Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Заперечення мають біблійні історичні підстави.

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Але не Богом Сином
    Поясніть чому ви так ставитесь до свідків Єгови і що про них знаєте?

• Подобається Подобається x 2
  2. Witness

Witness Well-Known Member

подскажите, пожалуйста, а кого вы считаете НЕ сектой, и кто истинные ученики Христа, и кто не для зарабатывания денег, а истинные христиане?

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

очевидно не гаразд з Вами
    Божий син і Бог-Син зовсім різні речі.

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Але він не запереччував, коли його так називали.

Доречі
    Щасливі миротворці, бо їх буде названо «Божими синами»

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

19*Адже все створіння з*нетерпінням чекає на об’явлення Божих синів у*славі.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Дискримінація була елементом політики католицизму і православя.

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

а це що таке?

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

искримінація — будь-яке розходження, виняток або перевага, що заперечує або зменшує рівне здійснення прав. Положення про захист прав людини ґрунтується на принципі заперечення дискримінації. Дискримінація може бути визначена як будь-яка форма підпорядкування або негативного відношення до окремих осіб або груп, заснована на характеристиках, що не є прийнятними в умовах, у яких вони мають місце.

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

Рівень 1, Антилокуція
    Свідкам Єгови не рекомендується насміхатись чи зневажати звичаї інших релігій.
    Для традиційних християн висміювання і образи свідків Єгови є звичним явищем.
    Рівень 2, Уникнення
    Традиційним християнам рекомендовано уникати спілкування зі свідками Єгови.
    Рівень 3, Дискримінація
    Свідків єгови звільняють з роботи, не дають права на всиновлення чи вховання дітей в сучасній Росії.
    Рівень 4, Фізичний напад
    Чи є хоч один випадок агресії свідків Єгови щодо представників інших ррелігійних груп?
    Рівень 5, Знищення
    Чи свідки Єгови вимагали чи сприяли знищенню представників інших конфесій?

Так де ж Олена ви побачили дискримінацію?

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

перед тим як вживати мудрі слова уточніть їх значення

• Подобається Подобається x 3
  4. L e o

L e o Well-Known Member

Дії 5:42 І кожен день у храмі та від дому до дому вони безупинно навчали й звіщали добру новину про Христа Ісуса.
    Дії 20:20 Однак я не стримувався від того, аби розповідати вам про все корисне і навчати прилюдно та від дому до дому.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

Апостола Павло тоді за що каменували?

І що з того? Для прикладу: апостол Петро теж не з першого разу став послідовником Ісуса. Дурницю Ісус зробив, коли запропонував Петру вдруге приєднатися до нього?

Ісус і про людей говорив, що вони боги.
    Сатану в Біблії теж названо Богом.

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

А Ісус визнавав хоч якісь релігійні символи?

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Слова Трійця не існує в Біблії. Ніколи Ісус не хрестився (мається на увазі жестикуляція), не носив хрестиків.

5. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ваш переклад біблії підігнаний під науку вартової башти. Цікаво чому ви скористалися саме ним...
    ця думка не нова, Сергій уже багато разів її озвучував. Дійсно цього слова немає в біблії як і багато інших слів...
    О, а Сергій казав, що свідкам не можна займатися антилокуцією, а ви одразу зробили його неправдомовцем.:)

6. bris

bris Member

Біблія в свідків переписана,а в біблії сказано в Об 22:18-19 уважно прочитайте.
    А про триєдинство можна в біблії багато віршів найти, непотрібно заклинюватися на слові,потрібно уважно читати.

• Подобається Подобається x 2
  7. Сергій аспірант

Переписана з чого? Ви хоч передмову до видання Нового світу читали? там вказані джерела з яких робився переклад.

переклад Огієнка подає в домах. Хоча граматика грецьк тексту дозволяє переклад від дому до дому. суті це не змінює.

Науковий чи сторичний факт не можна сприймати як анттилокуцію
    Крім того в дописі нема насмішки.

Останнє редагування: 3 лис 2010
  8. bris

bris Member

Переписана означає змінена.

У вас не переклад а просто одна людина змінила значення віршів

Науковий факт не
    В яких місцях?

незрозумів питання?

9. Xasm

Xasm Well-Known Member

"І щоденно у храмі й домах безупинно навчали, і звіщали Євангелію Ісуса Христа" (Дії 5:42)
    "Як нічого корисного я не минув, щоб його вам звістити й навчити вас прилюдно і в домах." (Дії 20:20 - Павло, про себе!)
    Пане Pedro, чесно кажучи, мені дивно що вам треба нагадувати про служіння Павла та інших апостолів "від дому до дому..." А скільки випадків такого служіння описно! Навіть перший Християнин-неєврей теж отримав свідчення від апостолів всебе вдома...
    Нажаль, у вас банальне однобічне бачення ситуації, основане на упередженні...
    А це просто нагла брехня... Вам ще не вдалось оправдати жодного доказу на користь Свідків як християн, навіть не вдалось оправдати основних закидів в сторону загальновизнаного християнства і ви все-ще пишете такі речі! Це просто незручно, примітивно-якось... Упередження і егоцентризм...
    Ви вкурсі що ваш тон образливий, порушує правила форуму і у вас жодного доказу щоб писати щось схоже?!
    На фоні всього то просто "но коммент!"
    А слова самого Бога "це син Мій" вже не рахуються? Може фраза "Син Людський" - то якось вказує на рівність з Єговою? А де Ісус говорив про рівність з Богом? І як бути з неодноразовоми вказівками на те що Христос є нищим від Всемогучого?
    Вище я навів переклад Огієнка. Як бачимо різниці в змісті небагато, звідки висновок: теорія підгону - брехня; Не забуваймо, що переклад огієнка не є досконалим - нажаль такого не існує, але переклад Нового Світу є більш точним та змістовним, що їі є однією з причин його використання Свідками...
    Так чому в катехизі відсутня заповід про роблення образів? Ви просто висловлюєте свою упереджену думку...
    Прошу поділитись алгоритмом читання який приводить до позитивного висновку в питанні існування трійці...

10. Сергій аспірант

Переклад робила не одна людина.
    Ви порівнювали переклад Нового світу з грецьким текстом?
    Вам відомо, що у перекладі Огієнка і синодаьному перекладі більше сотні розходжень з текстом Вескота-Хорта?

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Вибачте за помилку.
    В жодному місці біблії мова не йде про триєдиність.

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Напевно для цього алгоритму треба 200 років.

11. bris

bris Member

Я ходжу в євангелійську церкву і в нас немає ніяких образів,
    Ів5:7
    Людина скаладається з духа,душі і тіла і вона одна

12. Сергій аспірант

Здається ми зараз говоримо про Бога ане про людину?

Яких віршів і які зміни були внесені?

13. bris

bris Member

Місце списання прочитай щераз Ів5:7.можу ще багато прикладів навести але в інший раз томущо мушу бігти:hi:

14. Сергій аспірант

Бо є три свідки: 8*дух, вода та кров, і*всі три згідні між собою.

І де ж тут згадка про Трійцю?

15. L e o

L e o Well-Known Member

Ну і де я насміхаюся, та ще й безпідставно?
    Оленa, а коли це Свідків стало більшість?

16. JaguaR

JaguaR щасливий

Їх багато де хотіли. тому після того як їм казали йти одні, а інші вірили, вони збирали тих, що наверталися і проповідували їм - це перші церкви.

Ви шо, знущаєтесь?
    Мені сервісне обслуговування не потрібне. Я як раз сказав, то значить, шо не тре мені надоїдати.

Ага: "Перше, ніж був Авраам, Я є!"
    В дослівнобу перекладі ІСУС сказав "Перш, ніж був Авраам, ЯГВЕ". Тобто назвав СЕБЕ іменем ЯГВЕ. За це його каменувати хотіли, а Ви будете тута заперечувати.
    Та й то тільки один приклад. Вам їх наводити безглуздо, я вже переконався, тому не буду більше.

Де ключове слово "нормальний", нє?

За перший раз.

Ви хочете сказати, що вб правильно переклала Біблію? Шо, вже починати наводити приклади переписування?

Тай вартову башту не носив, нє?

Змінює. Апостол проповідував в домах, де його запрошували.

Та які питання, хай свідки збираються в домах тих, хто їм повірив, і навчають. Чого ходити до мене додому, якщо я раз сказав, що мені їх не тре?

Наприклад? БОГ поможе, розберемось.

А послання до євреїв: "...Не вважав за здобич рівність з БОГОМ..." про христа сказано. Значить ВІН рівний з БОГОМ і не вважає це за здобич, нє? Але вб гарненько все виправила в своєму такзваному святому письмі.

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Їх багато де хотіли. тому після того як їм казали йти одні, а інші вірили, вони збирали тих, що наверталися і проповідували їм - це перші церкви.

Ви шо, знущаєтесь?
    Мені сервісне обслуговування не потрібне. Я як раз сказав, то значить, шо не тре мені надоїдати.

Ага: "Перше, ніж був Авраам, Я є!"
    В дослівнобу перекладі ІСУС сказав "Перш, ніж був Авраам, ЯГВЕ". Тобто назвав СЕБЕ іменем ЯГВЕ. За це його каменувати хотіли, а Ви будете тута заперечувати.
    Та й то тільки один приклад. Вам їх наводити безглуздо, я вже переконався, тому не буду більше.

Де ключове слово "нормальний", нє?

За перший раз.

Ви хочете сказати, що вб правильно переклала Біблію? Шо, вже починати наводити приклади переписування?

Тай вартову башту не носив, нє?

Змінює. Апостол проповідував в домах, де його запрошували.

Та які питання, хай свідки збираються в домах тих, хто їм повірив, і навчають. Чого ходити до мене додому, якщо я раз сказав, що мені їх не тре?

Наприклад? БОГ поможе, розберемось.

А послання до євреїв: "...Не вважав за здобич рівність з БОГОМ..." про христа сказано. Значить ВІН рівний з БОГОМ і не вважає це за здобич, нє? Але вб гарненько все виправила в своєму такзваному святому письмі.

Коли їх підрулить троє до одної бабці.

17. Сергій аспірант

Багато перекладів перекладає я був.
    Порівняйте з підрядковим перекладом.
    Поцікавтесь, що таке рейтинг Колвела.
    Переклад Нового освіту один з найточніших і найдоступгніших сьоодні.

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Спробуйте.
    А хіба свідки роблять інакше? Ви відмовили і вас не турбують.

18. JaguaR

JaguaR щасливий

Наприклад?

Дорогий пане Сергій, повірте, що на рахунок СП в мене широкий спектр літератури, це ж стосується і перекладів.

19. Сергій аспірант

Не євреїв а Филипян і варто переглянути як цей вірш перекладено в інших перекладах.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Переклад Куліша.

20. JaguaR

JaguaR щасливий

та як, Ви ж казали, що турбують через рік. Тай взакалі, дзвонять щодватижні в двері і лишають літературу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)