Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чиє?...............

• Подобається Подобається x 1
  2. Witness

Witness Well-Known Member

Если человек создан по подобию Бога, то тем более Сын Бога и ангелы созданы по подобию Бога, разве не так? Когда Бог обращался к своему Сыну со словами "создадим человека по нашему подобию", то что здесь может быть не понятно?

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну ось і ґеноссе Вітнесс підтвердив. Значить бруклінський антихрист випустив таку цидулу. А йому перечити не можна.
    Сказано в морг, значить в морг!..:)

4. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ні не так.
    Через Сина були створені ангели, бо "Усе через Нього повстало, і ніщо, що повстало, не повстало без Нього". Ів.1:3
    Отже сам Син не є створінням, а Творцем.
    Тут все зрозуміло.
    "І сказав Бог: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою....І Бог на Свій образ людину створив, на образ Божий її Він створив" Бут. 1:26-27
    Включаєм логіку.

• Подобається Подобається x 4
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чесно?
    Я не знаю, а у вас звідки інфа?

6. Witness

Так ведь из Библии. Вы разве не читали, что Иисус назван СЫНОМ Бога? Если он является его сыном, то разве не ясно, что он не существовал столько же сколько его Отец? :))) Он младше. А раз он в определенный момент появился, то не от Отца ли? Ясно что от Отца, ибо других богов не существует.

Колоссянам 1:15: Он — образ невидимого Бога, первенец из всего творения.

верно

7. nixto

nixto Well-Known Member

Маю враження, що говорю в порожнечу. Може Вам показувати на пальцях? Не робить приналежність до Церкви, всіх 100% праведними. Про це і апостоли (Павло, Юда) згадують. Таке було від заснування церкви, а Ваше судження, це наслідок вчення "мудрого раба" який прибрав на себе шату ангела світла.Я розумію, що ви найрозумніші, найправильніші (в поклонінні), найкмітливіші:mocking:, а ми немічні і грішні, тому не маємо чим хвалитись, хіба, що Богом і Спасителем нашим.
    Та я би сказав, та боюсь, що тут навіть рупор не поможе.
    Прийміть Духа Святого! З цілого серця Вам бажаю.
    А хіба я про Будду тут розказую? Таж про Христа, що розп'явся за нас, щоб нашу вапалу природу з небесною злучити, щоб були ми одне з Отцем, Сином і Духом Святим.
    Ви що здобули духовне розуміння, що судите про такі речі?
    А ці зневажають, чого не знають; а що знають із природи, як німа звірина, то й у тому псуються.
    (Юда 10)

• Подобається Подобається x 2
  8. Оленa

Оленa Well-Known Member

Я не читала :scratch_one-s_head:
    Це типу як ви молодший за свого батька і це робить вас ким? :tongue:

9. L e o

L e o Well-Known Member

Ну, ясно. Що не будь лиш би звинуватити. Щось зовсім не дивує вже це. Наоборот, цього слід чекати, раз довіряю Біблії.
    ...той, хто день і ніч обвинувачує братів наших перед нашим Богом! (Об'явлення 12:10).

10. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Логос оототожньоють з хохма з Приповыстей Соломона - Ісус не був Творцем, а помічником Творця і усе що відбувалось при творінні було за його участю.

Пояснення яке є наводив є в Женевській Біблії та єврейських коментарях.

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

насправді цілком доречно вживати , щодо Шсуса термні бог, але це не ставить його на рівні із Всемогутнім Богом.

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Якщо догматт про трійцю правдивий - чоому його формулювання відсутнє в Біблії?
    Чому для його пояснення ми повинні вдаватись до людської мудрості - філософії?

11. L e o

L e o Well-Known Member

Марна справа. Така "логіка" хрЕстиянства,- наполягати на Трійці, і при цьому твердять, що її "збагнути неможливо".

12. Witness

А его Вы раздаёте? А я думал Бог... :)))

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 22:34 ----------

Скорее "богоподобный", так же как и ангелы:

Псалом 8:5 Ты поставил его немного ниже богоподобных [т.е. ангелов], Славой и великолепием увенчал его.

А здесь говорится про израильских судей:

Псалом 82:6 Я сам сказал: „Вы боги, И все вы — сыновья Всевышнего

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отже робимо підсумок.

У Біблії, де сказано, що створімо людину за подобою нашою, Бог говорив з Своїм Сином та ангелами.

Ок, з"їв.

Тоді у мене наступне запитання:

Ангели і Божий Син також Творці, чи у нас єдиний Творець - то є Бог?

14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви розумієте різницю між Автором і виконацями?

• Подобається Подобається x 2
  15. Witness

Библию написали люди или Бог? :)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

розкажіть більш детально про виконавців, знгідно Біблії.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

сьогодні зима, чи літо?

17. Witness

Вода состоит из водорода или кислорода? : )))

18. Зануда

Зануда така зануда

ПРоблема із свідками не у тому, що вони довіряють Біблії, а у тому, що здебільшого підтасовують написане під власні потреби і уявлення.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, його формулювання присутнє на кожній сторінці Біблії. Просто треба повірити спочатку в Бога, а по-друге, що Біблія то є Слово Боже.
    І тоді не буде потреби шукати "потрібних" перекладів, чи робити "свій" підтасовуючи його до своєї єресі.
    Сергію, я не хочу вас образити, але ви є невіруюча людина. Ви нахваталися ідеології, релігійних правил і вчення єговістів і якщо ви заглядаєте в Біблію, то тільки в місця вказані "вежою" і в місця щоб сточити до купи світківську єресь.
    Я давно вас просив і не раз, відкиньте кляту вежу, візьміть Біблію і прочитайте (молитовно) хоч одну книгу з неї, скажімо, послання до Римлян.
    І задумайтеся. Незалежно. Обєктивно. Якщо буде незрозуміло, прочитайте ще раз. І ще раз. Впевнений - дойде, Бог пояснить...

20. Witness

Со свідками вообще нет проблемы : )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)