Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

То скоріше признак зазомбованості, бо християни дякують Богові за все це, а не організації.

• Подобається Подобається x 5
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А почему я находила такие брошюры в своем почтовом ящике?

Вы так думаете, или Вам СИ сказали? У меня вопрос: Вы ходите по квартирам, зазываете в свою секту организацию?

Спасибо, обойдусь. Я ни в коем случае не хочу Вас обидеть. Это личное право каждого человека избрать себе веру. Но Вы, сами того не замечая, зазываете в свою организацию. Иначе говоря - вербуете.

3. Nadan

Nadan Well-Known Member

Треба відмітити, що людських жертвоприношень в цій секті нема. Але людину із слабкими нервами вони можуть довести до самогубства. Ця секта нищить не тіло (хоча й це деколи буває) а душу, бо перетворює людину в послушного раба організації, в зомбі, що не здатен мислити самостійно. Секта носить титул тоталітарної, тобто такої, що контролює свідомість людини. Що робити? Тут я погоджуюсь із Радисткою, вона дала правильні поради.

• Подобається Подобається x 3
  4. Witness

Witness Well-Known Member

На лицо Свiдко-фобия. Надан уже не умеет здраво размышлять. Повторюсь: я уже давно СИ, но я не знаю ни одного случая самоубийства. Здравый ум подсказал бы Надану (если б не было Свiдко-фобии), что самоубийства присутствуют больше в традиционных церквах, равно как и другие тяжкие грехи.
    Знаю сотни примеров людей, которые из настоящих зомби становились приветливыми, терпимыми, здравомыслящими и счастливыми христианами. Надан не знает что говорит.
    И наоборот: традиционные церкви озлобляют людей. Они становятся нетерпимыми к верам других, становятся националистами и патриотами государства, но не патриотами Библии и истины.
    Ложь. Тоталитарным может быть только государство. Это политический режим. В применении к религиозным организациям слово "тоталитарный" является "обзывалкой" - причем часто такой термин используют действительно религии, которые похоже на жесткий политический режим.
    уважать выбор своего ближнего :good:

---------- Додано в 09:00 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ----------

Даже так? Мне бы очень хотелось на нее посмотреть! Вы не могли бы выложить здесь ее фото? Если у вас ее уже нет, то найдите ее хотя бы в интернете.
    Я не понял вопроса.

Я проповедую не только по квартирам

И???

Философ, вы читали Библию? Вы видели там призывы проповедовать? Как думаете, кто сегодня исполняет волю Бога из Матфея 24:14 по всей земле?

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ----------

До сих пор, Мих, вы так не показали хоть сколько-нибудь свою осведомленность о христианах и Боге. Похоже, вам как и Надану не дают покоя мысли о зомби...
    Организация чья? Бога. Народ чей? Бога. Заслуги чьи? Бога. Организация сама ничего не может, если Бог того не пожелает и не благословит.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

все набагато простіше.
    Вітка називається "Свідки" і тим все сказано.

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

підсвідому відповідь я вже прочитав.

А думка з почуттям обовязку перед організацією мене мало цікавить.

---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

прпоповідування різне буває. Пригадую, як по місту ходило біле братство і настирливо проповідувало, теж посилаючись на Біблію.

А ви впевнені, що проповідуєте від Бога? Хотілось би почути тлумачення про проповідування дати кінця світу. Шось воно зовсім не пляше з Біблією.

• Подобається Подобається x 2
  6. Witness

Выдержки из не тоталитарного учения православной церкви и их порядков пару столетий назад:

Блюститель и учителя должны целовать крест, что будут крепко и нерушимо содержать православную веру, охранять и защищать ее от всяких других вер и ересей. В случае нарушения клятвы будут наказаны по вине и лишены чина своего учительского, а за хулу на православную веру будут сожжены без всякого милосердия; если и покается, будет наказан и лишен чина учительского. В академию допускаются люди всех сословий и возрастов. Преподавание обнимает все не запрещенные церковью науки; особенно запрещена магия естественная, и учителей подобной науки вместе с учениками сожигать. Никто не смеет держать домашних учителей иностранных языков, но пусть, если хочет, посылает детей своих в академию, в единое общее училище, ибо от домашних учителей, особенно иностранных и иноверных, могут быть принесены противность нашей вере и разногласие... Если какой-нибудь иностранец или русский обвинен будет в хуле на православную веру, то отдается на суд блюстителю и учителям, и если обвинение окажется справедливым, то преступник подвергается сожжению. Если какой-нибудь пришлец был прежде восточной веры, а потом примет веру римскую или лютерскую, кальвинскую или другую какую-нибудь ересь, такой должен быть предан сожжению; если же кто-нибудь прежде был римской веры, а потом принял лютерскую, такой должен быть наказан градским судом и сослан в ссылку. :good:

http://www.odinblago.ru/istoriya_rossii/solovyev_istoria_/1_13/13_2_4_/

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що пляше, Мих? Що Ісус - це ангел? Що він говорив неправду в історії про багача і Лазара? Що немає пекла? душі? Що віра в Христа не має сили спасіння? Що святкувати якісь події - це гріх? Що немає Духа Святого?
    Що Христос не воскрес, а тіло вкрали учні?
    Та вони давно живуть за своїм "євангелієм" - вежою і вірять в свого бога - бруклінських баламутів.
    І ще одне... Я вже кілька разів їх просив мені "допомогти". Я є великим грішником. Що вони можуть мені запропонувати? Відповіді я так і не дочекався...

8. Witness

1) Они проповедовали по всей обитаемой земле? (Матфея 24:14)
    2) Проповедовали о Царстве Бога? (Матфея 6:10)
    3) Проповедовали истины из Библии? (1 Кор 4:6)
    4) Люди изменялись в лучшую сторону, отражая плод духа? (Галатам 5:22,23)
    5) Выдержало ли их "братство" гонения, тюрьмы и противодействие? (Деяния 5:38)

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

І звідки такі глибокі висновки?
    А я знаю. Особисто знайома дівчина повісилась коли ваші свідки почали їй розмальовувати армагедон.
    Будем шукати статистику?
    Дуже добре знаю. Знаю багатьох людей які після вступу в вашу секту ставали озлобленими фанатами, які ні в що не ставили батьків і рідних.
    Може це там у вас на Сахаліні? Бо тут я такого не спостерігав.
    Заспокойтесь, а то у вас зараз пара вухами піде. Тоталітаризм - стиль керівництва, тому може бути як в державі, так і в секті. В сектах це буває навіть набагато частіше. А ваша секта цілком тоталітарна, враховуючи ваші засоби тиску, обліку і контролю.

10. L e o

L e o Well-Known Member

Ну і де в дописі Вітнеса подяка організації?

11. Nadan

Nadan Well-Known Member

На всі ці питання білі брати дадуть позитивну відповідь, особливо вони хваляться тим, що їх переслідували за віру.

12. Witness

Чей дух двигал этими людьми: Бога или сатаны-дьявола?
    В монастырских застенках «для познания истины» заключенных нередко пытали. Епископ Георгий Конисский так описывает практиковавшиеся в конце XVII в. казни и пытки: «Казни сии были — колесовать, четвертовать и на кол сажать, а самая легчайшая — вешать и головы рубить. Вины их изыскивались от признания их самих, к тому надежным средством служило препохвальное тогда таинство — пытки, которой догмат и поныне известен из сей пословицы русской — кнут не ангел, души не вынет, а правду скажет, и которая производилась со всей аккуратностью и по указанию Соборного уложения, сиречь степенями и по порядку, батожьем, кнутом и шиною, т.е. разожженным железом, водимым с тихостью или медлительностью по телам человеческим, которые от того кипели, шкварились и вздымались. Прошедший одно испытание поступал во 2-ое, а кто не выйдет живым, тот считался за верное виновным и веден на казнь»13.

Чаще всего пытали поднятием на дыбу. Как описывает историк М. Снегирев, «поднятому на дыбу привязывали к ногам тяжелые колодки, на кои ставши палач подпрыгивал и тем самым увеличивал мучение: кости, выходя из суставов своих, хрустели, ломались, иногда кожа лопалась, жилы вытягивались, рвались и тем причинялись несносные мучения. В таком положении били кнутом по обнаженной спине так, что кожа лоскутьями летела» м. Пытки производились не только по усмотрению архимандрита, но и по настоянию епископов, которым подчинялись монастырские тюремщики. Так, епископ Холмогорский Афанасий в своей грамоте настоятелю Соловецкого монастыря прямо предписывал прибегать к пыткам, чтобы вырвать от узников нужное признание — «чистосердечное покаяние». Зная о таких монастырских порядках, архангельский губернатор в 1774 г. обратился к архимандриту Соловецкого монастыря с секретным письмом, напоминая, что пытки в монастырях формально законом не разрешались. Впрочем, нельзя осуждать одних только монастырских тюремщиков за их жестокость — ведь этого требовали от них и Синод, и правительство...

• Подобається Подобається x 3
  13. L e o

L e o Well-Known Member

WOW. Вже навіть титули є. Ну, це лише хрЕстиянська думка.
    Мою думку тут вже знають. :))) Не даром є в Біблії повія ;)

14. Witness

Деяния 24:5

15. L e o

L e o Well-Known Member

:) Давай ше такі пости. [​IMG]

16. Pedro

Абсолютно дух того самого бога, який рухає і бруклінськими "братіями" і особливо засновником "корпорації".
    Плоди хоч і не зовсім тотожні, але з цього самого ящика...:sad:

17. Radistka

Radistka Rändaj

І я знаю. На жаль ... Юнак не хотів більше бути СЄ, але уся родина була СЄ, відповідно жодного розуміння і підтримки не знаходив. Був надто молодий, повністю залежний від батьків, відчував повну безвихідь. Повісився ...

18. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Хоча б один приклад ви можете навести коли точно выдомо щ ппричиною самогубства були погляди свідків Єгови?
    Свідки Єгови такі самі люди як і усі інші у них також можуть бути емоційні і психічні проблеми які отребують медичного втрчання і саме ці проблеми стають причиною трагедій.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Вона була свідком Єгови? Ні?
    Свідки Єгови не залякають Армагедоном і не схиляють нікго до самогубства.
    Як ви моглиб помітити якби хоч трохи читали літературу свідків Єгови статті присвячені психологічним і емоційним проблемам свідки Єгови друкують дуже часто.

До речі Надан я знаю випадок самогубства семінариста і чомуст мені не хочеться звинувачувати УГКЦ в тому шо вона схилила його до такого вчинку.
    Самогубствл здкбільшого наслідок хвороби і захворіти можже кожний незалежно від релігійної приналежності.

Те що в прповідницькому служінні доводиться мати справу з людьми які є хворимиі свідки Єгови не несуть відповідальності за їх дії. В Росії свідків Єгови звинуватили у схилянні до самогубства на підставі того що в квартирі в якій 10 річна дитина повісилась знайшли книгу Запитання молодих людей.

Не зустрічав такого терміну в науковій літературі і як і поняття контролю свідомості.
    Доречі споробуйте приміряти визначення на себе - доведеться тоді усі монастирі позакривати .
    Людям які мають психічні проблеми важко звернутись за допомогою - репутація психіатрів у нас не найкраща, а психотерапевтична допомога патна і доволі дорога.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Згідно ти х вказівок які отримують свідки Єгови - рішення ставати свідком Єгови чи ні бдіти повинні приймати самостійно і батьки повинні з повагоб ставитись до такого рішення.

19. Pedro

А я скажу більше... Яка офіційна причина була трагедії секти Давида Кореша? Коли вони почали стрілянину і взірвали газ. Все таж - переслідування з боку держави. Старенька пісня...

20. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Це лише ваші припущення - не вже так складно визнати що свідки ЄГови це цілком нормальні, соціалізовані члени суспільства злдатні приймати самостійні рішення?

З цим згоден цілком.

А тут категорично проти - до рішення людини слід ставитиь з повагою, а не ставтись як до малої дитини чи хворої.

Я досить часто бачу дітей свідків і якщо на їх психіку повливали цей вплив був позитивним.
    Зрештої діти свідків Єгови непоганл вчаться. займаються спортом, ввідвідують гуртки тощо.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Це лише ваші припущення - не вже так складно визнати що свідки ЄГови це цілком нормальні, соціалізовані члени суспільства злдатні приймати самостійні рішення?

З цим згоден цілком.

А тут категорично проти - до рішення людини слід ставитиь з повагою, а не ставтись як до малої дитини чи хворої.

Я досить часто бачу дітей свідків і якщо на їх психіку повливали цей вплив був позитивним.
    Зрештої діти свідків Єгови непоганл вчаться. займаються спортом, ввідвідують гуртки тощо.

Ви не зовсім праві - вам запропонували відвідати ззібрання і перконатись на власні очі як вон відбувається. поспілкуватись з людьми які його відвідуюють тощо.
    Якщо маєте можливість відвідайте Бетель у Львові. І лише потім робіть висновки грунтуючись на тому що бачили і чули ви особисто а не на розповідях інших. Ні хто не примушуватиме Вас змінювати релігію чи навязуватиме свої погляди.
    Зібрання свідків Єгови іноді відвідуюють монахи чи монахині, священники і ніхто їх не виганяє, не ображає і не принижує , вони навіть особливого здивування не викликають.

Це приватна справа кожного і тому в неї втручатися не будуть.

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

З цим згоден цілком.

Ви не зовсім праві - вам запропонували відвідати ззібрання і перконатись на власні очі як вон відбувається. поспілкуватись з людьми які його відвідуюють тощо.
    Якщо маєте можливість відвідайте Бетель у Львові. І лише потім робіть висновки грунтуючись на тому що бачили і чули ви особисто а не на розповідях інших. Ні хто не примушуватиме Вас змінювати релігію чи навязуватиме свої погляди.
    Зібрання свідків Єгови іноді відвідуюють монахи чи монахині, священники і ніхто їх не виганяє, не ображає і не принижує , вони навіть особливого здивування не викликають.

Це приватна справа кожного і тому в неї втручатися не будуть.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)