Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, тут свідки Єгови збираються? Ви дійсно вірите що всі мертві воскреснуть і будуть жити з живими?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Веде полеміку? Дворкін жодного разу не відвідував фідіал у Сонячному.
    Свідкам Єгови навряд чи дозволять надрукувати відповідь у все російському виданнні.

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

де що відбувається в РОсії є банальним аполиванням брудом і церкву зовсім не цікавить полеміка з кимось - її цікавить зберегти владу в напростіший і найефективніший спосіб.

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

Для вас некатолицький синонім нефахового?

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Все ж я ххотів побачити де саме свідки сфальсифікували Біблію?

3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Просто у них задача: періодично обходити квартири - вербувати нових членів. Років 5 тому, у Вінницькій обл., був випадок, коли ціле село було завербоване цією сектою. І батьки не дозволяли дітям ходити у школу. Мовляв, тим, що у школі вивчають статеві органи людини, розпещують дітей.

4. Сергій аспірант

Звідки ви вичитуєте такі речі? Свідки Єгови цілком нормально ставляться до статевого виховання дітей. Так що швидше за все якусь громаду помилково прийняли за свідків Єгови

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

*** fy гл. 8 с. 94 абз. 11 Защитите свою семью от дурного влияния ***
    Как уже упоминалось в предыдущих главах, половое воспитание нужно начинать с раннего детства. Рассказывая детям, как называются части тела, не обходите молчанием половые органы, как будто это что-то неприличное. Скажите детям, как они правильно называются. Со временем важно приучить детей к определенным нормам приличия. Желательно, чтобы и отец и мать объясняли детям, что половые органы — это особые части тела, которые обычно не должны трогать или рассматривать другие люди, и что никогда нельзя говорить об этих органах плохо. Когда дети становятся старше, им нужно рассказать о том, как мужчина и женщина зачинают ребенка. К*началу полового созревания дети уже должны быть хорошо осведомлены о тех изменениях, которых им следует ждать в своем организме. Как говорилось в 5-й главе, такое воспитание поможет защитить детей от совращения (Притчи 2:10—14).

5. Filosof

Помилково прийняли? Вони самі про це сказали.

6. Radistka

Radistka Rändaj

Де тут сказано, що школа може цим займатися?

7. Filosof

А як же уроки анатомії у школі без цього?

8. Radistka

Radistka Rändaj

Тому так і написано - що можна потрактувати як кому заманеться. Уроки на яких будуть розповідати про методи запобігання небажаній вагітності СЄ, наприклад, не можуть відвідувати. На тій простій основі, що ніби-то вони не вагітніють небажано :)

9. Сергій аспірант

В моєму рідному місті цим перецмались батьки-прихильники традиційних конфесій.

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Хто вам це сказав. Свідки Єгови проти абортивних контрацептивів, але не проти планування сімї. Тому я не бачу жодних причин і незнаю жодного випадку коли б діти свідків Єгови відмовлялись відвідувати такі уроки.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Ще ра запитую відки ви отримали цю інформацію?

10. Filosof

Тобто, судячі з Вашої логіки, треба взагалі викинути таке поняття як статеві органи з підручника?! о_О А що ж там написати про те, звідки беруться діти? А що зобразити замість статевих органів?

11. Radistka

Radistka Rändaj

А мені свого часу не дозволяли. Я вчилася з дочкою старійшини в одному класі, ми з нею не ходили слухати про міні-пілі і презіки - бо її тато сказав ніззя. Може ваша "наука" тепер змінилася - у вас там по сім пятниць на тижні. Або, що найвірогідніше, ви просто не в курсі.

12. Filosof

По телевізору почула.

13. Сергій аспірант

Я біолог за освітою і маю право викладати біологію у школі. Тому я вабсолютно нормально ставлюсь до статевого виховання і небачу проблем в тому що відповідні теми єє у підручниках.

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Залежить від спрямованості таких уроків - якщо в США ранній початок статевого життя вважається нормальним це зовсім інша справа. Крім того на таких уроках часто не говорять про те що механізм деяких контрацептивів є абортивним. Зрештою як проводити статеве виховання - справа батьків і підходи до цього можуть різнитись.

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

на мою думку мета статевого виховання не уникання небажаної вагітності а відповідальне ставлення до статевого життя і сімейних стосунків.

• Подобається Подобається x 1
  14. Radistka

Radistka Rändaj

Блін, як ви скоро позиції змінюєте ... :scratch_one-s_head: спочатку "я не бачу жодних причин", а через секунду вже бачить причини. Видно, що не в курсі, і всі ваші "знання" - гола вичитана теорія.

15. Сергій аспірант

Ви можете знайти цб програму в неті?

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

*** fy гл. 8 с. 92 абз. 6 Защитите свою семью от дурного влияния ***
    Горько говорить об этом, но в школе источником некоторой ложной информации о сексе становятся не дети, а учителя. Многие родители приходят в смятение, когда детям в школе дают знания о половой жизни, не предоставляя информации о нравственных нормах и об ответственности. Мама одной 12-летней девочки сказала: «Мы живем в местности, где бытуют весьма религиозные, консервативные взгляды, и все же прямо в местной школе детям выдают презервативы!» Они с мужем встревожились, когда узнали, что сверстники их дочери предлагали ей заняться сексом. Как могут родители защитить своих детей от такого вредного влияния?

16. Filosof

Без поняття! Канал пам'ятаю - "1+1".

Ніяк. Треба пояснювати своїм дітям, що до чого. А як без презерватива захиститися від венеричних хвороб? 12 років - це уже підлітки. Статеве виховання проводилося і у радянських школах.

17. Сергій аспірант

Такщо проблемав спрямованості статевого виховання у школі.

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Свідк Єгови цілком слушно вважають що статеве виховання обовязок батьків.

18. Сергій аспірант

Нічого не змінилось - це право батьків як проводити стате виховання. Хоча дій вашого батька я не схвалюю.

19. Radistka

Radistka Rändaj

А вас хлібом не годуй, тільки дай когось не схвалювати.
    Але то був все таки старійшина. Не схвалюєш його?

20. Сергій аспірант

Вас жодна моя відпвід не вдовольнить.
    Не схваллював навіть якщо це старійшина.

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Також уточню - я не що-))) а хто-)))). Н ауроки української мови вас теж не пускали?
    Я маю право нне погоджуватись з рішннями інших людей.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)