Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ви мабуть думаєте, що відкрили Америку?
    Боятися Паски, Різдва і днів народжень - це не забобон? Де написано, щоб не святкувати цих свят? Ви скажете, що не написано, щоб святкувати. Може, але й не заборонено, то чого ви самі не святкуєте і інших критикуєте, приписуючи їм свої комплекси.
    О так, свідки помаленьку стають свідками поганських богів і звичаїв. Тільки я щось не зауважила щоб ваші брати по вірі колись свідчили про Христа. Вони Його що раз на рік згадують?
    Того "добра" в гуглі багато. Я не настільки фахівець, щоб вести дискусію на цю тему з нефахівцем. Ба навіть по деяким цитатам, що тут наводяться, це кидається в очі.

2. L e o

L e o Well-Known Member

3. Nadan

Nadan Well-Known Member

То ви згодні, що Бог наказав запозичити у Вавілоні язичницький обряд кадження і вкласти в нього новий зміст, та поставити його на прославу Бога?
    А вгадайте з 3 разів. Окрім того я бачу, що у вас погано із зором, я говорив про кадження, а не про цілопалення. Чому так заклинило на цілопаленнях замість кадження?
    Звичайно. Таж піраміда, ну нехай не на могилі Расела, а поряд з нею і в честь Раселе - це нічого не міняє, а також язичницький символ летючого сонця, запозичений свідками у єгиптян і розміщений на фасаді залу царст у Нью-Йорку. Тепер на кожному журналі світків, можна знайти символ башти. То може вас варто називати баштовики?

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Немає значення чи ця піраміда стоїть на могилі чи поряд з нею, головне що вона встановлена для нього - Рассела.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Так. Массони як і Рассел, не вірять в Трійцю.

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А з якого часу гугл це надійне джерело?
    Ну для наведення цитат Кирилової і тому подібних вам фаховості вистачало.

5. Nadan

Nadan Well-Known Member

До вашого відому, всевидяче око - християнський символ, бо символізує, не тільки Боже всезнання (око), але й його триєдину природу (рівносторонній трикутник). Масони не вірять в Трійцю, тому в них нема такого символа. (Прошу не плутати його з масонською пірамідою)

6. Сергій аспірант

Ким встановлена і чому?

7. Nadan

Nadan Well-Known Member

Приведена цитата відсутня в усіх перекладах Біблії. Гріх перекручувати Писання, мінус вам.

8. L e o

L e o Well-Known Member

Надан, ми щось не правильно розуміємо один одного.
    Можливо, ти маєш на увазі щось типу ладана?

9. Сергій аспірант

Але масони вірять у безсмертя душі у щорассел не вірив.
    Жодних доказівтого що Рассел був массоном не має.

Якщо свідка Єгови питають чому він не святкує ці свята? Що він відповідає по вашому? І чому він не може пояснити походження цих звичаїв?

10. Nadan

Nadan Well-Known Member

Кидайте ту гнилу секту і ходіть до Христової церкви, там знайдете спасіння.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Це фальшиві секти - мормони, церква Муна, біле братство і свідки Єгови. Так що кидайте їх поскоріше. Спасіння в Церкві!

11. L e o

L e o Well-Known Member

Надан, тобі знайомі колишні СЄ, які знов стали хрЕстиянами?

12. Сергій аспірант

Бачу ви досы не зрозумыли . Цы свята явно запозичены у язичникыв ы ъх святкування порушуэ наступны принципи

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

Лео ви знову шукаєте бруд під нігтями? Любите поритись у брудній білизні?
    Так я вам і про свідків нарию купу компромату, на Тернопільському форумі ви вже отримали інформацію про старійшин педофілів? Що будемо змагатись хто більше грязюки знайде? Всі люди з одного тіста і грішники є в різних церквах і ваша організація - не виключення. Більше того - ваші грішники - не спасенні.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

А це вже ви мали б краще за мене знати.

14. Сергій аспірант

Молодець поставили усых на один рывень.

Тепер зрозуміло чому католицькі і православні писаки не замисллючись пишуть брехню про свідків Єгови.
    Яка різниця що писати про сектантів - головне щоб бруду побільше.

15. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви що, не знаете що таке кадження??? Вже з Біблії могли б знати, що кадиться саме ладаном а не паленим мясом.

16. Сергій аспірант

Як бачите я не подава цю інформацію. Вище фотографія надгробка рРассела приводилась.

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Цікаво як євреї які перебували в Єгипті могли контактувати з Вавилонянами. і перейняти їх звичаї?

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Ви не думаєте що усе могло бути якраз навпаки Поклонніння яке булоу потомків Ня було запозичене і перекручене вавилонянами, мешканцями ханнаану тощо.

17. L e o

L e o Well-Known Member

Ну, якщо правдива інфа, то можеш написати.
    Надан, чому вдруг до мене на "ви"?

18. Nadan

Nadan Well-Known Member

Помиляєтесь. Ось один із виступів Раселя:
    «Я дуже радий цій особливій можливості сказати слово про речі, в яких ми згодні з нашими масонськими друзями, оскільки ми говоримо в будівлі, присвяченій масонству і ми також масони. Я Вільний масон….
    Ми збираємося обговорити вільне і визнане масонство – Біблейське Масонство, мої дорогі друзі”.
    «Отже, ми, як усі під-масони, чекаємо повернення нашого Майстра Масона, який віддав своє життя як справжню плату за зв'язок з цією таємницею побудови Храму, Церкви.”
    Це лише деякі відверті промови засновника Суспільства Вартової Башти Сіона, церкви «Свідків Егови» Чарлза Тейза Рассела.

А як робити вкладку? А то в мене на цю тему ще багато матеріалу, не хочу щоб тут верети були.

19. Сергій аспірант

Звідки ви взяли що це памятник в честь Рассела?
    До речі свідки Єгови припинили використовувати символи. які є язтичницькими.
    толикі це і далі роблять нічого не помічаючи.

20. Nadan

Nadan Well-Known Member

Знайомі. Задоволені?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)