Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. nixto

nixto Well-Known Member

Зрозуміти потрібно в такому сенсі, в якому сказав Ісус, але це духовне розуміння, а не людське (1Кор.2.14) Кожен оцінює тією міркою, яка їй ближче.

• Подобається Подобається x 1
  2. L e o

L e o Well-Known Member

3. nixto

nixto Well-Known Member

Ось власне слухайте Того, кого послав Єгова, а не бруклінських дурисвітів і перекрутів.

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Всі хто нап'ється крові і наїстся плоті буде жити вічно?
    Канібалізм якийсь, одначе, виходить.
    Ці слова Ісус говорив ще задовго до Таємної вечері.
    Але хіба Він мав на увазі матеріальне, хіба не духовне?
    Ті хто буквально зрозуміли Його слова і кому бракувало віри - відпали.
    Вічне життя не в їжі чи питві, але у дотриманні заповідей котрі нам залишив ісус.

5. L e o

L e o Well-Known Member

Педро, ну для чого те письмо? От почну зараз я писати все "файне" про хрЕстиян, буде в цьому доцільність.
    Якщо є впевненість, що СЄ сатаністи, чого тоді з ними спілкуватися? Не можна ігнорувати 2 Івана 10,11. Чи цей уривок "пуста фраза"?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хіба можна очорнити чорне?

Згадалося...
    Стукіт у двері.

- Хто там?
    -То СЄ, ми хочемо з вами поспілкуватися!
    -А скільки вас є?
    -Двоє.
    -То поспілкуйтеся між собою!
    :)

7. L e o

L e o Well-Known Member

Ендрю, ти абсолютно нічого не пояснив, але наполягаєш, що точка зору СЄ неправильна.
    Власна думка є по Івана 6:53?

8. nixto

nixto Well-Known Member

СЕ чисто людська (матеріальна) точка зору, почитай(досліди) послання ап. Павла

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

і яке відношення мають ці слова до візії свідків?
    В них повинно бути:
    1 колись буде мати, але спочатку шеол
    2 Я колись буду хлібом життя, але не зараз
    3 Отці ваші в пустині їли манну, і померли.
    То є хліб, Який сходить із
    неба, щоб (спочатку помер, а потім)не вмер, хто Його споживає.
    4 але тільки верхівка з Брукліна
    а де про вічне життя вічне рядових наслідувачів Брукліна?
    То не приколи, а так виходить з вчення свідків

Останнє редагування: 14 лис 2010
  9. L e o

L e o Well-Known Member

Андрій, ну то якщо це щось незрозуміле, то чого тоді хрЕстияни щось пояснюють, і наполягають що саме так правильно?
    Тільки хрЕстиянин може все правильно зрозуміти, чи як?
    Повторюся, власна точка зору є по Івана 6:53? Якщо нема, то будь ласка, так і напиши.

10. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Напевно я щось десь пропустив, бо Мих, такий спритний та ретельний, просто не міг обійти стороною і залишити без відповіді прямого запитання від Войцека:
    Але ж цієї відповіді не зрозуміло кого і чого вона стосується. Це скоріше гра в хованки.

11. nixto

nixto Well-Known Member

До чого тут власна точка зору Івана? Святе письмо Богом натхненне! (хіба, що свідки мають інше бачення). Ісус не просто сказав такі слова, а щоб відділити тих, хто керується людським розумінням, від тих, хто керувався вірою, всупереч людській логіці. Як можна мати віру кажучи дереву вирвися і кинься в море і при цьому мати людську логіку (вони суперечать одне одному!)Логіка перечить вірі

12. L e o

L e o Well-Known Member

Ну, тоді взагалі не варто вникати в Біблію. Бо тільки десь побачив логіку, - все, віра одразу зникла.

13. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А передання і традиції перечать
    Святому Письму.
    :sorry:

• Подобається Подобається x 2
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вибрані ким, Абдурахман? Методом "на пєрвій-второй расчітайсь" чи якісь загальносвітківські вибори були?
    Чи бруклінське кодло назначило?

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

А я не казав що ви сатанисти. Це показуєте ви самі. Коли не вірити Христу, то кому вірите???

15. L e o

L e o Well-Known Member

Педро, чому надалі ігноруємо 2 Івана 10,11? Так жеж можна і до пекла договоритися :)

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Тим більше, якщо це так помітно.

16. nixto

nixto Well-Known Member

Тут Ісус і розяснює Нікодиму, що потрібно вам "народитись з висоти" - тобто від Духа, щоб розуміти (збагнути) духовне, бо Дух досліджує (відкриває, дає пізнати) навіть глибини Божі. Та й проповіді апостолів були не від сєбятіною, як у вас, а плодом (дією) Духа Святого. "Сучасні апостоли" яких часто зустрічаю на вулиці по - двоє, проповідують людське розуміння бруклінців, А дії Духа Святого - повний і кругленький 0, так, що хвалитися не маєте чим. Ви апостоли інших людей, а не Христові

• Подобається Подобається x 4
  17. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Звідки у вас стільки жовчі?

---------- Додано в 05:57 ---------- Попередній допис був написаний в 05:54 ----------

ГОРНО-АЛТАЙСК. 15 ноября 2010 года в Горно-Алтайском городском суде продолжится судебное заседание по уголовному делу в отношении Александра Калистратова, которого обвиняют в возбуждении религиозной вражды (ч. 1 ст. 282 УК РФ).

С 20 по 22 октября 2010 года в Горно-Алтайском городском суде уже прошли первые слушания по делу Калистратова. Допрошенные 37 свидетелей со стороны прокурора заявили, что Калистратов, с которым они знакомы, является добропорядочным гражданином, которого уважают и от которого никто не слышал призывов к разжиганию религиозной вражды и унижению других лиц. Свидетели выражали свое удивление по поводу того, что действия Калистратова рассматривались как экстремистские, поскольку благодаря ему и литературе Свидетелей Иеговы их жизнь изменилась к лучшему.

― Мои якобы „преступные“ действия ставятся в зависимость от моего вероисповедания,― пояснил Александр Калистратов. ― В обвинительном заключении не указано, какие конкретные действия я совершил для возбуждения ненависти и вражды, по этой причине мне непонятна сама суть предъявленного обвинения. Поясняя неопределенность предъявленных Калистратову обвинений, прокурор Булат Яимов признал, что «статья 282 УК РФ — аморфная, поэтому конкретизации не требует».

Кроме того, в ходе допроса выяснились факты превышения полномочий следственными органами. Так, еще задолго до признания Горно-Алтайским городским судом некоторых религиозных публикаций Свидетелей Иеговы «экстремистскими» следователи изымали из домов верующих, проживающих в этом городе, все религиозные книги подряд, ссылаясь на их якобы опасный характер. Часть литературы изымалась без оформления протоколов личного обыска и иных процессуальных документов. После того как в одном из протоколов допроса обнаружилась подделанная подпись одного из допрашиваемых, судья Марина Соколовская перестала давать свидетелям возможность сверить подписи в протоколах.

Необоснованное применение Закона «О противодействии экстремистской деятельности» в отношении члена всемирно известной христианской религии является опасным прецедентном, и поэтому данное дело широко освещается многими СМИ. «11 ноября 2010 года в Независимом пресс-центре в Москве пройдет конференция, посвященная этому судебному процессу и анализу применения Закона „О противодействии экстремистской деятельности“ на примере конкретного человека»,— сообщил пресс-секретарь Управленческого центра Свидетелей Иеговы в России Григорий Мартынов.

---------- Додано в 06:04 ---------- Попередній допис був написаний в 05:57 ----------

2 ноября 2010 года. Сразу четыре уголовных дела против верующих по статье «экстремизм» в Кемерово

Дела возбуждены по статьям «возбуждение религиозной вражды» и «организация экстремистского сообщества». Этому предшествовало то, что в мае 2010 года начальник Центра противодействия экстремизму по Кемеровской области В. Банников направил Устав местной религиозной организации Свидетелей Иеговы на экспертизу в… Кемеровскую епархию РПЦ!

Уполномоченный по правам человека в РФ в своем докладе за 2009 год осудил «примеры того, что органы власти формируют свое отношение к одной конфессии, опираясь на „экспертные“ оценки, данные представителями другой».

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви маєте на увазі 2-е послання Івана? Якщо так, то ви не до мене додому прийшли. Я вже кілька разів повторив, що особисто проти вас чи інших "світків" я не маю абсолютно нічого. Ви затруєні ворогом наших душ і крім бажання допомогти вам викарабкатись з тієї пропасті в яку вас загнали бруклінські поводирі, в мене нема ніякої мети.
    Я раніше так і поступав з вашими братами, які приходили з пропагандою секти. Але один знайомий розповів, що до нього прийшли два молодих хлопці. Замість прогнати він їх запросив додому і проговорив 2 години. Як він виразився, він був впевнений що хлопці від нього пішли справжніми свідками Ісуса Христа.
    При нагоді і я так зроблю. Ця вітка мене трохи підготовила.:):good:

19. Witness

Witness Well-Known Member

Я уже много раз спрашивал, но не получал ответа: какая церковь истинная? Где истина? Можете ответить? : )

20. Radistka

Radistka Rändaj

А є сенс відповідати людині, яка не бачить різниці між запитаннями "какая церковь істінная" і "гдє істіна"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)