Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

Не перестаю дивуватися :dntknw: .. все представляє через твої "тенденції"? Які тенденції???! Ти ж сам писав, що практично не відвідуєш зібрання і не любиш спілкуватися з людьми.

До речі, знаєш як називають СЄ між собою таких як ти? Як в анекдоті про пі-і-іво - зневажливо тягнуть "лі-і-ітеплий", або цитують про "тих що вічно вчаться і ніяк не можуть прийти". Ти ж не думаєш що тобі це в очі скажуть - ти у них рибка що майже на гачку, ще зірветься. Так само ти і не бачиш і не чуєш величезної кількості інфи, що для тебе недоступна і прихована. Про які тенденції ти говориш???

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Це ваш пиватний досвід у інших він може бути позитивним.

з того що я знаю випадки охрещення дітей дуже рідкі і старійшини не заохочують до цього. але якщо є бажжання дитини заперечити теж не можуть.

Розчаруватись людина можже не залежно від віку яв яком охрестилась.

3. Radistka

Radistka Rändaj

Заготовки там у тебе, чи що? Чи переписав зі шпаргалок? :)))

А яка моя фраза говорить, що я перекладаю відповідальність?
    Я констатую факт з мого життя.

Стверджую, що в 13 років свідомості і самостійності нема навіть у дуже свідомих дітей. А ти вже сам і без мене вище ствердив, що в середовищі де переважають СЄ, не охреститися не можливо.

А в чиє і яке приватне життя ти вліз, то цього я взагалі не розумію ... Що ти мав на увазі? Куди-куди ти вліз?

4. Сергій аспірант

а хто вам сказав що мені це не кажуть. та й людина я адекватна тай сам це розумію.

5. annamariah

annamariah Member

Та я не по книзі сужу, просто спілкувалася з свідками. Враження, ніби вони зазомбовані. Мене з 10 років обробляють, невже бачачи що я не хочу ходити ні на які їхні зібрання, і вивчати разом з ними Біблію, не можна відчепитися від людини. При будь-якій зустрічі розмови з ними зводятся/переводяться на те як гарно в них на зібранні. На рахунок вивчення текстів Біблії, то вони просто зачитують текст, потім тупо запитують в тебе що він означає, а потім вже втовкмачують тобі своє бачення, причому розжовують так, ніби ти дебіл якийсь, а вони самі розумні, і все тобі пояснять. До мене декілька разів заходили Свідки-жіночки, були дуже милими, поки одного разу( це був 3 раз як вони до мене зайшли)я сказала що мене втомлюють ці розмови. Вислухала від них гнівну тираду у свою адресу, і про те що скоро суд, і спасуться не всі, і я звісно в число тих хто спасеться не вхожу. такі праведні, а на людей кричать.

6. Сергій аспірант

Зовсім ні.

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Хто вам сказав що це єдино правильне посяненя - я не знаходив у різних коментаорів коментарів які булиб пдібні один на одний. Але у сі згодні що це причта і мова йде не про реальні поідії.

7. nezabudka

nezabudka вільна

Уявіть собі дитину, яка змалку виросла серед Свідків. Нє, не серед Свідків, а серед мавп. Людське дитинча. Як Мауглі) Де ви бачили, щоб мала дитина не хотіла бути такою ж як усі, отримувати схвалення свого оточення? Не говоріть дурниць. Майже усі маленькі діти Свідків охрещуються у віці до 15-ти років. Є, правда, "унікуми", які і в 8-ми річному віці "мудро і виважено приймають таке рішення"...
    Відверта брехня.
    Такі випадки дуже навіть заохочуються у зборі. Таких "свідомих" дітей ставлять в приклад іншим, "менш свідомим" (знаю, бо навіть мене у свій час теж у приклад ставили, я ж іще і допоміжним піонером була...). В таких дітлашків беруть інтерв'ю на конгресах. Випадки з їхнього служіння описуються ледь не у кожній "Вартовій Башті".
    Не говоріть, будь ласка, про те, чого ви не знаєте.

8. Radistka

Radistka Rändaj

А-а-а! То про мене ... :)))
    Блін, та то вже говорено-переговорено мільйон разів.

Сергію, ти на мене видно запав.
    Так вже тебе цікавить моє приватне життя ...
    ну так вже любиш мені кісточки перемити ...
    слухай, а ти точно чоловічої статі?
    Бо то риса властива більше жінкам :haha:

9. Сергій аспірант

а що вам заважає піти на зібрання і побачити на власні очі як ці зібрання проходять? Побачити що серед свідків є лююди які не подібні до жіночок як приходили ддо вас?

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Я звертаю увагу не на дії людей а на їх мотиви.

10. annamariah

annamariah Member

Бо вже знайшла, ту релігію, що шукала.

11. navav

navav Well-Known Member

Значить все-таки байка.Т.ч. потрохи можна поставити під сумнів саму Біблію.До речі запитую ще раз:нічого страшного,що ви користуєтеся Біблією складеною католиками?

12. Radistka

Radistka Rändaj

13. Сергій аспірант

залежить звісно і від виховання. але в будь якому випадку це рішення дитини і якщо мотив сподобатись батькам чи старішини побачать що дитину примущують. швидше за все батькам спробують пояснити що вони не зовім праві. Минулого року була опублікована стаття яка стовувалась саме таих випадків.

14. Radistka

Radistka Rändaj

... ага, і що такі люди є швидше винятком :mocking:

Давєча, була свідком розмови.
    Підійшло двоє СЄ до мене і мого супутника.
    Я мовчала, як завжди роблю в таких випадках - нащо людей збивати з шляху "істини" :mocking:
    Відбувся діалог:
    - А Ви знаєте, що можете жити вічно в раю на землі?
    - А я не хочу жити вічно, - відповідає мій супутник.
    - Як то не хочете? - вирячені очі СЄ.
    - Не хочу. Ціную життя яке маю. Здійснюю свою місію. Вдячний богу чи богам за те що маю.
    - Та не може бути! А ми хочемо! - блаженно-радісні вирази появилися на обличчях СЄ... - Але ви знаєте, то життя буде таким чудовим ...
    - Та не хочу я вічного життя. Ви ж стверджуєте, що люди які не стануть СЄ помруть. А якщо мої діти не стануть СЄ, то вони помруть, а я буду жити вічно. Та таке життя для мене буде пеклом ..
    - А діти - діти то дорослі, то їхня справа, - СЄ за словом в кишеню не полізли ..
    - Так як же я без своїх дітей вічно .. , - тягнув своє мій колега.
    - А-а-а ... а ми все таки хочемо жити вічно, - знайшлися СЄ, і з радісними посмішками поспішно відкланялися :)))

15. Сергій аспірант

Я також . але це не заважає мені цікавитись іншими.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вже агітація? Ось я вас агітую читати Біблію (і сі вчити аспірантурі) а ви все займаєтесь пропагандою бруклінського антихриста.
    Покиньте того ровера, Сергію, бо він вас далеко не завезе.

17. Сергій аспірант

Католики введи в біблію апокрифічні книги яким я не довіряю-)))0

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Якщо маєте бажання можете поїати зі мною в управлінський центр в Брюховичах. так що матимете нагоду поспілкуватись з різними людьми, задати свї питання.

18. annamariah

annamariah Member

І мені, до речі, теж не заважає.

19. navav

navav Well-Known Member

??? А тоді ж якою Біблією користуються СЄ?

20. Сергій аспірант

Якщо маєте бажання можете поїати зі мною в управлінський центр в Брюховичах. так що матимете нагоду поспілкуватись з різними людьми, задати свої питання.
    Цебуте корисніше ніж обговорювати свідків на форумі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)