Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. chas

chas Member

Зомбування, звісно, не досить правильний, вульгаризований вислів. Точніш слід назвати - маніпулювання свідомістю.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Продовжимо:
    Маніпулювання свідомістю можливо тільки завдяки контролю за інформацією і комунікацією, які визначають установки, представлення, правила і зразки людської діяльності. При цьому "до пробудження народу від сну немає маніпуляції".

Порівняйте - "Прокиньтеся!"

2. L e o

L e o Well-Known Member

chas, ну я абсолютно те саме можу до всіх хрЕстиян написати.

3. Radistka

Radistka Rändaj

Дякую, усміхнуло :)))
    А яке відношення має ваша суб'єктивна буйна фантазія до пошуків Бога і істини?

• Подобається Подобається x 2
  4. L e o

L e o Well-Known Member

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви мене неправильно зрозуміли. Я закликав прийти до Христа. Ви в 1994 прийшли до товариства вартової вежі. А це різні речі, які не мають нічого спільного.

6. Nadan

Nadan Well-Known Member

Не сплітай дурниць. А ті люди що не проповідують а прославляють Бога, або пророкують, або зцілюють, або навчають, хаба не воду від Бога мають. Не будь такий зашорений і зациклений на башті. :crazy:

• Подобається Подобається x 4
  7. Pedro

А ви пошукайте. Не знаю, правда, які церкви там в вас є на Сахаліні.
    Думаю, дуже багато де проповідується Слово Боже (неперекручене!) і життя віруючих людей базоване на словах Євангелія (а не на вежі і подібній макулатурі).
    Скільки церков ви відвідали за останніх 10 років? Даю гарантію, що не одної...

8. chas

chas Member

Але існуючі переклади Святого Письма чомусь не влаштували когось. Були зроблені нові переклади з зміною значення доволі важливих висловів. Чи це не підміна понять?

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

Цікаво, а хто таке сказав? Може наведете приклад?

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

А в дитині яка смокче цукерку, ти бачиш міньєт? Лео в тебе дах вже повністю знесло чи на половину. До лікаря не ходив на обстеження?

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ви не гарячкуйте, бо це правда - пасхальний кулич - це чоловічий статевий член у стані ерекції. Язичники вклонялися фалосу, як символу родючості. Пасха - це їх празник.

Останнє редагування: 15 лис 2010
    • Подобається Подобається x 3
  11. L e o

L e o Well-Known Member

Ну канєшно, апостол Іван "передер" все з Вартової башти.
    А зціляти, пророкувати... то чуда і Сатана вміє витворяти.

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:45 ----------

chas, ніхто не може перешкоджати комусь перекладати Біблію (церква, правда, колись умудрялася таке робити). А довіряти, чи не довіряти якомусь перекладу, то це справа особиста. Для прикладу: в Бібліях перекладу Огієнка (Митрополит Ілларіон, православний священник) і Хоменка (греко-католицький священник) є місця, які відсутні в найстаріших існуючих кодексах (Сінайському та Ватиканському кодексах і Сінайсько-сирійському рукописі).
    Можеш сам переконатися http://codexsinaiticus.org/
    Не має уривка, Івана 7 починаючи з 53-го вірша до 8-го розділу 11-го вірша.
    Не має уривка Марка 16:9-20

12. Pedro

Це що, офіційна позиція лютеранської церкви? Іноді заходжу на церковну службу - ніколи не чув такого.
    Але якщо придертись, то більшість предметів в цьому світі можна асоціювати з формами чоловіка чи жінки. Тільки фантазію треба прикласти.;)

• Подобається Подобається x 3
  13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Це позиція релігіоведів.

• Подобається Подобається x 1
  14. L e o

L e o Well-Known Member

Не тільки. Одного разу спілкувався з ярим націоналістом, так вони теж такої думки притримуються.
    Символ родючості, здоров'я, задоволення, достатку.
    Доречі в США Пасха називається Іштар. А Іштар і є богинею плодючості, тому часто її зображають з кріликом.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Але я ж не святкую їх празник, то цо ма пєрнік до вєтрака.

16. Pedro

Пані Філософ, я знаю тих релігієведів. Колись на третьому курсі медінституту я вчив "науковий" атеїзм і навіть мав екзамен (здав дуже добре).
    Але я абсолютно не розумію, що має спільного форма хлібобулочних виробів до статевих органів? Бо як я вже казав, якщо звертати на форму предметів то на моєму столі зараз переді мною я можу знайти предмети з формою чоловічих чи жіночих органів. То що ви порадите, їх викинути?

17. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

не святкуєте?
    бо в той язичницький празник, з повною язичницькою обрядовістю втиснено новий зміст?
    Одного бога названо іменем іншого Бога. А той інший Бог давав розпорядження Його шанувати за поганським звичаєм?

18. Pedro

Абдурахман, давайте підемо далі. Була така секта фарисеїв. Вони в основному керували Синедріоном. Думали, що страшенно праведні, Мають "канал" до Бога. Прийшла людина від Бога. Розповіла про правду, назвала речі своїми іменами. Фарисеї цю людину розіпяли.
    Не нагадує нічого? Чи нема такої секти? Чи "синедріон" не риє каналу до Бога? Чи не називають себе 144000? Тобто згідно з останньою книгою Євангелії числом євреїв, які будуть грати певну роль в останні дні?
    Читайте Біблію, Абдурахман. Там все сказано. Тільки відкладіть на бік вежу.
    Дух Святий пояснить все. Але треба на початку прийти до Ісуса Христа.
    Не відкладайте цього рішення, Абдурахман!

19. Witness

Witness Well-Known Member

Вы видите мое сердце??? Вы откуда знаете, что я не пришел до Христа? Вы не слишком ли много на себя берете, пан националист-Педро???

"Пойди, Witness, не зная куда; поищи то, не зная что..." - это ответ называется отмазкой. Вроде бы и ответил, но на самом деле, не ответил ничего. Вы сами то нашли таких? Почему стыдитесь назвать их? Почему не говорите название этой церкви? Я у некоторых был: ходил к пастору пятидесятников, ходил к "священнику" православной церкви, был у адвентистов, у баптистов, еще у какой-то "Церкви Христа", у Новоапостолов...

Знаете какой был итог? Я нашел тех, кто проповедует неперекрученное Слово Божье, и чья жизнь базируется на словах Евангелия: Свидетелей Иеговы. :good: Все остальное - клоунада, клубы для болтологии и игры на гитаре, киоски для собирания денег с олухов и т.п. Короче, Вавилон Великий.

• Подобається Подобається x 1
  20. Pedro

Ой брешемо, товариш шовініст, брешемо! Якщо ви і говорили з ними, то значить, що прийшли під двері щоб тицьнути під ніс макулатуру.
    Вас за звичкою, "послали". (Я вже сказав, що робити так не буду).
    Що ж до вашого серця? Плоди ми тут бачимо. Перший плід Духа - любов! В вас страшна ненависть. Хоча б прочитайте попередній допис.
    Та й в Святого Духа ви не вірите. А ви, взагалі, в щось вірите? Крім Брукліна?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)