Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, ви щось проспали сьогодні. Пізно... До вашого відома, у Педра ніколи не буває емоційних оцінок. Я завжди свою полеміку будую на солідних матеріалах, зокрема на Біблії. А з вашою сектою я вже був дуже добре знайомий, коли, думаю, ваші батьки ще під стіл пішки ходили.
    По-друге, я ніколи не маю ніякої злості особисто проти "світків" і не посилаю їх до психіатра. Я ніколи не осуджую інших конфесій, поки вони не йдуть врозріз зі Словом Божим і коли вони мені не лізуть в душу, проголошуючи тільки свою віру як істину в останній інстанції.
    Отоді я починаю називати речі своїми іменами і показувати звідки ноги ростуть.

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Покищо ви демонструєте лише упередженість. Я не побачив у ваших дописах фактів чи посилань на якісь джерела.
    До речі як медие різнницю між психіатром і психотерапевтом мали б знати.

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Я принаймі здатний аналізувати факти і не звертаюсь до явно упереджених джерел.

3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я і у єврейському центрі була кілька разів. Це не заборонено.

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Невже прихильники традиційних церков вважають, що можна брехати про інших.

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Це властиво кожній конфесії. Доречі свідки Єгови визнають що не володіють повним знанням усього і не претендують на безпомилковість і безгрішність.

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Апостол павло писав, що язичники приносять жертви демонам. Отже поклоніння язичицьким богам фактично було поклонінням демонам. Одже запозичуючи. язичницькі звичаї церква прийняла обряди поклоніння дкмонам.

• Подобається Подобається x 4
  5. Rozynka

Rozynka Active Member

Nadan

"От і ми можемо собі зробити таке задоволення. Зокрема можемо ми побачити як активно використовує такий добре відомий символ як “Всевидяче око” в якості елементу декору церковна архітектура XVII cтоліття. Очевидно це було спробою викликати у прихожан відчуття таємної присутності Бога у храмі, або ж того, що за всіма їхніми діяннями дивиться хтось згори. Зображеннями ока прикрашаються безліч християнських церков і монастирів. Так, можна знайти таке око на фасаді львівського костьолу домініканського монастиря – в трикутнику, оточене янголами та сяйвом. Те саме бачимо й на будівлі, що примикає до дзвіниці Вірменського собору. Основним елементом декору її фасаду є не що інше, як «всевидяче око» в оточенні церковних атрибутів. Те саме око можемо бачити й всередині польського костелу у Львові. Також якщо розглядати інтер’єр релігійних будівель – символ можна віднайти неодноразово – колись спробуйте самі! Так само й церква Пресвятої Трійці, там на фасаді – все той же трикутник із оком всередині."
    http://webcommunity.org.ua/2010/01/13/masonski-symvoly-suchasnoho-lvova/

• Подобається Подобається x 2
  6. nixto

nixto Well-Known Member

А чо Исус с апостолами принимали участия в таком мерзком празднике? Ааа... , сорі їм не пощастило чути правильної науки старійшин і черпнути істини з джерела "вартової башні"
    А від коли той, що руйнує, почав зціляти, від коли біс біса почав виганяти? Ти спеціаліст, щоб безпомилково відрізнити чи то Бог діє через людину, чи то магія?
    І юдеї поділяли вашу думку, що може бути спільного між юдеєм і самаритянином?
    В Старому Завіті розуміння нечистоти є дещо іншим, тому книжники і фарисеї не розуміли Ісуса, коли він їв з "нечистими", коли дозволяв "нечистій" вмити Йому ноги і витерти волоссям і т. д. Вам прививають те саме бачення.
    Сергію, кладучи руку на серце, як вважаєш, чому ваші старійшини, вам так старанно доводять, що тільки католики і православні їдять фалоси і ними прикрашають свої церкви. Чому не заборонили вживати ковбасу, варену кукурудзу, яйця, банани? А все просто! Таж треба якось прищепити вам "любов" до конкурентів. Бізнес такий мають, для них всі засоби добрі

7. Witness

Witness Well-Known Member

Нихто, вы вообще в теме? о_О Они праздновали еврейскую пасху, а не вашу языческую.

Кстати, вы правы: им посчастливилось не слышать указаний католической и православной церкви о высоких куличиках с памадкой, обложенных крашенными яичками, равно как и пасхальных зайчиках. А потому они праздновали святую и угодную Богу Пасху - не языческую мерзкую подделку

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Кто имеет бизнес? Кто из наших старейшин ведет себя так:

:bazar:

8. Radistka

Radistka Rändaj

А чому зі СЄ ніхто не напише, що у паски і яєць є ще й інший символічний зміст, наприклад хліб - це основа всього, а яйця - символ життя. Тому, що це "еротичне" значення більш гидке і має, на їхню гадку, додати більше ганьби "конкурентам" - католикам і православним. А протестанти? - а на них якийсь інший компромат знайдуть :mocking:

---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

У них свій бізнес, у вас свій :) У них бізнес (на думку СЄ) - це заради слави, багатства і влади надати старим символам нового значення, щоб привернути якомога більше людей. Духовна складова, що завдяки тому люди відчувають себе ближчими до Бога, не береться до уваги.

У вас - аналогічно, щоб привернути ту частину людей, що розчарувалися у релігії. Тільки методи у вас інші, повернуті на 180 градусів - відкинути геть усі традиції. Хоча, відкинути всі традиції неможливо, бо до нас тисячоліттями жили люди, практично усім речам вже надали символьного значення, і про походження більшості традицій достеменно невідомо. Одним словом, СЄ паразитують на традиції - відкидати всі традиції, а вона ж їм теж не належить - запозичили у протестантизму :)

9. Witness

Какая книга, глава, стих? Говорите: проверю сразу же. :)

Бизнесом занимаются чтобы извлечь денежную выгоду. Кто у Свидетелей и как извлекает эту выгоду? У нас есть тайный "главарь", который таскает миллионы денех из бухгалтерии Свiдков? Почему даже самые ярые отступники не говорят этого в своих мемуарах? ;) Он им платит за молчание? )))

• Подобається Подобається x 3
  10. Radistka

Radistka Rändaj

Як ви не бачили? Погано Біблію знаєте - то там само де про члени і яєчка написано :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  11. Witness

Плохо у нас:
    1) само желание привлекать людей?
    2) методы привлечения людей? или
    3) вы и сами не знаете что у Свiдков плохо, но все равно не любите их? ; )

12. Radistka

Radistka Rändaj

Це ваш єдиний аргумент, я так бачу. Якщо щось не доведено, що його нема - це ще зовсім не означає що цього нема. Бізнес буває різний і вигода теж. А якщо щось відбувається, то завжди тому що це комусь вигідно.

13. Witness

хм... не бачу этого. Про преклонение перед священными столбами и другими образами мужского органа вижу, а про ваши фантазии - нет... :sad:

Исаия 57:8 За дверью и за дверным косяком ты ставила памятник. Отдалившись от меня, ты обнажалась, поднималась и приготавливала широкую постель. Ради себя ты заключила с ними соглашение, полюбила лежать с ними в постели. Ты засматривалась на мужской орган.

14. Radistka

Radistka Rändaj

Де я написала про "плохо"? Я написала "те саме" - ті самі мотиви, інші методи. Чи може у церков тільки погані мотиви?

15. Witness

Почему происходит вот это: Матфея 24:14? Итак, вы утверждаете, что Иисус здесь подразумевал денежную выгоду?

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

у кого методы и мотивы сегодня те самые, что у Иисуса? Назовите эту церковь.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Я думаю, що СЄ теж "нє совсєм то дєлают", що Ісус "подразумєвал". Я думаю, що то "проісходіло" в різних формах ще до СЄ і зараз присутнє крім СЄ, і не лише завдяки СЄ. Я ще раз наголошую - вигода буває різна! Але ви не читаєте мої дописи взагалі, ви на них "спісіфічєскі" реагуєте. Як собака Павлова... Паска - член, паска - член ... Зокрема приписали мені щойно те, що я "утвєрждаю", що Ісус говорив про "дєнєжную вигоду" :)

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

Таких самісіньких не може бути ні у кого. Можуть бути лише наближені.

Зустрічне запитання: а хто з "церков" сьогодні найбільше вихваляється, що у нього методи і мотиви такі як у самого Ісуса? ;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви обманюєте. На фото могили Расела стоїть піраміда. Переглянути вкладення 1753

Хтось із Львівян може прокоментувати?[/QUOTE]

Був колись у мене матеріал, навіть з мапою - місцем поховання Рассела та його надгробком:

Як бачимо, масонська піраміда, подібні піраміди ставили собі фараони, де їх згодом хоронили.

18. Witness

Вы снова не называете ТЕХ, кто сегодня это делает. Зачем вы критикуете Свидетелей Иеговы?

И снова нет ответа. Говорите о сути:
    1) куда идти Свидетелю Иеговы, и
    2) зачем ему нужно уходить от тех, кто служит Богу, стараясь исполнить Матфея 24:14?

Свiдки. И что?

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

я очень внимательно читаю ваши слова. Может вы о них сразу забываете? Вот они:

- вот я и спрашиваю вас: Проповедь по всей земле будет делаться из-за выгоды? или есть все же исключения, и будут те, кто будет трудиться из любви, а не из выгоды?

19. Radistka

Radistka Rändaj

Всі релігії певною мірою це роблять, тим чи іншим способом, але тільки СЄ претендують на унікальність.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа в тому, що як би файно хто не говорив, релігія, що придумана людиною - є релігія, придумана людиною. А людина - суть недосконала, неправдива і незнаюча.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)