Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пані Радистка, ви там були, то ж одне питання...
    Я знаю, що їхній засновник був страшенний брехун, я бачу, що їхні дописувачі на ЛФ не дуже то терплять на дотримання правди, а попросту теж страшенні брехуни.
    В них що, брехня не є гріхом?

2. Radistka

Radistka Rändaj

Скажу вам так - "не відають вони, що чинять". У них є "своя правда". Направду, цю гілку було б варто закрити (якби це щось дало), бо ми тут "тільки розхитуємо маятники". Повірте, ми їм нічим не можемо допомогти - потрібні спеціалісти. Просто давайте вірити, що Бог милосердний.

• Подобається Подобається x 4
  3. nixto

nixto Well-Known Member

Дмитро, Ісуса слухали і митники і військовослужбовці, питаючи, що нам робити, щоб мати життя вічне? А Він? Не беріть більше призначеного, не доносіть фальшиво, но ніколи не казав не служіть в армії, або втікайте звітам.
    Було видно і пшеницю і кукіль, йшлося про те, щоб з кукільом випадково не вирвати пшениці. Но раз Ви так наполягаєте, то вірте у своє. Брукліну віднєй.
    Особливо "Родинна ковбаска" І якось форми її продукції свідків не спокушають, а от хліб в кошиках християн, то "страшна річ"
    В медалі є дві сторони. Для тих хто, ще шукає істину і біткається зі сторони в сторону, ця гілка є "наглядним пособієм" думок "великих проповідників" Мішель молодець.
    Перепрошую, хто настановив ваших гуру над вами? і в якому році це сталося?
    Як говориться: скільки людей - стільки й думок. Ви мабуть не один раз стикалися з таким на своїх спільних зібраннях, але ВІБР знає, як направити ваші поніманія у "свій город" ось вам і личное исследование с чужим пониманием.
    І вони цього не соромляться визнати

• Подобається Подобається x 1
  4. Зануда

Зануда така зануда

Не уявляю яке це відношення має до СЄ але так - не тільки можлива але і цілком реально відбувається.

5. Nadan

Nadan Well-Known Member

Так їм же Миху найголовніше часть мундира зберегти, а говорити для цього можуть що завгодно. Що тут скажеш - раби Бруклінського невільника.

6. Witness

Witness Well-Known Member

??? о_О

Это откуда?

Иисус говорил им во время Моисеева Закона, не?

Причем тут бруклинцы? Пшеница и плевелы когда растут похожи друг на друга. Читайте внимательнее и выкиньте из головы бруклино-фобию.

Гуру? Не знаю никаких гуру. Что до "верного управляющего", то его дела свидетельствуют о нем. Вы считаете что это не Свидетели Иеговы? То может вы нашли иных верных Богу проповедников по всей земле? Можете их назвать? :)

Как должно быть у "тех самых", истинных Свидетелях Бога? Можете сказать? ; )

И я не соромлюся. Ибо сам Иисус говорил верному управляющему давать духовную пищу. А то что она высшего качества признают миллионы людей. :good:

7. Nadan

Nadan Well-Known Member

І що це доводить? А я наприклад, а зі мною ще мільярди людей визнають їжу вашого Бруклінського невільника - гнилою!

• Подобається Подобається x 2
  8. Pedro

Цілком згідний. Але якими іншими словами можна охарактеризувати їх дію?
    Недавно бачив передачу про фільм "Екзорцист", точніше реальні факти на основі яких був знятий цей фільм.
    Було показано як священник виганяв нечисту силу з хлопця (в фільмі хлопець був замінений на дівчинку). Священник одного разу приніс Біблію і дав цьому хлопцю. За кілька хвилин хлопець повністю порвав Біблію.
    Точно таке враження в мене, коли я дивлюся що "світкі" роблять з Писанням. Це мабуть єдина секта, яка перекручує Писання щоб виправдовувати свою сатанинську ідеологію.
    А для мене Слово Боже є священним з початку до кінця.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

На мій погляд, Бог допустив існування організації СЄ наприкінці віків, щоб пересіяти і відділити зерно від полови.

10. Witness

И в этом вы тоже не правы: есть еще многие миллионы и миллионы людей, которые признают эту литературу очень духовной и ее влияние очень благотворным, хотя они и не хотят присоединяться к СИ в проповеди. Мне вообще поразительно, как можно о такой литературе говорить как о гнилой! И вправду: люди сегодня белое называют черным.

11. nezabudka

nezabudka вільна

Witness, ви неуважно читаєте, або, можливо, не розумієте українську. У своєму дописі я не говорила про виключення зі збору, а про "позбавлення привілеїв" (думаю, знаєте, що це таке), гидливе ставлення від співвіруючих та постійне перешіптування за спиною - "а що, його ще не виключили..?" І так, старійшини дійсно рекомендують обмежити своє спілкування з такими людьми.

Це все реальні факти.

Хочете переконатись у цьому? Підійдіть до старійшин, розкажіть, що маєте бажання святкувати дні народження (бо не вважаєте, що це суперечить Божій волі) та не хочете здавати звітів про кількість годин, проведених у проповідуванні...

До речі, до вас, Witness, питання: ким ви є у зборі? (мається на увазі чи простим вісником, чи старійшиною, службовим помічником..)
    [QUOTE='Witness]Имел весь опыт, и видел всё[/QUOTE]
    Тобто у вас був досвід "інакомислія"? В чому полягала різниця між вашими поглядами та поглядами керівників СЄ?

12. Pedro

І це ознака останніх часів. Бо написано, що в останні часи повстануть лжепророки які будуть перевертати істину.

13. Witness

Есть большая разница между двумя настроенностями ума:

1) Я не уверен, является ли "день рождения" не христианским праздником. Хочется разобраться.

2) Я буду праздновать "день рождения" несмотря на то что там эти "главари" мне говорят. Библия не против этого праздника!

В ваших словах и действиях я вижу исключительно второй вариант. У вас четко виден дух отступнический.

14. Radistka

Radistka Rändaj

Ну і пішло, по накатаній... анахфема, анахфема :mocking:
    Де ж він "дєйствія увідєл (!) інтєрестно"? Прічьом ісключітєльно і чьотко! :)))

15. Witness

не важно все это

Не знаю слова "керивники", но между "Свидетелями Иеговы" и мнениями любых возвещателей любого собрания ВСЕГДА будут те или иные различия. Просто невозможно всем 7 000 000 людей иметь все 100 % вероучений без малейшего своего отличного мнения на тот или иной вопрос. Но они, осознавая принцип единства, договариваются между собою, что проповедовать будут так и так, и не будут настаивать на своем. Иначе что тогда получится? Вы просто подумайте: одному не понравится объяснение Псалма 17:17, а другому толкование Притчи 18:18, а третьему объяснение стиха Исаия 19:19.... И так 7 МИЛЛИОНОВ ЧЕЛОВЕК! Вы понимаете, что будет? Верно: то что мы сегодня и наблюдаем в Вавилоне Великом :)

16. nezabudka

nezabudka вільна

Спочатку був перший варіант (сумніви). Потім були роздуми, читання Біблії, дискусії зі старійшинами. Останній їхній аргумент був знаєте, яким?

"Можливо, ти і права, але нам вірний і мудрий раб радить робити так..." :good:

Тобто правдивих аргументів з Біблії немає. Є тільки "умозаключенія" простих людей, які не раз уже помилялися.

П.С. Ну як то треба себе не поважати, щоб не мати своєї власної думки, а лише заглядати до рота комусь типу "мудрішому"..

• Подобається Подобається x 5
  17. Pedro

А я в словах Вітнеса побачив всю політику секти. Жорстокої, тоталітарної.
    Де порядки в СССР на фоні цієї секти видаються вершиною демократії.
    Взагалі, я починаю погоджуватись, що ця вітка дає користь. Ми всі чітко бачимо справжнє обличчя цієї секти зі звіринним оскалом.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

О, ви дуже багато хочете.:) Він є засекречений. Поки ми його не змусили написати звідки він, він про себе написав одну тільки інформацію - "жіл кагдата в Хєрсонє".

• Подобається Подобається x 2
  18. nezabudka

nezabudka вільна

Керівник=руководитель :)

Сподобався мені ваш, Witness допис.
    Ви визнаєте, що є багато тверджень, які не можуть бути однозначно трактованими, і, принаймні не кажете, що все, що скаже вірний і мудрий раб, треба без найменших роздумувань приймати за істину.

А знаєте, чому "інакомисліє" не схвалюється? Не тому, щоб однаково проповідувати, а щоб був жорсткий контроль, щоб вищі чини СЄ не втратили владу над корпорацією. Все просто.

• Подобається Подобається x 3
  19. Witness

Меня там не было, и я не слышал контекста в котором были сказаны эти слова

А, ну да: знакомая песня :) Есть некая кровожадная корпорация, пожирающая человеческие души. Да, да. Такой же аргумент у отступников был всегда и во все времена: и во времена Адама и Евы, и во времена Моисея, и в 1 веке...

Всё проще, Незабудка, если вы не считаете Свидетелей Иеговы истинными служителями, то не становитесь Свидетелем Иеговы. Идите туда, где есть истина. Никто не заставляет и в наручники не заковывает :)

20. nezabudka

nezabudka вільна

Ну навіщо ви так? Я такого не говорила.
    Просто Свідки Єгови - організація. Там є свої керівники, "підлеглі", фінансові потоки. Якщо у кожного учасника будуть інші погляди, ними буде важко керувати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)