Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

Так це правда. Зараз вони трохи припинили з тим несхваленням освіти (бо самі старійшини захотіли своїм дітям дати вищу освіту :) ), а тоді то був та-а-акий мозоль ... ну не давали пройти не нагадавши, що не повністю присвячуєш себе служінню єгові, а тратиш дорогоцінний перед-армагедонний час на вивчення якоїсь-там науки. Ну кому вона потрібна, врешті-решт, бог і без неї впорався створюючи всесвіт ... :mocking:

До сих пір, вища освіта не схвалюється якщо є намір займатися нею серйозно і продовжувати навчання і заняття наукою на пристойному рівні. Усіх заохочується до "карєри в організації". Так і пишуть в "служінні царства" - найкраща карєра це служіння інтересам "царства божого". Тому не розумію тут-о присутніх СЄ - невже так соромно написати правду. Про те, наприклад, що у СЄ абсолютно користувацький підхід до життя - набуваєм тільки тих вмінь і знань що дадуть можливість "прокормити сємю" і можливість багато-багато-багато проповідувати. Ну про які гуртки і секції можна говорити ... про їх відвідування обовязково (!) треба радитися зі старійшиною (чит. поп. допис - жесть!)

А на рахунок "несхвалюється", то взагалі окрема тема. Зрозуміти це можна тільки відчувши на собі. Коли ти член закритого "суспільства в суспільстві", вже повністю морально залежний від нього, то "несхвалення" "старійшин" діє як наказ. Бачила я тих хто не слухався ...

І про "разлагающєє вліяніє мірскіх дєтєй" моєму возмущєнію нєт прєдєла ... А написати про те, що переважна більшість дітей не-СЄ набагато розвинутіші, толерантніші, начитаніші, талановитіші (бо розвивають таланти), ввічливі, нормальні діти з нормальним дитинством, слабО? То така тактика, очорнити світ навколо себе, щоб самим трохи ясніше було в ямі сидіти..

Уявляю як там зараз старійшини страшать моєю освіченістю маленьких школярів СЄ ... :mocking:

---------- Додано в 07:04 ---------- Попередній допис був написаний в 06:32 ----------

Враховуючи вищесказане, та молитва в кінці стає особливо безглуздою і богохульною ... Все вирішивши за маму підписалися ніби-то єговою ... Мама, буцімто, сама молитися не вміє ...

Останнє редагування: 10 гру 2010
    • Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Свідок, не будьте лицеміром.
    Сказано: у час мого дитинства.... то вже зараз організація пристусовується до людей, щоб непомітити вовка у шкурі вівці, а ви поцікавтесь історією. Свідки повинні були бути без освіти, щоб легше ними було керувати.

тьфу, забіув!!!!!!!!!! А де у Біблії сказано: вчитись?:haha:

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

саме такій глупості притримувались СЄ.

• Подобається Подобається x 5
  3. Witness

Witness Well-Known Member

Сообщения содержат все меньше и меньше сенсу...

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви свідомо пишете неправду - я знаю багатьох свідків з вищою освітою. Знаю свідків-студентіві із одною студенткою свідком працюю в одному відділі.
    ССвідки Єгови завжди заохочували отримувати повну середню освіту.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію,ви знаєте??? І я щось знаю... І Мих щось знає... Але людина була ТАМ!!! Ви ні. Може будемо поважати почуття тої людини?

6. Сергій аспірант

Думаю вам краще звертати на власні вчинки і власні мотиви. Люди про які ви пишете діяли згідно власного розуміння і власного сумління ви можете з цими рішенями не погоджуватись і ніхт о Вас не примушує діяти так само.
    Зауважу ще один нюанс - якщо дитина закінчила школу і пішла в монастир - суспільство це сприйме нормально, якщо ж дитина стала повночасовим піонером чи служителем Бетелю - то з ього приводу купа розмов.

Я аспірант-біохімік, знаю викладачів, студентів. аспірантів які є свідками Єгови і серйозно займаються наукою.
    Зрештою біографії свідків Єгови науковців публікувались в журналах і я про це уже згадував.

Присутні свідки не розуміють Вас - чому вам не соромно викривлювати дійсність.

Думаю шо це далеко не так. Крім співчуття ви нічого не викликаєте. Ви просто ображені.

Звичана ситуація - ямав змогу спостерігати за дітьми з різних конефесій. Чомусь лише діти свідків могли грамотно пояснити свої релігійні погляди коли в цьому виникала потреба. Я ніколи не бачив. щоб ці діти знущались з інших, хоча насмішки з боку інших відчували постійно. особливо під час реігійних свят, чи д перед обровільно-примусовими походами в церкву.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Почуття цієї людини я розумію. І те що я пишу є моїм власним досвідом - я знаю свідків студентів, аспірантів, викладачів які є піонерами, службовими помічниками, старійшинами зборів.

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Я досить давно знаю свідків Єгови і мені не складно також перевірити що було написано в публікаціях свідків Єгови з 1950 року до грудня 2010.

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Я досить давно знаю свідків Єгови і мені не складно також перевірити що було написано в публікаціях свідків Єгови з 1950 року до грудня 2010.

• Подобається Подобається x 1
  7. Witness

Пресс-релиз
    9 декабря 2010 года

Российские семьи обращаются в Европейский суд за защитой своих прав

СТРАСБУРГ, Франция. В Европейский суд по правам человека поданы три жалобы на действия российских властей. Все три связаны с необоснованным вторжением в жилища, а также изъятием личных вещей. Заявители — Елена Новаковская, Елена Чавычалова, Михаил и Лариса Чепруновы, проживающие в Рязанской и Тамбовской областях, утверждают, что основанием для вторжений стали исключительно их религиозные убеждения. По их мнению, государственные органы действовали вопреки нормам национального и международного права.

Так, в марте 2010 года заявитель Елена Новаковская, одинокая мать троих детей 3, 11 и 18 лет, узнала, что в отношении нее ведется уголовное расследование в связи с тем, что ее дети «проповедуют» свою религию в школе. Благодаря превосходным отзывам об этой семье со стороны соседей и учителей в возбуждении дела было отказано. Тем не менее центр по противодействию экстремизму УВД по Рязанской области добился от зампредседателя областного суда разрешения на проведение оперативно-розыскных мероприятий в ее квартире с изъятием неопределенно-пространного списка доказательств. При этом женщине не была предоставлена возможность прочитать текст постановления на обыск, как того требует закон, а позже российские суды отказались рассматривать ее жалобу на данное постановление. Исчерпав все средства внутрироссийской правовой защиты, Елена Новаковская подала жалобу в Европейский суд по правам человека.

В течение 2010 года во многих регионах России в домах Свидетелей Иеговы проходят осмотры и обыски, в ходе которых верующим наносится ощутимый моральный и материальный ущерб. Суды выдают разрешения на проведение таких обысков, чтобы придать им видимость законности. Данные жалобы в Европейский суд, в частности, поднимают вопрос о характере такой законности.

Адвокат заявителей сказал: «Удивительно, что в такой прогрессивной стране, как Россия, верующим отказано в праве читать и изучать Библии, а также мирно делиться своей верой с соседями и другими людьми. Правоохранительные органы подвергают законопослушных граждан задержаниям, конфискуют книги и журналы, подвергают верующих штрафам». Три жалобы, поданные 7 декабря 2010 года в Европейский суд, содержат просьбу подтвердить, что право владеть подобной литературой и читать ее закреплено международными правовыми нормами, которые обязалась соблюдать Россия.

http://www.jw-russia.org/releases/rel20101209_u.htm

• Подобається Подобається x 2
  8. Сергій аспірант

Можете пишатись своєю білійною безграмотністю.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Доречі наведу приклад , який мав би бути доступний для католиків -
    Хлопець який постінойно відвідував церкву і був ревним греко-католиком стає студентом. живе в гуртожитку в приємному товаристві алкоголіків початківців і з часом церкву відвідує все рідше і рідше. про сповідь і причастя взагалі не згадує тощо.
    Яка коористь йому з того. що він отримує диплом?

9. plastic

plastic Well-Known Member

Ви думаєте це легко?
    Це дуже тяжко перенести. І це не побажаєш нікому.
    Ви захищаєте інтереси своєї організації, і це не дивно-бо ви впевнені , що це істинна церква.
    Ви вірите в те, що хочете вірити.
    Але якщо ви подивитися у світлі на вчення вашої організації ви помітити хибність деяких вчень.
    Але побачити ви не зможете без Світла.

• Подобається Подобається x 3
  10. Сергій аспірант

Закону держави згыдно якого обоээ батьків мають право на виховання дитини, в тому числі і релігійне.

Я не знаю подоробиць ситуації. щоб дати відповідь.

Та я знаю що це ваші методи - як же іще переконати себе і усіх навколо що свідки Єгови погані, небезпечні тощо.

Детальніше можна?
    А от цього робити не потрібно - дитину слі готувати до того. що вона вправі сама обирати собі релігію.

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Ніхто не гворить. шо це легко, і напевно кожен свідкок стикався з такими ситуаціями в своєму житті і прізном на них реагував. Але ж богу ми звітуємо про свої власні вчинки і лише за них дамо відповідь Богу. свідки Єгови не є а ні досоналими, а ні безпомилььними і ящо звертати увагу на усі поомилки які роблять люди навколо не вистачить часу на те щоб слідкувати за воасними спонуками.

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Притчи 17:9: 9*Кто покрывает проступок, тот ищет любви, а кто продолжает говорить о нём, тот разлучает близких друзей.
    1 Петра 4:7–8: .... 8*Но прежде всего имейте горячую любовь друг к другу, потому что любовь покрывает множество грехов...
    Колоссянам 3:12–13: .... 13*Будьте терпимы друг к другу и великодушно прощайте друг друга, если у кого-то есть причина жаловаться на другого. Как Иегова великодушно простил вас, так прощайте и вы.
    Матфея 6:14–15: 14*Если вы прощаете людям их проступки, то и ваш небесный Отец простит вас, 15*а если вы не прощаете людям их проступков, то и ваш Отец не простит вам ваших проступков.
    Римлянам 14:19: 19*Так будем же стремиться к тому, что содействует миру и взаимному укреплению...

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Наведыть посилання на літературу Свідків Єгови.

11. Witness

Я расскажу вам о том, что легко:

легко в тепле сидеть и щёлкать по клавишам компьютера
    легко жаловаться и искать недостатки
    легко делать всё как все и не отличаться от окружающих
    легко справлять все празники вместе с коллегами на работе
    легко верить как все, а Бога просто звать "Господь" (как все)
    легко ни с кем не говорить о вере в Бога
    легко не выглядеть "белой вороной"
    легко не ограничивать себя ничем и ни в чем

Что же трудно? Трудно быть свидетелем Бога. . .

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ше за моєї памяті, коли я дізнався про СЄ, то дізнався, що СЄ проти освіти.
    У нас на форумі був Пупер, великий симпатик СЄ, так само покинув навчання у вищому навчальному, мотивувавши тим, що організація СЄ не вітає навчання.
    Але очевидно, що погляди міняються, як вчення СЄ.

13. Оленa

Оленa Well-Known Member

Мені пропонували запрошення на конгрес, на якому писалось великими літерами: ЯК ВРЯТУВАТИСЬ ПІД ЧАС АРМАГЕДОНУ.
    Тому не треба ля-ля.
    Якщо після відвідувань конгресів і зібрань у таких людей починається загострення, то тут пряма вина вартової башти, яка застосовує різноманітні психологічні і подразнювальні методи впливу на психіку людей.
    Або ви знайомі з сотнями тисяч свідків або ви літаєте на уявних хмарках. :)
    В монастир йдуть з власної волі, таким людям не підсовують журнали і брошури з левенятами і ягнятами, що пасуться на галявині....

14. Сергій аспірант

Наведіть посилання з літератури свідків Єгови. Погляд свідків Єгови на освіту не мінявся -здобувати вищу освіту чи ні, ставати повночасовим служителем чи ні особиста справа кожного.

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Наведіть посилання з літератури свідків Єгови. Погляд свідків Єгови на освіту не мінявся -здобувати вищу освіту чи ні, ставати повночасовим служителем чи ні особиста справа кожного.
    І коли ви це почули в якому році?

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

І коли ви це почули в якому році?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

після вас... ваші брати ще років 10 назад надавали перевагу неуцтву. Вам ж повезло, можете нині бути аспірантом, а були б ви старші, років на 10-20, то прийшлося б працювати більше шуфлею і лопатою.

16. Сергій аспірант

Де ви побачили тут залякування? Ви були на цьому конгресі, знаєте про що йшла мова?

А якщ загаострення почалось після відвідання православної церкви?
    Які методи свідки Єгови використовують свідки Єгови в розмові? Вас що гіпнотизували?

Знайомий з десятками. з деякими працюю з іншими спілкуюсь регулярно.

А сввідками Єгови стають хіба не з власної волі? Хіба релігійна література, відвідування таких закладів. слова духовних наставників не мають впливу на людей які вирішують піти в монастир?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Після того, як ви покажете любий правовий документ, щоб засвідчував, що в СРСР заборонялась свобода совісті.

18. Сергій аспірант

Ви хоч раз відвідували зібрання свідків Єгови, відвідували конгрес?
    Перерахуйте методти які там помітили.

Доречі, як я помітив у декого загострення починається і після відвдіування цього форуму.-))))
    Я тоді вже був знайомий із свідками, і знаю людей які закінчили університет 10-20 років тому будучи свідками Єгови.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не виключаю. Проте, думаю, вони натерпілися від старійшин.

20. Сергій аспірант

*** yp гл. 22 с. 179 Какой жизненный путь мне избрать? ***
    Если ты, например, живешь на попечении родителей и они настаивают на том, чтобы ты учился в вузе, тебе следует подчиниться (Ефесянам 6:1—3). Может быть, у тебя есть возможность, учась в вузе, жить дома, а не в общежитии. В*любом случае, выбирай программу обучения обдуманно; прежде всего стремись приобрести навыки, которые пригодятся тебе в работе, а не знание мирской философии. Мудро выбирай себе друзей (1*Коринфянам 15:33). Укрепляй свою духовность, посещая все встречи собрания, участвуя в проповедническом служении и уделяя время личному изучению. Некоторые молодые христиане, которые учатся в вузе, смогли даже служить пионерами, выбрав учебную программу, позволяющую участвовать в таком виде служения.

*** yp гл. 17 с. 137 Стоит ли бросать школу? ***
    Самое же главное — это то, что учеба подготавливает тебя к исполнению христианских обязанностей. Если ты приобрел хорошие навыки в чтении и исследовании материала, тебе будет легче изучать Слово Бога (Псалом 1:2). Если в школе ты научился грамотно выражать свои мысли, тебе будет легче обучать других библейской истине. Знание истории, математики, географии и других естественных наук тоже полезно и поможет тебе общаться с людьми разного происхождения, разных интересов и взглядов.

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

хаха
    Один з них свідок Єгови в четверттому поколінні. його батько був і є старійшиною.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)