Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як проповідників призначення дати кінця світу особливо всі знають.:)

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Авжеж, навряд чи людину зробить читання віруючим, тому що не людина вибирає Бога, а Бог вибирає людину. Якщо нема згори, то читай-нечитай нічого не вийде.

2. L e o

L e o Well-Known Member

Ага. Кожен раз про те і мова йде. Мих, ще жодного разу я не говорив про жодні дати. І ніхто не говорить про таке. Так що не треба "ля-ля".

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Це ви часом не Августина з Кальвіном начитались?
    Бог відкритий до усіх людей і гтовий відкритись людині яка щиро шукає знання про нього.

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

багатьох віруючими зробило саме читання.

4. Rozynka

Rozynka Active Member

Пане Педро, жодних проблем, для вас особисто можу і німецькою, головне, щоб ви розібрались.:)
    Можливо, почніть читати Біблію на німецькій, хто знає, може краще сточите і стане ясніше...

Миху, Бог залишив ман "устав"- Біблію. Саме Біблія є грунтом на якому повинно будуватися християнство. Як можна це знати, якщо НЕ ЧИТАТИ?

"Не хлібом самим буде жити людина, але кожним словом, що походить з уст Божих".
    Чи не про це говорив тут Ісус?

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Щоразу як бачу новий допис в цій темі, то собі думаю ну як то можна воду в ступі товчи вже 616 сторінок. ЛЮДОНЬКИ! А он якби хто перечитав тему від початку тай хоча б до середини то може б перестав дописувати?

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Є, МАН! Миху, МАН! Читайте, МАН!
    http://www.youtube.com/watch?v=xDrAtmLD4l8

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергію, ну для чого писати всяку беліберду? При чому тут єврейське населення до християнства, що поширювалося у Європі, якщо ми говоримо про католицьку церкву?

7. Сергій аспірант

Ви думаєте цього ніхто не робив?-)) Хоча у Миха справді є звичка піднімати одні і ті самі питання по кілька разів. Хоча жодних переконливих аргументів він як і інші опоненти чомусь ненаводить.

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

Відношення пряме - Ісус говорив з людьми які чудово знали писання. Католики чомусь проігнорували те яка система реліігйної освіти існувала в Ізраїлі.
    Доречі варто вам поцікавитись як євреї опинились в Європі. Доречі навть в ті часи євреї в більшості були писемні.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Впевнена що ні!

Миху, перестаньте створювати конкуренцію Сергію і іже с нім.

9. Сергій аспірант

Тему доречі Мих створив, хоча напевно очікував зовсім іншого ніж отримав.
    Принаймі дещо про свідків дізнався.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Хоча. доситьь особистої критики - цікаві зауваження по суті теми.

• Подобається Подобається x 1
  10. L e o

L e o Well-Known Member

Євреї суттєво вирізнялися своїми законами. Тривалість життя в них була суттєво вищою ніж в оточуючих народностей. Закони, які оберігали від епідемій, санітарія суттєво сприяи якості життя.
    Читати теж навчали.
    Якщо католицька церква поклонялася тому ж Богу, все мало б бути не гірше як в євреїв.

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Уявляєте??? А вони взяли і сказали що окрім Бога Авраама ще є Ісус - син Божий. Я вам кажу!

12. L e o

L e o Well-Known Member

Найкраща Маруся-мама, для чого стільки знаків питання після слова "Уявляєте"?
    Велике прохання звертатися до мене на "ти", будь ласка :)

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Щоб показати своє здивування, наскільки воно у мене ВЕЛИКЕ!
    А на «ти» то напевне таки не зможу всеж на брудершафт не пили.

14. Сергій аспірант

Не зрозумів, що вас здивувало?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Папрощє нада бить, гаспада, папрощє!

Іронія - мій стиль!

16. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Вас напевно також здивує і той факт, що усі апостоли, та й хрещені святим духом у пятидесятницю - були євреями!?

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та де! Такого не може бути!!! :haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, я читав про Савла.

19. L e o

L e o Well-Known Member

Не вживаю "огарячительные" напитки. Поки що. :)
    А взагалі-то звернення на "ви" правило "вилами по воді писане".
    До Бога звертаємося на "ти". Не вважаю, що хтось заслуговує більшої поваги.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я вживаю, правда тільки червоне вино а решти не признаю.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)