Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

Оскільки у нас все таки тут "художня розмова", а не пошуки істини, то на перше запитання я ... ну я б сказала .... , але краще промовчу ... :))) ні скажу - хоча це й "беспулєзно" - йдіть почитайте притчу про фарисея і митника.

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Вот енто-то і подозрітєльно! :)

---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:40 ----------

Ви все таки забули я бачу, що я n-ку кількість років викинула на цю секту, а тому добре знаю мотиви проповідування СЄ. Який сенс писати про це, якщо ви все будете заперечувати, і якщо це вже попередньо мною написане ... але.

Чому СЄ проповідують:
    1) похвала у бога (так собі думають)
    2) похвала у людей
    3) вищий шанс попасти у рай
    4) почуття виконаного обовязку
    5) почуття вищості порівняно з іншими людьми
    6) почуття знятої відповідальності за інших
    7) самореалізація
    ...
    n) любов до людей

P.S. Я не бачу особисто вашої Witness, любові до людей у жодному вашому дописі на форумі.
    Нема любові, чи любов специфічна, чи не люди тут перебувають?

А ще один мотив - бути не як всі.
    Це найстрашніше для СЄ - бути як всі. От я пишу, що СЄ як всі, тільки методи у них інші.
    Що робить Witness - він реагує на це як на критику - "зачєм ви крітікуєтє СЄ".
    А я ж лишень пишу, що вони нічим особливо не відрізняються!

2. Witness

Witness Well-Known Member

что такое Вавилон Великий?

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

усе с вами ясно. Вы и сами не знаете куда теперь идти, и других ругаете. Напоминает стих: Матфея 23:13 Вы и сами не входите, и желающим войти не позволяете.

Ставлю вас в игнор, уж извините.

3. Radistka

Radistka Rändaj

А шо раньше не поставив, раньше тре було :))) Согрішив єси :haha: Вам мєня будіть очєнь нехватать ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Witness

совершенно верно говорите! Именно поэтому мы и повторяем католикам все снова и снова: ХВАТИТ ВЫДУМЫВАТЬ СВОЁ ПОКЛОНЕНИЕ И РЕЛИГИОЗНЫЕ ОБРЯДЫ! ЧИТАЙТЕ БИБЛИЮ И УЗНАВАЙТЕ ИЗ НЕЁ ВОЛЮ БОГА!!!

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Що і показали два перших свідки. Рассел покинув жінку жив зі своєю прийомною неповнолітньою дочкою. Був брехуном, грошолюбом.
    Другий, Рутерфорд, також вигнав жінку, присвоїв собі будинок, який немовби побудували для ізраїльських патріархів. Часто влаштовував там пяні оргії. Був страшенним грубіяном і пияком.
    Ось звідки в "світків" ноги ростуть.
    А то як вони поперекручували Біблію і розуміння її, показує, що вони не мають страху Божого, ні в що не вірять і є страшенною тоталітарною сектою, в будь який момент готовою повторити акцію подібної секти Давида Кореша.

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Бачите, яка диявольська тактика! Як воно не перестає критикувати всі християнські церкви - то це ОК, а як про його секту хоч трохи правди кажуть, то вже ричить як недорізане - зачєм крітікуєтє СЄ?!!!

6. Radistka

Radistka Rändaj

Це не диявольська тактика, це патологічні зміни у тій частині мозку, що відповідає за логіку і повне відмирання тієї, що відповідає за самостійне мислення:)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перебування в організації СЄ не робить людину вільною, швидше навпаки - залежною, обмеженою у свободі. ІМХО.

• Подобається Подобається x 1
  8. L e o

L e o Well-Known Member

Ще поки Ісус жив, то Пасха була актуальна. Жертви на це свято були прототипом на жертву Ісуса.

9. Witness

10. L e o

L e o Well-Known Member

Таке передбачив Ісус
    Матвія 24:24 з’являться лжехристи й лжепророки, які чинитимуть великі знаки та чуда.

11. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Цитата взята мною із нового заповіту і стосувалась воана саме переймання язичницьких звичаїв та язичницького способу життя

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Доречі в пубілікаціях саме це і написано. Це лише більш мяка форма того шо писав Лео.
    До речі саме так діли перші християни.
    Береться до уваги походження. Спаллючи дітей поклонники Ваалавідчували себе ближчими до Бога. Тільки питання до я кого Бога?.

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

ТОді напишіть, яку вигоду отримують свіди Єгови?

Спробуйте це довести. Свідки Єгови чітко слідують тому що написано в Біблії. Ви вважаєте що це обмежує свободу людини? так безперечно обмежує свободу робити усе що заманеться.

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Наводьте докази і не пишіть дурниць. Ви дозволяєте собі брехати про іншиих і називаєте себе християнином. Перестаньте обманюавати себе. Порядн людина хоча б трохи перевіряла факти перед тим як таке писати. Ви ж навіть посилань ненаводите.

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Ви готові говорити про мотиви усіх людей чи мотиви свої власні? В мене склалось враження що ви були кимось ображені і більше слідкували за діями інших ніж своїми власними.

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Якщо свідки Єгови пишуть про інші конфесії то спираються на історичні дослідження, документи цих релігійних організацій тощо.
    Ви та інші прихильникии традиійних конфесій навіть не намгаєтесь писати правду про свідків Єгови користуєесь упередженими джерелами.

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Я б сказав - свідки Єгови не бояться бути інакшими.

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Соррі, що трохи невчасно, але коли побачила.:pardon:
    Подивилась інші переклади і ніде не побачила того, що підкреслено.

Іс.57:8.За дверью также и за косяками ставишь памяти твои; ибо, отвратившись от Меня, ты обнажаешься и восходишь; распространяешь ложе твое и договариваешься с теми из них, с которыми любишь лежать, высматриваешь место.
    УПО: І ти за дверима й одвірком кладеш свого пам'ятника культового, бо ти відступила від Мене, обнажаєшся й входиш, поширюєш ложе своє, і складаєш умову собі з одним з тих, що з ними ти любиш лежати, де місце нагледиш.
    KJV: Behind the doors also and the posts hast thou set up thy remembrance: for thou hast discovered thyself to another than me, and art gone up; thou hast enlarged thy bed, and made thee a covenant with them; thou lovedst their bed where thou sawest it.

Хто небудь може пояснити таку отсєбятіну.
    Щоб сказав на це пророк Ісая?
    Для вас Жертва уже не актуальна?
    Тому маєм це враховувати і бути більш терпимими.

• Подобається Подобається x 4
  13. Pedro

Ага, якщо "світкі" пишуть - то це базується на історичних дослідженнях, а інші з пальця висмоктують. Сергій, ви мене втомлюєте і я думав, що ви хоч трошки можете звернутись до мозку. Виявляється, "світкі" його знищили. Зомбуванням.
    Трошечки відірвіться від своєї башні і прочитайте дописи в гілці. Там є безліч матеріалу не звязаного з вашою сатанинською башньою.
    Не вірите католикам? Там є багато матеріалів взятих з баптиських чи пятидесятницьких джерел. А людям з цих церков ви не можете закинути, що вони язичники чи поступають не згідно Біблії. Вони дотримуються кожного слова Біблії. Прочитайте їх матеріали і ви зрозумієте справжнє нутро сатанинського бруклінського кодла.
    Якщо ще сатана не позбавив вас останньої краплі здорового глузду.

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

А чого вас так турбують обряди католиків? Вони що своєї голови не мають чи може запрошували вас в якості консультантів по способу поклоніння?
    Щоб ви знали, що католики вірять що ІДОЛ В СВІТІ - НІЩО, тому вони вільні від ваших страхів і забобонів. Повірте й ви і станьте вільними у любові до Бога і людей.

15. Pedro

А я думаю, Олена, це типова тактика ворога наших душ. Пригадайте, як говорив сатана з Христом після 40 днів посту. Сатана використовував Слово Боже, трохи перекручуючи його і вклавши зовсім інший сенс в зміст Слова. Чи не подібна тактика?

16. L e o

L e o Well-Known Member

Педріто, ти можеш дати пояснення, що таке "зомбування"?

17. Оленa

Оленa Well-Known Member

Перекручення Божого Слова на лице, отже тактики схожі.

18. Сергій аспірант

Нажаль сьогодні їм це закинути можна. Доречі баптисти до 18 століття різдва не святкували. Досить багато протестантських діячів дуже критично ставились до язичницьких звичаїв перейнятих християнством.
    Тільки поклоніння ідолу - це поклоніння демонам.
    Хіба свідки Єгови вірять у забобони? Ніколи не помічав такого. А от знайти забобобонного католика чи православного можна запросто.
    Свідки Єгови писатимуть правду про походження звичаїв, але не перещшкоджатимуть іншим людям вірити і діяти так як вони вважають за потрібне.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Католиків не судять, лише.........

катують так, як то зробили у с. Глиняни. Побили священника, дружину, дитину і кровю обмазали помешкання, нічого не взявши з хати.

20. Сергій аспірант

Ви можете навести приклади перекручень?
    Я наводив вірші які стосувались язичницьких свят і способу життя язичників. Що в них перекрученого? Чому євреї були покарані за те що перейняли язичницький звичай, хоча продовжували поклонятись Єгові?

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Я думающо є різниця між поодиноким прикрим випадоком і системним переслідуванням на державному рівні

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Ви чули щоб свідки Єгови вимагализаборони якоїсь конфесії?
    Обмежували права інших на свободу совісті?
    Чинили тиск на органи влади?
    Робили акції громадської непокори?

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)