Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. L e o

L e o Well-Known Member

Істинні проповідники всі мають проповідувати чи ні?

2. chas

chas Member

Один з принципів сектантського зомбування адептів звучить приблизно так:

"Хочеш підмінити мислення людини - підміни значення слів його словарного запасу".

На жаль саме з цим маємо справу

• Подобається Подобається x 1
  3. L e o

L e o Well-Known Member

Що таке "зомбування"? Це можна дослідити?

4. Оленa

Оленa Well-Known Member

Дивне питання для людини, яка читає Бiблiю. Що ж ви проповiдуєте?

5. Filosof

Filosof Well-Known Member

А буддисти, юдеї, індуїсти - теж сатанисти?о_О

6. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ні. Не всі мають покликання проповідувати, бо в Христовій церкві, кожен мав своє покликання і завдання. Відповідь сподіваюсь чітка і зрозуміла?

7. Witness

Witness Well-Known Member

так и не получил ответа : ( Люди, как же вы живете, если не знаете где истина? И как вы можете критиковать СИ, если не можете им предложить ничего взамен??? "Истины у вас нет! Где она? Хм... да мы и сами не знаем..." о_О

8. Radistka

Radistka Rändaj

Вочевидь саме для такого наїзду, а не від великої любові до істини, і було поставлене це запитання. Якраз за цей насмішливо-поблажливо-вискомірний тон люди недолюблюють СЄ. А вони, бідолахи, впевнені, що то на них сповнюється пророцтво про переслідування. Witness, прочитайте собі на день насущний притчу про митника і фарисея, може попустить.

• Подобається Подобається x 2
  9. Witness

Радистка, это не я пришел в тему "православные" или "католики", и начал там разговор об истине и т.п. - это вы, а также десятки других участников пришли в тему "Свiдки", и начали нас критиковать, ругать и поучать, разве нет? А потому я закономерно и спрашиваю: а что вы смогли бы предложить взамен? А в ответ тишина...

А потому вывод напрашивается сам собой: не можете ничего построить и ничего дать - нечего вам тогда и ругать Свiдков! И притчами тут не надо разбрасываться

10. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви правильно зауважили - свята встановлював Бог. І вимога їх святкувати була в Зконі. В новому Завіті ми немаємо вказівок, щод святкування Різдва, Воскресіння тощо. Оскільки християни не є під законом секнсу святкувати юдейські свята також немає. Фактично свята, які вважаються християнськими є адапатацією до хрисиянства язичеських святкувань. Навколо цих свят виникло купа традицій,які суперачать тому що говорить Біблія, фактично відзначання таких свят є ідолопоклонством.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Звичайно - значно кращим є відверто фанатичний і ворожий тон який виявляють прихильники традиційних конфесій.

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Жодних вказівок щодо святкуваня цих свят ви в біблії не знайдете, як і обгрунтування можливості надавання язичиським святам християнського змісту.

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Між Пасхою яку відзначав Ісус і сучасними звичаями єврейської пасхи є значна різниця.

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

Тільки навіщо - це набагото більше паскудити язичеськими звичаями, ідолопоклонством тощо?
    Невже важко зрозуміти простий принцип - Бог завжди говорив що, коли іяк святкувати. Будь які спрби самовільен ввести якесь святкування чи ввести якийсь язичницький звичай закінчувались покаранням.

11. L e o

L e o Well-Known Member

Канєшно, що не всі. Тільки ті, хто потрібну "воду п'ють.
    Івана 4:13,14 У відповідь Ісус промовив: «Кожен, хто п’є цю воду, відчуватиме спрагу знову, а хто питиме воду, яку дам я, ніколи не відчує спраги. Бо вода, яку дам йому я, стане в*ньому джерелом, котре битиме через край і*даватиме вічне життя».
    Ось ще один вірш на підтвердження тієї ж думки.
    Об'явлення 22:17 Нехай кожен, хто чує, теж скаже: «Прийди!» І*хай кожен спраглий прийде і*всі, що хочуть, беруть воду життя даром.

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Львівські свідки щодня ходять повз християнські храми і не помічають їх.
    Може їм купити си мазь до очей? :cool:
    Про свято Пурим з вухами Амана чулисьте (Маруся-мама ж згадувала!!!)?

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олена, памятаєте той жарт - наша мама до самої смерті говорили. А що?
    А біс його знає що.
    Як питати де істина то я щось сумніваюсь що шановні товариші читають Біблію взагалі. Точніше читають, що їм наказано читати. Без жодних роздумів над цим.
    В інакшому випадку тов. Вітнесс не запитував би де є істина, а ХТО є істина (і дорога і життя). І люди, які слухають голосу цієї істини, стараються поступати згідно слів істини, і, головне вірять істині - є правдивою церквою.
    Незалежно від деномінації.

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

То в Христовій церкві. А ходити від дверей до дверей, дратувати людей і тицяти під ніс "вежу" і іншу макулатуру - великого хисту не потрібно.

14. Witness

мимо православных, католических или каких-еще храмов? :) Можете конкретизировать: у католиков истина или у православных? ;)

15. Pedro

Ще раз повторюю, шановний Вітнесс - істина в Ісусі Христі. Про це пише Євангеліє. Неперекручене.

16. Witness

Это верно. Но только зря ты время теряешь, ибо этим товарищам запрещено размышлять над Библией. Они тебя сейчас послушают, промолчат... а потом через неделю снова будут делать вид, что ты с ними об этом не говорил, Библию им не зачитывал, и вообще ты сатанист, а они братья Христа. И слушать ты их должен безоговорочно, открыв рот, и не задавая лишних вопросов - ровно так же, как и они поклоняются своим самозванным "Наисвятейшим", "Владыкам" и "Первосвятителям". Они сказали, что у Бога много имён - так и надо верить. Бог - пресвятая троичная тайна - и не надо вопросов! Они сказали, что ходить проповедовать не надо, а нужно ходить в самозванный "храм" и нести денежков побольше - они так и поступают. Целовать кости? хм... противно конечно, но так сказали их храмовые самозванцы, а потому так и будут делать.
    Библия? Какая Библия?!... Вот батюшка!....

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Если ваш друг, шановний Педро, позовёт вас копать клад, сказав, что у него есть карта, то вы, конечно, пойдете с ним. . .

. . .как вы потом отреагируете, когда он, покажет вам эту карту:

и скажет вам: "Клад на Земле!" :good:

Прав он будет, разве нет? Да. Но найдете ли вы клад с его картой и с его помощью?... Так и вы: "Истина в Иисусе!"... хм... да! вы правы. Но почему тогда так много сотен противоречащих друг другу, спорящих друг с другом и даже буквально убивающих друг друга христиан. В Иисусе истина?.... А ГДЕ? Кто его служители? К КОМУ МНЕ ПОЙТИ, ЧТОБЫ УСЛЫШАТЬ ИСТИНУ?

• Подобається Подобається x 5
  17. Levko

Levko Well-Known Member

Підіть до Ісуса і почуєте істину!
    Все дуже просто, п.Вітнесе...:)

18. Pedro

Дякую, Левку. Ще кілька віршів для тов. Вітнесс

Передав Мені все Мій Отець. І Сина не знає ніхто, крім Отця, і Отця не знає ніхто, окрім Сина, та кому Син захоче відкрити.
    Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!
    Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм.
    Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!
    (Мт 11:27-30)

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Ще раз повторю. Прийдіть до Христа, розкайтесь в своїх гріхах, він прийме вас, очистить і дасть вам поводиря - Духа Святого, який наставить вас на всяку правду.

• Подобається Подобається x 4
  19. Witness

Левко, я тоже умею говорить образными и красивыми фразами. Верите? ; )

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

И я тоже умею приводить МНОГО стихов: красивых и громких. Но я вас спрашиваю конкретно: ГДЕ из современных церквей истина и дух Божий? А где наоборот плоды плоти, деньги и дух этого мира?

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

пришел и раскаялся еще в 1994 году. Спасибо, но вы опоздали со своим советом на 16 лет

• Подобається Подобається x 4
  20. L e o

L e o Well-Known Member

Угу. Особливо подобається пояснення про Трійцю. Пояснюють-пояснюють, але самі ж кажуть, що Трійцю, неможливо зрозуміти в принципі.
    Ось ще один цікавий випадок
    Свідкам приписують "зомбування"
    А самі вірять в життя після смерті

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)