Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Мабуть, так і робитиму, а то вже в голові крутиться фраза із "польоту над гніздом зозулі" - "я устал! я устал! я устал!" :D:D:D

• Подобається Подобається x 1
  2. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Тих, хто категорично не сприймає науку свідків Єгови, на мій погляд, на цій гілці все-таки в меншості. Не вважаю свідків найбільшою загрозою Церкви, в даний час найбільшою загрозою є секуляризм, безві”я, зростання кількості „охрещених безбожників”, чи то мертвих членів Церкви.Є секти, які агітують на вулицях значно агресивніше свідків, до мого неповнолітнього сина причепилися на вулиці надзвичайно агресивні „проповідники” „посольства Божьєго”, це не проповідь, а справжнє зомбування. Я був свідком „агітації” Білого Братства – це був справжній сеанс гіпнозу, який прорводив „свамі Іоан”, чи то Юрій Кривоногов.

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми знаємо хто є загрозою для церкви і він діє різними шляхами. В тому числі і через різні течії.

Питання стоїть не просто затягнути когось у якусь секту, тут питання простіше - звести з дороги і цього достатньо.

4. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

Мабуть, правильно розрізняти загрозу для церкви та загрозу для віри

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А то повязані речі.

6. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Пупере, це суперечить Євангелії. Воскреснуть всі, це однозначно 2Кор.5.10:”Всем бо явитися нам подобаєт пред судищем Христовим”. А якщо нема пекла, то чому Ісус говорить в Мт.10.28: „Не убойтеся от убивающих тіло, душі же не могущих убити: убойтеся же паче могущаго і душу, і тіло погубити в геєнні”.Одного разу свідки вішали мені лапшу, що душа – це кров, а як можна вбити тіло, не вбивши крові, вони мені так і не пояснили, змінивши тему. Я не знаю, чому люди довіряють тим побрехенькам свідків.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо вони самі "безхребетні" нажаль.

Якщо релігійна течія помиляється декілька разів у питаннях віри, то мало б то вже когось навчити, а ні....

8. Liliyah Romanova

Кожна людина обирає ту релігію, яка їй підходить, відповідно до її стилю життя, мислення і т.д. І вона навіть буде займатися самообманом, якщо захоче, бо їй то теж пасує. Ті, хто є в традиційній церкві, теж не застраховані від самообману та неправдивої віри. Є ті, хто самі собі створюють якісь єресі і в них вірять, хоча й належать до традиційної церкви.

• Подобається Подобається x 3
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і тіло погубити в геєнні?....
    а що це слово означає?...
    часом не місце, де спалювали сміття?...

як можна вбити тіло?....
    хіба при смерті обов’язково страждає кров?...

10. duncan

:)
    створюють собі ідола, вважаючи що так правильно, бо більшість так вважає... ;)

11. Liliyah Romanova

Рада, пупере, що в тебе вже є інтернет і ти вернувся на форум!! Щиро вітаю! :clapping:

Але на дискусію про свідків мене не спровокуєш. Нема в мене часу на то зараз. :p :p :)

12. duncan

:)
    добре, що прочитала... ;)
    дякую — за привітання "з поверненням"....

13. Dobryj-Anhel

Dobryj-Anhel Well-Known Member

Відповідь: Хто якої віри на форумі (розширено).

Бог є і буде, а тих хто говорить його немає скоро і їх не буде.
    Потрібно призадуматись як зробити своє оточення справнедливіше. Найкраще почати від себе а далі побачать інші і скажуть ця людина вірить в бога. Вірить в правду і нею живе. Чи це не є прикрасне? Чоловіче: своїм житевим прикладом роби добро і проповідуй Бога.
    Кожний спасеться до якоїб він віри неналежав. Бог обявився з пршу в природі. Це говорить про його велич. Він обявився в людині і це говрить, що ми образом бога.
    Кожний хто живе за законом Божим і законом прикрасної природи з вчинками в своєму серці :) люби ближнього як себе самого а Господа всім серцем...
    Буде спасеним і матиме життя вічне.

14. Melown

Melown Well-Known Member

Християнин так би не сказав!

15. Dobryj-Anhel

Dobryj-Anhel Well-Known Member

Melown :) Ти з мого коминтяря вирізав речення. Але правда одна хто живе по заповідях і коли помре куди він піде? В пекло чи врай? Маєм наувазі всіх хто дійсно побожній і оминає всі гріхи світу і належить до будь яких церков Християнських. Куди піде той який непізнав християнства через різні обставини, але живе на подобу як правдиві християни тільки по своїй вірі в якій народився. Чи він непоклоняється Богу тому що ми? Він неможе його пізнати як християни, але ціле життя справедливий і що він проклятий? Я уважаю, що ні, а як ти уважаєш Melown :)?
    Ісус віддав життя за всіх і тут виявлена велика любов до людини.
    Наша справа все робити щоб до нести Триєдиного Бога до кожного серця на цій землі. Православні, Грекокатолики, Римокатолики, Протистанти вірять в одного і того самого Бога чи хтось з них помре як справедливо все буде виконувати в любові. Думаю ні! Сьогодні була неділя всіх святих Українського Народу. Як можна стати святим? Ніхто ненароджується святим. Святим стяється через освячення. Кожного дня кожен повинен освячуватися добрими ділами і справедливістю з милосердям. Я християнин Melown :) і незабуваю про Екуменізм який наближує до Бога.

16. Melown

Melown Well-Known Member

Цілком погоджуюсь.

Може розкажеш, що за закон?

Я зрозумів свою помилку. Так, погоджуюсь, будь-яка віра (але християнська), є наближення до Бога. Звичайно, якщо в людини чисте серце, вона живе за законом Божим (може не знати його, але інтуїтивно відчувати), то Бог не засудить її. Бог є справедливий.

Я зрозумів свою помилку, Sorry...

17. duncan

все ніби й гарно....
    тільки не існує ніякого пекла....
    людина, або відродиться після могили і буде жити в раю, або не відродиться...

18. Melown

Melown Well-Known Member

Оооой! Складно це все...
    Про пекло - окрему тему напевно виділяти треба...

19. Melown

Melown Well-Known Member

І про душу також...

20. duncan

Бог — це любов....
    оскільки любов, то не може допустити того, щоб людина каралася (мучалася), тому “плата за гріх — смерть”...
    праведники — воскренуть....
    якщо воскреснуть, то звідки?....
    якщо “звідкись”, то це означає, що зараз вони не в раю...
    якщо не в раю зараз — значить у могилі...
    якщо у могилі — немає пекла...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)