Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Очевидно що не уважно читаєте Ви. хоч би для різноманітності переглянули
    кілька коментарів.
    Для євреїв це було справою віри - наслідувати чи ні язичниціькі звичаї.

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Також євреї перейнли язичницький звиай молитись. приносити жертви тощо. Чи не так?

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

От тільки я ніде не читав щоб вони робили це кожного року. Та й саму дату святкування церква взяла не вірну - 25 грудня було обрано лише щоб витіснити язичницьке свято.

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Успішніх з чийого погляду? Бога, світу чи Сатани?

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Смішно читати подібні речі. А насправді ситуація доволі звичайна - людина щиро хотіла розібратись у тому у що і чому вірить. Ніколи щодо Дятлова чи інших відступників свідки Єгови не схвалювали зневажливих чи образливих висловлювань.
    Людина яка була позбавлена спілкування чи відреклась від збору завжди може повернутись і сподіваюсь ви про це колись згадаєте.

• Подобається Подобається x 1
  2. Radistka

Radistka Rändaj

А серед СЄ є "успішні" люди? Тільки не треба зараз писати душещіпательних слів, про те які всі СЄ успішні бо всі вірять в єгову і т. д. і т. п. - цей дитсад залиште іншим. Я мала на увазі "успішні" у звичайному людському розумінні - злагода в родині, у відносинах з Творцем, на роботі, у стосунках з оточуючими, у реалізації Богом даних талантів, у знаходженні якогось власного потрактування сенсу життя і т.д. Але Бруклін навіть звичайне слово "успішний" перекручує і бачить в ньому заковики і підвохи ... :)

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

А чого це раптом помита свиня має знову валятися в болоті? :mocking:

P.S. Так я дочекаюся відповіді - чому це вам можна переходити на особистості, а більше нікому тут не можна?

• Подобається Подобається x 3
  3. Сергій аспірант

Поперрше підвох виявив я а не ви. Адже з реліігйної і світської точки зору успішність може розуміітись зовсім по різному.

4. Radistka

Radistka Rändaj

Моє пояснення є яким? Так є "успішні" люди серед СЄ?

5. Сергій аспірант

Я вас чимось образив у свєму дописі? Ви ж самі зачипили на цьому форумі особисту для Вас тему - чого ви очікували? Я не знаю обтавин вашого життя і тому мені краще утриматись від висновків. Ви і так мене не почуєте і лише більше образитесь.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Так звісно.

6. Radistka

Radistka Rändaj

Що так звісно - моє пояснення успіху є яким?

7. Сергій аспірант

В мене не було притензій щодо вашого пояснення успіху.

8. Radistka

Radistka Rändaj

Та ради бога, дитино .. де ти бачиш образу. Я просто хочу чітку відповідь на запитання. Бо я бачу що в своїх дописах ти часто переходиш на особистості, і не тільки по відношення до мене. Так мені цікаво - може ти просто цього не помічаєш за собою!? Чи у тебе якесь привілейоване право? Чи ти просто ще навіть золотого правила не засвоїв за 15 років спілкування зі СЄ?

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Ок, що ви хотіли сказати коментуючи мої репліки на рахунок успіху?

9. Сергій аспірант

Прошу вибачення якщо я перехожу на особистості і цим ображаю когось. Ал е деякі форумляни справді мають певні проблеми і саме цим зумовлено їх ставлення до свідків Єгови. Я немаю права втручатись в їх особисте життя. але все ж вважаю за краще сказати людині про те що аона має певні проблеми.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Лише хотів уточнити що вимаєте на увазі під успіхом.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

і зауважити що успіх не завджди є знакою схвалення Богом.

10. Radistka

Radistka Rändaj

А чого тоді такі гвалти, як вам хтось щось скаже?

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

без коментарів ... :))) (до речі, ця риса - самовпевнена наглість - це риса без якої СЄ не "состоітся" як СЄ)

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

"Науковцю" ти наш, успіх то є успіх, а схвалення Богом то є схвалення Богом. Цо ма пєрнік до вєтрака .. ?

11. nixto

nixto Well-Known Member

Ооо... то щось дивний прояв мислення. Хіба, дивлячись через призму ВБ, Церква не вибрала цей день, щоб підтримати язичницькі ритуали? Сергію, щось Вас не впізнаю !:)

• Подобається Подобається x 1
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, а де взялися ще 5 років? Ви ж нам твердили, що спілкуєтесь тільки 10 років. Ось тому я питав Радистки і Незабудки чи в "світків" офіційно дозволена брехня, поскільки перший "світок" був страшенним брехуном.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

Чиїх коментарів, Сергію? Вартової вежі? Хай Бог мене боронить бо сатанинської літератури ніколи не читав і не раджу ні друзям ні навіть ворогам.

13. Rozynka

Rozynka Active Member

Незабудка,

Ви насправді хочете у цьому питанні розібратися, отак чесно, чи дієте з принципу "...абись знав..."?
    Це Ваше право святкувати, чи ні. Я зробила один вибір, Ви - інший. На те людині i було дано право вільного вибору і власної думки за яку ми несемо відповідальність.

Звичайно що мають. Астрономія і дні народженя були і є невідємні.

Незабудка, ідеться не за кожнорічне повторювання святкування чогось, а речей, які повязані з
    ідолопоклонством. Чи вони святкуються раз у рік, чи три рази не має жодного значення.

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Не говоріть дурниць. Якщо святкування дня народження є ідолопоклонством, то прошу назвати мені обєкт поклоніння, хто тут є ідол?

• Подобається Подобається x 2
  15. L e o

L e o Well-Known Member

Є хоча б якийсь аргумент, що СЄ існували в 19 столітті?

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Не варто аж так утрирувати.
    Про кішок ніде не говориться в Біблії, а от про дні народження є.

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

Колосян 3:5

16. Witness

Witness Well-Known Member

:)))

а я повторю снова - дюже нравится мне эта цитата:

В проповеди о Левит XII,2 Ориген заверяет своих слушателей в том, что „нет ни одного святого, который когда-нибудь устраивал пир или большой обед в день своего рождения, или который радовался бы в день рождения своего сына или своей дочери. Но грешники радуются и веселятся по таким дням“.

А зачем нужны еще символы, если есть кислое вино (кровь) и пресный хлеб (безгрешное тело)? :pardon:

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Ясно кто: тот обожаемый объект, у которого "день рождения". Но:

нет ни одного святого, который когда-нибудь устраивал пир или большой обед в день своего рождения, или который радовался бы в день рождения своего сына или своей дочери. Но грешники радуются и веселятся по таким дням“.

:)

Не старайтесь - у вас ничего не выйдет: свадьба не является религиозным служением Богу. Это союз двух людей, причем по законам государства. А потому, сравнивать куличи и кольца не получается.

нет

держу пари, вы совершенно позабыли то описание, что дается в Библии в отношении этой Блудницы. Вы готовы также "сесть в лужу", как и в вопросе Аваддона? :)))

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Гарна перша заява, пані Розинка. Людині (на жаль не всім) дано право вільного вибору. Ви не святкуєте днів народжень? Добре робите. І я не святкую. Кожного року цей день нагадує, що я став на рік старший, міг зробити набагато більше ніж зробив. Але я дякую завжди Богу, що допоміг мені прожити ще один рік. Це не гріх з точки зору ваших законодавців?
    І на цьому наша схожість кінчається. Бо це МІЙ вибір. В вашому випадку - це вибір бруклінського антихриста. Ось тим старпйорам чомусь стукнуло до голів, що дні народження є табу... Сказано в морг, значить в морг. І вони підібрали спеціальні вірші в Біблії (і диявол може користуватись Біблією, чому ні), які щось там десь там, переклад не той.
    А для вас - це закон!
    Ви прочитайте цю гілку. Ви бачите кожен форумчанин висловлює свою думку... крім "світків". Вони не мають думок. Їхні дописи схожі як дві краплі води, бо вони МУСЯТЬ виконувати волю бруклінського диявола.
    Вільнодумство не допускається. Радистка і Незабудка пробували мати свою думку. Довго вони побули в корпорації?
    Ось почали ви гарно, а закінчили... захистом позиції бруклінського антихриста. І це дуже симптоматично...

Останнє редагування: 30 лис 2010
    • Подобається Подобається x 2
  18. Witness

Witness Well-Known Member

Интересно, как Россия все глубже и глубже загоняет себя в безвыходное и тупиковое положение. С российским трендом "охоты на ведьм" Россия теперь не знает что ей делать с Толстым:

http://www.evangelie.ru/forum/t68196.html

http://www.portal-credo.ru/site/?act=news&id=81100&type=view

Маразм доходит и до такого:

http://newsland.ru/News/Detail/id/550277/cat/42/

На очереди, возможно, Пушкин:

http://viv1969.livejournal.com/11411.html

И Ветхий Завет:

http://irvara.livejournal.com/56181.html

19. Сергій аспірант

Я знайомий із свідками Єгови більше 10 років.-))) Але біблію вивчав з ними приблизно років 10.

Не підримати а витіснити. Жодного доказу що Ісус народився 25 грудня немає.

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Ви дієте так само як і більшість християн-язиичників - замість того щоб не переймати звичаї які були нечистими ви пробуєде надати їм іншого значення чи вииправдати себе.
    Тому ви нечесні і самі зз собо і з Богом.

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Точніше астрологія.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Щодо свободи то посплкуйтесь із звичаними прихожанми сільської церкви. Коли запитєте в них чому ви ось робите чи не робите у відповідь почуєте так вчить церква, так сказав священник наст так виховали. Жодного розуміння принциипів християнства лише поверхова обрядовість. І хто тут раби? Згадайте православну практику коли благословвння свяшенника беруть на різноманітні особисті справи. практику в монастирях тощо. Ви вважаєте що католицький священник може порушити целібат і сподіватись що його щлюб визнає церква? Тим не менше багато священників мають дітей. Ви думаєте православний піп може виступити з критикою своєї церкви? Його ж запроторять в таку далеку порафію де він з голоду помре.

Я питав колись про літургію мовою жестів - мене здивувало що для традиційних церков робота з глухонімими це виняткове явище. Люди які не чуюють мало того що суттєво обмежені у спілкуванні так їм дуже складно задоволяьняти свої релігійні потреби. Для свідків Єгови проповідь глухонімим звичайне явище - для них випускають відеопродукцію мовою жестів, існують зіброри в яких більшсть є глухонімими, проводяться конгреси. Ці люди не відчувають себе обдліеними чи зайвими - багатоо свідків єгови спеціально вивичили мову жестів для проповіді людям з вадами слуху.

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

я тут не бачу а ні самовпевненості а ні наглост

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Це насамперед ваші риси.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

У вашому випадку ви зробите завжди по своєму. незалежно від того що написано в Біблії.

• Подобається Подобається x 4
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут Росія? Толстой сам відмовився від християнства.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Може ви такий сміливий і у середовищі СЄ не довіряєте ні прихожанам, ні старійшинам, ні наглядачам?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)