Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Нашей уяви? Надан, напомню вам, что факт сей говорят не Свiдки, а сторонние наблюдатели.

А евреи пекут куличики и стукаются яичиками? :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не хвилюйтеся, ті фотки показують лиш одне - хора людина, як і вся організація.

3. Witness

Эти фотки показывают истинного духовного "папу" Вавилона Великого: сатану дьявола, который и побуждает людей слепо поклоняться кому, и даже чему угодно, но только не Иегове.

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А що сказати про організацію яка не помічає звідки походять її звичаї?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, ці фотки показують хвору уяву і мислення представників СЄ.

Не ррозумію, як люди "без Бога" виживали до другої половини 19 століття?

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

До речі модератори мають відреагувати на цю образу.

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Де ви тут побачили хвору уяву свідків Єгови? Ви хоч раз відкривали підручник з релігієзнавства?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна сказати наступне: організація не вірить у звичаї, а в правдивого Бога.

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

Врешті церковно служителі самі визнають язичницьке коріня тких звичаїв.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, образа людського сумління і віри до ,Бога є більша, ніж до самої людини, а ваш брат свідок саме те й зробив. Всяку фігню прирівняв до пасхи. Так можна від будь-якого предмету дійти до пасхи і він то прекрасно розуміє, просто корчить з себе....

10. Сергій аспірант

Але при цьому католики не зважають на Біблію і перестороги, які в ній містяться.
    Може Мухамеда варто зробити християнським святим? Раптом хтось з мусульман стане католиком-))))
    До речі в в країнах Південнної і Центральної америки католицизм мирно вживається разом з язичницькими африканськими культами і багато вірян зранку йдуть до церкви а ввечері зідйсннють свої обряди.

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

У чому ви бачете образу - в наукових дослідженнях. на яких грунтувались дописи?.

Ніхто ж немав на меті вас образити - лише написали правду про похоження і значення деяких звичаїв.

11. Witness

ну... там, видимо, цели другие: деньги, власть... ; )

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це пише людина, яка твердить що якось там "вірить" в Бога.
    Пасха для християн є подвійним святом. Перше що ми святкуємо - це старозавітню Пасху, коли Бог здійснив цілу низку чуд і вивів Ізраїль з єгипетського рабства.
    Друга Пасха - це Христос, який вивів нас з духовного рабства. Був розіпятий на хресті, помер і на третій день воскрес в тілі. Вірою в нього маємо прощення гріхів і життя вічне.
    А що, "вежа" про це замовчує?

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

А це, до речі, ознака тоталітарної секти. Главарі нехай думають, а ми повинні підкоритися і виконувати кожне слово. До останньої йоти.

13. Сергій аспірант

Хоча на мою думку писати про походження звичаъв треба в дещо мягшій формі. Для все ж таки багато хто вірить в їх необхідність і навіть не підозрює, що Бог не вимагає виконання подібних ритуалів. Фактично ритуали лише заважають і відволікають.

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Знаєте, я раптом зрозуміла, що ви направду вірите в релігійне і духовне значення фалоса як символу родючості. Але ж і язичники так вірили!!! То що ж виходить, що у вас з ними одна віра??? Я в шоці о_О

• Подобається Подобається x 2
  15. Witness

Вы себе вначале придумываете во что я верю, затем из этой фантазии делаете выводы, а после шокируетесь этого. Браво! :)))

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

"Не учитесь путям язычников" (Иеремия 10:2)

"Будь осторожен, чтобы, после того как они будут истреблены перед тобой, ты не попал в ту же западню и чтобы ты не стал расспрашивать об их богах: „Как эти народы служили своим богам? Я буду служить так же“. Не служи так твоему Богу Иегове, потому что они делают для своих богов все те мерзости, которые Иегова ненавидит" (Второзаконие 12:30–31).

- как нам реагировать на эти слова нашего Бога Иеговы? Нужно к ним прислушиваться? Как мы можем показать, что следуем им?

16. Nadan

Nadan Well-Known Member

1. А чому Бог наказав запозичити вавілонський обряд і використовувати його в Єрусалимському Храмі?
    2. Зміст і суть кадження в храмі був такий же як і у вавілоні?
    3. Богові був приємний цей язичницький обряд?
    Дайте будь - ласка відповіді на ці питання. Тоді продовжимо розмову про запозичення язичницьких символів.

17. Witness

І буде Аарон кадити на ньому кадило пахощів щоранку, коли він поправлятиме лямпадки, то буде кадити його (Исход 30:7)

- разве это было не до Вавилонского плена?

18. Сергій аспірант

2 Коринфян 6:14—18: 14 Не впрягайтесь з невіруючими в одне ярмо, адже таке ярмо нерівне. Бо що може бути спільного між праведністю і беззаконням? Або що спільного між світлом і темрявою? 15 Яка згода між Христом і Веліа́лом? І що спільного між віруючим і невіруючим? 16 Крім того, що спільного між Божим храмом та ідолами? Адже ми — храм живого Бога, який сказав: «Буду перебувати серед них і ходитиму серед них. Я буду їхнім Богом, а вони будуть моїм народом». 17 «Тож вийдіть з-поміж них та відділіться,— говорить Єгова,— та більше не торкайтесь нечистого», «і тоді я вас прийму». 18 «Я буду вам батьком, а ви будете мені синами і дочками»,— каже Єгова Всемогутній».
    Еф. 5:10, 11: «Допевняйтеся, що приємне для Господа, і не беріть участи в неплідних ділах темряви, а краще й докоряйте».
    Аггей 2:13–14: 13 Затем Агге́й спросил: «А если кто-нибудь нечистый из-за прикосновения к мёртвой душе прикоснётся к чему-нибудь из этого, станет ли это нечистым?» На это священники ответили: «Станет нечистым». 14 Тогда Агге́й сказал: «„Таков этот народ, таковы эти люди передо мной,— говорит Иегова,— и таковы дела их рук и всё, что они туда приносят. Всё это нечисто“.

19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ваше красномовне "тьфу" мене й шокувало :mocking:

Повт.Закону 20:29. Коли Господь, Бог твій, вигубить народи, куди ти входиш, щоб посісти їх перед собою, і посядеш їх, і осядеш у їхньому Краї,
    30. то стережися, щоб не впасти до пастки за ними, коли вони будуть вигублені перед тобою, і щоб не шукав ти їхніх богів, говорячи: Як служать ті люди богам своїм, то зроблю так і я.
    31. Не зробиш так Господеві, Богу своєму; бо всяку гидоту, яку Господь зненавидів, робили вони богам своїм, бо навіть синів своїх та дочок своїх вони палять в огні для богів своїх.
    Як написано, так треба й реагувати і не шукати їхніх богів, як це робите ви. Особисто я не чула б про поклоніння фалосу, якби свідки не розкопали цю інформацію і не виклали на форумі. Переконана, що багато християн теж би цього не знали.
    То хто шукає і вірить в язичницьких богів???

20. Сергій аспірант

Дивно, чому церква приховує від вірян походження звичаїв.

І як виглядапють ці звичаї в світлі наступних слів:

2 Коринфян 6:14—18: 14 Не впрягайтесь з невіруючими в одне ярмо, адже таке ярмо нерівне. Бо що може бути спільного між праведністю і беззаконням? Або що спільного між світлом і темрявою? 15 Яка згода між Христом і Веліа́лом? І що спільного між віруючим і невіруючим? 16 Крім того, що спільного між Божим храмом та ідолами? Адже ми — храм живого Бога, який сказав: «Буду перебувати серед них і ходитиму серед них. Я буду їхнім Богом, а вони будуть моїм народом». 17 «Тож вийдіть з-поміж них та відділіться,— говорить Єгова,— та більше не торкайтесь нечистого», «і тоді я вас прийму». 18 «Я буду вам батьком, а ви будете мені синами і дочками»,— каже Єгова Всемогутній».
    Еф. 5:10, 11: «Допевняйтеся, що приємне для Господа, і не беріть участи в неплідних ділах темряви, а краще й докоряйте».
    Аггей 2:13–14: 13 Затем Агге́й спросил: «А если кто-нибудь нечистый из-за прикосновения к мёртвой душе прикоснётся к чему-нибудь из этого, станет ли это нечистым?» На это священники ответили: «Станет нечистым». 14 Тогда Агге́й сказал: «„Таков этот народ, таковы эти люди передо мной,— говорит Иегова,— и таковы дела их рук и всё, что они туда приносят. Всё это нечисто“.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Тому перед тим як щось святкувати слід зважати на походження того чи іншого звичаю, а не спочатку ввести це в культову практику і наступні 1700 років вішати вірянам локшину і шукати нових і нових вимправдань для беззаконня.

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Але ж висаме так і робите - якслужили своїм богам язичники так і ви служите Богові.

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

Може завдяки цьому дехто задумається і спробує роізібратись у щоі члму вірить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)