Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Хрест ы корону використовували як символ багато церков.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

http://mir607.narod.ru/Cross-in-Crown.html

2. Оленa

Оленa Well-Known Member

Та ні, вони роздавали вартові башти :pardon:

3. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви справді дурачок, чи прикидаєтесь? До чого тут полон? Хіба запозичення цього обряду не могло статися навіть якби полону не було взагалі?

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Лео, ти мене розчаровуєш. Зараз ти або свідомо брешеш, або надто вільно перекручуєш Біблію! Де ти в Писанні прочитав, що Авель та Ной проводили кадження? Цитату в студію!

• Подобається Подобається x 2
  4. L e o

L e o Well-Known Member

Надан, я не ставлю за мету тобі сподобатися. Не треба фраз як ти до мене ставишся.
    Цілопалення це що таке?
    Буття 8:20 ...приніс на жертівнику цілопалення.

• Подобається Подобається x 1
  5. Nadan

Nadan Well-Known Member

Аяй-яй. Так довго вивчаєш Біблію і плутаєш цілопалення із кадженням. :crazy: Гугль тобі в поміч. :)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кожен бачить те, що хоче бачити, а чого нехоче бачити, того не бачить... наприклад масонську піраміду. Але шо тут дивного, коли Рассел був симпатиком масонства, якщо й не масоном.

7. Filosof

Filosof Well-Known Member

Тризуб - це тоже магічний символ.

8. L e o

L e o Well-Known Member

Підійде думка незалежного дослідника?
    Істархов "Удар русских богов".
    "устроил Ной жертвенник Господу; и взял из всякого скота чистого и из всех птиц чистых и принес во всесожжение на жертвеннике. И обонял Господь приятное благоухание". В чем же приятное благоухание? В смраде от сожженных трупов живых существ?

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Мих, ну і при чому тут піраміди? Десь хтось з СЄ використовує хоч-якусь символіку?

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цікаві речі трапляються на ЛФ. Здається, що ви писали, що ви прихожанка лютеранської церкви. А виявляється, "світок"! Чи прихильник.
    Ми вже тут маємо ревного прихожанина православної церкви МП Абдурахмана, незалежного Сергія, який 10 років тупцюється в вестибюлі "світків" і не може прийняти рішення.
    Якісь чудеса! А може пора вже правду говорити, панове "світкі".
    Навіть Ленін казав, якщо в новині є 10% правди то її можна публікувати.
    То ж говоріть хоч 10% правди! І вам вже буде "зачтєно".:pardon:

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я лютеранка. І що з того? У мене спеціальність, якщо Ви забули - філософія.

11. Nadan

Nadan Well-Known Member

Що Біблійних аргументів немає, тому звертаєтесь до шарлатана - окультиста? НІ! Думка такого дослідника не підходить! Бо він взагалі язичник - окультист, а в його писанині нема нічого наукового! Чи може ви прихильник Перуна?
    І цим ви хочете довести що?...Розвивайте, розвивайте думку, а я подивлюся до чого ви докотитесь. :mocking:
    Піраміда стоїть на могилі засновника свідків - Рассела. До речі, не поясните наявність піраміди на могилі свого засновника? Ну а те, що це явно язичницький символ, думаю нікому вже пояснювати не треба.

12. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Це є дійсно так...
    2. Масонську піраміду я кілька разів бачив при вході до церкви, у львові теж. І шо?

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви нічого не плутаєте? В якій церкві і фото будь-ласка.

14. ABDURAKHMAN

[QUOTE Надан]
    Піраміда стоїть на могилі засновника свідків - Рассела. До речі, не поясните наявність піраміди на могилі свого засновника? Ну а те, що це явно язичницький символ, думаю нікому вже пояснювати не треба.[/QUOTE]
    ви помиляєтесь. На могилі Рассела стоїть надгробна кам'яна плита, а не піраміда.

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

по вул. Шевченка. десь по середині.

15. Nadan

Nadan Well-Known Member

ви помиляєтесь. На могилі Рассела стоїть надгробна кам'яна плита, а не піраміда.[/QUOTE]
    Ви обманюєте. На фото могили Расела стоїть піраміда. Watchtower_Memorial_Site_by_Russell_s_Grave03.jpg
    Хтось із Львівян може прокоментувати?

16. L e o

L e o Well-Known Member

Надан, чому вдруг на "ви" перейшов?
    Шо тут розвивати?
    Чому обряд спалення жертов вавилонський?

Надан, ти можеш навести приклади використання СЄ будь-яких символів, на зразок того, як використовують хрЕстияни хрест?

17. ABDURAKHMAN

• Подобається Подобається x 4
  18. Witness

Witness Well-Known Member

Надан, вы ошибаетесь - ABDURAKHMAN прав: то что вы привели не есть могила Расселла. Этот монумент был установлен позже кем-то из его друзей. Могила же Расселла та, что привел ABDURAKHMAN.

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

Нельзя так легко и бездумно использовать слово "обманываете". Минус вам :n:

• Подобається Подобається x 4
  19. ABDURAKHMAN

20. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви пробували порывняти погляди масонів і погляди Рассела?

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Я хоча б навожу аргументи. У Педро лише емоційна оцінка.

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Де вони її перекрутили - приклади наведіть.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)