Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ще вони встають вранці, користуються унітазом, вмиваються водою і на вогні готують сніданок. Значить ви не радите користуватися унітазом, водою і вогнем? І вони, паскуди, використовують щоденно ті чинники, а день народження святкують "только раз в году"!

• Подобається Подобається x 4
  2. Witness

Witness Well-Known Member

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну, припустимо, легендою англійського футболу він ніколи не був, яле якщо говорити про легенд - "світків", то чому не згадати сімю Джексонів і сестер Вільямс, тенісисток-чемпіонок?

4. Оленa

Оленa Well-Known Member

У них Істина чи вони вчителі християн?
    Ви це до чого ведете? о_О

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

або... як можна довіряти Всемогутньому Богу і водночас боятися святкувати День народження. Невже сатаністи в змозі залякати християнина такими дрібницями?

6. Witness

Странное замечание... Я разве где-то говорил поступать так же как они? Разве я не привел их как противоположный и мерзкий пример?

Ну тогда давайте и Хеллоуин праздновать? Как вам такая логика?

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Как вообще могут христианину такие странные рассуждения в голову приходить? Разве Бог давал заповедь праздновать день рождения? Если апостолы не праздновали даже день рождения Иисуса, то стоит ли мне ставить себя больше Его?

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Біда в тому що представники тралиційних церков викорисовують Біблію не для керівництва до дії,а для виправдання уже існуючого стану речей. Конфесія яка сьогодні ризикге віддмовитись від святкування Різдва втратить багатьох віруючих, або ж віруюючі почнуть пристосовувати своє сумління - наприкллад почнуть вважати 25 грудня днем коли вони особливо славлять Бога.
    Доречі баптисти почали святкувати Різдво лише у другій половині 18 ст.

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

Сьогодні вони перейняли і багато інших свят.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А давайте не перегибати палку.
    Я святкуючи своє День народження, дякую Богу, що Він стільки-то років назад дав мені життя. А що ви збираєтесь святкувати не Хелуїні?

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

А хіба Бог давав заповідь не святкувати День народження?
    Навіть сам Бог того не забороняв, то чого вам слухати Брукліну?

• Подобається Подобається x 1
  9. Сергій аспірант

Враховуючи те що церква запозичила звичаї які по суті були поклонінням демонам.........

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

про що ні ви, ні я точно не знаємо, нє?

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

Біда в тому, що не всі радіють приходу Божого Сина на землю, тому їм не до святкування, а хто щиро радіє такій події - той, звичайно, святкує.

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Угу, Аспіранте, "святкування СВОГО дня народження то є поклоніння демонам", чисто науковий підхід дитячого садка старшої підгрупи....

11. Сергій аспірант

Апостоли святкували?
    Чому святкувати 25 грудня, коли немає жодних доказів того що Ісус народився зимою?

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Звичаї які є під час святкування колись слгували саме для поклоніння іншим богам.

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Єгова не потребує особливих днів для поклоніння - він бажає. щоб усе наше життя було поклрніннням йому.

12. Nadan

Nadan Well-Known Member

Докази є. Якщо ви їх не знаєте, то не розписуйтесь за всіх.
    Так само як кадження, носіння обручок, весілля та інші речі?
    Дивно, чому ж Він тоді дав заповідь - памятай день святий святкувати? Напевно Бог забув вас запитати. Так? Ви б Бога детально навчили, як Йому потрібно поклонятись. :haha:

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Да?
    Ніколи не думав... до чого може дійти зомбація населення.

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Не видавайте, аспіранте, себе за Божі Уста.

14. L e o

L e o Well-Known Member

І які мали бути подробиці щодо святкування?

15. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Гоча Гогохия - грузин за походженням, грав , працював тренером, іще минулого року продовжував брати участь в матчах на Україні.
    Знаю інших двох братів, котрі виступали за команди Італії.
    Я не фанат, тому ніколи не цікавився за які команди.

Ніхто не забороняє Свідкам Єгови займатися спортом, але ніхто з тих, хто служить Єгові, не робить спорт своїм кумиром.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Андрій Несмачний - Динамо К

17. L e o

L e o Well-Known Member

18. Witness

Огось! Даже так? А можно было бы услышать такие вот "доказательства" по поводу "рождества Христова"? о_О Я пока что видел доказательства только о том, что Иисус родился осенью, примерно в начале октября.

Вы странно ставите вопрос: вы переворачиваете его с ног на голову. Разве Библия должна быть эдаким справочником, содержащим все праздники всех язычников? А если какой-то праздник забыли вписать, то праздновать можно? Вопрос надо ставить по-другому: где в Библии есть пример празднования дней рождения служителями Бога? Где в Библии записана точная дата рождения Иисуса? И где есть хоть один стих о том, как важно и радостно отмечать Рождество? Где хоть один пример этого, если это такой почитаемый праздник?

- не слишком ли много вопросов без ответа?

Бруклин это часть Нью-Йорка, часть города. Как я могу слухать Бруклин? : )))

19. Сергій аспірант

Наведіть їх. Звичайно в так званому переданні можна знайти усе щ завгодноо - але це переданння не є істориними документами а лише грандіозний збірник міфів, легенд, бреххні, фальсифікацій тощо з якої церква вибирає собі те що потрібно їй в даний момент

Ви читали що написано у Біблії і який день мався на увазі?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте що таке зазомбованість? Це коли не мають ні одних даних, ні інших, вперто схиляються до одного.

А чому б не сказати: день народження справляє кожен, хто собі хоче.
    Тому що СЄ не є вільні люди.
    "Правда" не зробила вас вільними.

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

Возьмём город любой ценой:haha:
    мій день народження немає відношення до язичників.
    Рздво і поготів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)