Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

При теперішньому розкладі погоди ми можемо чекати снігу на екваторі і жару 40С за полярним колом. Ось і зараз, в нас в Австралії - схід Австралії під водою, на заході 42С, в Тасманії лежить сніг.
    В Англії вже місяць сніг і мінусова температура, а в Москві дощ...
    Але треба обережно, бо "світкі" скажуть що армагедон через тиждень...:)
    О, тільки що прочитав - ґеноссе Вітнес вже сумнівається в правильності слів Євангелія. Але нічого дивного, в них правдивий тільки бруклін. З вежею в придачу...

• Подобається Подобається x 2
  2. L e o

L e o Well-Known Member

Свобода - це лише іллюзія.

3. Witness

Witness Well-Known Member

От Мих больше ничего ожидать и не стоит: только усмешки одни. А чтобы сказать что-нибудь дельное... Я привел журнал за 1971 год, а потому там и приводился случай 1969 года. Естественно, старейшина был местный, Иерусалимский. Никакого триллера не вижу.

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

Це мусить бути записано в світовій історії. Уявляєте, в 1969 году надзіратєль лічно...

• Подобається Подобається x 1
  5. Witness

Ну так... и здесь так же о_О Вы с чем спорите то?

6. Pedro

Для "світків"? Згідний повністю.:good:

7. Witness

В Новом Завете можете привести пример светского календаря, хоть один? :))) О каком календаре мы говорим, обсуждая Луки, пан Надан? ;)

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

О чем оно говорит? Объясните.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

гляньте яка погода в Єрусалимі
    http://weather.co.ua/uk/show/?13499&lc=BY
    Вифлиємі:
    http://tonkosti.ru/Погода_в_Вифлееме

9. Witness

+5 +3 ночью? Вы всерьез думаете, что пастухи с удовольствием поселятся в поле в такую погоду? о_О Представьте себя сами 2000 лет назад, когда еще не придумали непромокающей одежды, когда нет автомобилей, где можно погреться и тд и тп. Вы бы сами поселились в поле в этом месяце? Пошли бы ночью в это время пасти овец? В +5 градусов? А если еще и дождь пойдет? А если снег? Ведь интернета с прогнозом погоды тогда не было, не так ли?

10. Pedro

Друже Мих, а чи варто їм взагалі щось доказувати? Не повірять, коли це не буде затверджено брукліном. Коли вони Біблії не довіряють без затвердження брукліном кожного вірша, то вони і вам не повірять і тим сайтам, що ви наводите.
    Я думаю, один метод повин бути застосований по відношенню до них, то метод яким відповідав Христос сатані - НАПИСАНО!!!

11. L e o

L e o Well-Known Member

12. navav

navav Well-Known Member

Що і треба було довести.
    Про одного з філософів є легенда.Учень прийшов до нього і спитав:
    -Вчителю,ти мене всьому навчив і я знаю все.Чому ж ти все щось шукаєш?
    Вчитель намалював на піску 2 концентричні круги і сказав:
    -Внутрішній круг-твої знання,зовнішній-мої.Далі-незвідане.Я тобі можу пояснити все що знаю,тобто ти не стикаєшся з незвіданим.Для мого кругозору-незвідане все...

Проводжу паралелі:спробуйте вийти за рівень знань своїх вищих проповідників-наставників.Може побачите те,чого раніше не бачили.Хоча,я майже певен,для вас це не досяжне-на відміну від філософа ваші зверхники незвіданого вам не покажуть.Ви завжди будете знаходитися у сфері їхніх знань і їхнього впливу...

13. Witness

navav, вы были на собрании Свидетелей Иеговы? Может сходите и посмотрите, чтобы выйти за уровень ваших знаний. Просто я был на собраниях и других церквей. ;)

14. nezabudka

nezabudka вільна

Суперечка про дату народження Христа, на мою думку, є беззмістовною. Точної дати ніхто не знає. Та не в тому суть. Нехай, він народився навіть в розпал літа... Християни усього світу відзначають факт його народження саме взимку, і нічого трагічного я тут не бачу. Хто дав вам, Свідкам Єгови, право називати гріхом те, що люди збираються в цей час разом і радіють з того, що багато-багато років тому на землю прийшов Син Божий? Чи ви вирішили, що самі стали богами, і краще від Всевишнього знаєте, що добре, а що погане?

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Добра порада, нічого особистого. Кращий захист - контратака. Якщо добе знаєтесь на Біблії, запросіть на кухню і за чашкою чаю спростувуйте одне за одним їхні стверждення... цитатами з Біблії. Сам так захистився колись від нав'язливих відвідувачів.

16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Працівники бетелю запезпечуються харчуванням, невеликою сумою грошей на особисті витрати. Джерело - подертви віруюих. Старійшини і служителі зборів працюють на світських роботах.
    Діяльність релігійних організацій пеевіряють доволі ретельно, враховуючи любов і повагу в суспільстві до свідків ЄГови якби якісь порушення були про це б писали усі газети.
    Які факти вас цікавлять? Зверніться хочаб до видання Історія релігії в Україні під редакцією Яроцького.

17. Witness

Вот за это хвалю! Все слушайте Аксакала :good:

18. Pedro

Абсолютно. Бо невідомо в якому році народився Ісус. Припускають, до речі, згідно існування "Різдвяної зірки" десь між 4 і 7-м роками до офіційної дати народження. І це абсолютно не має ніякого значення, бо не важливо коли Христос народився, а важливо що він народився.
    До речі, в "світків" чомусь найбільшими гріхами є ті, про які Біблія нічого не каже - переливання крові, день народження, Різдво чи Великдень...
    Бруклін важливіший Біблії???

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

Але треба добре знати Біблію і ще раз наголошую, говорити як Ісус до сатани - НАПИСАНО! Вони Біблії не знають. В кращому разі знають інтерпретацію Біблії вежою. Вони будуть викручуватись як змії, не піддавайтесь. Зупиніться на одному вірші, не давайте їм перескакувати з вірша на вірш, бо вони в основному самі не знають що там написано. Вони завчили НУМЕРАЦІЮ віршів.
    Біблія буде говорити сама за себе. І з силою Святого Духа ви переможете всі сатанинські сили!

19. Witness

Где Иисус повелел помнить день его рождения? Чем мы спасаемся: рождением или смертью Иисуса? Где он сам отмечал этот день? Где его отмечали апостолы? Другие его последователи? Кто вам дал право становиться выше апостолов? Кто дал право устанавливать свои религиозные праздники и обычаи? Кто дал право называть паганый идольский праздник именем Христа???

Вот как они помнят христа в этот самозванный праздник "рождество" - истинное его лицо":

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Матфея 9:30 "Иисус же строго предупредил их: «Смотрите, чтобы никто не узнал об этом»" - я вот тут подумал: Иисус предупреждал исцеленных не говорить о нем по какой причине? У него были на то причины. Но люди все снова и снова не слущались его: "Иисус запретил людям рассказывать об этом кому-либо, но чем больше он им запрещал, тем больше они рассказывали о происшедшем" (Марка 7:36). Люди думали, что им виднее.
    - "Иисус? Ну... он видимо из скромности так говорил. А наша святая обязанность пойти и рассказать об его чудесах!..." Естественно, они только всё портили. Сегодня нечто подобное. Может Библия специально не говорит ни месяц, ни день рождения Иисуса? Разве случайно в ней не описана ни дата, ни повеление праздновать, ни примеры такие? Но людям всё виднее. И что в итоге? В итоге весь мир празднует позорное рождество без Христа...

20. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Гріхом Біблія називає запозичення поганських звичаїв - річ яка була неприпустима для евреїв та перших християн.

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Вам це на фрумі невдаєтться робити, а ви радите іншим...............

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Вам це на фрумі невдаєтться робити, а ви радите іншим...............

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

Коли ббуло запрроваджене святкування Різдва?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)