Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А навіщо говорити неправду??? Я не чув ні одного такого коментаря від християн будь-якої деномінації за виключенням суботників.
    Сергію, не вчіться науки Рассела! Я маю на увазі брехливість...

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви маєте на увазі канон? Він фактично був укладений ще в 1 ст. І за життя апостолів сумніву щодо автортва книг не було.

3. Radistka

Radistka Rändaj

І не соромно брехати людям. Якби був впевнений то хрестився би.
    То як в хлопа з жінков - як впевнений то сі женить, а як ні то шукає відмазки :)
    Так мені щось підказує, що то у тебе продовжуються пошуки себе.
    І мабуть ще дуже довго будуть продовжуватися. Дуже довго.

• Подобається Подобається x 2
  4. annamariah

annamariah Member

Дякую,Сергію. Але я ж кажу, що вже знайшла, що шукала. Якщо всі релігії ведуть до Бога, то управлінський центр в Брюховичах мені вже особливо погоди не робить.

5. Сергій аспірант

Річ не втім що я хочу повпливати на ваше рішення щодо релігії, чи затягнути в реліігйну організацію.. Ви прсто матимете нагоду поспілкуватись із свідками. ознайомитись з їх діяльністю. побутом тощо. ніхто не навязуватиме вам свої поглядів. але вам дадуть відповідь на питання які вас цікавитимуть.

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Я десятки раз писав що планую це зробити.

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

В людини вони ніколи не припиняються

6. navav

navav Well-Known Member

Ну,шановний у вас і дані.Де ви їх взяли.Шо хочу те і пишу.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Біблія
    Біблія сформована у 4 столітті н.е.

7. Сергій аспірант

Неможу з цим погодитись, та ви повинні розуміти що суперечлливі системи не моуть привести до одного результату.

8. annamariah

annamariah Member

Які це суперечливі системи? Наприклад?

9. navav

navav Well-Known Member

Я,чесно кажучи,думав що просто висмикуєте потрібні цитати з Біблії.Тепер бачу що ви не гребуєте і банальною брехнею.Я вражений...

10. Сергій аспірант

з 1 ст по 4 виникло багато різноманітниз сект які створили апокрифічні евангелія та багато інших творів тому для визначення автентичності і авторства потрбно було скликати собор. В 1 ст сумнівіві щодо авторства книг не було - автори були ще живими. Існуючі рукописи. твори апостольських мужжів та апологтів свідчать що книги які пізніше війшли в канон нового завіту визнавалаись ще у 1 -2 ст існування християнства.

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Порівнйте поколоніння Єгові в Ізраїлі і поклоніння Ваалу.

• Подобається Подобається x 1
  11. annamariah

annamariah Member

я вже з ними спілкувалася

На жаль, вони тільки те й роблять , що нав'язують свої погляди

12. Сергій аспірант

До якої конфесії ви належите?

13. annamariah

annamariah Member

14. Сергій аспірант

Тільки до цього їх не заохочують. Швидше навпаки наголошується на тактовності. але очікувати що всі діятимуть і розумітимуть однаково марно, декому може не вистачати квалікації, заважатимуть звички, виховання тощо.
    те що япропоную можливо виправить ваше уявлення. Вам9 або нам0 проведуть коротку екскурсію по комплексую ознайомлять з іяльністб різних відділів. Якщо матимете бажання можу пзнайомити вас з керівником відділу звязків з громадскістю.

15. annamariah

annamariah Member

Я православна християнка, але це мені не заважає читати молитви інших релігій,і сповідувати їхні принципи на додачу до 10 заповідей, і ходити крім прав. церкви в храми інших конфесій.

16. Сергій аспірант

В часи Ізраїлю воно було дужже відомим-0)). Християниі і євреї вірять у Бога особу. У інідуїстів і буддистів бог без ососбова сила. Буддизм взагалі виник як своєріднйи варіант атеїзму.

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Можливо ви мене не зразуміли я не запрошую вас у хрма чи релігійне зібрання. просто ви мтимете змогу побачити те що навярд чи продемонстують представники інших релігій.

17. annamariah

annamariah Member

Як це безособова сила. А Крішна в Індуїзмі?

18. Radistka

Radistka Rändaj

Не забудь забути цю свою погану звичку "пошуків себе", як все таки щось велике в лісі здохне і ти все таки вступиш в СЄ ... :mocking: Бо вона тобі там дуже сильно заважатиме .. :mocking: Але нічо, ти ж знаєш де мене шукати (ЛФ) :) ... забуду образи і простягну тобі руку допомоги ... лиш би я до того часу ше жива була ... :)))

19. Сергій аспірант

Брешу на рахунок чого?

20. annamariah

annamariah Member

І що ж вони таке продемонструють?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)