Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Вы сами того не заметили, как написали комплемент Свiдкам, ибо: Откровение 11:10 :) Свiдки мучают неправедных, раскрывая правду и обличая их дела

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось і розберіться в що ви вірите. Чи в істинного Бога через Ісуса Христа (без Христа ви не маєте доступу до Бога поскільки ви є грішником а Бог святий) чи в бруклінську президію яка є прототипом антихриста.
    Подумайте. Не відповідайте і не оправдовуйтесь.

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Де християнам наказано це святкувати? де приклад апостолыв, учнвв Христа?

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Доречі саме в це свідки Єгови і вірять не вмішуючи сторонні доктрини.

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Християнська Пасха і близько ненагадує єврейську.
    Крім того за святкування єврейської пасхи християнин міг мати значні прроблеми.
    Такщо почитайте історію а не сучасні виправдання.

4. Pedro

Сергію, наскільки вам затуркали мозок! Значить, якщо бруклінське кодло щось не накаже, то це вже не можна робити? Не точіть сюди апостолів бо ви в них не вірите. Ви вірите брукліну і сатанинській вежі.
    А я людина вільна, тож буду святкувати все що мені найдорожче.
    Особливо події звязані з народженням, життям, смертю і воскресінням мого Спасителя!

5. Сергій аспірант

2 Коринфян 6:14—18: 14 Не впрягайтесь з невіруючими в одне ярмо, адже таке ярмо нерівне. Бо що може бути спільного між праведністю і беззаконням? Або що спільного між світлом і темрявою? 15 Яка згода між Христом і Веліа́лом? І що спільного між віруючим і невіруючим? 16 Крім того, що спільного між Божим храмом та ідолами? Адже ми — храм живого Бога, який сказав: «Буду перебувати серед них і ходитиму серед них. Я буду їхнім Богом, а вони будуть моїм народом». 17 «Тож вийдіть з-поміж них та відділіться,— говорить Єгова,— та більше не торкайтесь нечистого», «і тоді я вас прийму». 18 «Я буду вам батьком, а ви будете мені синами і дочками»,— каже Єгова Всемогутній».
    Еф. 5:10, 11: «Допевняйтеся, що приємне для Господа, і не беріть участи в неплідних ділах темряви, а краще й докоряйте».
    Аггей 2:13–14: 13 Затем Агге́й спросил: «А если кто-нибудь нечистый из-за прикосновения к мёртвой душе прикоснётся к чему-нибудь из этого, станет ли это нечистым?» На это священники ответили: «Станет нечистым». 14 Тогда Агге́й сказал: «„Таков этот народ, таковы эти люди передо мной,— говорит Иегова,— и таковы дела их рук и всё, что они туда приносят. Всё это нечисто“.

Розумному цих віршів досить, фанатику цілої Біблії замало.

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

По своїй поведінці ви нагадуєте вакхабіта, а не християнина. Не дуріть себе та інших.

6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Дивно було б якби церква надавала фалосу духовного значення як це роблять свідки і впрягалась з язичниками в одне ярмо.
    Хто виправдовується? Ми вам пояснюєм значення християнських свят, а ви трактуєте їх як вам на розум капне. Чого ми маєм виправдовуватись через ваші проблеми?
    Шо просто під копірку чи трохи інакше?
    Ага, тепер буду знати, що для свідків є компліментом порушувати Повт.Закону 20:30.
    Ну то ви молодці :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергію, я вам зроблю трохи полегшення що до язичницьких штучок:

здесь эти же крылья бога Ра хорошо видны на фасаде здания, Зала конгрессов Свидетелей Иеговы в Нью-Йорке

• Подобається Подобається x 2
  8. Сергій аспірант

Вона залишила цей символ, хоч надала йому іншоо значення.

ще раз нагадую
    2 Коринфян 6:14—18: 14 Не впрягайтесь з невіруючими в одне ярмо, адже таке ярмо нерівне. Бо що може бути спільного між праведністю і беззаконням? Або що спільного між світлом і темрявою? 15 Яка згода між Христом і Веліа́лом? І що спільного між віруючим і невіруючим? 16 Крім того, що спільного між Божим храмом та ідолами? Адже ми — храм живого Бога, який сказав: «Буду перебувати серед них і ходитиму серед них. Я буду їхнім Богом, а вони будуть моїм народом». 17 «Тож вийдіть з-поміж них та відділіться,— говорить Єгова,— та більше не торкайтесь нечистого», «і тоді я вас прийму». 18 «Я буду вам батьком, а ви будете мені синами і дочками»,— каже Єгова Всемогутній».
    Еф. 5:10, 11: «Допевняйтеся, що приємне для Господа, і не беріть участи в неплідних ділах темряви, а краще й докоряйте».
    Аггей 2:13–14: 13 Затем Агге́й спросил: «А если кто-нибудь нечистый из-за прикосновения к мёртвой душе прикоснётся к чему-нибудь из этого, станет ли это нечистым?» На это священники ответили: «Станет нечистым». 14 Тогда Агге́й сказал: «„Таков этот народ, таковы эти люди передо мной,— говорит Иегова,— и таковы дела их рук и всё, что они туда приносят. Всё это нечисто“.

9. Pedro

Правильно! Я про те весь час кажу. Що є спільного з Христом і його вірними і послідовниками такого зла яке репрезентували Рассел і Рутерфорд?
    Чи що спільного між Словом Божим і "вежою" чи іншою сатанинською макулатурою?
    Що спільного між Христовим світлом і "світківською" темрявою???

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знак язичного бога Ра - бога сонця:

11. Сергій аспірант

А мсожете знайти сучасну фотографію? Так свідки Єгови використовували колись симоліку поки не зрозуміли що це не варто робити

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

Педро я думаю ви потребуєте психотерапевтичної допомоги. Ваша ненависть невротична.

12. Pedro

Олена, ви є щасливими людьми бо маєте чудові назви днів тижня - неділя, понеділок...
    Я ж живу в англомовному світі, де кожний день названо на честь якогось поганського божества. То ж я страшенно грішу вимовляючи назву тих днів.
    Ось треба буде запитати "світків" чи вони вже поміняли ці назви.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мало язичницьке? Маєте масонське.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

14. Pedro

Сергію, перевірте свої дописи і дописи ваших братів по вежі. В кого ненависть? В кого неврози? Хто потребує допомоги?
    Перевірте... Обєктивно, якщо ще здатні.

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Для Педра його слова є константацією факту. Ви ж також по-своєму константуєте факти і ніхто вас до психотерапевта не посилає. Ведіть дискусію нормально, ви ж не діагностик по психотерапії.
    Ні, Педро, ви не грішите. Англомовні свідки уже б про це розтрубили по всьому світові і почали б усіх мучити.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як же бути з тими, хто вірив в організацію і вмер до того, як організація змінила свої погляди?

І де гарантії, що в подальшому не буде кардинальних змін еа 180 градусів?

17. Pedro

Так тут ви праві. Я вірю кожному слову Біблії (неперекрученої расселістами). Може я і є фанатик Біблії.
    А щодо моєї поведінки. Ви ж не знаєте про мою поведінку як і про мене в цілому. Хто дав право судити?
    Ви тільки що привели кілька віршів, щоб показати, що ми, християни, є темнота. Коли ж я вказав, хто є темнота насправді, ви почали ображати персонально і верещати не своїм голосом.:)))

18. Witness

Witness Well-Known Member

Второзаконие 20:30? Нет такого стиха

Пророчество такое. Благодарите Бога и Сына его - Иисуса Христа :good:

19. L e o

L e o Well-Known Member

Авель, Ной теж, напевно, кадили за звичаєм вавилонян...

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Прошу вибачити: Повт.Зак. 12:30
    А ви що мене до неправедних записали?
    Дякувати я теж не буду, бо Ісус навчав молитися, щоб "уникнути всього того, що має відбутись"
    Лука 21:36

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)