Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Стояти на вулиці і проповідувати - ні, бо всім і не потрібно стояти в метро з великою книжкою в руках і казати що армаґедон за углом. Це ми самі знаємо. Апостоли також жили в чекаючи на другий прихід.
    Але проповідником в розумінні звіщати про Христа своєю поведінкою і життєвим прикладом повинні всі.

Ні він вас конкретно запитав про яку кількість богів ви говорите адже ми всі знаємо що є Один Бог, що все сотворив і всім управлює... але думаю що ви і цього не зрозуміли бо ваше зустрічне запитання пусте.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Рівно ж як і мнєніє Ісуса Христа і апостолів. Ось мнєніє бруклінського Молоха - це інша справа.

---------- Додано в 02:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:58 ----------

Ви часто чули що вони проповідують Ісуса Христа? Я ні. Це агітація до своєї секти з одночасним тиканням під ніс "вежі". Ось і все їхнє "проповідування".

• Подобається Подобається x 1
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я не говорила про Свідків. Я говорила в загальному. Сект забагато розвелось.

4. nezabudka

nezabudka вільна

А чому ви так переконані, що туди потрапите?
    Ну, чесне слово, для чого вам та "морквинка перед мордочкою" - нагорода - рай на землі?
    Я всі більш-менш свідомих 19 років знайомства з СЄ була переконана, що рай на землі - не для мене. Грішниця я...:girl_flirt:

5. comanche

comanche знайшовся

ну добре... це про наболіле, а тепер по темі:
    Судячи з впевненості, ви уже навіть підшукали собі там роботу? ;) живете очікуванням тих блаженних днів... ну і правильно... на цій землі так важко... ждем блаженства.... вже?? нє.. ждем далі....

Про вічне блаженство:

6. Witness

Witness Well-Known Member

хм... вообще-то не очень... : (

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

вы невнимательны: речь шла не про Бога и богов, а про Господа.
    Псалом 130:1–8

1 Из глубин я призвал тебя, о Иегова.
    2 О Иегова, услышь мой голос.
    Да будут твои уши внимательны к голосу моих молений.

3 Если бы ты, о Иаг, высматривал беззакония,
    О Иегова, кто мог бы устоять?
    4 Но у тебя истинное прощение,
    Чтобы боялись тебя.

5 Я надеюсь, о Иегова, моя душа надеется,
    И я жду твоего слова.
    6 Моя душа ждёт Иегову Больше, чем сторожа́ утра,
    Сторожа, ожидающие утра.
    7 Да ждёт Израиль Иегову,
    Потому что у Иеговы любящая доброта,
    Велика его сила избавлять.
    8 Он избавит Израиль от всех его беззаконий.

7. Pedro

Так мова здається йде про Ізраїль. Причому тут "світкі"? Чи може бруклін наказав обрізатися?о_О Може краще до мусульман? І сказати, що "світкі" то мусульмани... Або буддисти? :)))
    Ах баламути, баламути... Як вас земля терпить?..

8. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Претензія цілком справедлива - як можна писати про те чого е бачили і не чули?

Добре хоч ви це визнаєте. Але варто задуматись чи аші почутття є християнські?

Чому ж ? Я знаю родинни де діти не є свідками Єгови і з батьками у них нормальні стосунки. Врешті позбавлення спілкування не стосується родинних стосунків.

Коментарів звичайно може бутти досить багато. Так цілком нормальним є що молодь заохочуюють до релігійного служіння, але з іншого боку ніхто не заважає дітям всттупати до вищих навчальних закладів, відвідувати гуртки тощо. Але одному це не заважатиме його духовності, в іншоо виникнуть проблеми - том кожен повинен вирішувати особисто. Врешті стаття про яку ви говорите зауважує важливу річ - вища освіта, в Україні не гарнаті я пристойного заробітку. більшість випусників працюють не за спеціальністю в галузях які потребуюють кваліфікованих працівників із середньою спеціальною освтою. Мені самому доводиться саи справу з студнтами які прагнуть отримати не освіту а диплом.
    Я знаю багатьох студентів свідків Єгови, які без особливихх проблем могли суміщати навчання і релігійну діялььність і це сприймалось цілком нормально і навть схвально.
    такщо факт наявності студентів, вспірантів, викладачів свідків Єгови свідчить проти твержження що свідки Єгови проти вищої освіти, хоча найвищою ціністю для них вона звичайно не є.

Наведіть мені хоча б одну книгу видану греко-католиками присвячену проблемам молоді ( не лише свідкам ЄГови) яку можна вільно отримати в церкві?

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

А якби дитина пішла в монастир не здобувши освіти? Моя однокласниця так і зробила покинувши на 3 курсі навчання в УКУ. Чи поступила б у семінарію ( державою ці навчальні заклади не визнаються як ВУЗи) Мих, Надан та інші сприйняли б це нормально.

Існує і інший аспект проблеми - оточення в яке потрапляє дитина, в багатьох університетах студенти живуть в студентських містечках де погляди і поведінка студентів більш ніж вільна, тому батьки хвилюються про те в якому оточенні буде дитина і як це вплине на неї. Аналогічна проблема гуртожитки українських Вузів.
    Тому в питанні здобутті вищої освіти свідки Єгови акцегтують увагу на
    1) Скільки це займе часу і яка ймвірність працювати за фахом?
    2)Чи зможе лююдина суміщати обовязки християнина з навчанням
    3)В якму оточенні студент перебуватиме.

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

ДОбре і а в духвному плані ця реалізація вам щось дає? Ви впевнені що при такій роботі зможете приділяти увагу чоловіку. дитині?

• Подобається Подобається x 2
  9. Pedro

Сергію, а вам не прийшло до голови, що це її особисте життя і ніякий збір, ніякий наглядач з нагайкою туди не повинен носа пхати.
    Розумієте, людина повинна мати свободу вибору, яку надав її Ісус (якщо вона хоч трохи вірить в нього).
    Ось обличчя секти в повній красі! Сталінізм відпочиває...

10. Сергій аспірант

Які звинувачення? Вам просто говорять що справді написано в Біблії.
    тобто ви заперечуєте той розпорядок який існував в 1 ст.
    Насправді свідок Єгови може приймати рішення без втручання старійшин - старішини можуть допогти порадою колиїх про це попросять. Більшість питань полишенні на сумління . інша справа коли рішення сіідка Єгови порушує принципиякі чітко визначені в Біблії.

В усій Біблії ви не знайдете вислів імена Бога, і коли вживається вираз імя Бога мається на увазі імя Єгова.

• Подобається Подобається x 4
  11. Pedro

Говорить хто??? Антихрист? Сергію, я перечитав Біблію багато разів, на різних мовах, різних перекладів і я вірю Біблії, бо переклад може бути різними словами, але суть лишається та сама, бо перекладали християни під керівництвом Духа Святого.
    Я не розумію, як це вам закрито. Невже бруклінський Молох починаючи з засновника-брехуна і безбожника так затьмарив вам очі?

12. Сергій аспірант

Які звинувачення? Вам просто говорять що справді написано в Біблії.
    тобто ви заперечуєте той розпорядок який існував в 1 ст.
    Насправді свідок Єгови може приймати рішення без втручання старійшин - старішини можуть допогти порадою колиїх про це попросять. Більшість питань полишенні на сумління . інша справа коли рішення сіідка Єгови порушує принципиякі чітко визначені в Біблії.

В усій Біблії ви не знайдете вислів імена Бога, і коли вживається вираз імя Бога мається на увазі імя Єгова.
    Це проблема свідків Єгови чи їх критиків? Здебільшого більшість прихожан церков ніколи нечуло і небачило імені Бога у Біблії.
    А хіба це християнський вчинок - приховувати гріх? Нічого б не сталось якби жінка сама розповіла про таку ситуацію. Ви ж повинні знати як ставились до нерозкаяних грішників перші християни?

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

Біблію писали під надхненням святого духу. Щодо перекладів ваше тверження не відповідає дійсності, хоча б тому що перклади містять сотні неточностей і в чомусь ви ігноруєте. хоча підрядкових перекладів. словників комютерних програм для порівняння текстів є достатньо.

Звичайно її особиста справа залишатись християнином чи ні. Тільки слід звауважити - що бути християнином, це наслідувати Христа , а не робити у се на власний розсуд. Так Єгова дав свободу вибору, і залишатись християнином чи ні особиста справа кожнго. Не можлив одночасно бути християннином і ігнорувати принципи викладені в Біблії.

• Подобається Подобається x 3
  13. Pedro

Процес покаяння і прийняття Христа як особистого спасителя є особистою глубоко приватною справою кожного християнина. І хочеться вірити, що і вас колись диявол випустить зі своїх пазурів і ви розкаєтесь і приймете Христа. Хоча треба йому довіритись і він Духом Святим виведе вас з тих тенет в які вас завів бруклінський сатана.

14. Сергій аспірант

Стаття мені відома, та інші на цю тему. Для свідків Єгови справді освіта і карєрний ріст не є визначальними цінностями.

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Звичайно, але чому ж тоді лююдина яка твердить що є спасеною боводиться всупереч тому що написано в Біблії?

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

Не таке вже пусте. Слово господь вживається щодо Єгови і щодо Ісуса, тому іноді важко зрозуміти кого воно стосується.

15. Pedro

Людина яка? Рассел? Бо був брехун, любив молоденьких дівчаток і гроші?
    Бо він не вірив ні в що. Щоб прийти до Христа, людині треба покаятись, повірити, що кров Ісуса Христа змиє всі гріхи. Людина повинна народитись згори і Дух Святий буде її провадити по життєвій дорозі.
    Як писав Павло, бо вже не я живу, а воскреслий Христос в мені.
    І тоді не треба буде шукати перекладачів чи наглядачів з нагайкою а Святий Дух буде вести таку народжену згори дитину Бога.

16. Оленa

Оленa Well-Known Member

:mocking: Виявляється Біблія закодована книга і тільки вартова башта її розкодовує.
    Хто б міг подумати?:scratch_one-s_head:

17. Witness

Witness Well-Known Member

Не, вы ошиблись адресом: Библия говорит статуэтки не делать и не поклоняться им - это мерзость. А Ватикан имеет другое мнение. Знаете почему? ;) Подсказка: :english_en:

18. Сергій аспірант

Порівняйте переклад Огієнка, ССинодальний переклад з текстом Вескота-Хорта - знайдете соті розбіжностей лише в Новому Завіті.

Доречі я задавав вам питання на яке не отримав відповіді.
    ЧИ ви відвідували зібраня свідків Єгови, конгреси тощо?

Оскільки ви не можете навести жодного доказу цих звинувачень то брехуном є ВИ.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Якщо вам незрозуміло то не означає що всі такі недалекі, тому надалі і кажу що це пусте товчення води в ступі. Наразі не почерпнула ніякої розумної інформації чому СЄ праведні а решта то так.

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Я так не думаю. Бо у вас навіть книга з такою назвою є і відповідно під неї новий світ підлаштував Біблію, яка далека від того, чого насправді вчить Біблія.

Щодо статуеток, то не чула, щоб у Ватикані були майстерні по їх виготовленню. Хоча деякі люди роблять собі бізнес. Церква не навчає мати такі статуетки. Я вдома маю образи, бо сама того хочу...молюся перед ними, але не до них.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)