Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Педро, вы вообще оборзели?!? К двум пасторам я приходил домой, заранее позвонив к ним и договорившись о встрече. Не оставлял им никакой литературы. К остальным приходил в их собственные церкви на их богослужения: уж и не помню сколько таких было. А что касается бесед с прихожанами разных церквей, то их я вообще не упоминаю. Не судите о других по себе, товарищь - если вы привыкли брехать (не знаю - Бог знает), то это не значит, что и Свiдки брешут. Минус вам!

Повторяю еще раз: по своему черному националистическому сердцу не судите о других :n:

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

В дух Бога? Причем здесь это? Говорили мы о вере в Иисуса Христа...
    А что касается духа Бога, то найдите мне стих со словами: "поверьте в святой дух!". Хоть один стих найдете такой? Как можно поверить в того..., кто не личность??? Я прошу у Бога его дух - молюсь о духе Божьем, как и написано в Библии. Хотя, кому я рассказываю...

Останнє редагування: 16 лис 2010
    • Подобається Подобається x 2
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вітнесс, а для чого говорити неправду? Якби ви говорили бодай з одним пастором, то ви б хоч трохи віру в Христа мали.
    Я розумію, "світкам" не обовязково говорити правду. Наука "світка" номер один. Ну але ж майте міру...

• Подобається Подобається x 1
  3. Witness

вы крайне не приятный человек, Пэдро. Это мои последние слова вам :n:

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Добавил участника Pedro в "список ігнорування" - теперь на странице стало намного меньше флуда и мерзостей :good:

4. Pedro

Ну не всім же подобатися. Як там? Бійтесь коли всі про вас будуть говорити добре... А я про вас так не можу сказати. Ну затруєні ви расселізмом, але ж ви людина, за яку помер Христос.
    А про останні слова - я аж злякався. Та нехай Бог вам дозволить до 100 років дожити. Отоді скажете останні слова.:)

5. Witness

http://hro.org/node/9506

"человека, который не берет в руки оружия по убеждениям, обвиняют в экстремизме" - да, действительно парадоксально. Это все равно что считать овец опасными хищниками и даже канибалами, несмотря на то, что овцы по природе питаются растительностью...

• Подобається Подобається x 4
  6. Оленa

Оленa Well-Known Member

А ви бачите їх серце??? Ваша мова- гарний ваш свідок!!!Але ви маєте право на перекручений розум, тільки набридло свідківське самовихваляння.

7. Witness

Чьё? И причем здесь я? Это Педро здесь сердцевидец.

объясните

???

Я еще раз говорю: предложите Свидетелям альтернативу. Кто сегодня на земле:

-проповедует во всех народах о Царстве Бога
    -сохраняет нейтралитет в делах мира
    -любит ближних и не берет оружие в руки
    -не смешивает веру с язычеством
    -серьезно относится к морали
    -серьезно исследует Писание
    -прославляет имя Бога?

8. Pedro

Педро не є сєрцевєдєц. Просто відрізняю правду від фальші. А це не так вже і важко. Може в цьому випадку Бог дав мені таку здібність.:)

9. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Але виконуєте практично усі звичаї язичників. Якщо людина сповідує язичницькі ідеї, виконує язичницькі обряди і говорить що вона визнає Христа - це хіба робить її християнином?.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

Вистачаэ глянути на зовнішні прояви. Так у цих конфесіях є люди, які щиро вірять, і намагаються сілдувати християнським принципам - але таких людей надто мало і чим вище по ієрархіїї тим менше таких людей.
    Врешті повекертаючись до нащої безпосередньої теми - як часто представники традиційних конфесій пишуть про свідків Єгови? Дуже часто.
    Чи пишуть правду? Майже ніколи. Свідків Єгови обвинувачуюютьв розвалі сімей, схилянні до самогубства, статевй неморальності, вбивствах. проституці тощо.
    Ці обвинувачення фігурують у схвалених церквою виданнях.
    І після цього ви хочете щоб церкві довіряли люди?

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Якщо чесно я вихваляння небачу - лише констатування фактів.

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

ВИ можете назести хочаб одну соціальну групу в якій немає таких механізмів?

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

Докази цього ви навесте можете?
    З часу коли були зроблені перші переклади
    1. Змінилась мова
    2. Були знайдені біль давні рукописи
    3. Удосконалилось знання мови і культури

Тому не варто дивуватись що нові переклади відрізняються від усталених.
    Перклад Вульгата та церковнослоявнський я вно не є зразками точності і обєктивіності. але саме на них орієнтуються перекладачі традиційних церков вносячи помилки в переклади.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Ви досить часто звинувачуєте свідків Єгови, Але коли вони заперечують звинувачення чи пишуть про те що реально роблять ви пишите, що це самовихваляння.

• Подобається Подобається x 3
  10. Rozynka

Rozynka Active Member

"Лицеміри! Про вас добре пророкував Ісая, говорячи:"Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від мене! Так однак надаремне шанують Мене, бо навчають наук ЛЮДСьКИХ ЗАПОВІДЕЙ..."
    Матвія 15:7-9.

Педро, християнство базується на Біблії. ХристиянсТво було започатковане Ісусом на вченні, яке нам залишилося у Біблії. Тобто Біблія являється грунтом ПРАВДИВОЇ релігії. Все решта науки доповнені, додані, переставлені, запозичені ВІД ЛЮДЕЙ і є відокремленням. Саме цих людей Ісус у Матвія називає ЛИЦЕМІРАМИ.

Ісус запопчаткував ОДНУ церкву, тобто вже з логічного мислення ясно, що лише одна може бути правдивою, а не різні гілки якоїсь церкви. Якщо розглянути започатковану у 2-3ст. католицьку церкву, яку до речі започаткував ЯЗИЧНИК, то побачимо, дуже багато традицій і вчення за людиною. Лише деякі моменти:

1. Католицькі молитви за мертвих і символ Хреста (обоє були прийняті понад 300 років після Ісуса).
    2. Ставлення свічок Богові, різним особам або для виповнення бажання (затверженні 320році).
    3.Введення неділі (перший день тижня), як дня спокою (затвержено на Лаодіцея консилі у 364 році).
    4. Прославляння анголів і померлих святих (375 рік).
    5. Прославлайння і звернення молитвою Марії, мати Ісуса (431 рік на консилі).
    6. Титул Папа, що "Батько" означає. (Ісус називав БОГА батьком!) (610рік).
    7. Цілування ніг римского папи (709).
    8. Моління до ікон, хреста, статуй, їх цілування (788рік).
    9. Вода і вінечок для окроплення (850)
    10. Закон про заборону одруження служителям кат. церкви ( 1079 рік).
    11. Інквізиція була введена концилом у 1184 році.
    12...........
    і так далі...
    Все це не має взагалі нічого спільного з Біблією. Так само всі відхилення від християнського грунту, або вчення за людськими науками називаються сектами.

11. Сергій аспірант

У вас просто мізерні знання з релігієзнавства. Почитайте хочаб Мірча Еліаде.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Судячи з того, що ви пишете можна зробити висновок щов ви на справді дуже далекі вівд християнства - тож не обманюйте себе. Ви безпідставно ображаєте і брешете, демонструєте патологічну, я б сказав, невротичну ненависть до свідків Єгови і з такими рисами ви просто не можете бути християнином. Тож не обманюйте ні себе ні інших.

• Подобається Подобається x 6
  12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Якщо я чогось не знаю, або не упевнена, то я скажу: "Можливо я помиляюся. Я подивлюся, пошукаю матеріал". А Ви не розумієте і усім намагаєтеся довести свою правоту. о_О

13. L e o

L e o Well-Known Member

Pedro, Кеннеді справді Осфальд вбив?

• Подобається Подобається x 3
  14. Radistka

Radistka Rändaj

Чия "правда"? Так, є таке припущення релігієзнавців,
    тільки один з варіантів пояснення звідки та паска походить. Ну і?

Яка залежність між матеріальною річчю і символічним значенням?
    Хіба символічне значення намертво привязане до речі? Людина надає символічного значення речі, людина ж і змінює його.
    Якщо паска то символ, то кожен вкладає собі в неї свою суть -
    наприклад, католики бачать радість від воскресіння Христа, а СЄ бачать там члени :mocking:

Коли українці сиділи по тюрмах, приходив великодень, паски не було, брали звичайний хліб. Якщо в звичайний хліб вкладати якийсь язичеський зміст, то це буде гріхом. А якщо не вкладати? А якщо вкладати інший зміст?

СЄ, наприклад, під час їхньої паски передають один одному хліб і вино - символи тіла і крові Ісуса Христа. А якщо хтось просто передає це з рук в руки, не задумуючись про зміст, а думаючи як швидше піти до дому, то це щось означає взагалі для тієї людини?

До речі, СЄ не заборонено їсти паску, тільки головне щоб хтось не бовкнув, що вона свячена :) Чому?

15. L e o

L e o Well-Known Member

А Педро погодиться з тим, що багато обрядів, вірувань, свят перейшли в хрЕстиянство з язичництва? Як-не-як "стоячої", паски, яка має подобу головки, і политої білою рідиною Ісус точно не їв. Не кажучи вже про крашанки. Звідки ж це таких "деталей" набралося хрЕстиянство?

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Radistka, був випадок, коли євреї виходили з Єгипту, і зробили собі золоте теля. Вони вкладали, здавалося, нормальне значення, але Єгові таке поклоніння не сподобалося.

16. Radistka

Radistka Rändaj

а що ж робити з тими, що не политі? Може то менший гріх ... :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

Ще раз уважно прочитайте мій допис. Ви не допетрали про що я.
    1. Який звязок між річчю і змістом який у неї вкладають?
    2. Чому СЄ все таки куштують паску як хліб? І все таки, коли до мене приїжджали СЄ в гості з UK,
    то купували писанки на сувеніри, навіть після того як я їм сказало що то таке! Чому?

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Дуже нормальне значення вкладали... :)))

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Їсти паски - не гріх. Це ж хліб.

18. Radistka

Radistka Rändaj

О!! Розвивайте, розвивайте думку ...

19. Сергій аспірант

Ви були цылком правими, якби поява язичницьких звичаъв у християнствы було співпадінням. Насправді жодного співпадіння немає - багато християн, або людей яківважалисебе акими продовжували виконувати язичницькі звичаї, що дало початок синкретизму - обєднанню релігйних систем. Оскільки таке явище стало масовим, а також з метою полегшити приєднання язичників церква прийняла язичницькі звичаї і символіку. Про перестороги з цього приводу які давали пророки і апостоли чомусь усі забули.
    Неможливо принявши язичницький звичай освятити його - сожливо лише самим занечиститись.

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Не вигадуйте. Їсти чи ні їжу яка має культове чи обрядове значення особиста справа кожного, але робити це під час свят свідки Єгови швидше за все не будуть. На рахунок освячення - принцип той самий , що із ідоложертовним. Християн доволі часто провокували пропонуючи їм ідоложертовну їжу- якщо християнин знав про цевін не міг її споживати, також не міг споживтати цю їжу в храмах язичеських богів.

20. Radistka

Radistka Rändaj

Маячня. Як це церква "перейняла символіку"? Що перейняла трактування паски як члена?

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Починається ... Особисто бачила як сім'я сусіди-старійшини їла паску, яку приносила їм невіруюча родина. Дітей було багато - допомагали. А остання фраза це взагалі апофеоз вашої мислі - а шо спеціально собі печуть пасочки у інші дні, несвяткові? Де можна паску знайти в несвяткові дні?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)