Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Він відмовився від православя.

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

Ось знову приклад ваших подвійних стандартів - свідки які довіряють старійшинам - зазомбовані. А коли мова йде про звичайну пратику традиціних церков то у се гаразд.
    В першу чергу авторитетом для свідків Єгови є Біблія і якщоо старійшина вимагатиме дійякі ій суперечать його не послухають. Провокаторів дорчі в част СРСР вистачало. тільки от успіху їх діяльність немала.

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Для прихожан традиційних церков характеран ще одна річ - вони рідко коли звіряють з Біблією вказівки священника і дуже часто не пмічають коли священик прушує закон іканони .

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

За 20 років легальнної діяльності свідки Єгови зарекомендували себе як сумлінні працівники і законнослухняні громадяни.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Тому дуже дивними видаються дії влади щодо них.http://www.jw-russia.org/

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Ортодоксальні церковні переклади орієнтуються здебільшого на Вульгату або церконословянський текст.
    Наукові переклади передають зміст оригіналу

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Педро. замість того щоб використовувати нет для виразу ненависті до свідків Єгови краще спробуйте пошукати в ньому інформацію про те як хто і коли перекладав Біблію.

• Подобається Подобається x 3
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Толстой індуїст був.

3. Зануда

Зануда така зануда

Хто сказав вийняткове? Існують цілі душпастирства для людей з обмеженнями слуху. Вони мають свої літургії, свої зустрічі і ведуть активне церковне життя. Так є у римо-католиків.
    Між іншим, я вже писала вам відповідь на ваше питання, але ви проігнорували. Не дивно, адже відповідь не вписувалася у "заготовку" вашого закиду традиційникам. :)

Останнє редагування: 30 лис 2010
    • Подобається Подобається x 1
  4. plastic

plastic Well-Known Member

На жаль не тільки традиційні церкви. Це стосується більшості церков. Навіть серед протестантських люди часто довіряють неправильним вченням.
    Як часто буває-людина приходить в церкву-їй здається-так це дійсно справжня церква, але з часом розуміє і бачить що є відмінності між словом Божим і якимось пунктиком у вченні. Тоді одні залишаються, інші йдуть.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Невже всі християнські течії не додумалися переводити з оригіналу?
    Вам не здається це сумнівним?

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пані Пластик, а як розрізнити правильне вчення від неправильного? Вивчаючи Біблію, я стараюсь відокремитись від будь-якого вчення і прошу Духа Святого розяснити мені як розуміти ту чи іншу істину. Мені сьогодні може бути щось незрозуміле, але в певний час це робиться на 100% ясним.
    Звичайно, я можу читати допоміжну літературу, яка не обовязково має ту саму точку зору що і я.
    Так, я поважаю правила і інших церков, в тому числі вашої, на мою думку трохи абсурдне правило утримуватись від чаю чи кави. До тих пір, поки це правило не пропонується мені як істина в останній інстанції.
    Я рахую кожне вчення неправильним, як ми раніше бачили в "світків", коли лідер секти чи група лідерів беруть під свій контроль членів секти і де слово лідера має більшу силу ніж слово Біблії. Це страшно, бо це антихрист в повній красі.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам поясню що таке зазомбованість.

Слухати старійшин церкви не є зазомбованість, зазобованість появляється тоді, коли старійшини перевіряють твою "білизну" і роблять якісь зауваження.

Якщо церква направляє, ненавязливо в чомусь переконує - то не є зазомбованість, але коли приходять до вас додому і дивляться, що читаєш, що слухаєш, що дивишся, з ким спілкуєшся, святкуєш/несвяткуєш, накладають на вас якісь обовязки - то є зомбованість.
    Церква повинна навчати, розяснювати, але не впливати навязуванням на людину, бо навіть Бог дав людині вільний вибір.

• Подобається Подобається x 5
  7. Pedro

Сергій, я вже вам безліч разів пояснював, що я ніколи не мав ніякої ненависті ні до вас ні до інших "світків" і прошу Бога, щоб він вас розбудив від диявольської зазомбованості під впливом бруклінського антихриста.
    І не тільки я а і інші форумчани-християни терпеливо, на основі Писання розяснюють вам християнські істини.
    А з перекладами вже не смішіть людей. Бо це вже зовсім не смішно. Подивитися, як скував вас антихрист - то плакати хочеться.

8. Witness

Witness Well-Known Member

С чего Вы взяли, что ВСЕ христианские деноминации так поступили? Есть немало переводов Библии, сделанных с оригинала. Или вы видели в своей жизни только один перевод? Мне вас жаль... значит вас зомбировали :) Какой стих вас интересует?

Причем тут отказ от христианства? Мы говорим об отказе от Льва Толстого властями России. Или у нас кто отказывается от православия тут же становится врагом и изменником государства?

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

Бедный Мих. Убегайте оттуда! Бегите скорее от таких старейшин! Добро пожаловать к Свидетелям Иеговы - сразу почувствуете разницу. :good:

• Подобається Подобається x 2
  9. Pedro

А я не розумію тих людей, які вступають в секту а потім стають рабами тої секти, іноді ціною свого життя. Як мало місце з сектою Девіда Кореша, Білого Братства чи сектою Джойса. Що примушує людей відмовлятися від свободи, відмовлятися від живого спілкування з Богом і підставляти свою шию під ярмо секти?
    Я знаю, що теперішнє життя є надзвичайно важке і багато людей шукають собі якого сховища - алкоголь, наркотики, сексуальні збоченьства, секти...
    Тільки це все веде ще до більшого рабства.
    Я, наприклад, ні за які гроші не хотів би бути залежним від якихось чинників, чи від людей які вказували б мені, що я маю святкувати, що їсти, що пити, чи що думати.
    Я хочу бути людиною! Пригадується один факт. Швидше факт негативний, але повчальний. Після відомої афери Клінтона з Монікою зчинилася в політичному житті США велика буря.
    Клінтон, на мою думку, сказав єдино правильні слова. Я знаю, що я винний. Але ця справа є між мною, моєю сімєю і моїм Богом.
    Ось так - я і мій Бог. І в ці відносини я не хочу допускати нікого. Ні пастора, ні священника ні тим більше різних антихристів.

10. nezabudka

nezabudka вільна

Так, Rozynka, дійсно хотіла розібратися. Для мене це принципове питання. Я погоджуюсь із багатьма вченнями СЄ, але ніяк не можу погодитись із такими догмами, які позбавлені основи, а лише: "бо вірний і мудрий раб нам так радить робити".
    Варто. А знаєте чому? Бо в СЄ щодо деяких питань подвійні стандарти: деякі речі і традиції, які мають язичницьке коріння (наприклад, ті самі обручки) вони схвалюють, а деякі - категорично забороняють.

Ну і найголовніше, - забороняють думати головою.

Таке тут карається.

Дякую, Witness, за слушну пораду.
    Надалі у питанні святкування Днів народження буду орієнтуватись не на поради вірного і мудрого раба, а на Біблійні слова (Римлян 14:5,6)

Чого і вам раджу. Включайте мозок, очі та вуха.

• Подобається Подобається x 2
  11. Witness

ну, что сказать?... перед Хозяином Раба будете держать ответ: Матф 24:45. Вот вам на закуску: Матфея 25:40.
    Теперь давайте воспользуемся вашим хорошим советом:

Включаем! Смотрим похожий стих:

Колоссянам 2:16: ...Поэтому пусть никто не судит вас за еду и питьё или в связи с праздником или соблюдением новолуния или субботы;

Так как мы включили наш мозг, то мы теперь размышляем: в стихах Рим 14:5,6 и Кол 2:16 говорится о каких праздниках? Очевидно, что о тех, что повелел соблюдать сам Иегова (евреям в ВЗ), так? Так. Спасибо что посоветовали думать головой. Теперь мы видим, что здесь не идет речи об языческих культах, поклонении их богам, об их праздниках, об их обрядах, их суевериях и т.п. :good:

12. Pedro

Лякаємо, ґеноссе Вітнесс?? Шантажуємо? Подумайте краще про себе бо в день суду бруклінський антихрист не допоможе, а потягне до свого батька.
    В озеро вогненне, хоч і диявол не хоче щоб ви це вірили, але це реальність.
    Тож брудні ручки подальше від людей, прошу. Вони прозріли. Ви ніколи не прозрієте.

13. nezabudka

nezabudka вільна

На жаль, у вас це знову не вийшло.

Давайте по-порядку.

Римлян 14:5
    Колосян 2:16 (до речі, дякую за ще один наглядний вірш)
    Далі ваше пояснення:
    А тепер увага.
    :preved:
    Колоси - місто на території сучасної ... Туреччини. Поклонялись спочатку грецькому патеону богів, а згодом римському. Де знаходиться Рим, думаю, і самі знаєте. Тобто, це погани, язичники.
    Отож, і в посланні до римлян, і в посланні до колосян апостол Павло мав на увазі їхні (поганські) рідні звичаї та традиції. Вони, бідні, про всякі єврейські "запльоти", певно, навіть і не чули.

• Подобається Подобається x 5
  14. Witness

Незабудка, в продолжение темы "включения мозга" вам:

- что это за такие новомесячья и субботы? :)))

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

- а теперь посмотрите 6 стих. Итак, вы утверждаете, что здесь говорится о мирских языческих римских праздниках??? Тогда мне совершенно не понятна логика 6 стиха. Кому из христиан пришла в голову мысль, что Господь требует от них соблюдение языческих праздников??? Разве не о Господних праздниках и датах там говорится, которые он установил в Ветхом Завете? ВКЛЮЧАТЬ МОЗГ БУДЕМ?

:n:

15. vov66

vov66 Well-Known Member

«…поражает самонадеянность верующих, без каких-либо доказательств знающих, что вера, в которой их воспитали, является единственно верной, а все остальные — либо ее искажения, либо полностью ложные учения…»
    Докинз Р. «Бог как иллюзия»

16. Witness

Кстати, согласен с вами. В проповеди задаю людям вопрос на эту тему и размышляю с ними: почему они считают себя православными? Ведь основная причина этого всего лишь местность в которой они родились и в которой их воспитали. Сразу задаю им вопрос: а если бы вы родились в Италии? То скорее всего вы были бы католиком, верно? А если бы в Индии? То вы верным учением считали бы индуизм - так? А в Японии - синтоизм? и т.д. Так стоит ли выбирать религию просто по местности в которой мы родились? Разве истинные служители Создателя не должны быть международным братством? ; )

17. vov66

vov66 Well-Known Member

А може істина тут?

Наполеон: - «Религия — отличное средство, чтобы утихомиривать чернь»
    Сенека Младший: - "Чернь считает религию истиной, мудрец — ложью, правитель — полезным изобретением"
    Вольтер: - "Тот, кто способен склонить к вере в небылицы, способен склонить и к совершению злодеяний"

А це писав юдей:
    «…Советская империя зла использовала подобную (исламу) тактику: они разработали свою религию, придумали свой «ислам», чтобы с его помощью, подобно Магомету, держать в рабстве и покорности многие совершенно разные народы. В стране безбожных советов была установлена государственная религия под названием «Коммунизм», со своей идеей человеческого рая, с главным верховным «богом» советского олимпа и пантеона – Лениным. Эту религию использовали советские «мусульмане-покорители». Естественно, они усмиряли, карали, истребляли и, где это было возможно, ставили на службу себе все вероисповедания, мешавшие им осуществлять желаемые завоевания…» Взяв тут

18. Witness

всё верно.

19. Pedro

А для чого? Є ж Бруклін. Нехай він думає, зомбі не думають.
    Якщо солдат думає, він вже не солдат (і не "світок").
    А. Гітлер

20. Witness

Более того, в библейской книге Откровение предсказывается, как всей этой религиозной системе придет конец:

Откровение 17:16 Десять рогов, которые ты видел, и зверь [политические силы этого мира] возненавидят блудницу [весь современный религиозный вавилон], разорят её и обнажат. Они объедят с неё плоть и сожгут её в огне.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)