Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

А я вас постоянно спрашиваю: что такое "Вавилон Великий"? Если бы вы набрались мужества и ответили, то было бы видно, что главной частью "Вавилона Великого" из которого нам нужно выйти как раз и есть те, кто "завжди проповідував Христа по всій землі з різним успіхом"; те, кого вы сегодня называете "Християнством". Вот оттуда и нужно выйти, пока не поздно. :)

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

І з чим ачоціюється християнство в країнах сходу?

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

чи хритиян заохочували лише до паивної проповіді?
    До речі чи муже літургія служитись мовою жестів?

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Зрозуміло, що вавилон тут не географічна назва, а символічна і символізує розпусту, тобто відхід від Божої науки і прихід до людської. Нам відомо, хто навчає люським мудрствуванням, тому ваші твердження вилами по воді писані.
    Краще туди не потрапляти зовсім, то й виходити не знадобиться.

ПС Сергій, не можу вам відповісти бо ніц не зрозуміла.

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Чи християн заохочували лише до пасивної проповіді?

Чи може літургія служитись мовою жестів?

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Цікаво
    http://3.bp.blogspot.com/_sRewGodHq3...0/IMG_0497.JPGН

Ніколи не зустрічав подібних оголошень, які стосувались католикв чи православних.
    Варто замислитись яке свідчення проо Христа дають ці громади і яку репутацію мають в суспільстві їх прихожани.
    У Львові єкілька компаній,які надають перевагу свідкам Єгови при наборі кадрів.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене мужність сказати є, але чи є мужність у вас вислухати - от питання.

6. L e o

L e o Well-Known Member

Вони самі себе так називають. Я теж себе колись таким і вважав.
    Хрестияни дали бій сатаністам-збоченцям у Белграді

7. Nadan

Nadan Well-Known Member

Токажете не знали? Що ж це вас виправдовує. Але зараз ви вже знаєте? Я наприклад вважаю таке звертання образливим. Ви як християнин будете далі продовжувати так звертатись, якщо вже тепер знаєте, що це ображає християн?
    Я ніяк не можу почути відповіді на рахунок покаяння за гріх. Ви збираєтесь наплювати на можливість вічного життя, чи як?

8. L e o

L e o Well-Known Member

Можу писати "сатаністи" замість "хрЕстияни", буде меньш образливіше?

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Надан вирішує стосовно вічного життя?

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

Я ж і кажу, що наміри у вас далеко не християнські. Як ви можете проповідувати з таким підходом до людей? Думаєте люди цього не відчують?
    Вирішує Бог, але вам ніби вуха і очі закрило, ще раз повторюю - совість ваша мовчить на ваш явний гріх? Якщо ні, то як думаєте позбутись цього гріха?

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Надан, не звертайте уваги. По-перше, він не є християнин. А по-друге, те звертання до нас, "хрестияни", для мене зовсім не образливе.
    Так, ми знаємо, що таке є для нас хрест, на якому був розпятий Ісус Христос. То є місце, де була заплачена ціна за наші гріхи.
    Так що нехай сатана і його поклонники бісяться...

Бо Христос не послав мене, щоб христити, а звіщати Євангелію, і то не в мудрості слова, щоб безсилим не став хрест Христа.
    Бож слово про хреста тим, що гинуть, то глупота, а для нас, що спасаємось, Сила Божа!

(1Кор 1:17,18)

11. L e o

L e o Well-Known Member

о_О
    Вау! Надан переживає за проповідування СЄ!

Надан калимить священником?

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

:)
    Матвія 10:25

12. Nadan

Nadan Well-Known Member

Бачу ви дійсно син лукавого, бо крутитесь як вуж на гарячій сковорідці. Жодної відповіді по суті, одне кривляння і дурні жарти. Нема що сказати у своє виправдання? Нічого, перед Богом будете змушені відповідати, хочете цього чи ні. Але дивіться, щоб ви самі Лео не стали гноєм, яким так щедро погрожуєте іншим!

13. Pedro

О, пане Лео, та я ніколи не називав ні вас ні інших "сьвітків" Вельзевулом.
    Я тільки називав так господаря дому - Бруклін. Бо вони є ним. А на себе не беріть такої вини. Ви просто піддалися зомбуваню.
    Але це легко виправити. Я вже не раз радив і Абдурахману і Сергію - відкладіть прокляту вежу на тиждень і починайте (молитовно!!!) вивчати Біблію. Нормальну, не перекручену. Зрозумієте. Вірю, Бог милосердний...

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

:good:

Ось таку їхню поведінку я вивчив більш ніж 30 років тому.:)

14. L e o

L e o Well-Known Member

Та ладно. Як-не-як хрЕстияни самі обирають таку "перспективу".

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Педро, що таке зомбування?

Я і почав читати Біблію, ще до ВБ. Мабуть, я не робив це (молитовно!!!) правильно, раз засумнівався в хрЕстиянських дурощах.

15. Nadan

Nadan Well-Known Member

Лео, своїми вчинками, ви засвідчили, що ви не християнин, може тому Бог допустив вам повірити дурнуватому Бруклінському вченню, в якому зовсім нема логіки, точніше логіка примітивна, розрахована на бездуховних буквоїдів!

16. Pedro

Ще раз повторю слова Павла, але сумніваюсь чи до вас то дійде. Виглядає, сатана вас таки добре паралізував.

Бож слово про хреста тим, що гинуть, то глупота, а для нас, що спасаємось, Сила Божа!

17. L e o

L e o Well-Known Member

Ой, Надан, те що вчення дурнувате, мене зовсім не дивує 1 коритнян 1:18-25.
    .

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

Педро, шо там з зомбі?

Останнє редагування модератором: 27 лис 2010
  18. Pedro

Ви помилилися. Не Педро треба питати, а ап Павла. Я саме його слова привів. А ви знаєте, тут є кілька атеїстів, але вони не разу собі не дозволили сміятись над Христом чи Словом Божим.
    То тільки ви таке можете, безбожники прокляті! Смійтеся далі.

• Подобається Подобається x 2
  19. Radistka

Radistka Rändaj

Ну як пояснити зомбі, що таке зобмі, чи зазомбованому що таке зазомбованість. Та швидше мала дитина зрозуміє квантову механіку. Очевидно, що цю гілку треба закривати назовсім.

• Подобається Подобається x 2
  20. L e o

L e o Well-Known Member

Павло десь пише про зомбі?
    То як на рахунок зомбування? Що це таке?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)