Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadan

Nadan Well-Known Member

А можна ссилочку звідки ви так цитуєте Орігена, а то я щось не знайшов.

2. Witness

Witness Well-Known Member

...of all the holy people in the Scriptures, no one is recorded to have kept a feast or held a great banquet on his birthday. It is only sinners (like Pharaoh and Herod) who make great rejoicings over the day on which they were born into this world below (Origen, in Levit., Hom. VIII, in Migne P.G., XII, 495) (Thurston H. Natal Day. Transcribed by Thomas M. Barrett. Dedicated to Margaret Johanna Albertina Behling Barrett. The Catholic Encyclopedia, Volume X. Copyright © 1911 by Robert Appleton Company. Online Edition Copyright © 2003 by K. Knight. Nihil Obstat, October 1, 1911. Remy Lafort, S.T.D., Censor. Imprimatur. +John Cardinal Farley, Archbishop of New York).

http://www.cogwriter.com/birthdays.htm

То же самое в Католической энциклопедии здесь: The Catholic Encyclopedia (New York, 1911), Volume X, page 709 (quoting Origen Adamantius of the third century).

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Надан, вам ще хочеться питати? Звісно звідки. Все та ж башня!
    А в мене інша думка зявилася. Кількість дописів на цій гілці вже далеко перевалила за 13000!
    Таке враження, що для "світків" ця гілка рівнозначна подвірним обходам з рекламою секти, брукліну і, звичайно, сумнозвісної вежі.
    Але це все йде по новому і новому колу.
    Що ж ми дізналися про шановних "світків"?
    - Найбільший гріх - святкувати день народження чи переливати кров.
    Краще смерть!
    - Трохи менші гріхи - святкувати Різдво чи Воскресіння Христа.
    Власне, а що тут святкувати? Вони ж не вірять в євангельського Христа.
    Для них він всього-навсього ангел. І навіть не воскрес, бо тіло вкрали учні і поховали. Хоч дух його не помер! А пішов на небо.
    Зате! Тілом присутній на Землі. Це, власне, Бруклін, який є раб і має канал до Бога.
    - Не вірять в Святого Духа. Це, власне, сила, яка сходить на Бруклін, останні видають дати про кінець світу і строгий регламент поведінки кожного "світка". Особливо, стукати двері, набридати людям і тицяти під ніс ту ж саму вежу.
    - Нормальна Біблія їх не влаштовує. Підтасовують переклад і фальсифікують слова до невпізнанності.
    - І, останнє. Страшенна ненависть до християн.

ОК, панове. Може вірити в кого хочете і робитися рабами кого хочете.
    Але що це дає мені (Миху, Надану, Олені і т.д.)??? Ми є грішники, шукаємо спасіння від гріхів, від гріховної натури. Чекаємо на Божу поміч в цьому страшенному світі. НАМ ПОТРІБЕН ХРИСТОС а не купка бруклінських баламутів і чергове рабство!!!

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вітнес, якщо ваше день народження є язичницьким святом, то краще його не святкуйте. :bye2:

• Подобається Подобається x 1
  5. Witness

Мой день рождения случился 30 лет назад и он не был ни языческим, ни христианским - это было рождение очередного младенца. А вот праздновать каждый год это все снова и снова в один и тот же день года - вот этот обычай пришел от язычников. Повторяю: я не больше Христа Иисуса, чей "день рождения" не праздновался из года в год.

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я вам більше скажу:ninja:. навіть факт самого народження людини у християнство перейшов від язичників. Стережіться!:crazy:

особливо язичним є ритуал зачеття (окрім пози міссіонера):crazy:

• Подобається Подобається x 3
  7. Witness

я уже не раз замечал, что когда нет аргументов, то человек либо злится, либо отшучивается ; )

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ваші слова, то жарт, чи злість?

9. Marko

Marko Member

В мене сестра з дітьми ходить на зібрання.
    Як їм допомгти не знаю, ну добре сама ходить а дитину навіщо тягнути?
    Чи справді свідки Єгови такі небезпечні як про них пишуть? Як я зрозумів Педро і Надан фахівці по цій секті. Ось знайшов в неті

У Єкатеринбурзі (Свердловська область Росії) жінка задушила власного 4-річного сина, який спав, а потім повісилася у коморі.
    http://tsn.ua/chorna-hronika/bagato...i-vbila-4-richnogo-sina-za-nesluhnyanist.html
    ЕВ. 66-летняя жительница Киева совершила ритуальное убийство, жертвой которого стал ее 9-летний внук.

Женщина ударила мальчика утюгом, а завершила злодеяние с помощью петли из веревки, пишет украинский выпуск газеты "Комсомольская правда". Затем женщина взяла внука на руки и понесла в гостиную, где заранее приготовила все необходимое: свечи и подаренную членами секты "Свидетели Иеговы" брошюру с "молитвой для вхождения в рай".

http://www.otechestvo.org.ua/main/20088/0731.htm

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Чи справді ці свідки можуть приносити дітей в жертву? Чи може перебування на зібранні з голосними співами, танцями тощо зашкодити психіці 10 річної дитини?

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Сподіваюсь пан Тягнибок та свободівці наведуть лад у місті з цими сектами.

10. Witness

Марко, то что вас беспокоит благополучие сестры это понятно. Но вас обманули: все что вы привели из интернета не является правдой. Думаю, что многие из противников Свидетелей Иеговы здесь подтвердят то же самое. Это видно из этих же сообщений. Например:

"66-летняя жительница Киева совершила ритуальное убийство" - у Свiдков нет ритуальных убийств. Свидетели Иеговы не убивают даже врагов и не идут служить в армию, чтобы не служить системе, которая лишает людей жизни. Бог есть любовь.

"свечи и подаренную членами секты "Свидетели Иеговы" брошюру с "молитвой для вхождения в рай"." У Свидетелей Иеговы нет такой брошюры. Кроме того, СИ не используют свечей. Это либо глупая выдумка, либо нас спутали с какими-то сатанистами или т.п.

Я являюсь Свидетелем Иеговы уже 16 лет. У меня трое детей. С женой в браке 11 лет. Если бы не Свидетели Иеговы, то ничего этого у меня бы не было. :good:

Для вас есть лишь один совет: сходите на собрание СИ и посмотрите сами все своими глазами. :)

11. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1) а підіть з ними і побачите як воно є.
    як кажуть краще раз робачити , ніж сто разів почути
    2) НІ, це безсоромна брехня й наклеп.
    3):haha: розсмішили...
    4) Якщо психічно хвора людна прочитає якийсь фрагмент біблії і вчинить злодіяння свято вірячи в істинність своїх діянь. ТО що Знищити всі біблії. абсурд.
    5) НІ, Свідки Єгови не приносять дітей у жертву.
    6) ви особито бачили що собою являє теє зібрання?
    7) Я теж проти деструктивних сект, для яких головною ціллю є, власне, збагачення духовних лідерів.
    ПРоте свідки Єгови немають нічого спільного з ними.

• Подобається Подобається x 3
  12. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідки Єгови кілька разів говорили з цією жінкою. Як виявилось вона мала психічний розлад і це привело до трагедії. Так що вини свідків тут немає.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

В мене є підозра, що мова йде про зібрання харизматів чи пятедесятників а не свідків Єгови.

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

В мене є підозра, що мова йде про зібрання харизматів чи пятедесятників а не свідків Єгови.

13. L e o

L e o Well-Known Member

Не має в Свідків танців.
    Але є такі релігії, що їм в кайф потанцювати :)
    http://www.youtube.com/watch?v=215C-tadRmk&feature=player_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=ozsgTP93zj8

14. Сергій аспірант

Единого и однозначного определения, что считать христианством, а что нет, не существует. Каждая конфессия может по-своему толковать, что считать «истинно христианским», при этом она неизменно склонна связывать с этим понятием то, что свойственно ей одной. Свидетели Иеговы в этом не исключение.

Если исходить их критериев, принятых большинством ученых, христианство – это признание Нового Завета в качестве данного от Бога писания и признание Иисуса Христа как Сына Божия, Господа и Искупителя. В этом смысле Свидетели Иеговы являются «полноправными» христианами, т. к. последовательно выступают в пользу обоих положений. По этой причине независимые религиоведы причисляют их к христианским конфессиям.

Свидетели Иеговы слово в слово поддерживают один из ранних христианских символов веры, так называемый апостольский, датируемый 3-4 веком н. э. Он звучит следующим образом:

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

Кроме Свидетелей Иеговы, есть и другие конфессии и независимые церкви, не признающие учение о троице, которым при этом никто не отказывает в праве называться христианами. Например, в США, Канаде и Мексике действует около 600 унитарных церквей. Они тоже не христиане?

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

http://chivchalov.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html#5
    Пане Педро - я наводив вам дослівний переклад слів вжитих в оригіналі. Ні грецький текст ні лексикони, ні словники не були створені свідками Єгови то ж яккі причинивам не довіряти оригінальному тексту?

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Традиційні переклади справді суттєво спотворюють звістку Біблії і легко вводять в оману недалекоглядних людей.
    Якщо бажаєте можу навести вам кілька фальсифікацій які торкаються найважливіших положень віри загальновизнаного християнства.

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Ха-ха-ха.
    Ви ж найбільше показуєте свою ненависть. Колоду у власному оці пробували шукати?

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

А хіба крівний орган свідків Єгови замінює Христа?
    І що з того що ви визнаєте себе грішниками і нічого не робите для виправлення цього? Поміч від Єови стоїть на вашій книжковій полиці , але ж ви ігноруєте вказівки які там є.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Зі мною працює хлопчина і якось чим більше дізнаюсь про нього тим більше питань у мене виникає щодо СЄ. Він ніби СЄ але ДН своє завжди святкує, День Подяки святкує, хоча це свято не релігійне а радше державне, але святкує. На Різдво подарунків не купує але його святкуватиме в своєї дівчини.

А ще у мене питання до СЄ а як на рахунок розлучень у вас і змішаних шлюбів? Бо ось у цього хлопчини тато заядлий СЄ а мама мусульманка. Як вони знайшли спільну мову це дуже цікаво.

16. Сергій аспірант

Думаю він поділяє деяк погляди свідків Єгови, але сам охрещиним свідком Єгови не є.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Розлучення з причини різних релігйних переконань свідки Єгови не дозволяють. Винняток нарізне прожиивання, якщ є загроза насильства.
    змішані шлюби не вітаються, ле і не забороняються.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

як то не є... тобто він обрав ним не бути? і що тато за таке не переживає? і що він за такого сина не молиться?

Якщо змішані шлюби не вітаються то як тоді той пан з Брукліну взяв собі жінку мусульманку?

Просто мені багато незрозуміло.

Он я точно знаю що в іудаїзмі змішані шлюби можливі якщо інша людина переходить в іудаїзм, а в нас ніхто нічого не має проти тільки при умові що чоловік чи жінка погоджується виховувати дітей в одній вибраній релігії (в нашому випадку греко-католицька) а не атеїстом, принаймі в мене так було бо чоловік православним був (не за власним бажанням) але перейшов до нашої церкви.

18. Сергій аспірант

Звичайно - ббути чи не бути свідком Єгови особисто рішення і батьки не вправі робити його за дитину.

Можна детальніше? Що ви маєте на увазі?

Свідки Єгови не схвалюють мішані шлюби - коли свідок вступає в шдюб з представником іншої релігії, але прямої заборони цього немає. Це справа сумління кожного і людина яка йде на такй крок має усе ретельно зважити.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Той чоловік який належить до СЄ, за розповідями його сина, живе в Брукліні і взяв собі за жінку мусульманку. От мене і цікавить як то таке могло бути якщо змішані шлюби не дозволяються.

20. Radistka

Radistka Rändaj

Допомогти не знаю, знаю як не нашкодити. В жодному разі (!) не робити скандалів, сварок, вмовлянь, псування стосунків, погроз, суперечок на релігійні теми, шантажів і т. п. Поводитись як з людиною, яка захворіла або малою дитиною. Терпляче слухати, кивати головою на всю ту біліберду, яку вона вам буде розказувати. Раз вона туди ходить їй потрібне товариство, яке вона десь недоотримує. Або якась зміна в житті, а сил на зміни у власному житті нема. На тому і залежить, якщо ваша родина зможе дати те що їй бракує - увагу, любов, тепло, то помалу можна буде її звідти витягти. Але це вкрай важко при такому житті як на Україні, у кожного свої проблеми. Врешті-решт, людина доросла їй вирішувати, але дитини шкода. Не переживайте, в буквальну жертву дитину не принесуть, але на психіку таки повпливають. Старайтеся, при можливості, племінника чи племінницю залучати до інших справ - друзі, спорт, гуртки, навчання, показувати що є нормальне життя і люди поза різними сектами, щоб у нього залишилось відчуття що у нього є вибір, щоб він знав, що "добре" то не тільки у СЄ. Але практично ... це дуже важко, особливо якщо у вас є власна сімя, робота, проблеми, справи і т. д. Кожен мусить жити своє життя, пройти свій шлях ...

Останнє редагування: 8 гру 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)