Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Witness, нашла в интернете без труда.

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

І деж ви там побачили молитву для входження в Рай?

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Ви напевно її навіть не читали інакше дописи у вас були зовсім інші.

• Подобається Подобається x 2
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ви терпимі до віри інших? Та вибачайте але тільки жовч з вас плює в сторону інших хто не СЄ.

А інші діти того не роблять? Та тут СЄ ні до чого. Дуже невдалий приклад.

а чому мали б викликати? Вони що нелюди? А певно що ви їх виганяти не будете, бо як де хтось перейде то ж яка реклама для СЄ.

• Подобається Подобається x 3
  4. Сергій аспірант

З допису радистки випливало, що діти свідків непвноцінні з скаліченою психікою - я лише показав що це не так.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

Насправді ці діти змалечку навчені відстоювати свої погляди і гірше піддаються впливу ровесників.

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Чомусь деякі прихильники традиційних церков можуть висловити своє не задоводення коли бачать свідків Єгови недалеко від святогомісця- памятнику Степану Бендері, чи біля якоїсь церкви - наприклад у центрі Львова?

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Погоджуюсь що з скаліченою психікою але при тому можуть бути дуже навіть повноцінними і розвиненими дітьми в розумовому плані.

Всі піддаються впливу ровесників але коли вдома є сильна родина то діти вміють фільтрувати. Тому знову ж таки, тут СЄ ні до чого.

• Подобається Подобається x 1
  6. Сергій аспірант

Непомічав ні жовчі ні нетерпимості.

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ото насмішили. :haha: :haha: :haha:

8. Сергій аспірант

І в чому це виявляється? ДІти комунікабельні, не мають страху перед вистопом перед аудиторією, сумлінно ставлятья до навчання.
    так в чому ж ця скаліченість виявляється?

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Для переважаючої більшосі свідків Єгови міцна родина і уважне ставленя до виховання дітей є нормою. Я мав змогу порівнювати пведінку дітей із сімей свідків Єгови, баптистів і грекокатоликів.

9. Witness

Witness Well-Known Member

Вот как? Желчь? Странно... Ну простите уж меня... хоть даже и не знаю за что...

Причем здесь брошюра "Свидетели Иеговы. Кто они? Во что они верят?"
    :scratch_one-s_head:

10. Сергій аспірант

Вас називали антихристами, зазомбованими, сектантами тощо?
    Так у дописах свідків присутня критика, але вона обгрунтована і я не бачу підстав для образ і звинуваченні у.нетерпимості. Я можу не погоджуватись з поглядами окремих конфесій, але я не перешкоджтиму їй діяльності і не обзиваттиму їх прихильників сектантами.

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

До речі це порушення закону - оскільки кожен з батьків вправі навчати дитину своєї релігії.

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

Ну звісно нідочого, і те що рекомендації щодо виховання дітей. сімейних сосунків вони отримуюють постійно і на зібраннях і в літературі - цу ніякого значення немає.

• Подобається Подобається x 2
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так, а ви не знали що ще і по сьогодні так називають. Але чи мене то шокує чи дратує? Мені байдуже бо я знаю що Бог знає правду і вона лишень одна.

Ну та так... а всі решта, хто не СЄ, пишуть адвертайзменти на кожному кроці - бий бабу з раня до ночі, особливо як не приготувала борщя і не подала водкі. І дітей товчи, так для порядку.

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

якого закону? Я такого в книзі не бачила і ребе ніколи такого не казав.

• Подобається Подобається x 1
  12. Сергій аспірант

Та й більшості свідків байдуже до таких наклепів.

13. Radistka

Radistka Rändaj

... бла-бла-бла ... бла-бла-бла ... Хто відповість за загублене життя?

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Це лише ваші припущення, що то мої припущення :). Насправді, це мої методи
    перевірені практикою, і повірте вони діють! "Здатні приймати самостійні рішення" ... усміхнуло ...

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

Н-да .. СЄ запозичили погляди на самогубство у тоталітарного режиму СРСР ...

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

:haha: :haha: точно ... він показав ... :haha: ну просто взяв і показав ... :)))

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

Так-так, набачилася я свого часу таких дітей - що-що а качати права вони вміють. Про обовязки промовчу ... і про то що якщо вже знаходишся "під дуже сильним (!) впливом" (а, до речі, це науковий термін?) то під слабший вплив вже не попадеш ніяк :))) ... закони фізики ...

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Супер! Головне "качати свої права"! А що з того вийде, пане експерт в питаннях виховання дітей, якщо кожен буде тягнути в свою сторону, гась ... ???

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Дійсно. Саме це ми і спостерігаємо тут на форумі ... :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще й танцювати неможна?

я в шоці!

Ви хоть вже слово "немає" разом напишіть, а то я зовсім розчаруюся.

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

отакі вони... свідки... взяли і показали... з науковим підтекстом.:)

15. L e o

L e o Well-Known Member

Є вечірки. А ми дещо про інше говоримо.
    ОК. Дяки за корисну інформацію.

16. nezabudka

nezabudka вільна

Неправда.
    У час мого дитинства заняття спортом та відвідування гуртків категорично не схвалювалося старійшинами мого збору.
    Вища освіта тим більше.
    Дехто із моїх знайомих дітей-Свідків навіть школу не закінчили... Факт.

• Подобається Подобається x 6
  17. Witness

Знаю многих детей-СИ, которые ходят на кружки, на музыку, и т.п., равно как и мои дети ходили (сейчас с работой времени нет их возить) - старейшины даже и близко не спрашивали и не вмешивались в это; ни тени контроля; ни слова запрета. Что за глупость?

высшее образование получать не запрещается. В нашем собрании было достаточно примеров. Но на собраниях периодически напоминается о тех опастностях, которые сопряжены со "студенческим" образом жизни.

Чего??? Если так, то они пошли против того, что говорят Свiдки Иеговы. Статьи привести на эту тему?

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не бачили, Сергію? Візьміть добрі окуляри і прочитайте відповідь вашого брата-хама на мій допис, де я не сказав абсолютно нічого поганого.
    Якщо це тактика всіх єговістів в Україні, то ви не одного копняка від мене дістанете коли я там буду і ви свою макулатуру будете мені під ніс тицяти.

Цитата:
    О, пане Зеніт, знову образи... А що ж я поганого такого вам сказав?
    Я не безгрішний, пане Зеніт, а навпаки, по природі дуже грішний... Але, розповідають... Був такий монах, Мартін Лютер. Був добрий християнин, але все сумнівався на рахунок його спасіння, кажуть, постійно мав сутички з дияволом. Ось одного разу, диявол причепився, що Лютер був дуже грішний. Тоді останній сказав, пиши всі мої гріхи! Сатана взяв чорне чорнило і пише... Лютер каже, ти ще не все написав, сатана продовжує писати, нарешті закінчив... Лютер взяв червоне чорнило і поперек написав.
    "КРОВ ІСУСА ХРИСТА ОЧИЩАЄ ВІД УСЯКОГО ГРІХА".
    Повірте в це пане Зеніт. В Ісуса а не в купку бруклінських баламутів.
    Ісус пошле вам Духа Святого і це буде ваш особистий канал до Бога, а не той, про який бреше бруклінська кліка.
    А проти вас я особисто не маю нічого. Лиш бажання, щоб ви пізнали істину.

Педро, Педро! Сам ти баламут з баламутів а на чесних людей бруд свій намагаєшся вилити. Не знаєш ні Біблії, ні Ісуса, ані його Отця, -Єгови. Більше того, ненавидиш Імя, котре Ісус наказував святити. Будуєш свою віру на анекдотах та казочках. Я йому про те, що Біблія каже , що всі душі смертні, а він мені - казочку про Лютера.
    "КРОВ ІСУСА ХРИСТА ОЧИЩАЄ ВІД УСЯКОГО ГРІХА". Та не усіх, а тільки тих, хто проявляє в це віру, а не просто тріпається на форумі.

Бо плід же Духа - любов... Але що візьмете з людей, батько яких диявол.
    Яблуко від яблуні...

19. nezabudka

nezabudka вільна

Все, що я пишу - власний досвід.
    "Глупость" - так, і "глупость" саме старійшин.
    Коли в шостому класі я зацікавилася музикою (фортепіано), і надумала записатися в музичну школу, старійшини мали розмову зі мною та моїми батьками на тему того, що Армагеддон вже близько, і не варто багато часу приділяти світським справам, а краще - стати повночасним чи допоміжним піонером (тобто проповідувати 60 і, відповідно, 90 годин на місяць). В результаті в музичну школу я не пішла.
    Теж факт.
    Дитина нашого старійшини не закінчила школу - стала повночасним піонером. До такого вчинку спонукав батько.

Розумію, що ви, Witness, можливо, ще недавно "в правді", всього не знаєте, і такі випадки вас дивують.
    Я охрестилась і стала СЄ в 1995 році на обласному конгресі, будучи ще підлітком.
    Бачила і чула багато.
    Нікому не бажаю такого розчарування.
    ---
    А "мінус", Witness, за правду?

Останнє редагування: 10 гру 2010
    • Подобається Подобається x 6
  20. Witness

Минус за необъективность:
    я крестился в 1994 году.
    Разочарование? Видели мы и таких... Собственно, они были всегда. Даже в Сыне Бога и в апостолах разочаровывались и жаловались на любую мелочь. Здесь какое у кого сердце: у кого-то разочаровывается из-за единственного не так понятого слова, сказанного лишь один раз, всего лишь одним братом... - всё. больше ничего не нужно.

1) В каком классе закончил школу?
    2) К чему побуждает Общество?

Вот эту ситуацию можно передать двумя разными способами - как захочет рассказчик. Можно написать объективно, а можно и так, чтобы старейшины выглядели некими работорговцами:

Вариант 1

Мама решила пригласить старейшин на чай, пообщаться и заодно посоветоваться: что они подскажут по поводу того, идти ли ребенку в музыкальную школу. Старейшины любезно приняли приглашение. За общением они рассмотрели этот вопрос со всех сторон, предоставив маме самой принять решение. Они мудро напомнили о том времени в котром мы живем. Поразмышляли над некоторыми стихами, приведя мудрость Бога. Живем ли мы в последние дни? Нужно ли тратить столько лет на то, что не пригодится в будущем для того, чтобы кормить семью? Не будет ли ребенок подвергаться разлогающему влиянию мирских взрослых и детей? Старейшины поделились и своим собственным опытом, когда родители водили их в кружки и муз школу. Ни в коем случае не делая никаких выводов за маму, они дружелюбно посоветовали помолиться Иегове...

(т.е. они сделали то, что и должны были сделать :good:)

Вариант 2

Ужос что тварицца: как только шпионы собрания донесли этим старейшинам, что мы собрались идти в муз. школу, они потребовали втретиться немедленно! Нас три часа допрашивали в темной комнате, в которой громко звучала одна и та же мелодия секты все снова и снова. Старейшины четко и внятно дали нам понять, что ни о каких кружках и муз школах речи быть не может, если мы не хотим себе неприятностей. Дочке еще неделю снились кошмары... о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)