Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Олена, вы не поняли ни слова, как я погляжу : (

2. Оленa

Оленa Well-Known Member

Якщо самі знаєте, де новий світ поперекручував, то нащо питаєте?:))
    Ви хотіли нам розповісти, що свідківські дати кінців світу це вигадки людей (що є брехнею) і приплели батьків як тих, хто теж щось вигадує на свідків. При цьому не забули поставити відповідний смайлик як насмішку зі своїх батьків- видумщиків. Тепер я правильно пояснила?

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви напевно проходите курс молодого бійця як втягнути людину в дискусію, щоб проповідувати? Мене тим не взяти на 618 сторінці перебування на цій гілці. Це все відомо. Я просто по життю не переварюю пірамідний маркетінг і як тільки бачу таке явище у співрозмовнику, то подальші аргументи мене вже мало цікавлять. А ви, Сергію можете мозги пудрити, у вас то добре виходить. Дадуть вам територію і вперед, куплятимете/отримуватимете літературу і вперьод на амбразури. Тільки дивіться, щоб ваш колега по ремеслу не вліз на вашу територію, бо знаю одно СЄ, який через те покинув організацію СЄ... неподілили територію. То життя... буває.

• Подобається Подобається x 1
  4. Witness

я привел пример из своей собственной жизни (и это не выдумки) о том, как рождаются небылицы и сказки о Свидетелях Иеговы. Сказать о своих родителях как о противниках Свидетелей Иеговы не есть их оскорбить. Кстати, а кого я упомянул как своих родителей? Как их имена? Чьи имена и чья репутация была оскорблена, если вы даже имени моего не знаете, и тем более их имен и фамилии? Что-то я не пойму вас...

5. L e o

L e o Well-Known Member

Мих, не треба звернень на "ви". Мені корона не спаде з голови.
    По суті. Канєшно, що я не можу все знати. А якби і знав, що саме відбувалося перед 1975 р. то тоді не знав би того, що ще раніше було.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Pedro, то що ж там з тим сусідом? Він теж продав будинок перед 1975 роком?

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

Оленa, а з чого видно, що Witness сміється з батьків? По-моєму получилася ситуація смішна, причому тут батьки?

6. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Нагадаю - дискусія про те чи руйнують свідки Єгови сімї- були у Вас вагомі аргументи?Ви критикуєте Переклад Нового світу - де приклади змінених віршів?
    QUOTE='Оленa;742702'] тих, хто теж щось вигадує на свідків. При цьому не забули поставити відповідний смайлик як насмішку зі своїх батьків- видумщиків. Тепер я правильно пояснила?[/QUOTE]
    Зазвичай свідки Єгови з гумором ставляться до таких речей, адже вигадки їм доводиться чути майже під час кожного проповідницькоого служіння.

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

І вас навіть не цікавить, що таке мереживий маркетинг
    Сетевой маркетинг (или многоуровневый маркетинг; англ. network or multilevel marketing) — маркетинговая концепция распространения товаров и услуг, основанная на создании сети независимых дистрибьюторов (сбытовых агентов), каждый из которых, помимо сбыта продукции, также обладает правом на привлечение партнёров, имеющих аналогичные права, при этом доход каждого участника сети состоит из комиссионных за распространение продукции и дополнительных вознаграждений (бонусов), зависящих от объёма продаж, совершённых привлечёнными ими сбытовыми агентами[1].
    Ви помітили ці ключові ознаки у свідків Єгови?

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Я навів коментар з Брюсельської Бібілії.

А Ви в черговий раз продемонстрували упередженість.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви колись в нього запитаєте.:)
    Сперечаються християнин з атеїстом ("світком"?;)). Про пророка Йону.
    Атеїст каже - ну невже ви вірите, що Йона справді був в череві кита 3 дні і лишився живий? Християнин йому - а я його запитаю. В раю...
    Атеїст - а якщо Йона попав в пекло? Християнин - тоді ви його запитаєте.

8. L e o

L e o Well-Known Member

Pedro, цікаво получається. Якісь Свідки продають хати, хоча я таких ще не зустрічав, проповідують про дати кінця, таких тоже я не зустрічав. Два вроді би факта, але нічого конкретного. Зате змальовується так, нібе це норма для всіх СЄ. Pedro, серед хрЕстиян теж повно священників-педофілів, таких, що дають одностатеві шлюби, але ж це не привід всіх хрЕстиян записати в гоміки, лісбіянки і педофіли.

9. Witness

Очень большой и один из самых популярных и известных ресурсов против Свидетелей Иеговы, содержащий всё и вся, критикующий СИ со всех сторон уже много лет; созданный бывшим СИ:

http://god-mankind.ru/

: )

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви запитайте в Сергія. Він щось мовчить як партизан на допиті, а від сперечався колись з форумчанкою Даяною.
    Навіть наведу вам її цитату. Надіюсь вона не засудить мене за це.

Ви бездоганно захищаєте будь-які бздури "благоразумних" бруклінців, заперечуючи очевидне. Тепер ще раз :
    "Пресса узнаёт о братьях, продающих свои дома и имущество и планирующих провести остаток своих дней в этой старой политической системе в миссионерском служении. Прекрасный способ провести то короткое время, которое осталось до конца этого злого мира!» ("Наше Царственное служение" май 1974 года, с. 3)."
    Ви акцентуєте увагу лише на місіонерстві, і нехтуєте тим, що автори лжепророчих дат армагедону у приклад наслідування ставили не просто місіонерів, а тих місіонерів, які продали своє майно і будинки. І після цього не вибачились перед бездомними. І як би ви не ховали це лицемірство, - "плоди" очевидні.

Так що читайте цю гілку і ви знайдете багато цікавого. І не будете починати щось в 20 раз.
    Чесно кажучи, мені, як і Миху, тут вже не цікаво. Все що мало бути сказано, вже сказано. Ми вам щиро хотіли допомогти визволитися з цієї западні, в яку ввів вас наш духовний ворог.
    Постарайтеся знайти істину. Відкладіть хоч на тиждень вежу. Візьміть нормальні, не перекручені Біблії. І вивчайте з постійними молитвами.
    Покайтесь, прийдіть до Христа, він вам простить і прийме до себе.

11. Witness

Итак, Общество нигде не учило, что обязательно нужно продавать свои дома - верно? Также не учило, что деньги нужно принести и пожертвовать Обществу - так? Складывается совсем иная картина, когда начинаешь узнавать правду о той ситуации: в журналах Общество учило, что нам не известно точно, будет ли что-то в 1975 году или нет. Более того, само Общество нигде не сигнализировало о том, что прекращает свою деятельность: продолжалась печать литературы, продолжались стройки, продолжалась жизнь так, как и прежде. Кроме того, если посмотреть биографии СИ за разные годы, то мы видим, что в разное время и в разные годы в разных странах появлялись добровольцы, которые продавали какое-то имущество, чтобы была возможность уехать в новую территорию и проповедовать там какое-то время. Это был подвиг? Да. Но был ли он связан с какой-то датой? Нет. Он был связан с желанием проповедовать.
    Вас спрашивали про конкретные случаи, с которыми вы сталкивались. Или вы ни одного такого человека не знаете? ; )

цитата переведена неверно: слово "пресса" там нет.

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

Я рад, что вы здесь больше не появитесь, и флуда теперь станет меньше :good:

12. L e o

L e o Well-Known Member

Pedro, ніхто не знає, що саме стало причиною для продажу будинку. І зараз є випадки, коли СЄ продають помешкання, щоб мати можливість більше служити Єгові. Зрешто Ісус теж не мав власного будинку, можна і його спонуки поставити під сумнів. Більш того, він сам до такого закликав
    Матвія 18:22 На це Ісус промовив: «Ще одного бракує тобі: продай усе, що маєш, і роздай бідним — так ти збереш собі скарб у небесах. А тоді приходь та будь моїм учнем».

13. Сергій аспірант

Зрозуміло чому у Вас зник інтерес до цієї гілки - вона себе не виправдала.
    Замість обмовлння і пліткування в цій гілці стала подаватись обєктивна інформація, якою могли скористатись багато людей.

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Я дочекаюсь від Вас доказів перекручень?
    Очевидно католики забули заповідь - не свідкуй неправдиво про ближнього свого. Тому поширення неперевіреної інормації для них є чимось звичим.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Як доречі і для православних, яків цьому просто неперевершені.

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Я не зустрічав жодного свідка Єгови, який би боявся Армагедону чи залякував інших.
    Хоча бурхлива фантазія фанатичних прихильників загальновизнаного християнства може перрекрутити усе що завгодно.

14. L e o

L e o Well-Known Member

Перекрутити це слабо сказано. Колись чув, що СЄ групою закриваються в одній кімнаті, виключають світло, і хто кого зловить з тим і блудять.

15. Сергій аспірант

Теж таке чув.
    Причина появи таких байок прості - замість того щоб вчити прихожан, священникам простіше залякати людей історіями про небезпечних сектантів, створити в суспільстві амосферу упередженості і недовіри.

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

Католики очікували кінець світу у 999, 1000, 1033, і зокрема непогрішимий у питаннях віри Папа Інокентій ІІІ передбачив кінець світу у 1284 році.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Напевно у Олени є фільтр який не дозволяє їй сриймати інформацію яка суперечить тому що їй доводилось читати в православних чи католицьких джерелах про свідків Єгови.

16. Witness

А вот еще один стих:

Деяния 4:34–35: ...все владевшие полями или домами продавали их, а вырученное от продажи приносили 35 и клали к ногам апостолов. ...

• Подобається Подобається x 2
  17. Оленa

Оленa Well-Known Member

Матвія 19:21 Ісус каже йому: Коли хочеш бути досконалим, піди, продай добра свої та й убогим роздай, і матимеш скарб ти на небі. Потому приходь та й іди вслід за Мною.
    Коли хочеш...Свобода-найцінніший дар, який людина отримала від Бога. Правдива любов-це вільний дар, це вершина свободи і верщина радості "якої ніхто від нас не відбере" 2Кор.9:7. Основним і абсолютно важливим є те, щоб піти за Ісусом вільно, а не з примусу.
    Піди, продай добра свої...Ісус не філософствує, Він одразу закликає до дії. Першою умовою наслідування Христа - позбутися всього, чим володієш. Це означає, що якщо не позбудешся всього, то не зрозумієш Мене, раніше чи пізніше відчуєш розчарування і зрадиш Мене. Не позбувшись всього задля Ісуса людина не зможе зрозуміти слова апостола Павла (2 Кор.8:9) "Бо ви знаєте благодать Господа нашого Ісуса Христа, Який, бувши багатий, збіднів ради вас, щоб ви збагатились Його убозтвом".
    Роздай убогим...Продавши все, що маєш, можна по-різному розпорядитись грошима. Але роздати бідним - це значить позбутися, не розраховуючи одержати щось натомість, роздати таким людям, які не зможуть потім віддячитись, залишитись без забезпечення, щоб єдиним забезпеченням був Ісус і Його любов.
    Потому приходь та й іди вслід за Мною...Досконалий християнин - це той, який іде за Ісусом, може іде за Ним недосконало, кульгає, тягнеться в хвості, але йде...Це грішник, який повірив Ісусові і йде за Ним. Ходити за кимось означає насамперед довіритись йому. Багато учнів ходило за Христом, не довіряючи Йому і вони залишили Його, один навіть зрадив. А ті, що Йому довіряли, може не так досконало, як хоч би Петро, - перемогли.
    Небезпечні секти існують. Одні небезпечні для сьогодення, інші-для майбутнього віку.
    Коли продасте і покладете до ніг Каліна, то попередьте нас, поможемо. :)

18. Сергій аспірант

А хіба заперечую? так існують в тому числі і в самому середовищі церкви.
    Тільки скільки статей присвячується саєнтологам, УПГКЦ тощо?
    Виникають питанння щодо того, які критерії небезпечності, хто повинен визначати безпечна реліігйна організаціячи ні?

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

До чого тут Василь Калін?
    Думаю ви повинні знати що свідки Єгови не вимагають обовязкових пожертв, і бетелівці мають власне житло. Дужее рідко трапляється, що люди заповідають майно організації.

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Конкретно мова йде про свідків Єгови. які діють більше ніж у 200 країнах понад 100 років і за цей час нікому не валось переконливо довести їх небезпечність.
    В Україні вони відомі. як законослухняні і чесні громадяни.
    Є підприємства які надають перевагу свідкам Єгови при наборі працівників , Родинна Ковбаска наприклад.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я особисто (бо вам дуже важливо знати чи я особисто це на собі пережила чи вигадую, так от) знаю багато християн і євреїв але ніколи не чула ані від кого з них залякувань щодо кінця світу а просто напросто кожного разу пригадується що ніхто не знає ні дня ні години, тому жити треба так щоб потім не було мучітєльно больно.

20. L e o

L e o Well-Known Member

Оленa, яке відношення має до мого поста дана інфа?

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Це ще не саме страшне. Ще колись чув про жертвоприношення. Платять гроші за кожного кого затягують в страшнючу секту.

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Pedro, ефекту 0,0 від таких закликів. Аргументи, ось головне що формує мою точку зору про послідовників Ісуса.
    Поки що не бачу ідповідей на підняті питання:
    Чи всі мають проповідувати.
    Доводили, що Ісус казав "Я є", хоча слово "γενεϲθαι" не переводить "Я є" жоден з переглянутих мною давньоєврейських словників.
    З артиклем "о" в Івана 1:1 теж жодної думки, яка б підтверджувала що Ісус є Богом.
    Свідків знають як проповідників. Яким можна грубити скільки влізе, знаючи, що не зроблять фізичного зауваження. Десь є таке серед хрЕстиян, щоб їм говорили що завгодно, абсолютно не побоюючись проблем?
    Pedro, ну то яка може бути причина піти в хрЕстиянство?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)