Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. nezabudka

nezabudka вільна

Суперове твердження. Роз'яснення. На власний розсуд. А потім засудження інших, які думають інакше.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Цікаво булоб поспостерігати вашу реакцію на католичку яка сумнівається в тому що Папа римський намісник Бога, презервативи і інші не абортивні контрацептиви допустимі тощо:)

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

На власний розсуд чи все ж таки після певвних досліджень? Вам же відомо що до заборони паління,і відмови від святкувань свідки Єгови прийшли не одразу?

3. majolika

majolika Well-Known Member

Незабудко, не переймайтеся.
    Головна біда Свідків ( хоч і не лише їх) - це одноосібна узурпація Божого схвалення і можливості спасіння. Ви самі знаєте, що кожен свідок впевнений ( бо повтореніє- мать учєнія) що тільки серед свідків можливе спасіння. Але Біблія каже, що "Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне." Тобто не кожен, хто належить до певної церкви або "знайшов правду", а саме кожен, хто вірує в Нього. У цьому правда, у цьому свобода...

• Подобається Подобається x 2
  4. Nadan

Nadan Well-Known Member

Помилка Лео - не помилка, а свідоме несприйняття своєї гріховності, що походить із гордині. Окрім того це зовсім не поодинокий приклад, а швидше система у свідків.

5. Сергій аспірант

О тут уже помітні ознаи теорії про всезегальне спасіння. А той факт що людина може вірити в ісуса але нехтувати його настановами ігнорується цілком. Навіщо ж тоді апостолам було говорити хто не успадкує Божого царства- говорили ж вони про тих хто називали братами по вірі, хоч їх діла свіддчили протилежне.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Свідок Єгови який не визнаєє своїх помилок дуже швидко перестає ним бути.
    Так що перед ти м як говорити про систему відвідайте для різноманітності кілька зібрань.

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Тобто головне в що ми віримо, а не те що ми робимо.

6. majolika

тра-та-та, тра-та-та, ми везём с собой кота.....:wacko:
    Ви намагаєтесь мене переконати, що якщо я не буду СЄ, то автоматично буду "нехтувати його настановами ігнорується цілком" ?

7. Nadan

Nadan Well-Known Member

А звідки ви знаєте, що я не відвідав? Якраз відвідував і не одне.

8. majolika

так це головне. Християнство - релігія почуттів - віри і любові.Так би мовити "віро-любовної" мотивації. Головне - наша мотивація. Є причина - любов або не любов, і є наслідок - добро або недобро. А все решта - такоє...

9. Сергій аспірант

Власне що будете. Цікаво де ви знайдете БІблії о сповідувати християнство можна сповідувати одноосібно і не залежно ні від кого.

10. majolika

вимагаю протилежного. Де у Біблії написано, що не можна "сповідувати одноосібно і не залежно ні від кого" (тобто від людського угрупування)?

11. Сергій аспірант

Прочитайте Старий і Новий Завіти.
    доречі ми на Львівському а не Одеському форумі-)))

12. majolika

прочитала разів з .....(сім- десять? мало? ще не вічір...)

доречі так. Але суті питання то не міняє

13. L e o

L e o Well-Known Member

Ага. Я себе завжди досконалим вважав.

Я тут приводив випадок, коли мене і ще одного брата на х** посилали. Надан, хрЕстиянам можна будь-що наговорити не побоюючись фізичного зауваження?

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

А хіба мова йшла про досконалість? Йдеться про визнання гріхів та покаяння. Ви завжди плутаєте поняття, чи свідомо заплутуєте?
    Ну коли нема що сказати то пора виставити на показ коронну фішку свідків - вони не бються. Можна подумати, що це доказ праведності. Насправді свідки бються. Знаю сімю, де мати не пускала свідків проповідувати її дочці, ті проривались силою, мати дала одному ляпаса, від відповів кулаком під око. Знаю свідків, які плювались на своїх опонентів в дискусії, брали за жбарки, душили. Тому не треба прикидатись білими і пухнастими. Деколи від свідка можна получити так само як і від алкоголіка. А також є багато людей, до яких свідкам далеко із їх вдаваною праведністю!

15. L e o

L e o Well-Known Member

Це все письмо нічим не підкріплене. Якби СЄ знали такими, то подумали перед тим як щось казати.
    Запитую щераз, є серед хрЕстиян такі? Не поодинокі випадки, канєшно, а щоб групу якусь так знали.

16. Nadan

Nadan Well-Known Member

Це підкріплено власним досвідом і свідченями людей яким довіряю. Вам яке підкріплення потрібне? Довідка з енциклопедії, чи щоб це було записано в Біблії? :mocking:
    Я не вважаю вас групою, яка в цьому питанні чимось особливо відрізняється від інших, бо знаю, що свідки можуть заїхати по писку так само як і будь - хто інший. Всі люди однакові, свідки тут не становлять виключення.

17. L e o

L e o Well-Known Member

Нууууу. Вгадай тоді, скільком я вже "заїхав по писку", відколи являюсь СЄ?

18. Nadan

Nadan Well-Known Member

Гаданням не займаюсь і вам не раджу. А те, що свідки в деяких ситуаціях розпускають кулаки - факт.

19. L e o

L e o Well-Known Member

Надан, мова не йде про одну ситуацію. Я теж знаю факти, коли СЄ давали волю кулакам. Але ж це не значить, що таке норма.
    Я ж навів приклад, коли проповідував в селі 100 км від Тернополя. Ще раз описати ту ситуацію?

20. Witness

Witness Well-Known Member

Я задал вам вопросы - вы на них отвечать не собираетесь. Это верный признак того, что вы понимаете свою неправоту. А потому, оставлю вас наедине со своей совестью.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)