісус проповідував, задовольняли їхні потреби. Таким чином, їх віднесено на лоно, або до привілейованого становища, Більшого Авраама, Бога Єгови."
    Очевидно, що воскресіння - зворотній процес? Отже класу Лазаря, треба зректися Бога, відкинути Ісуса, саме для того, щоб навернути інших братів до Ісуса!
    Ну що, побачили маразм свідківського пояснення?

18. L e o

L e o Well-Known Member

Witness, вкурсе почему дед Мороз в красном, а Снегурочка в голубом? :)

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Мій хороший знайомий, який не є СЄ, теж так каже. Можна лагідно відмовити і все.
    Петро теж не приєднався до Ісуса з першого разу, але чомусь таке не називають "нав'язуванням".

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

шось новеньке... син-титул.

титулами нагороджують, ніхто не народжується з титулом.

Шось ті СЄ таке вже вигадують...

Сергію, признавайтеся, коли отримали титул сина свого батька?:):haha:

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, а вам не здається смішним, що не будучи "сьвітком" ви поучаєте людей, які там пробули по 15 років? Мені смішно з вашої наївності.
    Було б дуже смішно, якби якийсь атеїст, який планував би вступити до грекокатолицької церкви поучав Миха католицького етосу.
    Думаю, сміялися б і ви. Тож яка різниця? Розумієте, люди мають досвід перебування в секті. І всі прєлєсті тоталітарної системи з надзіратєлями.

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

І дар Святого Духа, як написано в посланні до Коринтян. Правда, "світки" в Нього не вірять. Вони вірять в дух брукліна і інші духи (духи злоби піднебесної).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)