Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Може, Марусю, може! Більше того, скажу по секрету... тільки пст... - нікому... - Ісус був жидом!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хіба гілка називається Лео, щоб говорити про Лео? Мова йде про СЄ.

• Подобається Подобається x 1
  3. L e o

L e o Well-Known Member

Мих, то не треба тоді ставити перед фактом, що СЄ проповідують про дати кінця.
    Я не пам'ятаю часів, коли таке проповідування велося. Бачив якісь цитати з журналів, але ніде не було точної дати.
    Крім того, я не знаю яка тоді ситуація була в цілому. Про СЄ і тепер теж можна повитягувати "потрібні" цитати про заборону переливання крові, і в людини складеться враження типу: власне дитя хай вмирає, але жодної крові не вливати! От, нелюди!

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

таваріщ, як ви ще до тепер не прочитали іронії в моїх дописах, то цього я ніпайму...
    а ще чого ви мене так стараєтесь настрашити євреями? Хочете мене щось навчити щодо іудаїзму? Опоздалі, батєнька!

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я був свідком цього. Перед жовтнем 1975 року, коли сусід (і інші "світкі")
    щоденно бубоніли перед найменшим скупченням людей щодо кінця.
    Багато тих хто вірив цій брехні попродавали хати, а коли побачили, що їх ошукали, було вже пізно.
    До речі, памятаю, коли цей кінець світу не відбувся, мій тато запитав сусіда, де ж кінець світу, що ти щоденно торочив про ньго. Сусід почав заперечувати, що він такого не говорив. Тато нагадав йому, що його "проповіді" про кінець світу чули багато людей, то ж брехати не годиться.
    Але видно, що це мораль "світків" закладена засновниками секти.

• Подобається Подобається x 2
  6. Witness

Witness Well-Known Member

Со мною был такой же случай:

в 1994 году, когда я познакомился с истиной, мои родители были крайне не довольны тем, что я стал Свидетелем Иеговы. Они хотели как-то доказать мне, что СИ ошибаются. И вот, собравшись как-то на кухне за ужином, мы очередной раз дискутировали по этому поводу. Речь пошла про "конец света". Я говорил им, что Свидетели не учат концу света, но им было все равно. Мои родители очень хотели за что-то зацепиться, и все снова и снова пытались у меня узнать какую-нибудь дату этого самого конца света. Я говорил им, что никто ее не знает, но они продолжали спрашивать. Я сказал, что армагеддон может наступить в любом году. Но им этого было мало. Я сказал, что он может наступить даже в следующем 1995-ом. . .
    Вот! Это им было и нужно :) Отец тут же взял гвоздь, и нацарапал на косяке двери эту цифру: "1 9 9 5". В то время когда он делал это, я продолжал говорить, что Свидетели не учат, что тогда будет конец, но он меня уже не слышал...

Они до сих пор любят вспоминать, что мы предсказывали конец света в 1995 году, но этого не произошло... :)))

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

1) Если их было действительно богато, то можете привести их имена? Вы их знали лично?
    2) Зачем было продавать свои хаты? Разве Свiдки проповедовали о том, что нужно продавать свои хаты?
    3) Что делать с этими деньгами, если через год будет армагеддон? Разве Свiдки проповедовали что-то конкретно делать с деньгами? Они вообще хоть что-то говорили про деньги и продажи? 8 (

• Подобається Подобається x 4
  7. L e o

L e o Well-Known Member

Та бреше 100%. Доречі, як він залишився сусідом, якщо продав своє помешкання?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви багато втратили!

9. Pedro

Тільки що зробив кількагодинний екскурс по цій гілці з самого початку.
    Там є все. І гарні суперечки Мих-Пупер-Ліля-Оля-Шрек (інші вставляли своїх 5 коп.), так що прохання до тих "світків" які приєдналися недавно зробити такий самий екскурс.
    Там є все - і історія "світків" і біографії засновників і кінці світу.
    Одну фразу яку привела Оля хотілося б ще раз помістити тут.

Ми не хочемо висміювати чи принижувати жодного Свідка Єгови особисто; як правило, це щирі й віддані своїй вірі люди. В якомусь сенсі вони більше нагадують овець, що заблукали, ніж хижих вовків, оскільки вони обмануті організацією, за якою стоїть ціла історія лжепророцтв і лжевчень. Свідки Єгови щиро вірять, що, залишивши організацію, приречуть себе на загибіль в Армагеддоні. Вони потребують нашої любові й співчуття. Ми хочемо, щоб вони, як і будь-яка інша людина, прийшли до істинного пізнання того, чому вчить Біблія, і розуміння того, що тільки Ісус Христос може гарантувати спасіння. Тільки через особисті взаємини з Ним ми можемо знайти прощення і вічне життя.

• Подобається Подобається x 3
  10. Witness

Witness Well-Known Member

Педро, вы считаете что мы дети? Вы считаете нас наивными детьми? Думаете, что такой приёмчик на нас повлияет? : )))

11. Pedro

Члени церкви Девіда Кореша теж були не діти...:sad:

12. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Пан Педро так і н еспромігся навести посилання на біографії - невідомо хто коли і чому їх писав.
    СВІДКИ Єгови ніколи не приховували того що мали певні хибні уявлення, ісьогодні вони не заперечують того що багато питань вимаггають уточнень. Публікаціїї свідків Єгови які стосуються їх історії досить обєктивні чого не можна сказати про праці їх опонентів.
    Доречі Олена і Мих критикували Переклад Нового світу - я доказів дочекаюсь?

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

Порівняли-)))

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Хіба свідки Єгови це хаперечують? Сьогодні багато хто пропагує позаконфесійне християнство і під особистими стосунками з Богом мають на увазі що не потрібно належати до якихось релігійних громад.

13. Pedro

Сергію, не полінуйтеся, зробіть те що я тільки що зробив. Провірте отих кілька сот сторінок. Там є все і біогафії і інше. Чому я повинен вам розжовувати і класти в рот? Зрештою, ви і так не повірите нічому що не від "вежі".

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чесно кажучи, для мене повністю зник інтерес до тієї гілки. Все, що я хотів знати - дізнався. Нічого нового вже не буде. Тут було багато різних свідків. Враження, ніби вони всі одинакові, навіть ззовні:). Подальші суперечки - вода в ступі.

15. Pedro

Цілком згідний, Мих. Хоча ця гілка дала мені багато корисного.
    По-перше, вона мене примусила ще більше вивчати Біблію і довіряти Богу.
    По-друге, я багато чого взнав про "світків" і з деякої ворожості на початку я перейшов на співчуття і навіть любов до них.
    Молімось за них... Вони ж також створіння Боже за яке помер Ісус Христос.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що правда - то правда.
    Читати Біблію став більше, але не лише завдяки гілки Свідки, а взагалі завдяки іншим релігійним гілкам.
    Сперечання з СЄ лише укріпили мене у тому, у що я вірив, як певно й кожного.

17. Оленa

Оленa Well-Known Member

18. Сергій аспірант

Щось непомітно.
    З Вашого боку були лише звинувачення і практично ніяких вагомих доказів.

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

А хіба він обманював?

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

По вашим аргументам це не помітно

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

Хоча класичних звинувачень свідків на цій гілці уже ніхто не висуває-)))

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

ВИ хоч дописи уважно читайте а не знаходьте в них те що хочетет знайти.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Цікаво чи Ви наведете докази щодо невідповідності Перекладу Новог світу.

19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Тут на форумі він висміює своїх батьків на підставі того, що в 1994 він попався в сіті вартової башти через те що вже в 1995 (чи в якомусь іншому році) може бути кінець світу. Чомусь я не знаю більш нікого хто б таке говорив своїм батькам, мабуть сподівався що перестрашить їх і вони будуть піддатливіші.
    Що ви хочете ще почути, про небіблійні методи їх агітації? Рим.15:20. При тому пильнував я звіщати Євангелію не там, де Христове Ім'я було знане, щоб не будувати на основі чужій...
    Будувати на чужій основі і розгрібати жар чужими руками - це так благородно ;)
    Вам ще графоманство не набридло?

20. Сергій аспірант

Ви аббсолютно неадекватно сприйняли допис. Witness говорив що свідки Єгови не пропвідують дати кінця світу але очікують його в найближчому майбутньому можливо навіть через рік. Далі йде опис реакції його батьків які довигадували решту.

Що ви маєте на увазі? Хіба свідки Єгови перешкоджають місіонерсбкій діяльності інших конфесій? Хіба вони не проповідують в усіх країнах?

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

Вам не набридло писати казана-що без жодних доказів?

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

20-21 Апостол изыскивал места,
    где еще не было проповедано
    Евангелие, дабы основывать новые
    церкви

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)