Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

та ми ж без образ дискотекуємо... не про футбол ж в цій темі говорити, нє?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та ну що це таке зі сесіями на форумі?!!! :ireful1: :ireful1: :ireful1:
    вже втретє пишу відповідь!...

тепер відповідь:
    "дослідники Біблії" так і називаються тому що досліджують....
    якщо знаходять нові факти, нові докази — відповідно і реагують на це...
    а як би ви зробили?...
    приховали?....
    щоб догму не порушити?...

щодо "пророцтв"...
    свідки посилаються тільки на Біблію, на те, що там написане ЧОРНИМ ПО БІЛОМУ, а саме у Книзі Об’явлень...
    свідки прочитали це, побачили на власні очі, що твориться навколо...
    що би ви зробили, пан мих?...
    промовчали?...
    нікому — нічого?...

єдине з чим вони "погарячкували" — з датами...
    але і в цьому я не сильно їх "засуджую", бо дати співпали зі світовими трагедіями, які і свідчать про Біблійні пророцтва...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

United States

U.S. Supreme Court Associate Justice Harlan Fiske Stone wrote, "The Jehovah's Witnesses ought to have an endowment in view of the aid which they give in solving the legal problems of civil liberties."

In the United States numerous cases involving Jehovah's Witnesses are now landmark decisions of First Amendment law. In all, Jehovah's Witnesses brought 23 separate First Amendment actions before the U.S. Supreme Court between 1938 and 1946.

The most important U.S. Supreme Court legal victory won by the Witnesses was in the case West Virginia State Board of Education vs. Barnette, in which the court ruled that school children could not be forced to pledge allegiance to or salute the U.S. flag. The Barnette decision overturned an earlier case, Minersville School District vs. Gobitis (1940), in which the court had held that Witnesses could be forced against their will to pay homage to the flag.

The fighting words doctrine was established by Chaplinsky v. New Hampshire (1942). In that case, a Jehovah's Witness had reportedly told a New Hampshire town marshal who was attempting to prevent him from preaching "You are a God-damned racketeer" and "a damned fascist" and was arrested. The court upheld the arrest, thus establishing that "insulting or 'fighting words', those that by their very utterance inflict injury or tend to incite an immediate breach of the peace" are among the "well-defined and narrowly limited classes of speech [which] the prevention and punishment of...have never been thought to raise any constitutional problem."

In a more recent case, Jehovah's Witnesses refused to get government permits to solicit door-to-door in Stratton, Ohio. In 2002, the case was heard in the U.S. Supreme Court (Watchtower Bible and Tract Society v. Village of Stratton). The Court ruled in favor of the Jehovah's Witnesses, ensuring the freedom of all to go door-to-door without obtaining permits.

4. Liliyah Romanova

А сенс? Ви думаєте, ви таки переконаєте пупера стати свідком? Я щось дуже сумніваюся. ;):):)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Переконати - ні, але може засумнівається в своїй "правоті"?

6. Liliyah Romanova

7. duncan

:)
    суть міняється?....
    "неконфесійна", "міжконфесійна" — універсальна?... ;)

на словах...
    якщо ти не прив’язаний до группи — у тебе додних-жоднісіньких прав!!!

це вибір дорослого, а я кажу, що вибір дітей обмежується тим, що їм говорить (наказує) батько-матір...
    коли моя мала почне читати — я дам їй вибір: що обере — те її...
    але не те, що їй будуть розказувати по телевізору, чи друзі....

в україні?... :)
    а який це стосунок має до віри?....
    я поважаю розумних і порядних, незалежно від кількості грошей у їх кишенях....

бізнес — коли гроші заробляєш будь-яким чином...
    тобто суть існування — гроші...
    у свідків суть існування — донести інформацію до людей...
    по-моєму, рцзниця суттєва... :)

писав багато разів: дещо не подобається, з дечим не погоджуюся...
    та й недосконалий я, недосконалий, щоб бути свідком... :)

8. duncan

миху, я вас поважаю як людину думаючу, з вами цікаво дискутувати та спілкуватися...
    але НЕ ТОДІ, коли ви просто робите "копі" - "пейст" з католицьких (православних) джерел...
    а де ваші думки?....

пс. чи може ви помітили, що я так роблю?!!!
    я пишу завжди тільки свої думки...

9. duncan

щось я не розумію....
    хто кого брудом поливає?...

:)
    все зрозумів...

10. duncan

а може ви засумніваєтеся?... ;)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

2004: Jehovah's Witnesses still on the watch for the end of this world
    By Rado Vleugel

The 21th century is already the third century in which Jehovah's Witnesses expect the end of this world. Every year the Watchtower Society publishes a Yearbook with a Yeartext. The Yeartext for 2004 is:

"Keep on the Watch... Prove Yourselves Ready." - Matthew 24:42,44

This Yeartext is accompanied with the following remarks:

"Consistently, God's Word reminds us that Jehovah's day will arrive with shocking suddenness. Hence, our yeartext for 2004 reflects Jesus' deep love for his disciples, whom he wants to preserve through "the great tribulation." (Rev. 7:14 ) How do we remain spiritually watchful and ready? By allowing nothing to distract us from our study of God's Word and from our privileges of sacred service."

Six succeeding generations of Jehovah's Witnesses have expected that the day of Jehovah will arrive with 'shocking suddenness'. Again and again the Witnesses are pressed to remain 'watchful and ready'. Here are some quotes from 19the century Watchtower publications:

"In the coming 26 years, all present governments will be overthrown and dissolved." (1889 - Studies in the Scriptures, Vol. II)

"And, with the end of A.D. 1914, what God calls Babylon , and what men call Christendom, will have passed away, as is already shown from prophecy." (1897 - Studies In The Scriptures, Vol. III)

But all the governments were not dissolved in 1914 and Christendom was still alive. After the miscalculation of 1914 the Witnesses thought that 1915 would bring the end of this world:

"The Gentile Times prove that the present governments must all be overthrown about the close of A.D. 1915; and Parallelism above shows that this period corresponds exactly with the year A.D. 70, which witnessed the completion of the downfall of the Jewish polity." (1915 Edition - The Time Is At Hand)

It is a little tedious to enumerate all Watchtower quotations concerning the upcoming end that appeared in magazines and books after 1914. The destruction of governments and/or Christendom was predicted for the following years:

.1918 End of Gentile times, Christendom to be destroyed.

.1920 " Every kingdom of earth will pass away, be swallowed up in anarchy" .

.1925 Faithful men of the Old Testament were to return and the establishment of the Kingdom in Palastine .

.1932 Christendom to be overthrown.

.1975 Armageddon.

.<2000 Armageddon before the turn of the century

Because the great motivator behind the proselyting activity of Jehovah's Witnesses is the 'upcoming end', the Watchtower Society will continue to stimulate its followers with Yeartexts, articles and public talks. Jehovah's Witnesses believe that the only chance for salvation is to actively preach the end of this world and the Kingdom of God . If they are not busy with their 'sacred service' when the 'day of Jehovah' will arrive with 'shocking suddenness' they believe that they will die with the wicked ones.

"Keep on the Watch... Jehovah's Witnesses will predict the end of this world till the end of this world..."

А це ніби з сайту свідків.

Просто розумієте пупере, я ж не вивчаю і особисто не слідкую ЩО і КОЛИ говорять свідки, але варто б прокоментувати мої "копі". Невже ви думаєте, що це неправда, адже про інші кофесії таке не пишуть.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

не можу - не маю права.

• Подобається Подобається x 1
  13. duncan

миху!..
    проста причина, чому про інших таке не пишуть і ви знаєте відповідь...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

диму без вогню не буває.

це ж не просто - ОБС, тут конкретні дати, конкретне тлумачення.
    зеніт, наприклад не дуже спішив говорити, що це неправда, він по-моєму посилався на те, що не так тоді люди зрозуміли і т.д.
    стільки різних фактів.... не думаю, що це неправда. у всякому разі я не почув якісного спростування.

15. duncan

навіщо спростовувати?....
    все по суті: останні дні і тд...
    єдине, що не зрозуміли люди (що було зайвим) — дата...
    називати її було не варто....

16. Liliyah Romanova

ІМХО - лінивий. ;)
    А раз не свідок, то правда не за тобою. ;)
    Вчи мову завсновників організації свідків. ;)
    Е ні, ти з Україною не плутай. :D
    Не на словах, а в законах та діях. Зрозуміло, якщо хтось нелегал, то це вже інша справа, бо така людина вже переступає закон.
    Це вже залежить від батьків.
    Але тут взагалі інакше. Тут дитина у свідомому віці має право робити свій вибір. Цілковито. Я би радше назвала це вседозволеністю.
    От якби твоя мала на тебе у 14 поліцію викликала, що би було? Дістала би добряче, поплака і все. Хіба ні?
    До 14 навряд чи дитина може робити свідомий вибір. Після він ще буде все одно під чиїмось спливом.
    Що точно знаю, це те, що в Україні зв'язок досі дуже сильний, тому вибір часом не дозволяють зробити і всіляко впливають своїм авторитетом і після 20.
    І де ж та суть існування то гроші.
    Адже можна інакше сказати: от інші християни просто мирно собі проповідують у своїх церквах, приходить хто і коли захоче. А свідкам все мало і мало, тому вони людей по вулицях заманюють. ;) А якщо подивитися наприклад на резиденцію свідків у Брюховичах, або в Америці чи в Канаді (кілька таких бачила), то там навіть резиденція папського нунція сховається. ;)

Те, що я так написала, не означає, що я так думаю. Просто дивитися можна з різних сторін і оправдовуватися також. Тільки нащо? Ті, хто щиро вірить, далі залишаться тими, хто щиро вірить і безкорисливо, а ті, хто їх використовує, далі буде їх використовувати. І таке буде в кожній організації, якою би чесною вона себе не називала, бо людина схильна помилятися.

17. Liliyah Romanova

Цікаво чи це може зрозуміти хтось, хто не пережив навернення, адже права михові на це не дає не церква, не священики, а його серце розум, котрі зустріли Бога, бо

• Подобається Подобається x 2
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

КароЧЧЧЄ! :no:

Ця суперечка до безконечності. Вірить Пупер, ну і нехай собі вірить! :) Він ж нас поради не просить, вже сам для себе вирішив, як Блаженний, що тільки Свідки праві...;) Ми ж не вічні! Поза гробом зрозуміємо, хто був правий! :)
    Я більше на цю гілку не заходжу, бо надоїло!:agree: Нема мені що робити, як Свідками перейматися!

19. Liliyah Romanova

Добре вам, Олю, а я не можу. Мушу читати. А потім, часом важко не відповісти.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви, як суддя в футболі. :) Спостерігайте, але не вмішуйтеся! ;)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)